Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
"Pozitív változás, hogy a havidíj már nem csak hálózaton belül forgalmazható le, negatív változás, hogy a 3 kedvenc szám csak 300 percig hívható ingyen."
Ismét köszönöm, mert ezt nem is vettem észre. Így már lehet meggondolom a váltást, mert igazság szerint a Like 300-ban lévő 100 óra ingyen beszélgetésnek még a közelébe sem kerültem soha. Like S ben meg az 5 óra is bőven elég lenne, viszont hogy hálón kívül is forgalmazható nagyon csábít.
-
törölt tag
válasz #41133696 #40464 üzenetére
Hát tovább gyorsult egy picit Mondjuk táblán használom, de érdekes, hogy mobilon lassabb
-
Vangelis
félisten
A move XS-re nem is lehet csak minimum arany mellett váltani?
Arany vagy platina szintű mobil vagy otthoni előfizetés mellé
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
MrSealRD
veterán
Nézegettem az új csomagokat...hát...nem érzem azt, hogy rohannék értük.
Egy ősi sima Eco csomagom van. Hasonló értékben van olyan csomag amire megérné váltani?Lehet hülye a kérdés. Van havidíjas mobilnet csomag? (Nem időszaki díjas dominó-s témára gondolok, hanem rendes "csekkes" jellegű témára.)
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Nordik
őstag
E-Pack-nál nem fogadják el azt, ha személyesen T-Pontba fizetem be a számláimat? Minden más feltétel teljesülne.
-
legenda
válasz Nordik #40610 üzenetére
Nem, a Telekom és T-Partner üzletekben vagy Postán történő számlafizetés nem minősül elektronikus fizetésnek, akkor sem, ha bankkártyával fizet, így az e-Pack igénybe vételi feltételei nem teljesülnek, a kedvezményre nem lesz jogosult.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Killing
addikt
A Next M díjcsomaghoz mióta jár 1,5 GB internet? [link] Az oldalukon nem ez van, a kiscsaj mégis ezt mondta, majdnem összevesztünk rajta de aztán mondta hogy higgyem el, tényleg 1,5 GB van benne
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
legenda
válasz Nordik #40612 üzenetére
a használt csatorna függvénye, de van sok lehetőség;
Számláját elektronikusan egyenlítse ki az alábbi csatornák valamelyikén:
- a www.telekom.hu mobil oldalon, online ügyfélszolgálatunkon
- a Távszámlán (www.tavszamla.hu)
- a Telekom mobilapplikáción keresztül
- banki átutalással
- csoportos beszedési megbízással
- MasterCard Mobile alkalmazássalén már régóta banki átutalással fizetek, a saját bank e-bank felültén, így nem kellett bankkáryát regisztrálgatni, nincs közvetítő cég/harmadik fél...stb.
Killing; rányomsz net&roll 1gb lte bővítést +1000 ft ellenében, és úgy 1.5 gigabyte lesz.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Nordik #40616 üzenetére
semmi titkos sincs benne, megküldik/letöltöm az elektronikus számlát, abban szerepel az átutaláshoz szükséges néhány adat;
- a szolgáltató neve
- a szolgáltató bankszámlájának a száma
- a befizetendő összeg
- hivatkozási szám (közlemény)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
válasz Killing #40613 üzenetére
Én most délután aktiváltattam a Next M-et, és nekem ilyet nem mondott a hölgy. Igaz, nem is kérdezősködtem, mert NetPlusz XXL-t kapcsoltattam mellé a DuoSIM miatt. Majd meglátom, mennyi lesz a számlán, talán egyébként is elég a két eszközhöz a 3,5 GB, de ha valójában 4,5, akkor tutira.
Abban az esetben nem mínusz 1300-ért lesz közel kétszer annyi netem és korlátlan hang + SMS, hanem -2000-ért másfélszer annyi net és korlátlan minden.Ezüton is szeretném megköszönni az ügyfélszolgálatos hölgyeknek és uraknak a segítséget!
Lassan felfogom, hogyan működik a díjcsomagra és a készülékre vállalt hűség külön-külön, bár most éppenséggel a kettő maradt együtt. A nagy kérdés, hogy lesz-e még társkártyás Next XXL, amikor telefont vásárolok.
A legjobb aláírás a héten
-
MODERÁTOR
válasz Nordik #40616 üzenetére
A My T-mobile felületén sokkal egyszerűbb kártyával kifizetni, mert ha elkezdesz utalgatni, akkor még pluszban azért is fizetned kell. Nem is értem ez miért éri meg bárkinek is. A kártyás vásárlás ugyanúgy biztonságos, az OTP felületén zajlik, és az legalább (a legtöbb helyen) nem kerül pénzbe). Pluszban ez azonnal látszik, az utalás meg nem hiszem.
