Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40651) #TOTTI válasza Vangelis (#40650) üzenetére


#TOTTI
őstag

Az én 18-25e Ft-os számláimra ez volt a gyógyír, nem a Next S, bár nekem Like 300 van, az sem kért diákigazolványt fizikálisan. Ha a lejárat előtt nem tudok felmutatni diákigazolványt minden bizonnyal Like S-re váltják amit szeretnék elkerülni, mert itt a percdíj kedvezőbb.

2700 Ft-ért vissza állsz Domino-ra a mostani számoddal majd azt cseréled Like - ra, bár itt személyes jelenlét kell és ajánlott a partner üzlet, ott rugalmasabbak e téren.

[ Szerkesztve ]

(#40652) Vangelis válasza #TOTTI (#40651) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Igazából én sem tudom megérné-e.

Van most egy flottásom... azt le is beszélem ... de leginkább telekom hálózatba. Telenorról. De csak 10 ft és mp alapú.

Sajna van egy ecoxs-em... amit nem lehet átváltani :)

Ha tudnám átváltanám Dominóra és online lecserélnám LIKE-ra.

Feleségemnek FUN van....de sajna azt sem lehet... :(

[ Szerkesztve ]

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#40653) #TOTTI válasza Vangelis (#40652) üzenetére


#TOTTI
őstag

Készüléket vettél vele, kötbéres? Mert abban az esetben csak kötbér kifizet, átállni Domino-ra, majd vissza.

A telenoros cégesem nekem is 3,8Ft nettó és korlátlan hipernet van rajta, de azt tényleg csak a céges használatra veszem igénybe, a korlátlan keret ellenére.

(#40654) Vangelis válasza #TOTTI (#40653) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Jah egy év hűséggel vettem hozzá telefont is.

Sokára jár még le.

Igazából nekem jó a flotta , mert kb mindig elég mindenre.

De csalogat a 300perc... + még amit le lehet beszélni.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#40655) #TOTTI válasza Vangelis (#40654) üzenetére


#TOTTI
őstag

Na igen Like 300 100 óra 3 irányban, szóval amíg tudom tartom! :)

Még van belőle 2 év 9 hónapom, szóval kiélvezem és remélem addigra realizálódik az itthoni helyzet, mert kint 3 és 11 centért hívok feltöltőkártyáról.

[ Szerkesztve ]

(#40656) Vangelis válasza #TOTTI (#40655) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Hát kintről én is olcsóbban telefonáltam haza.... ,ha nem lenne itt is flottásom akkor gond lenne.

Kéri ez a diák számot.. onlány is...

[ Szerkesztve ]

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#40657) #TOTTI


#TOTTI
őstag

Figyelembe kell venni, hogy bármely Move díjcsomagban le van tiltva a VOIP, szóval aki a net miatt ezt választja az VOIP nem tud telefonálni.

(#40658) erdoke válasza #TOTTI (#40657) üzenetére


erdoke
titán

Már egy alacsonyabb NetPlusz csomag is feloldja a korlátozást, ha jól tudom.

A legjobb aláírás a héten

(#40659) roti86 válasza #41133696 (#40226) üzenetére


roti86
őstag

hasznos leírás, köszi :R

(#40660) pepe091 válasza erdoke (#40658) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Eszerint a NetPlusokban is tiltva van. (7. oldal.) De lehet hogy hibás a doksi, mert a sebességi adatok is rosszak benne.

[ Szerkesztve ]

(#40661) #TOTTI válasza pepe091 (#40660) üzenetére


#TOTTI
őstag

Ha most kéred a csomagot akkor az vonatkozik rá ami a leírásban szerepel.

(#40662) kali


kali
legenda

előre is elnézést, hosszú lesz, de talán megkímél néhány előfizetőt adott problémától;
káosz van még az új, tegnap bevezetésre került move díjcsomagok körül, tegnap sokszor kellett telefonálnom, mire megoldódott a probléma, és akkor sem teljesen úgy, ahogy eredetileg - papíron - kellett volna...
először az egyik társkártyán átváltva a mozaik díjcsomag move azonos verzióra, persze csak telefonos segítséggel, mert online nem engedte, pedig elvileg semmi korlátozó tényező nem volt, amit az ügyfélszolgáltos is megerősített, szerinte csak óvatoskodik a rendszer, hátha hűség van a korábbi díjcsomagon, de nincs!
az átváltást követően aktiválva a net&roll 1gb lte bővítés - ez is az ügyfélszolgálatos által -, papíron lehetséges, online látszott is, hogy aktiválva lett, telefon újraindít, erre 5 perc eltetével jött az sms, hogy az adatforgalom elérte a díjcsomagban foglalt keretet, ezért 32/32 kilobot/sec sebességre korlátozva a sebesség a fordulónapig. aha, az szép, de 10 megabyte adatforgalom nem történt adott rövid intervellum alatt, 1 gigabyte leforgalmazása meg fizikailag is lehetetlen adott telefonon, mert a párom készüléke még csak nem is lte képes.
ügyfélszolgálat felhív, látják a korlátozást, ami elvileg nem jogos, tecnikai hiba az új díjcsomag miatt, leveszik a lassítást, néhány perc elteltével indítsam újra a készüléket és minden rendben lesz.
mondom jó, akkor az általam használt főszámon is segítsen már a mozaik -> azonos move váltásban, azon már van net&roll 1gb lte bővítés, az maradjon is, ha már papíron az is jó az új díjcsomag mellé, és ha lenne is adott lassítós probléma, akkor arról is levetetem a lassítást.
díjcsomag módosítva az ügyfélszolgáltos által, illetve a net&roll 1gb lte bővítés újraaktiválva, és a persze, hogy a készülék újraindítása után az én telefonszámomra is jött az adatforgalom eléréséről és lassításról szóló sms, pedig néhány megabyte forgalom ha átmehetett, és bár lte képes a telefonom, és annak megfelelő hálózaton is lógott, de nem, biztos, hogy nem forgalmazódott le még 10 megabyte sem, ráadásul itt még 2 perc sem telt el az aktiválás és a korlátozó sms érkezése között.
párom telefonja többször újraindít, a sebesség csak nem akar megfelelőre beállni, korlátozva van, az én telefonomon/előfizetésemen szintén, ezért telefonos ügyféálszolgálat felhív, ahol közölték, hogy pedig a társkártyáról levéve a korlátozás, és közben leveszik az főszámról is, mert bizony indokolatlanul tette rá a rendszer, várjak néhány percet, telefonok újraindít, és utána jónak kell lenni!
vártam egy órát, telefonok többször újraindítva, de a probléma nem oldódott meg.
hívtam ismét a telefonos ügyfélszolgálatot, mondja az úr, hogy pedig ő már nem lát korlátozást, biztos a telefonokkal van baj, vagy a tartózkodási hely/cella problémás, mondom a telefonok és a cella hibáját kizártam, mert más készülékekben is kipróbáltam adott két sim kártyát, illetve a két telefonban is másik sim kártyákat, és a többi sim kártyával nincs gond adott telefonokban sem.
mondj az úr, hogy akkor kapcsolja a műszakis kollégáját, de akkor sem az előfizetésekkel lesz gond, mert ő már nem lát azokon korlátozást!
műszakis illetékesnek vázolom a hibát, illetve azt is, hogy kizártam a telefonok, cella...stb hibáját, biztos, hogy azzal a két előfizetéssel van tecnikalilag hiba, amin a díjcsomag módosítva lett, mert csak azóta adott a hiba amúgy is, erre mondja, hogy bár ő a telefonok beállításában, az azokkal kapcsolatos műszaki problémákban kellene, hogy segítsen, de nem is érti, hogy miért kapcsoltak hozzá, mivel egyértelműen látja a rendszerben, hogy azon a két előfizetésen indokolatlanul lassítva van a adatkapcsolati sebesség a díjcsomag módosítása óta. azt sem értette, hogy a kollégája miért nem látja a lassítást, de kapcsol egy illetékest, aki vélhetően tud majd segíteni, mert ő csak látja, de módosítani nem tud.
hosszas zene, mert közben vázolta a problémát a sokadik illetékesnek, kedves (hangú) hölgy fogad a vonal másik végén, egyeztetett a technikus kollégával, mert az ügyfélszolgálati rendszer nem azt látja, amit a technikusé, nem szinkronizál a kettő(?!?!), de azzal lesz valami probléma, hogy az új díjcsomag alatt a rendszer nem kezeli rendesen a már jóval korábban bevezetésre került net&roll 1gb lte bővítést, ezért levette azokat az előfizetésekről, visszaállította az előfizetésekben alapban adott adatkeretet, és így már nincs lassítás.
igen ám, de a páromnak és nekem is kevés az, ami alapban adott, így kellene bővítés, de akkor már a szintén most bevezetésre került netplusz valamelyike, mert azokat lekezeli rendesen a rendszer az új díjcsomagok alatt.
a párom előfizetésére ment egy netplusz m (500 megabyte), ami így 990 ft, mert tartalmaz már a díjcsomag adatforgalmat, ráadásul promóciós áron most csak 190 ft 2 hónapig. igaz, jobb lenne a net&roll 1gb lte 100 ft ellenében, de ez van, és bőven elég is lesz adott előfizetésre az 500 megabyte bővítés, illetve ha nem oldódik meg a korábbi bővítés párosítása, akkor ár/érték arányban inkább a netplusz l (1 gigabyte) 1290 ft ellenében, bár a(z) (60 megabit/sec) lte sebességet azon a telefonon nem lehet kihasználni, de akkor is...
az én előfizetésemre ment a netplusz l (1 gigabyte) 1290 ft ellenében, és bár nem a korábbi 1000 ft azonos adatmennyiségért, de cserébe maximumra (60 megabit/sec) nőtt az lte sebesség ebben a bővítésben, amit legalább ki is tudok használni az s4-en, a korábbi net&roll 1gb lte alatt papíron csak az díjcsomagban alapban adott forgalmi sebesség, tehát 7.2 megabit/sec volt, a gyakorlatban viszont jóval gyorsabb, de közel sem hozta a mostani (maximális) sebességet.

[ Szerkesztve ]

(#40663) tomy86


tomy86
addikt

Arról lehet tudni valamit, hogy a Move bevezetésével idővel megszüntetik a Mozaik díjcsomagot? Jelenleg Mozaikot használok, de mostanában keveset telefonálok, így átváltanék azonos Movera. Később viszont valószínűleg visszatérnék Mozaikra (alacsonyabb percdíj + extra kedvezmény). Viszont, ha nem lehet visszaváltani, mert kivezetik, akkor hagyom az egészet.
(#40586) 1430: "ezzel vége az örök arany szintnek, azaz hogy egy 11-12 éves szám az évei után annyi pontot gyűjtött, hogy soha nem ment le a hathavi pontszáma a határ alá" Nem mintha eddig sokra ment volna az ember az arany szinttel, de most legalább le van írva - amit eddig is tudott mindenki -, hogy nem számít semmit, ha valaki tizenéve pontosan fizet. Ez persze nem neked szólt, hanem a cég(ek)nek.

(#40664) #65537792


#65537792
törölt tag

Sziasztok!

Kettő kérdésem lenne...

1. Bussines net m előfizum van. Ez mikor nullázódik? Minden hónap 15-én, mint a stickes net?
2. Ha huzamosabb ideig vagyok külföldön, tudom használni valahogyan ezt a netet?

:R

(#40665) erdoke válasza tomy86 (#40663) üzenetére


erdoke
titán

Havi nettó 2000 (bruttó 2540) Ft bőven elég mobilon az Aranykártya jogosultság megtartásához. Kis trükközéssel az Eco XS + hívószámkijelzés és minden második hónapban valami kis extra aktiválása is elég.

A legjobb aláírás a héten

(#40666) Blackmirror válasza kali (#40662) üzenetére


Blackmirror
senior tag

Köszi hogy leírtad,mert én is ezen a díjcsomag összeállításon gondolkoztam.
Most nekem eco XS van és még áprilisig tart az akciós GoNet csomagom ami 500mb 490 forintért,most január végén váltottam rá,ha letelik az akciója akkor valamelyik netPlusz lesz mellé.

iPhone X@R, iPad Pro

(#40667) tomy86 válasza erdoke (#40665) üzenetére


tomy86
addikt

Nekem így is megmarad az arany szint. Nem azért írtam, csak úgy látom, hogy nagyjából a westeles korszak óta (+2-3 év) nem számít a hűség. Tudom, hogy sok tényező befolyásolja (a politikát hagyom is :) ).

(#40668) sutszi


sutszi
veterán

Összeraktam pár szimpatikus csomagkombinációt.

Van bármelyiknek is valamilyen technikai akadálya?

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#40669) kali válasza sutszi (#40668) üzenetére


kali
legenda

van, legalábbis egyelőre, lásd az előző hozzászólásomat... :(
új move + régebbi net&roll kombó nem okés.
mindegy, a move + netplusz kombó okés.
igaz, a korábbi net&roll 1gb lte 1000 ft helyett a netplusz l (1gb) 1290 ft, de legalább a sebesség is jobb lett, utóbbiban már a maximumot (60 megabit/sec) adják.

[ Szerkesztve ]

(#40670) sutszi válasza kali (#40669) üzenetére


sutszi
veterán

Ja olvastam... :( Ez egyelőre nem túl biztató.
Én még csak olyasmire gondoltam, hogy valamelyik előfizetés mellé nem rendelhető a megjelölt adatcsomag, mert a T nem engedi elve...

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

(#40671) kali válasza sutszi (#40670) üzenetére


kali
legenda

papíron működik a dolog, csak a gyakorlatban nem, így jobb esetben megoldják a technikai részét, és a későbbiekben ténylegesen működni fog, ha meg nem megy, akkor hozzáigazítják a kapcsolódó leírást.

(#40672) Nordik válasza kali (#40669) üzenetére


Nordik
őstag

Nem fog működni a Move XS plusz Net&Roll 1GB LTE páros? :U

(#40673) kali válasza Nordik (#40672) üzenetére


kali
legenda

egyelőre nem működik, és innen már csak idő, munka, technika...stb kérdése, hogy megoldják a hibát, vagy módosítják a leírást.
jobb esetben, hamar áthidalják a technikai akadályt...
az a szerencse, hogy adott a netplusz l, ami szintén 1 gigabyte, és bár 1290 ft - a net&roll 1gb lte 1000 ft ellenében -, de cserébe legalább gyorsabb is, adja a maximum lte sebességet, és csak ezért nem fájt nekem sem a probléma.

(#40674) St3ven válasza St3ven (#40641) üzenetére


St3ven
addikt

A 1430 szerint igen. Ami jó. :)

Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

(#40675) Blackmirror válasza kali (#40673) üzenetére


Blackmirror
senior tag

"a párom előfizetésére ment egy netplusz m (500 megabyte), ami így 990 ft, mert tartalmaz már a díjcsomag adatforgalmat, ráadásul promóciós áron most csak 190 ft 2 hónapig."

ez biztos?mert a weboldalon megint mást mutat.
akkor amúgy egyáltalán nem jártál rosszul,addigra szerintem meg is oldódik a probléma és tudjátok később a limitbővítőt használni.

iPhone X@R, iPad Pro

(#40676) kali válasza Blackmirror (#40675) üzenetére


kali
legenda

azt mondta az ügyintéző hölgy, gondolom a szokásos; a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő naptári hónap.

(#40677) br4adam válasza Blackmirror (#40675) üzenetére


br4adam
aktív tag

csak egy hónapra lesz 190 forint.

(#40678) pepe091 válasza kali (#40676) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Igen, mert törthavi számlázású minden, még akkor is ha az első naptári napon lett aktiválva. De papíron 1 hónapig akciós. Ahogyan a Go! netek is papíron 2 hónapig voltak akciósak, de valójában az aktiválás hónapja +2 hónap.

(#40679) kali válasza pepe091 (#40678) üzenetére


kali
legenda

így gondolom én is, hiszen ahol az első 2 hónapra adják a kedvezményt, ott is így működik;
Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két naptári hónap.

(#40680) #41133696 válasza #41133696 (#40490) üzenetére


#41133696
törölt tag

Ma említették nekem az ügyfélszolgálaton, hogy a Net&Roll M 4194 Ft-ért immáron nem 16 hanem 20 Gb adatmennyiséget foglal magában SAT 40 kedvezménnyel.

(#40659) roti86: Örülök, hogy hasznosnak találtad :K

(#40681) GeoJoe válasza br4adam (#40677) üzenetére


GeoJoe
senior tag

ott a pont, aktiválás hónapja és +1 hónap

(#40682) kali válasza GeoJoe (#40681) üzenetére


kali
legenda

akkor az nem 1 hónap, hanem több, a hónap elején történő aktiváláskor akár 2 hónap... :))

(#40683) Onderon válasza kali (#40662) üzenetére


Onderon
senior tag

megkérdezhetem miért váltasz mozaikról move-ra, ha azonos szinten maradsz? árban ugyanaz de a mozaikban az ingyenes extra opció többet ad adott esetben mint a move, ahol nincsen semmi.

ok bocs közben látom, hogy azonosnál kedvezőbb a havi díj, igaz az internet kevesebb és nincsen extra opció.

Nekem most Mozaik S-em van, az a Move M-nek felel meg. Move S-re váltanék kevesebb internet, kedvezőtlenebb perc díj és elvesztett ingyenes extra opció, cserébe kevesebb havidíj. Hm. Alszom rá egyet. :)

(vagy még esetleg Next S aranytárskártya opció ami szóbajöhet)

[ Szerkesztve ]

(#40684) erdoke válasza Onderon (#40683) üzenetére


erdoke
titán

Move M Aranytárskártya csak 3990, ha csapsz mellé 1 GB-os NetPluszt 1290-ért, az már 1,5 GB 5280-ért, és beszélni is lehet vele úgy 120 percet.
Persze ha jogosult vagy 5490-ért a Next S társkártyás változatára, akkor az még mindig lényegesen jobb egy Net & Roll LTE kiegészítéssel. Feltéve persze, hogy a fentieknél többet is beszélnél, főleg hálózaton belül.

A legjobb aláírás a héten

(#40685) Richee11


Richee11
senior tag

Sziasztok!!

Nemrég meglátogattam a t-mobile honlapját. Jól látom, hogy sokkal kedvezőbbek lettek a mobilinternetes csomagok a havidíjas előfizetőknek és a kártyásoknak egyaránt?

(#40686) Nordik


Nordik
őstag

Hálózati hiba miatt előfordulhat, hogy halkan hallom a beszédhangszórót? Egy LG G2-ről van szó. Semmiféle külső behatás nem érte, nem módosítottam semmit, egyszerűen egyik napról a másikra észrevehetően halkabb lett.

(#40687) pepe091 válasza Richee11 (#40685) üzenetére


pepe091
MODERÁTOR

Jól. :K

(#40688) kali válasza Onderon (#40683) üzenetére


kali
legenda

több előfizetésem is van, a társkártyákat a feleségem és az anyósom használja, mindegyiken van családbarát, így egymást ingyen hívjuk, kifelé meg jellemzően jó, ha 1500 ft leforgalmazásra került a 3200 ft árazású mozaik xs díjcsomag 100%-ban felhasználható havi díjából, pedig az asszonynak meg nekem is az volt - a hardmadik társkártyán eco xs, az marad is egyelőre.
nekem a bejövőm sok, kifelé alig van hívás/sms, a páromnak szintén, ráadásul neki céges telefonja is van, amiről jócskán telefonálhat havonta, azt sem használja ki teljesen, szóval a move xs is bőven elég lesz, mellé pedig mobilinternet, neki korábban az 500 megabyte sem fogyott el soha, szóval az 530 megabyte simán elég lesz, nekem meg eddig 200 megabyte + 1 gigabyte volt, most "csak" 30 megabyte + 1 gigabyte, de az 1 gigabyte is bőven elég, bár ha változna is a felhasználói szokásom, akkor is adott a netplusz l helyett a netplusz xl, amiben 3 gigabyte van 2290 ft ellenében, szerintem az is jó ár/érték arány.
alap végösszegben legalább -2000 ft lefaragódott így a számlából, minek fizessük ki a semmire, ha nem használjuk ki...

Richee11; szia, igen, jól, pláne ha azokat az árakat nézed a netplusz csomagoknál, amik azon előfizetések mellé adottak, amikben már van valamennyi adatforgalom, mert úgy jóval olcsóbb mindegyik.

Nordik; nem valószínű, pláne ha eltérő cellában és másik sim kártyával is adott a hiba.

(#40689) Nordik válasza kali (#40688) üzenetére


Nordik
őstag

Csak itthon próbálkoztam eddig. De hangszóró hiba meg egyik napról a másikra így előfordulna? Recsegni se recseg, egyszerűen csak valamivel halkabb lett. Érdekes. :U

(#40690) kali válasza Nordik (#40689) üzenetére


kali
legenda

sokkal hamarabb tipplenék a készülék problémájára ezen hibajelenségnél, mint hálózatira.

(#40691) Nordik válasza kali (#40690) üzenetére


Nordik
őstag

Ennek örülök, 2 hónapos a készülék... Ráadásul az LG szervize egy rakás hulladék, ebből már jó telefon soha nem lesz. :(((

(#40692) n@p@lm válasza Richee11 (#40685) üzenetére


n@p@lm
őstag

nem.

(#40693) kali válasza Nordik (#40691) üzenetére


kali
legenda

szolgáltatós vagy független készülék?
szoftveres nullázás, firmware újrahúzása volt már?
olvastam/hallottam mostanság néhány jobb tapasztalatot lg mobiltelefon szervizeléséről, de nem mindegy, hogy hová viszi az ember, ezt dícsérték; 1134 Budapest, Váci út 33.

(#40694) Richee11 válasza n@p@lm (#40692) üzenetére


Richee11
senior tag

kössz

(#40695) Nordik válasza kali (#40693) üzenetére


Nordik
őstag

T-s. Természetesen volt már minden.

Lehet beviszem T-hez aztán meglátjuk. Csak ők nemtudom hova továbbítják.

(#40696) whiskeys válasza Richee11 (#40685) üzenetére


whiskeys
őstag

csak megszünt az hogy ³ hónap után kedvezményesen lehessen megrendelni újra. sajnos...

"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."

(#40697) lord.lakli válasza Nordik (#40695) üzenetére


lord.lakli
őstag

Nem csak az a probléma, hogy hová küldik, hanem hogy mennyi idő alatt kapod vissza. Szerintem inkább vidd kali által ajánlott LG szervizbe.

(#40698) Nordik válasza lord.lakli (#40697) üzenetére


Nordik
őstag

Pestre nem tudom, nyugat magyarországról. :)

(#40699) zzola


zzola
félisten

A webshop-on kívül - de a weben - hol tudnák hozzájutni egy valós készülék árlistához? T oldalán össze-vissza írnak árakat, más az árlapon az ár mint a készülék oldalán...
Köszi!

(#40700) Draken


Draken
őstag

Jelenleg mix díjcsomagban vagyok (3350-.) és e mellé 100 mega net (1010-.) - egy kicsit soknak tartom ezt így. Tehát innen nem tudok átmenni like s-re zökkenőmentesen?

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.