- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
válasz
roberto211 #16094 üzenetére
Akkor te szenvednél a szegedi árkádban. Ott minden parkolófóbiás megizzadna.
Amúgy én sem agyalok sokat. Beállok és kész. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
tboy93 #16088 üzenetére
Kb kiröhögnek egy ilyennel, meg türelmem sem lett volna erre.
Nem horpadt a bádog, maga a kár nem jelentős, amúgy is sok sérülés van már rajta sajnos.Ha már meg lenne az Accord és azt csapják össze, akkor biztos nem hagyom ennyiben.
Igazából a leszarom stílus (ott ültem az autóban), meg a terelés (látszólag nem tud magyarul) húzott fel. -
roberto211
őstag
válasz
Burt1793 #16090 üzenetére
Tökmindegy. Nekem kell érteni az a lényeg.
Inkább megelozom minthogy utána félév múlva kikalapaltassam meg fenyeztessem az egesz oldalát ... Trabanttal se állnék be szűk helyre h a fogyatékosok az oldalán tamasszak ki az ajtofek nélküli kocsijukat.
Az te vagy h mindenhova beallsz pedig tiednel többe kerülne a kijavitas is , ez meg en. Pont.
Amúgy is utalok szűk helyre állni két auto közé.
-
trassher
addikt
válasz
tboy93 #16088 üzenetére
Megkérdezték volna hogy személyi sérülés történt e, ha nem akkor hülye vagy hogy ilyenekkel zavarod őket. Ez lett volna a válasz.
Belém pár éve jöttek oldalról, kerékanyakulcs pont az anyósülés előtt volt. Kiszálltam azzal a kezemben és ordítottam a fazonnak hogy "Vak vagy b+?" A válasz egyből "Én voltam a hibás, én."Burt1793: Akkor te a kevés szerencsés közé tartozol. Október óta 6 új horpadás van az autón pedig sosem állok rá senkire, nem nyitom senkire az ajtót. Inkább elmegyek keresek másik helyet csak ki tudjak szállni rendesen. Ennek ellenére az opel-ról két alkalommal is leverték a tükörborítást ajtóval + a 6 horpadás. Suzuki anyós ajtajára úgy rányitottak hogy a díszléc elreccsent.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
roberto211 #16079 üzenetére
Nem értem ezt a bevásárlókp. parkoló fóbiát. Ha valami karbonkarosszériás autód lenne, azt mondanám, hogy ok, de így... Én mindig beállok a kocsik közé, egyik autón se volt eddig egy karc sem. A magas szegely viszont be tud tenni, főleg azért, mert ha nem lóg rá a kocsi orra, nagyon kilóg a segge...
-
fi:zi'k
nagyúr
Ma a parkolóban egy csíkszemű gyerek ráb@szta az ajtót a bal hátsóra. Próbálom kérdőre vonni a szülőket/családot, erre csak hadonászva halandzsázik, pedig tuti értette és válaszolni is tudott volna magyarul is.
Mivel nem nagy a nyom és amúgy is van már jó néhány az autón, így inkább nem idegesítettem magam tovább és ott hagytam őket. De érdekelne, hogy ilyenkor ti mit csinálnátok? -
raczger
őstag
válasz
roberto211 #16074 üzenetére
[link]
És ha továbbmész, ott a metro -
roberto211
őstag
Aha... Es mire kijövök lesz rajta 120 horpadas
Melack: Ez rossz hír :S Es nincs ilyen időkorlát hogy meddig fizetős ? Olyan 14-19:30 kornyekeig fogok ott lenni kb. Mondjuk ha 6utan nem is lenne fizetős az a 1ora mar nem oszt nem szoroz. Hat mindegy. Majd belekalkulalom vhogy.
16078: Több éven keresztül
. Tanár azt mondta álljak be az automosoba es ha szerencsém van nem b@sznak ki onnét
-
Melack
veterán
"Ma délután Budapesten a Váci úton lévő egyik hipermarketbe behajtott egy autós teljes sebességgel, majd az autóját bezárva távozott a helyszínről. Szemtanúk beszámolója szerint a Suzuki sofőrje sűrű bocsánatkérések közepette azt mondogatta, hogy csak pár óra hagyná itt a járművét - több héten keresztül"
(#16077) zoo8800 : nekem van céges parkolóhelyem
-
tresh
veterán
válasz
Beállsz a váci úti teszkóba
-
Melack
veterán
válasz
13.ker végig fizetős.
-
roberto211
őstag
13.ker váci út fele nem vágja valaki ,hogy merre van délután ingyenes parkoló ?
Nincs kedvem egy heten 3x 6óra parkolást fizetniAhol van a váci úti Tesco arra fele keresnék.
-
rbalint88
addikt
Sok bajom van vele, és elég sokat kutyáztam, de most, hogy ittam az élményre egy sört, azt mondom, simán megérdemel egy 8-ast. Csak tényleg ne legyen a Citroënből egy szar, bebukott menza.
ez aztán a megfogalmazás
nem kabrióban egy thp-val elégedett lennék, nem kell feltétlen racsing. -
EQMontoya
veterán
Ez mekkora pech... Szerencsétlen.
-
törölt tag
Ha beírod a keresőbe, rögtön kidobja. Vileda autótörlő Vileda ablaktörlő Háztartási boltokban is megnézhetnéd.
-
tomcsi23
veterán
válasz
zoo8800 #16041 üzenetére
Na itt az egész normális, persze szokott sor lenni olykor, de talán nem vészes. Nem tudom, mert csak látom, régen tankoltam már ott.
Amúgy nálam a 98-as ment, egész jó volt, most az egyik nulla erőtartalékos topiktárs is áttért erre a benyára és teljesen elégedett.
A másik favorit, ami egyéb verdákba ment, az a sima shell 95-ös. Na az elég jó volt eddig, bármelyik kúton. -
psg5
veterán
válasz
MunezXBK #16043 üzenetére
Vizesnek kell lenni a sz.bőrnek? Vagy a viledának (ha kapok valahol) Amúgy száraz volt idáig mikor próbáltam...
Viledára adnál egy linket, hogy biztosra menjek a környéken sehol nem kaptam pedig azt szerettem volna (se autótuningban, se tescoban, sehol egyenlőre ezért választottam egy sima egyszerűt. Van olyan multi ahol biztosan lesz vagy ez annyira speciális, hogy neten rendelhető csak? -
psg5
veterán
Sziasztok! Légyszíves segítsetek egy banális dologban mosási kérdésben:
Adott egy fekete metálfényű autó.
Bővízzel leöblítem, autósamponnal autószivaccsal átmosom, bő vízzel leöblítem, no és ezután jön a gondom vettem egy műszarvasbőrtörlőt, hogy szárazra töröljem, de ha azzal elkezdem akkor mintha csak olajat kennék szét az autón nem szívja fel a vizet csak maszatol. Újra lemosom ugyanez utána helyzet. Lehet rossz minőségű a törlő? Ilyen lukacsos ilyen csak egy olcsóbb változat.
Vagy ezzel nem letörölni kell?
Valamint már néztem, hogy van valami szilikonos vízlehúzó esetleg azzal próbáljam?
Esetleg sima pamut lepedő is jó?
Mit javasoltok, szeretném szépen tartani az autót és ugye a feketét igen sűrűn kell ápolni.
Valamint azt már megtapasztaltuk, hogy üvegfelületet legjobb és legkönnyebb feketefehér újságpapírral és sima ablakmosóval tisztítani, de ez igaz az autó üvegfelületeire is? -
tomcsi23
veterán
-
válasz
roberto211 #16024 üzenetére
Most a német túra alatt tankoltam vagy 5 féle kúton 4 országban, nem igazán vettem észre különbséget benzin minőségben
-
tomcsi23
veterán
válasz
roberto211 #16024 üzenetére
Az enyém tuti nem viselné jól az osanos dízelt, de evvan.
-
tomcsi23
veterán
válasz
roberto211 #16022 üzenetére
-
-
TaaT
nagyúr
"Szevasztok.Golf 4 sdi röl megbízhatóság fogyasztás téren tudnátok véleményt írni?"
"Teljes magyar autópálya szakaszon képes folyamatosan gyorsulni , 5 liter alatt eljárhatsz vele, lemegy a térképről ha a minimális karbantartást,szerviz periódust betartod."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Tele von Zsinór #16005 üzenetére
Van: [link]
Havernak most csinálták ott a kormány-váltószoknya bőrözést. Profi munka.
-
tomcsi23
veterán
válasz
Tele von Zsinór #15999 üzenetére
Kevésbé hatékony terhelés alatt. Az ilyen sokat, szabadon állt kocsinál azért nem ártana rendesen átnézni, áttisztítani a fékeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!