Hirdetés

2020. október 28., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-07-10 17:32:42

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobil szolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110014) ubyegon2 válasza erikviking (#110009) üzenetére


ubyegon2
nagyúr
LOGOUT blog

Tényleg te voltál, sorry, hogy nem jelenítettelek meg, de csak az elv miatt idéztem a mondandódból. :) Egyrészt teljesen igazad van, ami a rendszerrel kapcsolatos kritikát illeti. Másrészt, ezért tartom indokolatlannak és már kínosnak is a háborgást, idézlek:

Azért veszek részletre telefont és mást is, mert egy kedvezményes a készülék, kettő az ő pénzüket használom addig is.

Teljesen nyilvánvaló. Mint ahogyan az, hogy akkor, ha adják a pénzüket! Mint szintén nyilvánvaló, akkor adják, ha akarják, ehhez joguk van. ;) Hadd ne idézzem magamat a hajléktalanos szöveggel!

Nem röhögtek ki egyik bankban sem, mert ott a logika mentén adnak hitelt nem egy random valamire. Logikus hitelbírálati rendszer van a legtöbb banknál, de ezt a részt hagyjuk is.

Neked logikus, aham. Én meg ezen röhögök! :D Anno öcsémnek 1+ éves munkaviszonyára vendéglátósként bejelentve adtak x kölcsönt, nekem ugyanannál a banknál hatod annyi értékű áruvásárlásomat elutasították azzal, hogy nem hitelképes! 10+ éve voltam akkor még atomstabil munkaerőpiaci körülmények között állami alkalmazásban jóval több fizetésért, mint a tesóm.

Logikus hitelbírálati rendszer van a legtöbb banknál :K

Egyszóval a pénzünkért járó stabil szolgáltatás és ügyfélkezelés hiánya miatt jogosan panaszkodik bárki, de egy vélelmezett kedvezményért, ami nem is jár, nem ildomos itt ennyit háborogni!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.