Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Ha január 20-án jár le a hűségem, de már most 2-3000 Ft-tal olcsóbban mutatja a készülékeket. Január 20 után nagyobb kedvezményt mutat majd?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
крокодил
tag
Sziasztok!
Van egy folyamatban levő Telekom-os lakossági internet mellé rendelt iPad Air-em, amit még nem szállítottak ki. Tartok tőle, hogy karácsonyig nem fog kiérni. 9-én adtam le a rendelést mert az előtte rendelt iPad Retina készlethiányos volt és arra már november 25-óta vártam. 9-én ezt töröltettem és megrendeltem az Airt. Az ügyintéző azt mondta, hogy tekintettel ez előzményekre, ezt sürgetni fogja és kiér a héten...Minden nap érdeklődök a 1412-es számon, de a rendelés rögzítésén kívül nem látnap semmit. Rendelésszám és jegyazonosító még nincs és azt mondják folyton, hogy a webshop-osoknak továbbították és ott mennek körülményesen a olgok. Létezik olyan telefonszám amin a webshop-ot el lehet érni? Az internet telepítése megtörtén november 26-án, amit emiatt a kedvező részletfizetés miatt igényeltem. Amennyiben nem ér ki a csomag 23-ig, felbonthatom a szerzőésem?
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Telefonon le tudom kérni a hűségidőm befejező dátumát?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
крокодил
tag
Király! Az iPad Air is készlethiányos lett! Jaaa, de ha egyösszegben kifizetem, úgy megolodható T-Pont-ban...
Rálát valaki, hogy mikorra várható a kiszállítás?[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz крокодил #37918 üzenetére
Melyik nem.. nem érdmes tölük igy rendelni semmit részletre mert sose érkezik meg, egy havernak az alcatel tablet érkezik fél éve persze érdekesen a részleteket azóta is fizeti. Én már beleszrtam volna, biztos nem fizetnék olyanért ami nincs a kezembe meg sose volt
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz крокодил #37920 üzenetére
Sajnos az olvass homárt: [link]
[link]
[link]Van vagy 3 ezer ilyen eset a neten..
Vangelis nem te voltál akinek a tablethez az életben nem érkezett meg a hozzá járó wifi ruter? Mert hogy fórumtagunknál volt ilyen eset az biztos, de már nem emlékszem kinél.
[ Szerkesztve ]
-
крокодил
tag
válasz djculture #37922 üzenetére
Írtam nekik panaszlevelet, mert ők azt vállalták, hogy 30 napon bellül kiszállítják a tabletet és én ezért kötöttem meg a szerződést. Az, hogy készlethiányos volt és én azt töröltettem, pontosítok, módosíttattam egy iPad Air-re, az az ő saruk, ez nem egy új megrendelés. A megrendelést nov.18-án adtam le, a telepítés 26-án történt meg. Amennyiben dec. 18-ig nem küldik meg a gépet, fogyasztó megtévesztése miatt feljelentem őket a fogyasztóvédelemnél es a Hírközlési Hatóságnál, aztán nem érdekel az egész tovább. Majd kivizsgálják azok azt annyi. JÓNAPOT!
-
-
St3ven
addikt
válasz djculture #37925 üzenetére
Ajánlhatják, de attól még le kell folytatniuk az eljárást. Bár asszem az NMHH-nál van díja az eljárásnak, amit előre be kell fizetni, de javítsatok ki, ha tévedek.
(#37924) крокодил:
Az, hogy készlethiányos volt és én azt töröltettem, pontosítok, módosíttattam egy iPad Air-re, az az ő saruk, ez nem egy új megrendelés.Szvsz szerint ez pont, hogy új megrendelés, de ne legyen igazam.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
djculture
félisten
válasz djculture #37925 üzenetére
Ha csak sima előfizetői szerződés és az ebben foglalt szolgáltatások hiánya az más téma azzal foglalkoznak, de az eszközök hitelre vásárlásával nem . Eljárási jog hiányával elvan intézve. Haver már rég túlvan ezen. Polgári szerződésbe nem nyúlhatnak bele szöveg eljárási jog hiánya balbla, ajánlották a helyi békéltető testületet. Az meg adott egy ajánlást amit nem fogadott el a szolgáltató és úgytudom most biróság előtt van az ügy persze ülnek rajta fél éveket tárgyalásonként.
[ Szerkesztve ]
-
крокодил
tag
-
djculture
félisten
válasz крокодил #37929 üzenetére
Nyugodtan mondom nem lesz belőle semmi, polgári szerződésbe nem nyúlhatnak bele szöveg. Csak biróság mondhat rá á-t vagy b-t.. De ezt is csak ugy lehet hogy először megirod a problémát a telekomnak annak van 30 napja válaszolni, ha esetleg nem válaszolnak akkor már foglalkozik az ügyel a hatóság de erre kínosan ügyelnek. Utána ha nem tetszik amit válaszoltak mész a békéltetőhöz ez ingyen van.
[ Szerkesztve ]
-
GLOCK34
aktív tag
Tegnap vett a szomszédom a telefonjára fóliát a T-pontban,szépen fel is rakták. Gondoltam bemegyek,veszek én is,mert szép,jó és óccó. (Nekem is ua. a típus van)
Szóval bementem,szólítanak és elmondom az Úrnak,hogy mi járatban. Azt monja "G2 készülékre nem forgalmazunk kijelzővédő fóliát". Elmeséltem neki,hogy tegnap itt raktak fel egyet,és e-közben láttam meg,hogy mögötte két asztallal a kollégája egy G2 remegi rá a fóliát.
Csak megkérdeztem,hogy akkor ez hogy is van,mire azt felelte,hogy biztosan az ügyfél hozta.
Ekkor éreztem magam totál hülyén,igazat megvallva nem is értem miért akart ennyire lepattintani.
Nem ingyéé kértem,ha azt mondja nem rakja fel az sem érdekel,de hogy miért kellett a pofámba hazudni azt nem tudom.
Azt már meg sem mertem kérdezni,hogy gyári tokot lehet-e rá vásárolni. (Az Lg fészbúk oldala szerint igen)
Nos ennyi. Azért 13 év "házasság"után kicsit szarul esik. -
gabormgp
senior tag
Pontosan ma egy hónapja aktiváltam egy Domino GoNet L-es csomagot.Reggel 6 óra körül aktiváltam.És ma meg még nem kaptam meg az üzenetet,hogy aktiváltál volna.És a kártyámról sem vettél le pénzt.Feltöltőkártyás vagyok.
-
zoli62
addikt
" Tisztelt Előfizetőnk! A novemberi forgalmakról a számlájában kiterhelt kapcsolási díjakat decemberi számlájában jóváírjuk. Üdvözlettel Magyar Telekom." Szóval nem oda Buda...
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Ha külön kértem, hogy titkos legyen a számom hogy a viharba adják ki mégis boldog-boldogtalannak? Mióta aranykártyás vagyok előfordul, hogy naponta többször is felhívnak kihagyhatatlan ajánlatokkal, és ez rendkívül zavaró.. Apróbetűsben mégis benne van, hogy partnereknek eladják? Van erre valami mód, hogy tilthassam ezeket?
Üdv
-
313313
addikt
válasz stickermajom #37936 üzenetére
Akik hívogatnak, megkéred, hogy szépen töröljék a számodat a rendszerből és ne adják ki senkinek, mert nem járulsz hozzá. (Nyilván rögzítik a beszélgetést, lehet rá hivatkozni...)
Másrészről beszólhatsz a vonal végéről, hogy te is rögzíted a beszélgetést, ilyenkor általában lerakják. Ezeket itt ph-n olvastam, apró betűs rész ellen, meg passz...
A baj az, hogy ha eléred, hogy ne is adják ki a jövőben, x cégnek kiadták már, akik ugyan úgy tovább adhatják...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
nobiand
aktív tag
válasz stickermajom #37936 üzenetére
Na ez engem is érdekelne. A kórházi ágyaktól kezdve, kedvezményes üdüléseken át mindennel fárasztanak. Pedig kértem, hogy titkos számom legyen.
-
tigri44
tag
Sziasztok! T mobilos céges sim kártyát tegnap délelőtt kaptam meg,tehát már reggel elhozhatták a boltból,és még nem aktív.Mennyi időt szokott ez most náluk igénybe venni? Céges így én hiába hívogatnám az ügyfélszolgálatot,a kapcsolat tartó meg nincs a helyzet magaslatán
-
stickermajom
addikt
válasz 313313 #37937 üzenetére
Ez elég szomorú, hogy valószínűleg akkor nincs rá rendes megoldás. Eddig simán tiltottam minden magántelefonszámot, de sajnos ezt már nem tudom megtenni, így marad az egyesével letiltatás ezek szerint.
A különösen felháborító ebben az, hogy simán felhívnak hétköznap az esti órákban, vagy akár hétvégén is.. -
ShadowX
őstag
válasz korcsillio #37939 üzenetére
Tudom, hogy ezeknek ez a munkája, de én felveszem és lerakom az asztalra a telefont. Kb. 15-20 mp alatt megunják.
-
313313
addikt
válasz stickermajom #37941 üzenetére
Az a baj, van aki erre szakosodottak, és hallani már manipulációról, szóval az ilyet felvétel után rögtön: köszönöm nem kérek, és rányomni...
Másrészről vannak kormányhivatalok, akik szám nélkül keresnek, engem folyó nyomozás miatt rendőrség keresett magán számról... szóval az se megoldás, ha azokat nem veszi fel az ember...
Másrészről a magánszámos hívót lehet így is fogadni:
- Hullaház
- Elmegyógyintézet
és társaik, megdöbbenéstől lerakja a hívó félHP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
StLui
veterán
Bementem a T-hez, álítólag kéne tudnom választani a lehetőséget a díjcsomagra vállat hűségre is, de nem engedi. Kaptam egy számot a webshop-hoz tudnak itt segíteni. 06-1-2658288, 10 perce kérik a szíves türelmemet, persze ez valószínűleg nem ingyenes szám letenni nem merem, mert hátha épp most felveszik.
Valaki próbálta ezt a számot már hívni?szerk: 15 percnél lenyomtam, 500 Ft-os lehetőség volt, amit ők raknak zsebre
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Akve
tag
A webshop ingyenes száma 0630/9303030
Élek és élni hagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest