Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bferibörs
addikt
bocs én még a hipernet praktikumnál ragadtam le ( arra írtam, hogy 7 Mbit/s és 7 Ft/ Mb) , nem találom a belinkelt árakat , vagy a kiegészítőkre gondolsz ? azt persze látom.Ha ezeket a Hipernet praktikumhoz teszed ez is 7 Mbit/s-el fog száguldani, van ilyen csomagom is, erről váltottam domino+maratonra .
-
-
Bferibörs
addikt
2 naponta utána tudsz tölteni ami 365 napig él nem 30
és valahol ez a lényeg, mindíg van annyi net + keret a kártyán, hogy használható legyen ha nincs előfizetéses net ( nembeszélve arról, hogy ugyan annyi az ára mint az előfizetéses 4 GB-nak) , tény dualos teló kell hozzá ,nekem megéri 2 van belőle ,még így is (már mint teló)
(vagy csak fix+dominó akkor nem kell duálos teló, aztán , hogy ezen mit változtatnak kérdés)
(#82996) goop
azt illik tudni, hogy ez a feltöltős csomag 7Mbit/s-el hasít !!!
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atus85 #82991 üzenetére
üzletben 1990, neten 990 az ára ami 80 perc +1 GB
(#82987) AliasB
én is mobiltelefonról használom
csak kidobom wifire - sokat vidékezek , napközben nincs vezetékes netem.
Amúgy korlátlan flottában gondolkodom a jelenlegi 8 GB Telekom helyett ,ami lejár szeptemberben, lényegesen olcsóbb és valóban korlátlan ,nem imitációs(#82988) AliasB
rá kellene nézni az MMS-re ( én még nem tettem ) azt igérték megoldják a problémát, persze ha rájöttek,hogy ez a gond, végül nem hívtak ez ügyben.
(#82990) dekrer
ezért kell mellé a domino + maraton
-
Deck
titán
válasz
kovakovi77 #82989 üzenetére
Sajnos ja, nincs már lassítás, ha elfogy annyi volt.. :/
-
kovakovi77
tag
Segitseget kernek.
Elsokor, marc22 szamhordozassal vodarol anyam next-valami ingyen telefonalgatok lessz, 1gb net es lassitanak.
Nem sikerult, kiderult a vodkanal a flottaban van a szam.
Ok, lemondjuk.
Van egy mukodo telekomos domino kartyaja, igy ma azaz 27.-en befaradt, (sajnos nem voltam vele) es uzenetem ellenere nem nexte-s dijcsomagba raktak, hanem az ujjak kozul valami 7k/korlatlan/1gb/ ha elfogy akkor meg a messangeren sem tudok neki irni cut-os csomagba.
Ugyintezo kozolte, hogy 24.-tol mar nem lehet nextes dijcsomagba emigralni.... ez valos?
Vagy holnap befaradhatok az uzletbe es emelkedett hangerovel megkerdezhetem, nah kit bsszak meg?
Elvileg majus 1ig meg lehet menni a nextbe, utanna mar nem -
AliasB
senior tag
Jaaaa bocsánat én mobiltelefonon használt mobilnetről beszélek. Ha valaki laptopokon meg tabokon is nyomja az már más tészta! Azokhoz ez nem is alkalmas! Már egy oldal betöltése több MB adat! Ezeket a neteket inkább telefonokra találták ki szerintem és én arra is használom.
Ha valaki nem otthon akar laptopokon korlátlanul internetezni az elég nehéz helyzetbe lehet így. Arra nincs jó megoldás szerintem.
-
Bferibörs
addikt
hát nem, sajna telenornál sincs filléres net , feltöltős meg főleg nincs - lassú és qva drága
szerintem ha valaki 2 kártyás telóval futkározik (és sokat netezik ) érdemes egy csak adat kari , na az már nem mindegy, hogy jelenleg honnan van.
adat jelenleg nekem telekom előfizu 8 GB 3240 Ft- ami már nem rendelhető, a 4 GB/4 ezer háát egy kicsit többe kerüla 10 GB meg még többe, majd duplája.
(#82983) AliasB
3 vagy 4G-t használsz ?
3G-vel kb. 3 GB-ot használtam 4 G-vel 6-7 lett
-
AliasB
senior tag
Nekem még sosem sikerült 1GB-ot elérni
De a közelében sem voltam. Lehet valamit "rosszul" csinálok
Lehet nem kellene minden mások által megosztott videókat rögtön megnézni mobilon?persze mindenkinek szíve joga eldönteni mennyi videót meg képeket akar rögtön megnézni amiről kiderül, hogy amúgy értelmetlen
de erről nem szeretnék vitát nyitni
lehet nekem ezért elég a netem és teljesen jó így is
-
AliasB
senior tag
válasz
r3dsnake #82970 üzenetére
Én az ésszerű adathasználatról beszélek
Szerintem nem életszerű, hogy valaki nem tud addig tárolni pár fotót meg videót amíg hazaér és rögtön több GB adatot fel kell töltenie
ha egész nap csak fotóznék a telefonommal akkor sem telne meg a telefon memóriája + a 64GB memóriakártya
meg tényleg rögtön meg kell nézni egy filmet a kis telefonon
ez nonszensz már ne is haragudj
Meg nem lehet otthon több száz megát lefrissíteni mert addig összedől a világ
pont erről írtam, hogy elég lenne ésszerűen használni
-
goop
őstag
válasz
r3dsnake #82970 üzenetére
Hasonlóan én is, két kártyás telefon egyikben telenor dpi 3 Gb net, másik next s atk + korlátlan böngészés, nekem mindig legyen netem, és tudjak telefonálni.
@AliasB: nem tudom te mit nézel, mert pont a telenor az ahol fillérekért vehetsz netet, akár feltöltősként is. -
r3dsnake
nagyúr
-
AliasB
senior tag
válasz
Atus85 #82967 üzenetére
Sőt ha a "most" be van kapcsolva akkor 9/19 ami nekem bőven jó. Olyan sokat nem telefonálok mostanában amikor sok más lehetőség is van. Persze a fogorvosnak, a gumisnak stb telefonálok de az nem olyan sok. Havi 1óra beszélgetés talán. Nekem nem is éri meg ezért előfizetést kötnöm. A telefonálás és az internet a maratonnak köszönhetően kb ezer forint. Ilyen jól még sosem jöttem ki telefonköltséggel
-
Atus85
aktív tag
válasz
AliasB #82966 üzenetére
Ugyanez van velem is kb. hasonló felhasználási szokásokkal. Igen jelenleg a kis előfizetéses csomagok sokkal rosszabbak mint a Fix+maraton. Arra figyelj, hogy lehet megpróbálnak lebeszélni róla hogy válts, legalábbis velem ez történt ma. Én szerintem holnap megyek is vissza egy dominó kártyáért. Elofizetesem még lehet megtartom 1-2 hétig.
-
AliasB
senior tag
Üdv
Olvasgatom a hozzászólásokat mivel én is telekomos vagyok és leginkább csak itt értesülök az újdonságokrólViszont most leírom az én véleményem a mobilnetről
Akit nem érdekel ne is olvassa tovább
Mivel nekem van itthon netem és wi-fis routerem így a netes forgalmazásom telefonon a böngésző, az e-mail, viber és pár alkalmazás teszi ki ami nem generál nagy adatforgalmat. Nem torrentezek telefonon, nem töltök le nagy videókat mert arra itthon van a gép és a net. Átlagba így elég 10MB/nap (extrém használat nélkül)
Persze mondhatnám, hogy márpedig csak azért is megnézem az összes macskás videót a neten amikor nem vagyok itthon meg letöltök mindent még a nagyobb több száz megás frissítéseket és a legnagyobb alkalmazásokat is és elégedetlenkedhetnék, hogy miért nem korlátlan a net telefonon is!
Ehelyett megpróbálom ésszerűen használni mert nem létszükség ezek egyike sem és nincs is korlátlan gyors internet telefonra. A Maraton 4GB pedig így elég jó választás főleg, hogy nincs időhöz kötve a felhasználása (csak a kártya felhasználási idejét)
-
will5
tag
válasz
Aventador91 #82953 üzenetére
Az hagyján, de egy lejárt hűségű flottás előfizetéshez se lehet készüléket rendelni a honlapon a díjcsomag megtartásával.
-
Deck
titán
válasz
norberto_th #82961 üzenetére
Megváltozott. Ezt mondták.
-
Atus85
aktív tag
1000 Ft-ba kerül egy dominó sim jól néztem ? A fix+maratonhoz nem kell semmi más? Legalább 10 éve nem voltam dominós. Maratonnal ugyanúgy megy a viber whatsapp gondolom, ugye nincs korlátozva?
-
Deck
titán
válasz
trec12 #82957 üzenetére
Elírtam. Lol mekkora hülye vagyok xd A Telenoros sokkal jobb mint a Telekokos!
Telenornál van olyan, hogy nappal 25gb este 100gb, korlátlan böngészéssel miután lassítás van írta valaki, hogy így egybe 4k körül van. De majd kijavít valaki.
Telekomnál most nekem is korlátlan van. És ennek alapnak kéne lennie 2017ben..
-
trec12
addikt
-
Deck
titán
Elnézve a Telenor ajánlatait, sokkal jobb a Telekomos. Persze emiatt nem váltok még de kitudja mi lesz majd.
-
Atus85
aktív tag
válasz
anadroid #82952 üzenetére
Én is így gondolom, hogy kamuzott. Az, hogy minden emelkedik és megszűnik kicsit sok volt már, azért is írtam ide. Plusz ha esetleg mégis lenne majd egyszer olyan kis előfizetéses csomag ami kedvezőbb a Fix + maratonnál addigra megspórolok annyit hogy nem lenne probléma utána újabb sim csere. Egyébként a percdíj emelkedés nem zavarna, csak a maraton ne szűnjön meg.
-
Deck
titán
válasz
Aventador91 #82953 üzenetére
Akkor érdemes volt beírnom már csak emiatt is.
Ja..
-
Atus85
aktív tag
Sziasztok. Jelenleg előfizetéses vagyok. Voltam bent a t-mobilban dominó kártyát venni +ment volna rá a maraton 4gb.
Lebeszélt róla a csaj, azt mondta hogy Fix csomag percdíjai emelkedni fognak, a Most megfog szűnni (ezt tudom) és a Maraton is. Ezt már túlzásnak éreztem. Jól gondolom, hogy tömegesen mondják le az előfizetéses csomagokat azért mondják ezt? (a maraton lenne a legfontosabb jelenleg)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest