Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Bdanyy #37698 üzenetére
Na de várjál. Minek neked egyáltalán stick? Vagy külön SIM kártya? Csinálj a telódon egy mobil hotspotot (vagy ahogy hívják az adott rendszeren a netmegosztást) és oszd meg a 8 gigás netet. Azt hittem egyáltalán nincs neted, de 8 gigát azért nagyon kényelmesen meg lehet osztani. Szerintem ez a legolcsóbb, leggyorsabb, legbiztosabban működő megoldás.
ShadowX: az.
-
mikersz1
senior tag
Hali.
Online szeretném megrendelni a Lumia 520-at. A rendelésnél lehet megadni olyan időpontot, hogy mondjuk délután 2 órától jöhetnek házhoz a szállítás miatt?
-
MODERÁTOR
válasz mikersz1 #37703 üzenetére
Nem. A GLS futárok reggel 8-tól 16-ig dolgoznak, és van egy felépített menetrendjük, ami szerint haladnak. Ha rendes a futár, akkor meg lehet vele beszélni, hogy kicsit később hozza, de az a legbiztosabb ha PickPackPont-ba vagy Telekom üzletbe kéred, és ott bármikor átveheted.
-
-
Balazska15
senior tag
válasz pepe091 #37704 üzenetére
Telefonon rendeltem telefon, a tmobileos holgy beirta a megjegyzesbrovatba, hogy fel ot utan hozzak ki, szoval nem hiszem, hogy munkaido utan fel oraval hozta ki a futar.. ha neten van megjegyzes rovat oda nyugodtan beirhatod, vagy rendeld telefonon es akkor mindenkepp beiktathato
"100 kiló vagyok baszd meg, hát mi lenne a titkom" :DD
-
Balion
senior tag
Az milyen dolog, hogy meg akartam szüntetni az előfizetésemet, dominós akartam lenni, amit el is mondtam az ügyintézőnek, aki erre azt mondta, el tudja intézni, hogy egy éven keresztül minden hónapban, a meglévő előfizetésemből egy ezrest lefaragjanak?
Szóval a végösszeg mindig egy ezressel kevesebb lesz. A hűséget pedig nem kell, csak egy évvel meghosszabbítsam, azaz a hűségidő alatt, minden hónapra érvényes lenne. Erről miért nem tudtam eddig? Vagy ez csak egy ilyen bevethető extra, ha le akarok lépni?
-
Balion
senior tag
Akkor azt hiszem, élek is vele.
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
Erről már csak privátban, mert szerintem erről nem lenne korrekt többet beszélnem.
[ Szerkesztve ]
-
Balion
senior tag
válasz blueye #37724 üzenetére
Hát, ha ezt csak akkor húzzák elő, ha meg akarnak tartani, és én ki is használom a lehetőséget, akkor szenvtelenségnek érzem, hogy leleplezzem ezt a taktikájukat. Hogy milyen úton beszéltem velük, meg mit mondtam ahhoz, hogy felajánlják, hogy milyen díjcsomagokkal vehetem igénybe, stb. De nekem mindegy, ha ez a topic erre való, szóljatok, csak én elsőre gy éreztem...
-
egoistus
tag
Kis olvasnivaló a mi kedves "szolgáltatóinkról"
http://iksz.beszolunk.hu/gusztustalanul-olcso-mobiltelefonalas-arak-ausztriaban-ugyanez-nalunk-meregdraga-ugyanannal-a-szolgaltatonal/#
asse tom mi van sokszor, hát még most
-
StLui
veterán
Üdv!
Egy kis segítség kéne. Családi vállalkozásunknak, kis cég, van 4 előfizetése, ebból egy előfizetésen volt hűség 1 éve, és még egy év hátravan. Pár hete felbuzdulva a hírlevelükön, bementünk személyesen, mert online nem lehetett, átállítani az összes előfizetést Next Business-re. Kiderült 2 évet hűséget kell vállalnunk, hogy valamelyik csomagban maradunk. Mondom ez nem gond, de 1-2 hónapon belül szeretnénk telefont vásárolni, elesünk így az előfizetés+díjcsomagra vállat hűség adta kedvezménytől? A válasz az volt, hogy nem, ugyanúgy vehetünk majd telefont. Most pedig azt látom az online felületen, hogy nem kapom meg az ott meghirdetett árakat, csak sokkal rosszabbakat, mintha a díjcsomagot nem vennék figyelembe. Létezik, hogy rosszul tájékoztattak és így elbuktam egy rakat pénzt a telefonvásárlás miatt? (kivétel nélkül tizenéve csak így vettem a telefonokat ezekre az előfizetésekre 2évente, most hagytam ki többet)Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
polonic
félisten
-
Robi_73
őstag
válasz Robi_73 #37626 üzenetére
Sziasztok!
Voltam bent és nekem volt igazam 5490Ft-os csomagban vagyok és a rendszerben van a hiba. Reklamációmat rögzítették és innen intézik a dolgot. A netes felületet sem értik, mert ők nem céges előfizetést látnak, ezt is intézik! Azért 24000ft-tal többet fizetni nem szeretnék a két év alatt, inkább egy új telefonra költöm majd ez az összeget.
Robi73
-
1430
senior tag
válasz Onderon #37637 üzenetére
Akkor hogy erről is legyen válasz a topikban, ha valaki rákeres.
Készülék törlesztőt előbb is be lehet fizetni. Ha valaki nem az összes részletet kívánja rendezni, akkor viszont arra számítson, hogy időrendben kerülnek lekönyvelésre a számlák: például ha még 5 részlet van hátra, de csak 3-at akar befizetni az ügyfél, akkor nem a végéről, hanem a soron következő számlákból zárnak le. Vagyis 3 hónap nyugi lesz, aztán megint jönnek a részlet csekkek.djculture
Míg tart az ajándék 200 MB, nem terhelődik a Go!NapiNet napi díja.Storms
Benne van a kis borítékban a SIM mellett a leírás...beast153
Márpedig 10-e tájt van a vizsgálat, és a pontokat azonnal meg is kapod, de ha arany szintre lépésre vársz, az valóban csak következő hónap 1-én történik meg, még ha most el is éred a szükséges pontszámot (és az időkorlát letelt illetve épp nincs lejárt számlatartozásod).
» Parasite, igen, mire kezébe veszi valaki a számlát, lehet hogy más a beváltható pontszáma. Akkor is kap pontot az ügyfél, ha késve fizet, de ha nagyon megcsúszna, akár az összes addigi pontját bukhatja.
» punky10, viszont a beváltható pontok 24 hónap után évülnek el.Balazska15
Elvileg Pest megyében van 17 óra utáni kiszállítás, de attól, hogy valaki ilyen kései időpontot választ, jellemzően már korábban megkísérlik a kiszállítást.StLui
Elvileg csak tarifahűséget válaltál, tehát vehetsz készüléket, de ez már 1435-ös téma.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
.bruszli.
senior tag
Kicsit elaludtak a Kalendáriumos srácok...
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
lord.lakli
őstag
-
bazsika89
tag
válasz .bruszli. #37739 üzenetére
Ráadásul, csak a mai :\ Nem mellesleg, nem értem hogy miért adja ilyen drágán a Telekom ezt a telót, függetlenül az eredeti ár feléért lehet újat kapni.
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
Sanyaman
tag
Most komolyan a mai "akció" hogy 135 a Dominós Lumia 920.mikor ediginél is 90 a gyári 2 év garis?
Noormálisak?? Kávé megvolt már nekik reggel? -
grafikus17
senior tag
Úgy látszik, egy ál telekomos is elkérte tőlünk a kalendár trükköt, mert már csak egy napot raktak ki.
De azt is kár volt.Xiaomi Redmi note 7
-
Robi_73
őstag
válasz lord.lakli #37740 üzenetére
Én sem úgy értettem, a T felé van igazam, magyarul rosszul számláztak.
Robi73
-
nobiand
aktív tag
Ez a mai akció egy vicc. Elég sokáig gondolkodtak rajta, hogy mi legyen az akció, és sikerült egy ilyet meglépni Ezt a telefont 50 %-kal kellett volna akciózni.
-
Bdanyy
addikt
válasz St3ven #37732 üzenetére
Ha jól veszem ki ott nincs tulforgalmazasi díj, csak nagyobb csomagba ugrik. igazából tulforgalmazas utáni lassitos lenne a legjobb.
tandem duonet kártyát meg csak publikus dijcsomaghoz adnak így mem tudtam kérni.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Vangelis
félisten
Mit lehet tenni akkor, ha 30 napon belül nem válaszolnak egy panaszra?
Ma jár le...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
válasz adequate_cou #37748 üzenetére
Még 3 percük van
Akkor tellik le pontosan!
2,5 már csak.@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Akve
tag
Még a Nokia hivatalos oldalán is 89,990 HUF az ára...
Élek és élni hagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest