Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#61049) sajtee


sajtee
senior tag

Sziasztok!

Motorvásárlás előtt állok, és szeretném a segítségeteket kérni ebben.

Alapvetően az érdekelne, hogy az általam belőtt áron, ilyen feltételek mellett van-e értelme egyáltalán keresgélni, vagy veszett ügy, és halasszak még egy évet - amit bevallom, nem szívesen tennék, hisz a tavalyi nyarat is alig bírtam ki már motorozás nélkül... De persze inkább várok, minthogy egy kalap szart vegyek.

Tehát, a kritériumok...

A2 kategóriába beleférjen, supermotor/enduro legyen. Értelemszerűen az üzemórás krosszmotorokat szeretném elkerülni. Ebben a kategóriában talán a 400-500ccm-s motorok tűnnek megfelelőnek.

Rövidebb túrákra (egyhuzamban maximum 1-200km), városban, terepen. Pályára nem vinném, vidéken lakok, erre van jó néhány erdős rész, ahol lehet, és útban sem vagyunk, állatok sem lakják, meg a gazda se szól...
Tehát mindennapi közlekedésre szeretném használni, és hétvégente, szabadnapokon, ha ráérek, kivinném terepre.
Nem tudom, milyen évjárat lenne megfelelő, de azt gondolom, úgyis állapot alapján veszem.

Nos, a keret... Pontos számot nem tudnék mondani, de tekintve, hogy lejön legalább 100-110 a jogosítványra (jelenleg csak kisebbre van), így azt mondanám, hogy 650-700.000 a plafon, papírokkal, rendszámmal.
A kérdésem, hogy reális-e ez, vagy felejtsem is el?

Ha pedig reális, akkor milyen motorokat ajánlanátok?
Ami régi nagy szerelmem, az a Suzuki DRZ 400, viszont ebből a normális darabok 800.000 körüli áron mennek, ahogy láttam.
Számításba vettem még a Yamaha XT-t (ezt már próbáltam is), viszont nagyon nehéznek találtam terepre, esetleg a WR 450-es (ami szerintem szinten jóval magasabb árkategória). Néztem több Husqvarna-t is, de valahogy mindig a DRZ felé húz a szívem...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.