-
Nordik
őstag
válasz pepe091 #40619 üzenetére
Sikeresen be tudtam fizetni, pofon egyszerű volt. Így akkor már megfelelek az E-Pack feltételeknek. Ezek a tranzakciók ingyenesek amúgy?
Viszont akkor kérdeznék. Jól értelmezem, hogy a Move XS gyakorlatilag ugyanolyan feltételekkel biztosítja a leforgalmazhatóságot mint a Mozaik XS? Tehát bármely belföldi vezetékes ill. mobil irányba lebeszélhető és le SMS-ezhető?
Forgalombővítő opciót tudok kérni? Net&Roll 1GB LTE van most a Mozaik XS mellett, ez működni fog a Move-al is?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Nordik #40622 üzenetére
A havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas hálózaton belüli, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásra, és SMS küldésre, valamint hangposta lehallgatásra belföldön.
A Move díjcsomagokhoz igénybe vehető kiegészítő adat-opciók: Go!Net S, M, L, XL; Net&Roll 200MB, 1GB és 1GB LTE; NetPlusz S, M, L, XL, XXL opciók.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Nordik
őstag
Köszi! Lényegében akkor ugyanaz, nekem ez tökéletes. Főleg net kell, beszélni nagyon minimálisat beszélek.
Viszont találtam egy ilyet: "A havi díj 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön
Arany vagy platina szintű mobil vagy otthoni előfizetés mellé."Ez mi akar lenni, elég furcsának találom... Én nem vagyok még arany kiemeltségű sajnos.
-
St3ven
addikt
De miért nincsenek bent a díjszabásban az új Move csomagok?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Planz
tag
sziasztok
lenne egy kerdesem. vettem decemberbe egy dominos telot. de most is szeretnek egyet. de ugye 12 havonta csak egyet lehet elvileg. megfogjak adni, vagy nagyon szigoreuan veszik ezt? kervenyezni lehet vagy ilyesmi? vagy az nem szamolodik bele, mert mar uj ev van? -
lugosi
MODERÁTOR
Nem értem, most akkor ha a díjcsomagomban lévő adatot szeretném bővíteni, akkor a Net&roll, vagy a Netplusz szolgáltatás létezik? Mert mintha lenne mind a kettő.
Konkrétan Next S-hez.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz pepe091 #40635 üzenetére
Köszi, kicsit eltévedtem a díjcsomagokban.
Mivel a mostani csomagomhoz 500 mega jár, amit növel ugyan a BIS csomag, de mostanában mérem és elég sokat forgalmazok azon a telefonon, így szerintem egy gigát még rá kéne tenni.
A másik előfizetésemen 7 giga van, és az sokkal kényelmesebb, ott nem kell nézni még netrádió hallgatása esetén se, hogy mi fogyott. -
xSide
őstag
Lejáróban van az egyik fun társkártyám 2 éves hűsége.
Jelenleg családbarát opció aktív rajta, azonban a hűséghosszabbitáskor új készüléket szeretnék kihozni részletre.
Az árlistában nem látok a korábbi tarifacsomaghoz ilyen lehetőséget.
Gondoltam akkor átváltanám Next-re, de ekkor a családbarát opció részemről már nem lenne aktuális, azonban aki hív neki pedig jó lenne ha megmaradna az ingyenesség.
Milyen megoldás lehetséges? -
törölt tag
válasz lugosi #40636 üzenetére
Ja, én is megvettem a TuneIn Radio Pro-t a Net & Roll S-be simán belefér, hogy az úton hallgassam
-
#TOTTI
őstag
Várható, hogy valamikor az üzleti mobilinternet csomagokban engedélyezve lesz az RDP (3389) port?
Mert törzs Telekomos ügyfeleink és kénytelenek Telenor-os mobilnetet előfizetni, hogy tudják használni egyik szolgáltatásunkat. -
St3ven
addikt
Domino Felhasználóként rögzített személy tud előfizetéses díjcsomagra áttérni?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
#TOTTI
őstag
Illetve még annyi, nekem egy Like 300 van és három Fun ami a családé, ezeket a díjcsomagokat használhatom díjcsomagváltásig? Gondolom nem aktualizálódnak Like S-re és Fun S-re, lejáró díjcsomaghűség esetén sem?
Amúgy a Like S bár kedvező, de egyben undorító is, összevonták a nagyobb havidíjat a magasabb percdíjakkal, előnye viszont, hogy nem kér diákigazolványt?!
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Melyik díjcsomagok lettek most lezárva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest