Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz kenny123 #145809 üzenetére
mivel az EU-ban nem árulták a GLI kivitelt és ezt a motort a Jettából, első körben utánanéznék, hogy mekkora rollerezés honosítani az autót. EU szabványos lámpát mindenképp venned kell bele, de azon kívül is lehet rollerezés, főleg papírügyileg.
bár ha már egyszer forgalomba helyezték ott, akkor EU szinten elvileg nincs gond, de az NKH és az egymillió Mancika országában ettől függetlenül sem készülnék egyszerű menetre
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz kenny123 #104403 üzenetére
Egy helyen a kormányablaknál. Ha a rokon nem egyenes ági akkor meg kell fizetni a teljes illetéket.
Ha egyenesági akkor kell egy ajándékozási v nem visszterhes szerződés, és akkor az illetékből kapsz kedvezményt. Szerintem előbb írasd át és utána majd intéződik a műszaki.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
válasz kenny123 #74974 üzenetére
Én Osánban vettem hasonlót, de nem ajánlom, mert szinte semmire sem tapad, szal azt kerüld el.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
őstag
válasz kenny123 #4994 üzenetére
Generátort terheli azért durván, az valamennyi plusz fogyasztást okoz.
Amúgy ezt a fűtést nem te szabályzod, hanem a motor hőmérsékletéhez igazítottan kapcsol ki-be.
Relével működik, az hajlamos kifeküdni. Mondta ismerős hol a relé, na nekem az kínai, valami ereszben egy műanyag doboz aminek felnyitható a fedele, benne valami fém lemez, az hajlamos szétnyílni, megolvadni. Ha az egybe van, akkor esélyesen működik.De ez csak 1.9 TDI-re vonatkozik, és abból se minden típusra. 1994-től fordul elő ez a megoldás. Gyertyát is kell benne cserélni néha
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz kenny123 #4994 üzenetére
Ésszel... ha nincs rásegítés, akkor a hőt a motortól veszed el, és az lassabban melegszik be, jobban kopik, és talán hidegen többet is fogyaszt. Utasteret fűteni akkor illik, ha a motor már szépen bemelegedett, mert ezzel nagyon sokat kímélsz a gépen.
Klíma dettó, az is a motortól veszi el a meleget, ha egyébként nincs rásegítés (de ezt erősítse meg valaki, én így tudom).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz kenny123 #4992 üzenetére
Ha benzines, akkor nincs benne.
1.9 TDI esetén van olyan típus, aminél 3 izzítógyertya rásegít a fűtésre. A 4. henger körül kell lennie egy kinyúlásnak a 3 gyertyával. Nem valami strapabíró állítólag.
Az infó nem tőlem van, hanem VW berkekben jártas barátomtólJa igen, ez szívja az áramot rendesen, amíg megy.
[ Szerkesztve ]
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik