- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TheMarci
addikt
válasz
Oliverda #137545 üzenetére
Futáshoz, sporthoz sosem viszünk magunkkal telefont, vagy a telefont csak lerakom házon belül, és az órán tudok telefonálni, nem kell mászkálni utána kertből, stb. Amikor elmegyek otthonról rövid időre, csomószor nem viszek telefont, mert úgyis az órával fizetek, ha bármi fontos van, onnan telefonálok. Kétségtelen, hogy rétegigény, de szerintem sokkal többen használják, mint gondolnánk.
-
TheMarci
addikt
válasz
viktorhu #125780 üzenetére
Nekem is van csomó dominós kártyám másnál, meg természetesen csak kötözködtem, sok más olyan dolog van az aszf-ben, amit megszegünk, és még csak eszünkbe sem jut.
Pár éve meg pont a telekomos ügyintéző javasolta -nyilván kifogásolható módon-, hogy kössem az alap biztosítást, és ha bármi lesz a telefonnal, én ejtettem le. (Persze nem lett semmi, el is felejtettem, hogy van rá biztosítás, és most mondogattam le 3 éves biztiket.) -
TheMarci
addikt
válasz
4Grider #125778 üzenetére
Teljesen igaz, ezért sem javasoltam, hogy ezt tegye, viszont érdemes tudni, hogy a saját néven levő SIM kártyát sem adtja át az ember másnak, plusz e szerint az, hogy ki mennyit fizet a szolgáltatásért is tilos megosztani:
"Az Előfizető kötelezi magát, hogy a szolgáltatás keretében kapott információkat (továbbiakban: Információ) kizárólag saját céljára használja fel, azokat nem jogosult sem ingyenesen sem ellenszolgáltatás fejében harmadik fél részére sem részben, sem egészében tovább adni,..." -
TheMarci
addikt
válasz
anderledani #125774 üzenetére
Hacsak nem mondod azt, hogy neked esett ki a kezedből a telefon.
-
TheMarci
addikt
válasz
Lacielvtárs #118507 üzenetére
Nekem sem jó még mindig, viszont ha kiválasztom az otthoni szolgáltatások menüpontot, és onnan lépek be, úgy működik, de az előfizetéseimre úgy sem tudok rámenni.
-
TheMarci
addikt
válasz
Lacielvtárs #118500 üzenetére
Nekem is ugyan ez a hiba, reggel ota, barmilyen eszkozrol.
-
TheMarci
addikt
Most jött az sms, hátha valakinek hasznos, az alkalmazásban bekapcsolható:
"Kedves Ügyfelünk! Üzleti mobil előfizetéséhez díjmentes korlátlan mobilinternet vált elérhetővé 30 napra belföldön, 20 GB EU roaming felhasználással! Aktiválható 2020.08.31-ig itt: https://telekomhu.page.link/dtaaa Üdvözlettel, Telekom"
-
TheMarci
addikt
válasz
degec #110454 üzenetére
A tandem csak internet megosztásra jó, a fő előfizetés net keretét tudod más eszközben is használni. A multisim a fő előfizetés telefonszámát is átveszi, így elvileg a hívás, sms a többi készülékre is megérkezik, amiben a multisim van.
Egy hónapja már nem akartak tandemet adni, mondva, hogy felváltotta a multisim, de meggyőzhetőek voltak, amikor elmondtam, hogy nem praktikus, hogy pl a kocsit kölcsönadom másnak, és csörög benne a telefonom..
-
TheMarci
addikt
válasz
Fox Mulder #100661 üzenetére
Szerintem is így van.
-
TheMarci
addikt
válasz
lupus_l #85206 üzenetére
Nekem az első ajánlat konkrétan drágább volt, mintha minden számot NBC-M be átvittem volna.. A második ajánlatnál azt megmondták, hogy mennyibe kerülne, most már olcsóbb, mint a Next Business Comfort M, de azt nem, hogy mit tartalmaz. Kérdezem, hogy akkor a feltételei ugyanazok, erre az volt a válasz, hogy nagyjából, csak az újban az SMS lenne korlátlan, de cserébe csak 1000 perc lenne lebeszélhető az EU-ban. De hogy a nagyjából az ügyintézőnek mit takar, azt nem tudhatom, hogy nem derül ki később, hogy még egy pár dolog máshogy van. És ilyenkor aggódom, hogy vajon csak rá akarnak szedni, hogy gyorsan írjak alá?
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
Üzleti díjcsomagok közül szerintetek várható új díjcsomag a roaming mizéria miatt? Rettenetesen rá akarnak beszélni kedvezőbb ajánlatra, mint a mostani, persze, ha aláírok 2 év hűséget, viszont az új nem publikus díjcsomagról, amibe áttennének nem küldhetnek semmilyen írásbeli információt, ami már alapból bizonytalanná tesz.
-
TheMarci
addikt
válasz
_Moriarty_ #84147 üzenetére
Uzleti aszf-ben van hasonlo, hogy mennyi ido alatt mennyit kell itthon tolteni, mivel ott mar regebb ota ingyenes a roaming, nem emlekszem pontosan a szamra, de kiindulasnak jo lehet.
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
Hát, régebben a Nokia 6310-nek zörögtek a gombjai úgy, mint a fene, csak akkor nem volt nagy divat a cseréskedés, nem hiszem, hogy a használatot nagyban befolyásolná. A kocsimban is kattan az index, ha megnyomom, mégsem cserélek, ez egy gomb, vele jár. Ha jogos, akkor pedig kérdezés nélkül cserélnek, nekem 6 év alatt már vagy 5 telefonom cserélték.
-
TheMarci
addikt
válasz
szabogabor10 #72953 üzenetére
Ez remek hir, koszonom!
-
TheMarci
addikt
Uzleti comfort dijcsomagban tenyleg hasznalhatom az adatforgalmamat kulfoldon is?
-
TheMarci
addikt
válasz
Intel fan11 #66604 üzenetére
A tvgo funkció (program) van Samsung TV-kre is, az élő tv adás megy, a filmeket még sosem próbáltam.
-
TheMarci
addikt
Megrendeltem egy telefont, ami nincs készleten, és nem tudják, mikor jön. Ilyenkor egyszer csak csönget a futár, hogy itt a telóval, vagy vajon fognak előtte írni, hogy mikorra várjam, amikor megérkezik a telefon, és átadják a futárnak pl?
-
TheMarci
addikt
válasz
tothferenc #54969 üzenetére
Ez az olcsóbb:
"Még több netre van szükséged?
Válaszd ezt, ha szeretnéd bővíteni
jelenlegi mobilinternet-díjcsomagodat."Ez a drágább:
"Nincs még net a díjcsomagodban?
Válaszd ezt, ha még nincs mobilinterneted
meglévő díjcsomagodban." -
TheMarci
addikt
válasz
Intel fan11 #54694 üzenetére
A számlát nézd meg. (Letöltöd pdf-ként, miután beléptél online)
-
TheMarci
addikt
válasz
h1ght3chzor #45173 üzenetére
Lopottat is tilthatnak, meg aki nem saját nevére veszi a telefont, arra nem tudnak mit ráterhelni.
-
TheMarci
addikt
válasz
csababarca #44153 üzenetére
Ez adatforgalomra volnatkozik, vagy hívás / sms-re is? Az lehet, hogy egy dominós sim kártya alapból használhatatlan külföldön?
-
TheMarci
addikt
válasz
djculture #44135 üzenetére
Egyszer végigolvastam a biztosítást, hogy mikor él, mik a kizáró körülmények, volt benne szó családtagról, de hogy mi, arra már nem emlékszem. De mindenkinek azt tanácsoltam eddig is, hogy ha bármi baj lesz a telóval, azt kell mondani, hogy ő ejtette le (mármint a tulaj), és véletlenül, abból baj nem lehet.
-
TheMarci
addikt
válasz
Gery1987 #43340 üzenetére
Szerintem akkor lenne negatív megkülönböztetés, ha nem is csináltathatna bakkártyát. Mi tartja vissza? Ha szeretne e pack kedvezményt, csináltasson bankkártyát, meg számlát, semmi akadálya. Kicsi olyan, amit írtok, mintha a sarki közértet feljelenteném, hogy drágább a kenyér, mint a hipermarketben.
-
TheMarci
addikt
válasz
königarjen #41719 üzenetére
Most jártam Kecskemét / Soltvadkert környéken, volt dolga rendesen a telefonnak a hálózatkereséssel.
-
TheMarci
addikt
válasz
lord.lakli #41254 üzenetére
VPN-t lehet tiltani?
-
TheMarci
addikt
Köszi! Az is aktiválásnak számít, hogy alapból bekapcsolva marad, tehát minden hónapban újraindul, úgy, hogy véglis nem csinálok semmit vagy nem? Tehát ha mondjuk augusztus óta folyamatosan be van kapcsolva a net & roll, akkor a mostani (második) aktiválás nem kerülne plusz pénzbe, ha jól sejtem?
-
TheMarci
addikt
Sziasztok,
olyan kérdésem lenne, hogy net & roll opciót lehet havonta többször is aktiválni (alapból aktiválva van már)? Ha igen, akkor onnantól kezdve mind a kettő pörög tovább? Vagy olyan van, hogy aktiválom, de 10 nap múlva lemondom, (akkor újraindul a díjcsomag forgalma, és lesz újra netem), és csak részben számláznak?
Előre is köszi! -
TheMarci
addikt
Mit takar a részletes számla? Mert a sima számlamásolatot, (amit postán küldtek ki régebben), visszamenőleg is le tudom tölteni, pl. a múlt októberit.
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz
erdoke #24176 üzenetére
Szerintem mivel te vagy a tulajdonos, neked a kötelességed bejelenteni az eltűnést, autós szabálytalanságnál is tök mindegy ki az elkövető, a tulajdonost büntetik, másrészt sokkal nagyobb szop*s utána bizonygatni, hogy nem te telefonáltál, hanem éppen ellopták előtte, amit te valamiért nem jelentettél be.
Te neveden van a telefon, nem jelentetted, hogy eltűnt, tehát elég egyértelműnek tűnik, hogy te telefonálsz rajta. Értem az érvelésed, de a bíróságon nem teljesen így működnek a dolgok. -
TheMarci
addikt
Illetve egy t-ben, amikor vettem a telót nekem azt mondták, hogy abban az esetben is kérnek előleget, ha volt az elmúlt x hónapban 'nememlékszemhányas' szintű számlatartozása az ügyfélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!