Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viperator
őstag
válasz Snoop-y #44097 üzenetére
Igazad van!
Legutóbbi hozzászólásában azt írta, hogy két éve vette a kocsit és akkor történtek a cserék...
@Black: én 10ezer km-ként szoktam.
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
Viperator
őstag
válasz kovacsroli #44091 üzenetére
2 éve történt mindenféle csere és azóta nem volt motorolajcsere? Hány km-t mentél vele legutóbbi csere óta? (általában 10ezer km-ként érdemes cserélni a motorolajat)
[ Szerkesztve ]
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
kovacsroli
senior tag
válasz Skillet #44094 üzenetére
Amikor megvettem cseréltettem benne a motorolajat, a hűtővizet, a vezértést vízpumpával, a gyertyákat, meg az (majdnem) összes szűrőt. A váltóolaj az kimaradt.
Szerelővel cseréltetem, de utána szeretnék nézni, hogy milyen olaj bele a legjobb és azt vinném neki, mert egyébként MOL partnerek és az ő olajaikat használják.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Skillet
addikt
válasz kovacsroli #44092 üzenetére
Akkor nem ártana... meg úgy az összes folyadékot érdemes, amikor az ember használt autót vesz + vezérlés csere. Sok ilyen szösszenetet meg lehet vele előzni.
Mennyi kell bele? Passz. Te akarod cserélni?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
B-L-A-C-K
titán
Elfogadnék egy ilyen zsigát...
-
kovacsroli
senior tag
válasz kovacsroli #44091 üzenetére
kicsúsztam...
vajon mennyi kell bele?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
nagyúr
válasz kovacsroli #44088 üzenetére
Olajcsere mikor volt benne? Illetve milyen autóról van amúgy szó?
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz kovacsroli #44088 üzenetére
Kéne bele egy kis olaj.
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
mi lehet az oka, hogy a reggeli elinduláskor nehezen jár a váltó? Néha úgy kell beverekedni sebességbe.
Aztán pár km után rendbejön, illetve délutánonkén munkából hazafele sincs gond vele.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Integrale #44085 üzenetére
Érnek, van ahol van online kedvezmény, van ahol ha egyben csengetsz és neten akkor adnak, stb, stb. Biztosítója válogatja.
Amire érdemes figyelni, hogy netrisk, biz.hu nem szociális intézmény, tehát procentjük van amit TE fizetsz. Megnézed náluk mi a legolcsóbb és nem rajtuk keresztül kötöd meg, hanem direktben a biztosítónál és máris spóroltál.
#nincsbennetarcsi
-
-
Integrale
veterán
A kedvezmenyek ernek valamit? Biztositas.hu-n szoktam nezni, hogy megis mire szamitsak.
Videki lakcim, csaladban (cimen) van masik biztositas is, autok, lakas, sajat neven van egy masik lakas is, ami raadasul szinten videki, 25 vagyok ~6 eves jogsival, es azt vettem eszre, hogy a fenti opciokra adott kedvezmenyeket hiaba pipalom be, nem valtoztat az aron."Bad reklám is reklám too"
-
trassher
addikt
Engem bottal sem tudnának pestre kergetni, hogy ott éljek szóval támogatom a döntésed.
w333: Nem figyeltem volna rá én sem de a netrisk küldte a mail-t és gondoltam rápróbálok. Még a 40 napos határidő is messze volt így nekem csak kattintgatnom és pötyögnöm kellett. Még a biztosítást is felmondták helyettem, sehova sem kellett mennem.
Redmi Note 7
-
Qru
MODERÁTOR
-
EQMontoya
veterán
-
Skillet
addikt
válasz Teszla_ #44068 üzenetére
ha jól emlékszem, akkor éves szinten 30-40e forintnál nagyjából 4e forintot lehet fogni, ha egyben befizeted az évet. tehát 1/4 évente 1000ft.
kemény 16 ezret kaptam a törött ujjamra a biztosítótól mit csináljak, eligyam?
elvileg, mivel 30 napon túl gyógyul, az aktuális havi biztosítást is ők fogják állni.idevésem én is:
37 éves vagyok
jogsi 98-as (18éves)
autó 1996-os (20 éves)
206kw
B4
Budapest
31e ft/év (posta)(#44072) tomcsi23
látod, még rendesen meg sem lehet belőle tankolni... nem lesz tele
bezzzeg a matyiz, 9200-nál már kattant[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
válasz Viperator #44061 üzenetére
Hajtott a kíváncsiság és kiszámoltam egy kgfb-t egy 3 lityis v6 Lexusra. Most tényleg kaptam kedvezményt, de az éves és negyedéves ár között kb 1500Ft volt a különbség. Tényleg sokszor számoltam már kötelezőt rengeteg féle autóra, de eddig sosem adott kedvezményt, ha negyed év helyett egyben fizetem
Qru: barátnőm nagyapja se váltott biztosítót vagy 10 éve. Nem akarom tudni, hogy mennyit fizet
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz EQMontoya #44007 üzenetére
A kgfb? Ne viccelj, 38,7k/év nekem úgy, hogy B2-ben vagyok, alig vagyok öregebb nálad ha egyáltalán öregebb vagyok, nagyobb ccm, erősebb autó és sz@r helyen lakom.
mod:
Evil Snowman: Erre ex biztosítósként azt tudodom mondani, hogy ez az IJ kategória. Sok a lusta ember vagy aki egyszerűen nem foglalkozik a biztosításával csak fizet mint egy hülye (bocs ha vki most magára ismer).
Na ezt használják ki a biztosítók.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Declare
őstag
válasz EQMontoya #44012 üzenetére
"Lassan elérjük a német árakat. "
Hat azert azt eleg lassan En az astrara 1100 euroval inditottam 27 evesen, most olyan 700 nal vagyok evente
jah es mod: az volt a szerencse, hogy 17 evesen megcsinaltam a jogsim, ezert volt kedvezöbb a biztositas az elejen
[ Szerkesztve ]
-
Viperator
őstag
válasz stickermajom #44064 üzenetére
Én kötéskor és azonnal fizetek egy évre...
-
-
Viperator
őstag
válasz Teszla_ #44055 üzenetére
"Ott a negyed/fél/egész éves biztosítási díjról volt szó, hogy megegyezik-e, vagy sem." - nem egyezik meg, ha egész éves díjat választod, akkor kevesebbet, ha havit, akkor többet fizetsz...
-
Skillet
addikt
válasz Qtya123 #44056 üzenetére
Minden számít. Férfi vagy nő, fővárosi vagy "vidéki" cím, kor...
Stb stb(#44052) w333
Biztositas.hu-n szoktam nézni, aztán a legolcsóbbat meglesem közvetlenül az adott biztosítónál.
Ahogy írtam is, allianz-nál számít, ha előre kifizeted az évet, postánál nem volt ilyen kedvezmény.
De akkor is érdemes. Nem kell vele év közben bajlódni.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Qtya123
őstag
válasz EQMontoya #44007 üzenetére
Bakker az rengeteg!
Nekem, ha jól emlékszem 1 évvel fiatalabb az autó, mint a tiéd (nem tudom számít-e), B02-ben most váltottunk az Allianzra és 26.000 Ft baleseti adóval együtt! (Köbénél 31re emelkedett volna 28ról).
Feleségem nevén van az autó, 30 alatt van és 5 éve van jogsija. Lakcím az megyeszékhely. Ennyit számítana a budapesti cím?[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
válasz Viperator #44054 üzenetére
Nem igazán értem mit akarsz mondani. Én írtam, hogy nekem csökkent 2k-val idén, de ez hogy jön az előző hsz-emhez? Ott a negyed/fél/egész éves biztosítási díjról volt szó, hogy megegyezik-e, vagy sem.
Amúgy meg netrisket csak szórakozásból nézem, ha érdekel, hogy egy adott autóra mennyi lenne a kötelező, plusz váltás előtt csekkolom az aktuális autómra. Amúgy bemegyek egyenesen a biztosítóhoz és ott kötöm meg. -
Viperator
őstag
válasz Teszla_ #44053 üzenetére
Miért nem mész egyenesen? Így jobban jársz...
Én is meg voltam lepődve, hogy az idén többet kell fizetni, mint tavaly... megmondták, hogy az alapdíjat megemelték...
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
-
Skillet
addikt
válasz MunezXBK #44043 üzenetére
Azt nem tudom neked megmondani
De számolj egyet valamelyik biztosítónál és látni fogod. Viszont ahogy néztem, 40 felett nincs több kategória.(#44045) Teszla_
Biztosítója válogatja. Allianznál számít, postánál nem.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz F_Zolee #44040 üzenetére
Csekk ... nálam ez a legegyszerűbb fizetési mód !
Gyerek és email + telefonszám után adtak valami kedvezményt !
Szerk.
Taxisokat is keményen fejik ... taxis barátom most hozott kintről egy 2013 -s Passat B7 -t (2.0 CR) na neki az éves biztosítása most 220 ezer lesz !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
nagyúr
Akku buli vol. 3
Nem volt jó az exide A faszi szerencsére rakerdezett és nem tudtam egyértelmű választ adni. Oké nézzük meg. Nem jó...
Szerencsére volt bele való. Mert ez magas keskeny nem sima...
Rocket lett belőle. Bele is tette. Hülye japánok...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
w333
félisten
válasz F_Zolee #44037 üzenetére
Ugyan annyi mintha évente 1 összegben fizetném !
(#44038) Teszla_
Ez volt a legolcsóbb a tavaly ... a többitől 20e olcsóbb !
De ha tavaly maradok az Aegon -nál akkor most 30k negyedévente, vagy ha a Posta biztosítót választom ami talán egy árban volt tavaly a Köbe -el, akkor az is 27e lenne, durván emelkedtek az árak ...
(#44040) F_Zolee
Tavaly is kiszámoltam negyedév, félév, év és mindegyik ugyan annyira jött ki !
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Nekem most csökkent vagy 2k-val a kötelező és így fizetek 25 körül per év. B4, vidék és 29 éves vagyok, de kezdetek óta 25-30 között ingadozik úgy, hogy sose kötöttem a legszarabb biztosítóknál (Köbe és társai). Mindig újrakötöm 1 évre és átutalással, mert így a legolcsóbb és ha autót cserélek, akkor időarányosan visszautalják a fennmaradó összeget, szóval semmit se bukok, csak nyílván várni kell az utalásra egy kicsit
Ami viszont érdekes, hogy ha vennék egy második autót, ami ugye A0-ról indulna, akkor egy 1.0 Suzuki lenne valami 30/év, egy 750-es BMW meg 50k tudnak számolni, az biztos.
w333: átutalással kell fizetni, vagy csoportos beszedéssel és úgy is lehet nyerni vagy 10-20%-ot
[ Szerkesztve ]
-
kaszaking
tag
biztosításhoz kapcsolódóan.
Nekem most októberben lesz B1-es fokozatom és majdnem 15 ezer forinttal olcsóbb lesz mint eddig. Maradok ugyanannál a biztosítónál mint eddig -
-
w333
félisten
válasz zoo8800 #44027 üzenetére
Nekem így is úgyis drágult úgy hogy ugrottam 1 bónuszt ... 11800Ft -ról 18500 Ft -ra de a legolcsóbb helyen is 16500 lenne (negyedévente) !
(#44028) kornelka
Arra viszont készülj fel hogy ha Békásmegyeren is fizetős lesz a parkolás nem fogod tudni az éves parkolást kifizetni, mivel ezeknek a k*csögöknek állandó lakcím kell ... thx. Mozaik utca !
-
zoo8800
veterán
válasz Evil Snowman #44018 üzenetére
Azokra pályáznak, akik nem szoktak újrakötősdizni, vagy nem figyelnek, stb (ugye, w333? ). Mindegyik ezt csinálja, megéri nekik
Apropó, nekem is drágább lett, még újrakötve is. 22->25e/év, nem vészes
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
w333
félisten
Az kemény ...
(#44024) rbalint88
Mindegy ez van, jövőre biztosan körültekintőbb leszek !
Köszi mindenkinek !
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz Evil Snowman #44020 üzenetére
26.
-
-
Kornel
veterán
Fszk.
-
Nekem is most küldte ki az Allianz. A0-ban voltam eddig fizettem kiegészítő CASCO-val tavaly 90.500 Ft/év, erre kiküldik az ajánlatot B1, 30 év felett 115.000 Ft/év. Felhívtam anyámat, aki biztosításokat köt mondom ez nem fasza.
Erre mondja nekem, hogy évfordulóval lemondjuk és ugyanott újra kötjük. Tippelj mennyi lett egy évre B1, 30 év felett kiegészítő CASCO-val az Allianzál? 75.000 Ft/év.
Ezek akkora f@szok, hogy az valami istentelen. Miért éri meg így nekik, illetve miért lesz magasabb az éves díjad, ha "hűséges" maradsz és meghosszabbítod, mintha újra kötnéd.
-
veterán
válasz EQMontoya #44012 üzenetére
Nálunk* is felment a GFB éves díja 30-ról 31 ezer Ft-ra, a casco meg 87-ről 89 ezerre. Bónusz egy fokozatot javult.
Indoklás:
Casco biztosítási szerződése évfordulójához közeledik, ezzel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatni Önt a következő biztosítási időszakban fizetendő biztosítási díjról.
A biztosítást érintő kockázati tényezők, így különösen az alkatrészárak és szervizdíjak elmúlt időszakban történt növekedésére tekintettel, továbbá a bonus-malus besorolást érintő, biztosítási szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan 2016.06.08-ig rendelkezésünkre álló információkat, valamint az egyéb, díjat befolyásoló tényezőket (díjfizetési ütem, díjfizetési mód, elektronikus ügyintézés, stb.) figyelembe véve, társaságunk - a biztosítási szerződésben szabályozottaknak megfelelően - a következő biztosítási évforduló napjától kezdődő hatállyal a biztosítási díját az alábbiak szerint állapítja meg:*a feleségemé az autó
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Calogero #44013 üzenetére
Hát sajnos nem ... na ez az igazi átb*szás
Mindegy jővőre már okosabb leszek és előtte utánajárok és ha kell váltok !
Megnéztem más biztosítókat is és a K&H lenne a legolcsóbb negyedévente 16000 Ft de ez még is így sokkal több a tavalyi 11800 FT -hoz képest !
[ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
válasz SzlobiG #44009 üzenetére
Tavaly is ez volt.
Az a poén, hogy a baleseti adót leszámítva is bőven drágább a mostani ajánlat 27 évesen, b3-ban, mint mondjuk két-három éve volt.
És ez azért fura, mert a bónuszom is magasabb, és emlékeim szerint 24 vagy 25 éves korig számítasz nagyobb kockázatúnak.
Lassan elérjük a német árakat.Same rules apply!
-
Skillet
addikt
De mehetne tovább... fwd
(#44007) EQMontoya
Szép árak. Érthetetlen.
Amúgy nagyon gáz az a hozzáállás, hogy növelik a díjat, de ha újra kötöd náluk a biztosítást, akkor olcsóbb.
Ez is mind kirakat, hogy meglegyenek az "új" belépők, papíron nevetséges.
Inkább a hűséget kellene díjazni![ Szerkesztve ]
-
EQMontoya
veterán
Járjon élete végéig Logannel az, aki egy videó lejátszához logint kér!
Biztosítás: most már én is szét fogok nézni, valami 75k lenne egy évre az IS b3-ban, és olyan 55-ről indultunk két éve.
Csúnyán szállnak el az árak, és nem értem az okát. Főleg, hogy én is öregszem meg a bónuszom is gyarapszik.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
Skillet
addikt
Simán emelkedhet ennyit. Nézd meg, hol mennyi lenne újrakötni.
Nekem allianz emelt volna sokat áprilistól, átmentem postához, évi 31e lett. Ilyen olcsó még sosem volt a biztosításom.
Bár, amit írsz, az alapján már lecsúsztál a mostani lemondásáról!?(#44006) Qru
Durván sok dolog függvénye... nekem meg pont allianz lett drága, pedig nem volt velük bajom, sőt... jópofa volt náluk az assistance szolgáltatás.(#44004) Qru
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Nem adta ki: [link]
#nincsbennetarcsi
-
w333
félisten
Srácok ez mi a fene ...
Tavaly Szept. közepén kötöttem a biztosítást A0 és fizettem 11800 Ft negyedévente, most jött a biztosítás levél és a 4 csekk B1 és negyedévente 18500 Ft, ennyire megelmélkedett a kötelező biztosítás ára ? (brutál sok)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest