Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz Keeperv85 #17943 üzenetére
én nem rég vettem telót (dominoval) webshopban, számot adták nem én választottam, és amikor beléptem a netes felületre meglepődve láttam hogy egy női név fogad, tök más adatokkal, mint az enyém. (a nevére már nem emlékszem, csak hogy Csömörön lakott), szépen átírogattam a saját adataimra, jelszót változtattam, és kész. több problémát nem okozott eddig (remélem nem is fog). mondjuk azt nem értettem hogy ha vkinek megszünik a száma, mert nem tölti fel egy idő után stb, akkor az adatait miért nem törlik a rendszerből.
abban igaza van a T-seknek hogy nem lehetne használatban két azonos számú kártya, mert ha lejár, megszüntetik és csak jó pár hónap után oszthatják ki újra a számot, tehát ha fizikailag meg is marad a kártya már inaktív.
dedike: azt értem hogy más a helyzet, mint nálam, de ha újra kiosztották a számot, azt jelenti hogy megszüntették az előfizetést. ilyenkor nem tiltják a kártyát is? ill. ha nem is, az eredeti/korábbi tulaj honnan tudta hogy él az a szám és újra használhatja?
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Megpróbáltam belépni az általam megadott jelszóval, de nem engedett be. (Biztosan jó a jelszó, mert mindig ezt használom, a másik kártyán is). Holnap visszamegyek és megmondom, hogy utoljára fizettem valaki helyett!!
1, Inkább cseréljünk számot, ha nem hajlandóak, akkor megyek a fogyasztóvédelemhez. Majd ők kivizsgálják mit kevertek össze.
2, A rendszerben lévő adataim ezek szerint miattuk bárki kezében lehetnek... hajlamos vagyok arra hajlani, hogy inkább mindkét "szerződésem" (a másikat is el tudom intézni...) felrúgom és kifizetem a kötbért, de ha ki nem törlik, akkor nem a fogyasztóvédelemmel találkoznak...A munkahelyemre nem viszek telefont, vagyis nem vittem. A kérdés tegnap aktualitását vesztette: ki lettem rúgva. De ez nem ide tartozik...
[ Szerkesztve ]
-
bobooo
addikt
Általában mennyi szokott lenni a telefonos jóváhagyás és a megrendelés közötti idő?
-
Szabi1979
csendes tag
Sziasztok!
Arany szintű t-home ügyfélként igényelhetek kapcsolat prémium t-mobile társkártyát, de erre a csomagra neten nem találok konkrét infót: érdeklődjek t-pontokban. Milyen percdíjai vannak? Adatforgalom, havidíj stb?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz Szabi1979 #17963 üzenetére
A "neten" nem is találsz, de a t honlapján igen
-
Vangelis
félisten
válasz Szabi1979 #17965 üzenetére
először én is azt hittem.
De az nem díjcsomagot takar, hanem kapcsolat kártyát. Mint amit küldtek aranykártya.
(plasztik kártya) össze lehet vonni a pontokat majd ha tmobile előfizető leszel.A társkártyák azok amik linkelve lettek.
De ha esetleg van több t-home szolgáltatásod akkor érdemes megnézni a paletta kínálatot.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Szabi1979
csendes tag
-
peugeotmate
őstag
Hali! T-Mobile Like díjcsomagot használok, amiből is 3 számot ingyen hívhatok ugyebár. Nos, ha az egyik ilyen személy külföldre utazik, akkor én a továbbiakban is ingyen fogok tudni beszélni vele? Merthogy ugye nekem elvben nem feltétlenül kellene tudnom, hogy ő most külföldön tartózkodik. Előre is köszönöm a választ !
meg
-
TheMarci
addikt
válasz peugeotmate #17971 üzenetére
dedike válaszát idézem:
"Igen. Ha Te hívod, neked az ingyen van a roaming díját a hívott fizeti. (Neked nem kell tudnod, hogy ő külföldön van.)"
Do You Dream?
-
1430
senior tag
válasz Keeperv85 #17958 üzenetére
Csak biztos ami biztos alapon kérlek üsd be a "tartalék" telefonodba, hogy *121# majd nyomd meg a hívásindító gombot. Ugyanaz a hívószám jelenik meg a kijelzőn, mint aminek a 21 illetve 17 ezer Ft-os számláit fizeted?
Amúgy "más helyett" biztos nem fizetsz... Milyen számok voltak a híváslistában? Normál vagy valamilyen rövid hívószámok esetleg 90 vagy 91-es körzetszámúak? Normál (értsd díjcsomag szerinti) díjakat fizettél vagy drágábbat?
Szabi1979
Léteznek Kapcsolat Prémium Társkártya díjcsomagok, de azok minden szempontból azonosak a "normál" Társkártya díjcsomagokkal (amiket már te is megtaláltál az általad leírtak alapján - bér a Kaméleont nem soroltad fel), csak a nevük más, ezzel jelölve, hogy itt a T-Home szerződés az "anya".BoboDJ
3 munkanap.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Keeperv85
nagyúr
Kipróbáltam. A szerződésben lévő szám jelenik meg, amit tudtam is. Korábban is néztem már.
Normál hívószámok, többnyire Telenoros, illetve Vodafone felé is pár. Több mint 100 sms. Pár nemzetközi hívás is. Normális díjszabással kaptam a számlát, nem számoltak rosszul.
Megpróbáltam felhívni pár számot. Fel is vették. Kérdeztem mit tudnak erről a számról. Életükben nem hallottak róla...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Keeperv85 #17978 üzenetére
Jellemzően mikor voltak a hívások? >> Napközben (munkaidőben - legalábbis míg dolgoztál) vagy inkább esténként/hétvégente (amikor általában otthon tartózkodsz)?
A hívások pár másodpercesek vagy akár percekig is eltartanak?
Vannak "visszatérő" hívószámok? (mikor ugyanaz a szám többször is hívásra került)
Az SMS-ek általában ugyanarra a számra mentek?
Vannak olyan üzenetek, amik közt legfeljebb egy-két másodperc vagy annyi sem telik el? (ezek összefűzött üzenetek, ergo nem lehetnek üresek)
Látsz a forgalmak között valamiféle periódikusságot?
A júniusi egyenleged hol tart? My T-Mobile-ban díjmentesen lekérdezhető lenne, de mivel írtad, hogy nem tudsz belépni, próbálj meg egy "A" betűt küldeni SMS-ben a 1730-ra (56 Ft). Ha ebben a hónapban is magas forgalom tapasztalható, kérj egy hóközi híváslistát T-Pontban (illetve az, akinek a nevén van a hívószám) és hívjatok fel egy nem oly régen hívott számot, hátha még emlékszik a hívásra (ki volt és mit akart).[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Keeperv85
nagyúr
Teljesen véletlenszerűen vannak a hívások és az sms-ek időközei, nem periodikus. Viszont 5 nemzetközi hívást leszámítva (ezek mindegyike más-más szám)
4 db5 db idegen számra mennek (a lista végén volt még egy...), a hívások is és az sms-ek is. Ebből felhívtam hármat, nem tudták ezt a számot. A negyedik és az ötödik nem vette fel...Nem nyúlt senki a telefonhoz, zárt szobában volt otthon, mikor a munkahelyemen voltam. Nem fértek hozzá.
A mostani egyenleg 3578 Ft-nál tart. Remélem nem kúszik feljebb...
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
válasz Keeperv85 #17981 üzenetére
De ha senki nem használja nem kúszhat feljebb.....
kutya érdekes.
Szerintem tedd azt, hogy add le a kártyát egy hónapra a tmobilba és ha lesz rajta forgalom akkor derítsék ki, hogy mi a gond....
Mert szerintem feleslegesen fizetgetni..... több mint idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
balagedebr
tag
Sziasztok!
Arról van információtok, hogy a T-mobile milyen formában és mennyi különadót hárítani az ügyfelekre (munkahelyi flotta, ha ez lényegi infó)? Azért kérdezem, mert most állok előfizetés vásárlása előtt és mielőtt döntök tájékozódni szeretnék (voda és telenor adott előfizuról már tudom, hogy mennyit terhelne pluszban és összehasonlítanám ezekkel). Köszi előre is a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz balagedebr #17986 üzenetére
Szvsz itt ilyen infot MOST nem fogsz kapni.
-
balagedebr
tag
-
blueye
veterán
válasz balagedebr #17988 üzenetére
Igy van. + telenor mondta h majd atharitja de meg nem tudjuk hogyan.
-
törölt tag
Üdv.
Láttam a webshopban ezt a SIM kártyát: LINK
Ezen hány Ft beszélhető le? -
atillaahun
veterán
Létezik az szerintetek, hogy Miskolcon a Tré a hivatalosan garantált 800 kbps feltöltésű mobilnetnek 3G-n a töredékét sem szolgáltatja az esetek nagy részében?
Ezt a VOIP telefonálást próbálgatnám, de hihetetlen, hogy a 64 kbps-es codec-el beállítva is olyan fos a hívás kimenő része, hogy a hívott fél sokszor alig ért valamit.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jól értelmezem, hogy a Net&Roll limitbővítő addig aktív, amíg le nem mondom?
Jó szerencsét!
-
Vangelis
félisten
Srácok!
Ez pontosan mit takar?
Információs szolgáltatások díja munkanap 07-16 h között
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok, tegnap vettem t-nél egy galaxy s3-at új előfizetésre, 2 óra után aktivizálódott a sim, jó is volt este a telefon, lemerítettem, töltőre raktam éjjelre, majd most reggeltől megint azt írja ki hogy zárolva van a simkártya. Valaki érti ezt?
You are not prepared.
-
1430
senior tag
válasz dedike #17993 üzenetére
Igen, úgy működik, mint egy Go!Net vagy RelaxNet adatcsomag, de mivel ezek a Net&Roll opciók csak bennefoglalt adatot tartalmazó díjcsomagokhoz igényelhetők, kvázi opcióknak tekintik.
Vangelis
Díjszabás 4.1.2.
"Információs Szolgáltatások díjai (Ft/perc)
Pontos idő (180), Közvetlen üzenethagyás Hangpostára (+3630 9888 333, +3630 9888 888). A választható díjcsomagok esetében, Ft/perc:
Minden havidíjas díjcsomag esetén (kivéve a Partner3 és Partner4 díjcsomagok), minden időszakban: hálózaton belülre irányuló hívás díjával egyezik meg."''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED TV topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Formula-1
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest