Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Bármilyen előfizetéssel, amin van korlátlan opció, korlátlanul tudsz hazatelefonálni bármelyik EU országból. Akár Domino csomaggal is, ha van napi, 3 napi vagy havi korlátlan opciód.
Ez persze csak ideiglenes kinttartózkodásra vonatkozik.Ha ki akarsz költözni és úgy akarsz sokat hazatelefonálni, akkor erre a One ViWifi jobb megoldás.
-
AnonymusX
őstag
válasz
kungzi
üzenetére
A linkelt oldalon a szöveges leírás téves, de miután lenyitod a percdíjak részt, egyértelmű. Illetve a csomag összeállításakor a részleteknél már jól szerepel:
"- korlátlanul hívhatod a belföldi mobil- és vezetékes számokat Magyarországról és külföldön EU-s országokból
- korlátlanul hívhatod az EU-s számokat külföldön EU-s országból"Valamint az ÁSZF is jól írja (sőt fel is sorolja a különböző hívásirányokat):
"Korlátlan hívás belföldről belföldre és EU roaming helyzetből belföldi és EU alapdíjas irányba" -
South Velen
addikt
válasz
kungzi
üzenetére
"A díjcsomag megrendelésének feltételei:
A Telekom a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak biztosítja a fenti kedvezményeket, díjakat." -
-
1430
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Ma minden sima Net&Roll 1GB opciót lecseréltek Net&Roll 1GB LTE opcióra, gondolom ezért is megy fel a telefonod LTE hálózatra.

St3ven
Felfüggesztéskor a szolgáltatások (így a Domino Web adatcsomag is) felfüggesztésre kerül, mikor feltöltötted az egyenleged, akkor pedig visszaaktiválódott. Tehát igen, a feltöltést követő visszaaktiváláskor elindult a 30 napos ciklus is.
-
válasz
kungzi
üzenetére
papíron - amit nem véletlenül írtam ezzel a szóval - csak adott telefonhoz tartozó sim kárrtya cseréje díjmentes, de ha normális az ügyintéző, és az előfizető is úgy áll hozzá - nem is feltétlenül kell terelni, hogy rossz a sim kártya, vagy csak mosolyogva, kedvesen megemlíteni, hogy az illetékes levegye a dolgot -, úgy jellemzően díjmentesen cserélik, számtalan példa volt már rá. igaz, az ellenkezője is megtörtént már, de akkor sem tilos elutasítani a fizetős cserét, és megpróbálni másik üzletben.
-
Bailey
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Én bementem egy T-pontba, és mondtam hogy a webshopban rendeltem egy micro simes telefont, de a mostani számommal szeretném használni, ami viszont még normál sim. Meg sem nézte az ügyintéző hogy tényleg van-e ilyen rendelésem (tényleg volt), rögtön cserélte ingyen. De ha nem akarják az első helyen akkor menj át egy másikba, ha van több T-pont a közeledben.
-
-
tomy86
addikt
válasz
kungzi
üzenetére
Ha olyan a díjcsomagod és a telefonod 4G képes, akkor a Net&Roll 1GB LTE csomagot rendeld! Itt van az összes limitbővítő opció.
-
KZP
őstag
-
válasz
kungzi
üzenetére
és valóban, de ez mikor változott? mondjuk nekem már mindegy, mióta eladtam a t-s sgs2 telefonomat...
néha benézek a my samsung fiókomba, mert van még samsung mobiltelefon a családban, és az is az én nevemre van beregisztrálva, de arra csak szervizfutár adott, ezért nem vettem észre! -
-
atross
csendes tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz
kungzi
üzenetére
http://www.t-mobile.hu My T-Mobile menüpontján keresztül tarifacsomagot váltasz.
-
-
-
1430
senior tag
válasz
kungzi
üzenetére
Ne türelmetlenkedj!

HTC One X >> -
válasz
kungzi
üzenetére
Dehogynem, egy hónapban többször is változtathatod a díjcsomagod, de a másodiktól kezdve minden újabb váltásért a díjcsomag havidíjának megfelelő összeget számláz a T!

DonThomasino:
Nagyon megköszönnénk, ha használnád a szerkesztés gombot!

...és nincs ronda nő, csak kevés alkohol...

anonymus89:
Na, ezen nem gyengén elcsodálkoztam! -
-
club1
veterán
válasz
kungzi
üzenetére
Ha belegondolsz van értelme, hogy a szolgáltató csak így teszi elérhetővé ezt a tarifát. Egyrészt új előfizetőket gyűjt ebben a célcsoportban, másrészt az eddig össze-vissza fizetőket (prepaid) tereli a (neki) biztos bevételt jelentő előfizetés felé, harmadrészt meg miért biztosítaná ezt az előfizetőknek kedvezőbb díjcsomagot (ingyen) a meglévő előfizetőinek. Semelyik szolgáltató sem saját maga ellensége...
-
djculture
félisten
válasz
kungzi
üzenetére
T nél azt is emelik az meg pénteken jött a levél tv sat telefon minden emelkedik kivéve a speciális csomagokat.Gondolom most az áfa 2% meg a távközlési adó jön egyszerre ...
Minden esetre én régóta gondolkozom hogy a vezetékes telóhoz a paletta vagy funt beválalom de kihagyom,marad a dominó.Minden nyavaját csak 5-12% al emelnek az isten pénze nem lesz elég. -
Something_
őstag
válasz
kungzi
üzenetére
Ja, hogy neked nem járt le még a 2 éved? Hát persze, akkor nem ugrálhatsz..
Azért kaptál x ezer ft kedvezményt a készülékből, mert 2 évre aláírtál. Nem tudom, hogy mennyi járt le, de pl ha 1 év után akarsz váltani, az úgy vicces, mert nem 1 évre írtál alá, hanem 2re, és ezért kaptál kedvezményt a készülékre. -
tjb007
nagyúr
válasz
kungzi
üzenetére
Azért mert van egy érvényben lévő szerződésed. Ha én két évre szerződést kötök XY céggel, hogy 4 évig ők szállítsák nekem a tejet akkor 4 évig ők fogják szállítani a tejet ha esik, ha fúj.
Új előfizetést meg köthetsz csak a meglévőt nem bonthatod fel, vagyis felbonthatod de "büntetést" kell utána fizetned.(#12162) HGabor89
És szerinted hajlandó lesz kifizetni a kötbért ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
kungzi
üzenetére
Esetedben öt lehetőség van:
1. A kötbért kifizetése után megveszed a Skate -et
2. Domino csomagban veszed meg
3. Listaáron veszed meg
4. Új előfizetéssel veszed meg.
5. Nem veszel Skate -et, megvárod míg lejár a hűséged (vagy legkorábban 18 hónap elteltével élsz az előrehozott készülékváltás lehetőségével).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,Verbatim VX500SSD 480GB usb-c
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- Asus GL703VM i7-7700HQ 2.8Ghz up 3.8Ghz GTX 1060 (6GB) Gaming Laptop
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ehhez minimum egy 3450 Ft-os előfizetéssel kéne rendelkeznem.

Na, ezen nem gyengén elcsodálkoztam!
dptrsk