Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz aero. #146198 üzenetére
Vegyes érzéseim vannak, egyszerre megdöbbentő és "meg sem lepődök". Ez a fszom szarrágás a szervizek részéről is, basszuk át a tulajt ahol lehet, úgyse viszi máshoz nem derül ki, ha mégis, letagadjuk, úgyse indít polgári pert. Pofámleszakad komolyan. A gyártó meg max ejnyebejnyézik ha náluk reklamálsz...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
aero.
veterán
Az enyém pénteken megy, 8 liter kell bele
Van egy DPF nyomásszenzor hiba, jelenség: nincs kickdown, nincs visszaváltás, kb 80 lóerő, hibajelzés nincs, csak a tárolóban. Újraindítás után jó. Szerelőmnek ugyanez van, csak szedán, már ő is cserélte az övében, nem tétel, 12k.
Még lesz termosztát, üa. szűrő (teli áron 37k, szenzoros), légszűrő (teli áron 28k). Szerencsére van kedvezményem.A vicc az egészben, hogy ő egy 105 ezret futott, végig márkaszervizes autót vett és gyári volt mind az üa és a légszűrője is. Van egy köteg számlája, amin kétszer szerepel ezeknek a cseréje ... Az enyém is végig márkakeres volt, hasonlókra számítok. Ha viszont így lesz, a head office-hoz megy a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz stickermajom #146193 üzenetére
Nem eszi az olajat, amugy 4.2L a szaraz toltes, szerinte 4L se fog szerintem kelleni.
Sutszi: nem lenne rossz...
I humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
Rigotech-hel van vkinek tapasztalata?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MrSealRD
veterán
válasz Magnum_ #146188 üzenetére
Már csak a gumit kéne megvenned tőlem, és kész is.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
nagyúr
Egy AudMercYotát valaki? *hányóssmiley*
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Magnum_
nagyúr
[link] kisautohoz jott.
I humbly and respectfully decline™
-
Integrale
veterán
válasz rbalint88 #146178 üzenetére
Ez meg mindig csak egy koncepcio, nem vegleges. Nem tudom miert ir Androczi megint faszsagot.
Ez a felni mar ugy tudom, hogy nincs is forgalomban.Mondjuk a tavaszihoz kepest meglepoen keveset valtozott, gyakorlatilag csak az orra. A jovo honapban erkezo Giulia es Stelvio facelift jobban erdekel, hatha lenyomja kicsit egy alap 200 lovas Giulia arat. :)
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Micsurin
nagyúr
Érdekes amúgy, egy éve még arra is nehezen rugdaltak volna el az ősök, hogy a B-nek neki álljak mondván minek az ott a motor 3-4 fokig Szergej nem fázik csak észleli a meleg hiányát. Most meg pár hónapja minden második hétvégén megy haverokkal a matek mit, hogy és csak augusztusban beleszaladt majd 2500km pedig szinte sehol nem voltam csak a Balcsin meg Familyán. Nem tudom, hogy vagy miképp de pont úgy megszerettem autót vezetni mint motort... plusz ezt lehet építgetni.
@MunezXBK: azt megköszönném ! ...így csináljunk a csóró egyetemistából még csóróbbat kezdőszett lesz ez az autó.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
rbalint88
addikt
jajj [link]
-
Micsurin
nagyúr
válasz MunezXBK #146175 üzenetére
A TYC-re gondolsz?
Ha bármit tudsz a témában nagyon örülnék minden infónak!
Nagyon bekktant a dolog még Twingo tetőn is agyalok, hogy kéne csak nem tudom azért mennyire bacogatnának utólag.
Ebben speciel ugye pont a TYC van.Feketében mély metál szürke tető + géptetővel nekem nagyon kiadná hozzá a gyári BBS-eket felújítani és antracitra színtereztetni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz rbalint88 #146172 üzenetére
Első autó, ilyennek kell lennie?!
Évi 62 ezer tokkal vonóval ez alólam fog kirohadni ha sikerül tényleg olyanra megépítenünk apummal mint azt elképzeltük.
Azt már motornál megtanultam soha senki nem fizeti meg ha rendben van és fel van újítva. Addig öntőm ebbe is a pénzt amíg örömet okoz utána használom ha elhullik mehet a mérleg mi legyen.
-
rbalint88
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz molnarpeter #146170 üzenetére
Köszönöm a lámpa tippeket!
Géptető nem fólia abból sikerült egyet a kívánt színben szereznem bontva közel hibátlan állapotban, és hozzá lenne fóliázva a tető.
Köszi, hogy szólsz, a tetőn még csak lakkrepedés szerűségek vannak akkor azzal pontosan mi legyen?Féléve még jobb, romantikusabb elképzelés volt a vegyünk egy öreg Golf GT / GTi-t és újítsuk fel magunknak elképzelés.
-váltó
-motor
-beltér (ide még egyszer kerülnek piros kockás jubi burkolatok)
-ülésekHátra van még itt ott a kasztni, a felnik és még jó lenne lomizni egy ABT hűtőrácsot is meg egy Zender szárnyat utóbbi a legendás kategória... ha épp kerül fel apróra 6-an csörgetik.
Egyszer ha nagyon meglennék a dolgokkal mehetne bele egy eredeti Hell Dualround is előre... hátra meg a mostani BlackHella-k helyett Hella Magic Color (Kék-ek) lámpák.
Ha eleget csúszok OE-n a végére talán kész lesz...És ráadásul vannak olyan alkatrészek, hogy még a VW bontóban is csak merednek rám mondván ők ilyet életükben sem láttak ala légszűrőház összekötő cső amiből egy Polo GTi-jé lesz kokányolva mivel annak jó a felső része csak rövid... bele kell toldanom.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Zizmand #146166 üzenetére
Golf 3
Köszi , akkor a tető + a motorháztető belefér mint két elem?! A gumi kéderek közt menne rá fólia a tetőn és a motorháztető lenne még metál szürke, plusz antracit szürke felnikkel és 20mm-es nyomtávokkal egész jót mutatna.
Depo is azért kérdés mert akkor alapból új lámpát veszek, és lehet a foncsort a hasztalan széleken a gyári Hellahoz hasonlóan feketíteni.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Ha a forgalmi szerint fekete az autó, a motorház tető és a tető színeltérése esetén kell színváltozás miatt szemlére vinni és új forgalmit kiállíttatni vagy 30%-on belüli az eltérés és maradhat a dolog?
Depo lámpák milyen minőségűek? Kaptam egy helyes kis kavicsot... üvegcsere helyett lehet érdemes a komplettet kicserélni már akkor egy új Depora.
-
aero.
veterán
link (fb marketplace)
-
w333
félisten
-
nagyúr
válasz MasterMark #146143 üzenetére
Havernak is mondom múltkor, ő vezetett, hogy menj egyet beljebb. Egy sávot kimegy. Mondom beljebb. Erre kimegyünk a járda mellé. Mondom bazze, beljebb! Erre ő, dehát már nincs több sáv befele.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #146143 üzenetére
Igen, elírtam, belső sávot írtam. Az idiótája természetesen a leállósávban előzött.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
w333
félisten
-
gzbotii
nagyúr
Mi-a-f.... belső sávban előző idióta, amikor ott dolgoznak a leállósávban. [link]
Ezért nem szabad ott kereket cserélni...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
EQMontoya
veterán
válasz brumi1024 #146137 üzenetére
Es +100km hatotavban. (meg a 2wd alapverzio is)
A fajlagos teljesitmenyrol nem is beszelve.
Szoval igazabol a medium batterys ID3-at kellene az alap Model3-hoz hasonlitani (hogy legalabb a hatotav kb. azonos legyen), es hirtelen ki fog derulni, hogy egesz olcson merik azt a +40cm autot.
[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
LZs?!
aktív tag
válasz MunezXBK #146125 üzenetére
Semmilyen szempontból sem az...vénségére ez jutott neki.
Augusztus közepe óta (előző tankolás fél tankig; ma reggel tettem tele, mert bevillant a csóróságlámpa) 370km lett beletekerve, és 'ez a sok' is azért jött össze, mert egyáltalán nincs ingerem beülni az Alfába.
Ebből egyébként 60km egy Solymárra kiszaladás volt, ahonnan visszafelé láttam, hogy a 10-es befele be van állva szokás szerint, így inkább Pilisvörösváron át Csobánka felé kerülve Budakalászon keresztül jöttem haza...és időben így is jobban adta (30-40 perc).
Egyébként mostanra, a vásárlás óta harmadik évben a tankolásokon kívüli minden felmerült ráköltéssel együtt is (névreírás, biztosítás, adó, vizsga, illetve a feltétlenül szükséges karbantartás) kevesebbe jön ki a havi átlagot tekintve, mint pl. az itthoni UPC csomag havidíja.
Nevermind...
-
Doki16
addikt
válasz Gsx-rr #146133 üzenetére
Nekem elsődleges autónak már bőven jó lenne. Ott van a CCS és a 150km után megállni tölteni nálam pont belefér. Évi kétszer ha hosszabb távra megyek mint 150km. És akkor végleg eltudnék szakadni a benzinmotortól.
Nagyon reménykedek benne, hogy hoz ez valami változást jövőre. Úgyis elpasszolom az Outlandert akármi lesz.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
EQMontoya
veterán
válasz molnarpeter #146131 üzenetére
Hmm, ez cool! Meg a vegen visszaterunk az elektromos autokkal oda, ahonnan el se kellett volna kanyarodni.
Same rules apply!
-
aero.
veterán
válasz focvis #146122 üzenetére
Meglepően jól használható navi, egész pozitív csalódás az eddig tapasztalt gyári rendszerekhez képes plusz itt nekem ugye a TMC is működik. Az új VAG-os is jó (amit a 19-es Leonban próbáltam). Sajnos frissíteni házilag nem lehet, muszáj hozzá egy PIN, amit csak a márkaszerviz tud generálni, £132.40 és 3 óra.
Ez 2011-ben azért fain lehetett (teló bt netet használ)
[ Szerkesztve ]
-
-
Doki16
addikt
-
Gsx-rr
veterán
Erdemes lesz E Golfot venni ,de mint lathato meg a Nemetek se erzik ezt az elektromos autozast. A plugin adatot meg szanalmasak amit meg is ertek.
[link]"Németországban értékesített különböző VW Golf modellek között 3,6 százalékos részarányt ért el, plug-in-hibrid változata pedig, a Golf GTE pedig 0,1 százalékosat."
-
LZs?!
aktív tag
Szezonális plug-in hybrid...
Vásárláskori akksi (ergo 3+ éves, v'mi Rocket), megkínálva rendszertelen 1-10km-es etapokkal, egyébként napokig áll...nem is csodálkoztam, hogy ma reggel csak harmadik forgásra ugrott be a motor. Hazaértem, felkötöttem a 'gridre'. Aztán 10 perc múlva már a lenti kép szerint állt a töltő; most, fél órával később 13.2...
Na, vagy az akksi van annyira szétesve, hogy minden mindegy, és a töltő olyan határozottan olvassa, mint az egykori Discman-em a táskakarcos lemezeket...vagy minden a legeslegnagyobb rendben. Szerintem az utóbbi... #jdm #old-reliable
Mindenesetre estig rajta hagyom, kárt csak nem okoz...
[ Szerkesztve ]
Nevermind...
-
aero.
veterán
válasz Tsebacsi #146117 üzenetére
Kisnavis jah, pedig nagyon szép. Én is néztem ezzel a motorral, de szerintem nem merném. OM651 ugye, Sprinterben is használják. Elvileg 250-300 a lánc élettartam plusz hátul van. Néhol 400 ezret mondanak. Egy biztos, cserélni kell egyszer benne. A másik gond, duplaturbós, ha ebben 204 van, valamelyik elhalálozása várható dolog. Csak +34 ló a 220cdi-hez képest, ami chippel megvan ott is, de sajna azok kevésbé felszereltek.
[ Szerkesztve ]
-
válasz BigBlackDog #146110 üzenetére
Ritkán járok kocsival, éjjel meg még ritkábban, szóval nem tudok nyilatkozni
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
tboldi
nagyúr
válasz stickermajom #146111 üzenetére
-
kisza25
félisten
Na itt van az ősz, jó kis köddel, azt vettem észre, hogy a telefon többet lát, mint, amit én
[kép]
És hogy a ködben még kevésbé látszódjon az autó
(az erdőben megáll többet meg sem találja )[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
-
aero.
veterán
válasz focvis #146091 üzenetére
Köszi 620Nm nem viccel. Tetszik.
Termosztát szar, nem tartja meg a hőfokot, azt cserélnem kell első körben, egyébként szépen jár, a szerelő is dicsérte. Ahogy az idő engedi elkezdem kifaszázni, jó állapotú a belseje, csak a takarításra voltak igénytelenebbek. Ami fura, mert a házban enni lehetett volna a földről és a szék, amire leültem saccra negyedannyiba került, mint az autó.(#146090) EQMontoya: Szvsz ez szerintem is egy egész jól sikerült széria lett, a facelift főleg, a belsejének csodát tett. Ami vicces, hogy pl. mennyit küzdöttek okosóráknál a kerek kijelzővel, talán egészen 2014-ig, ebben meg 2011-ben simán ott van a sebmérő közepén, és nagyon jó minőségű. A benzinesek valóban nem a legjobbak, és mindegyik DI már a faceliftben. Talán még a V6 oké is, a 4 hengeresek azok lánc bajosak már 15-20 éve a Mercinél, de legalább ott van megadva periódus, nem úgy, mint a BMW-nél.
(#146098) Qru: Úgy szeretném jövőre, meglátjuk hogyan alakul a dolog.
és köszi All, bízzunk egy tartós, sikeres kapcsolatban
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz rbalint88 #146100 üzenetére
Miért az új Golf a képek alapján olyan szépnek ígérkezik? Ahhoz képest a logó arányaiban nem lett szar.
@MasterMark: Köszi, holnap hazafelé benézek!
Elásom magam de szinte mindent angolul találok meg, sok minden csak így is rögzül.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest