Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
válasz grafikus17 #37797 üzenetére
Ha ez igaz akkor kuponvadász dzsembori begins right now!
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
törölt tag
válasz Vangelis #37803 üzenetére
a telefon havi 6990 pontosan, elnéztem egy ezrest. A díjcsomag havi 7990 lenne, de arany vagy platina szintű előfizetés mellé csak 5490. Szóval, ha megveszem a telót, akkor a díjcsomagot fizethetem 5490-el is az előbb említettek alapján?
1430, de ott a géppel beszélek, nekem ember kéne. Vagy csak várni kell és kapcsolják?[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
-
legenda
válasz Tibee86 #37798 üzenetére
mindennek (legalább) két oldala van, számodra a szolgáltató hozzáállása, árazása...stb problémás, számukra meg az lehet(ne), hogy az ügyfél díjmentesen akar eszközölni olyan cserét, ami hivatalosan fizetős szolgáltatás.
az sem az igazi megoldás, hogy itt akarsz megvesztegethető t-s illetékest keresni...
előfordul, hogy ha normálisan kéri valaki a cserét, és korrekt ügyintézőt fog ki, akkor megoldják díjmentesen a dolgot, de ehhez is két ember kell, a korrekt ügyintéző mellé egy korrekt ügyfél is!
saját véleményem - mert bár nem vagyok t-s illetékes de elég sok tapasztalatom van -, hogy a legtöbb ügyintéző akkor korrekt, ha nem azzal kezdi az előfizető, hogy hülyének nézi, hanem normálisan elmondja a szituációt, és vagy rábólintanak, vagy ha nem, akkor nem kötelező igénybe venni a fizetős szolgáltatást, illetve lehet próbálkozni máshol, másnál.n@p@lm; nem biztos, hogy jó ötlet a szolgáltató tulajdonát képező sim kártya megrongálására bíztatni másokat, pláne ilyen nyilvános formában...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
n@p@lm
őstag
válasz pinnacle #37810 üzenetére
nekem nyáron pont így cserélték.
indok : eldobálja a hálózatot, másik telóban is.mikro simre volt szükségem.
t-nél vettem egy xperia sp-t dominoban amihez adtak sim-et is. gondolom mikro sim-et (nem bontottam ki a csomagot).
ellenben az előfizetéses sim-emmel szerettem volna használni, azt szerettem volna mikro simre cserélni.
4490 forint, mondja az ügyintéző.
érted, ott veszem a telefont és még fizessek a sim cseréért?!bementem a másik t pontba és ott eljátszottam az első bekezdésben leírtakat.
csak azt nem tudom miért kell így trükközni -
legenda
válasz n@p@lm #37811 üzenetére
más szolgáltató sem minden esetben cseréli ingyen, ott is több tényező függvénye, bőven találni hozzászólásokat a másik két hazai szolgáltató témájában, hogy nem cserélték ingyen.
nekem is csertélték már ingyen a t-nél, de külön biztos nem trükköznék azért, hogy kibújjak az alól, ami a szerződési feltételekben rögzítve van.[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz lord.lakli #37800 üzenetére
július óta?? fogyasztóvédelem örülne ennek nagyon!
-
legenda
válasz lord.lakli #37800 üzenetére
felügyeleti szerv megkeresése?
nekem most is van folyamatban panasz kivizsgálása - telekom kábeles szolgáltatások -, és bizony menne a panasz a felügyeleti szerv részére, ha 30 napon belül nem vizsgálnák ki, ráadásul itt most olyan dolgoról van szó, ami anyagilag is jobban fog fájni nekik, mint az eddigiek - mert nem az első problémás ügyintézésüket élem már meg, megyek is át másik szolgáltatóhoz, mert elegem van a hozzáállásukból, a sumákolásokból...stb.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
"nem biztos, hogy jó ötlet a szolgáltató tulajdonát képező sim kártya megrongálására bíztatni másokat, pláne ilyen nyilvános formában..."
Igen, meg egy idő után fel fog tűnni a T-nek, hogy érdekes módon amikor az ügyfél micro vagy nano sd-re szeretne váltani, akkor hirtelen elkezdi eldobálni a simje a hálózatot. A vége az lesz, hogy az ilyen trükközők miatt a normál, jóhiszemű felhasználók fognak szívni a jövőben.
De nálunk amúgy is divat ingyé akarni azt, amiért egyébként fizetni kell. -
D@ve89
tag
válasz lord.lakli #37820 üzenetére
És mi a problémád egyébként, ami július óta fennáll?
-
Onderon
senior tag
válasz lord.lakli #37822 üzenetére
fura, nem találkoztam még ilyennel náluk, pedig régóta előfizető vagyok és volt már nem kevés bajom velük, valahogy mindig minden megoldódott.
-
lord.lakli
őstag
válasz Onderon #37823 üzenetére
Gondolom ha naponta piszkálnám őket akkor megoldódna, de 1 hónap után feladtam és csak időnként kérdezek már rá. Úgy fogom fel, hogy T vigyáz a pénztárcámra, hogy nehogy aláírjak 24 hó rabláncot és nehogy vegyek valami komolyabb telefont (nyáron S3 LTE lett volna, most G2).
-
bazsika89
tag
Új akciók péntekig.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9
-
Hooper
őstag
nyalják meg a ****mat a Tnél hogy novemberben amikor sehol nem lehetett kapni még 107 volt NEXT-el a i5s 32gb, decembertől meg rádobtak 30.000 Ftot. 137ért már kicsit erős, 2évvel, 15ezres csomaggal.. el vannak szállva. pofátlant emeltek hirtelen
-
Tibee86
nagyúr
A többi szolgáltató kicseréli ingyen, érdekes módon csak a T szed ezért is pénzt... Nem azzal van gondom, hogy fizetni kellene érte, de 4500 forintot nem fogod adni egy cseréért.
Teljesen korrekten elmondtam miért van szükségem a sim cserére, nem tudom, miért feltételezed egyből, hogy hülyére akartam venni az eladót. De ezek után ezt fogom tenni, a mai világban úgy fest, mindent csak így lehet elintézni.#37819: "A vége az lesz, hogy az ilyen trükközők miatt a normál, jóhiszemű felhasználók fognak szívni a jövőben"
A jóhiszemű felhasználónak is 4500 forint a csere, vagy hogy érted, hogy ők fognak szívni? A trükközök miatt a sim csere árát is megduplázza majd a T?[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz manchester85 #37830 üzenetére
Köszi a tippet.
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok egy BlackBerry készüléken. Ha mozaik xs-sel venném, akkor ez nekem kell? És valóban 690Ft-ért kapok 1GB netet? Ez vajon korlátlan? Vagy ha elfogy akkor pluszba fizetnem kell? [link]Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Ati007
őstag
Ha elsején vásároltam galaxy s4-et kalendáriumi akcióban akkor beleférek még az elállásba vagy már kifutottam? (elég jó lesz a note3 ára hamarosan)
-
St3ven
addikt
válasz Bdanyy #37746 üzenetére
Ha jól veszem ki ott nincs tulforgalmazasi díj, csak nagyobb csomagba ugrik. igazából tulforgalmazas utáni lassitos lenne a legjobb.
Cserébe 1 GB-ig ugyanannyi pénzért kétszer annyi adatmennyiséget kapsz, mint a belassítósnál.
De azt is megteheted, hogy dominósként ezek között a kedvezményes csomagok között ugrálsz kéthavonta. Legalábbis ameddig él a kedvezményes ajánlat.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
surgyi
senior tag
Szép napot mindenkinek! Egy szakavatott személy segítségét szeretném kérni!
Rendeltem egy Samsung készüléket interneten keresztül édesanyámnak, megrendeléskor az Ő nevére, de az én telefonszámom lett megadva elérhetőségnek. A gond ott van, így hiába lépek be a saját fiókomba, ott nem szerepel az elektronikus dokumentációja a vásárolt készüléknek. Magyarul se garancia papír, se semmi.
Írtam a my@t-mobile.hu-ra, de azt a választ kaptam, biztonsági okokból nem küldhetik el e-mailbe.
Akkor most hová forduljak? Előre is köszönöm segítségeteket!Üdv, Péter
-
migabi24
nagyúr
Hűség nélküli előfizetésről dominóra váltásnak van költsége? Mennyibe kerül Dominón a hivásátirányítás
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
1430-as számon hogy jutok el a legegyszerűbben egy ügyintézőhöz? Idegbajt kapok ettől az automatától, és időm sincs végighallgatni .
-
maathe
senior tag
Ha kérek a jelenlegi mikro SIM helyett egy nano SIM-et, akkor a mikro egyből le lesz tiltva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest