- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mennyire jó munkagép egy modern pickup?
Videós anyagokban még mindig jók a srácok a TC-nél -
Jorus
nagyúr
válasz
rbalint88 #116097 üzenetére
Város is tele volt velük most délelőtt. Tudnám miért jó nekik, hogy a kormot, szmogot, retkek szipákolják. Városon kívül, országúton, erdei utakon tök okés, meg fíling, az oké. De hogy ott üljek egy ilyen p*csköszörűben, pont a buszok, teherautók kipufogójának magasságában, és azt szívjam tüdőre, hátő...
-
-
norrberth
addikt
13 year old boy steals mom BMW
Szíj előkerült.. -
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog #116087 üzenetére
Az autót
mondjuk nem értem innentől mi tart 1,5 hónapig, hogy törökországból ide kerüljön, de ez van
-
Magnum_
nagyúr
válasz
kisza25 #116086 üzenetére
Ja
Jovo heten mar autozni fogok, csak tetovel. Ha makom lesz az idojarassal, akkor utana heten teto nelkul
Viszont jol tettem, hogy eladtam, 2 napja befutott derultegbolpolly a lakas eladas, kell az a diffi. Csak a Jetta csomagtartoja mindent elnyelt, ebbe max tenyleg ugy lehet majd pakolni, hogy teto le, ugy, hogy a csomagtartoja nagyobb, mint az amperae. -
-
Doki16
addikt
válasz
Magnum_ #116080 üzenetére
Az a 87 lóerő és 240 Nm csak azért van benne, hogy az akkupakkal együtt megkapja a zöld rendszámot. Az Aurisomban is majdnem ilyen erős villanymotor (80 lóerő és 207Nm). Ehhez is röhejesen gyenge nemhogy egy S60-hoz képest.
Mindenki csak belsőégésű motor mellé pakol villanyt, de már senki nem pakol a villany mellé robbanó motort mint kiegészítést. Most néztem a Niro tesztjét és az már arra is indítsa a motort ha benyomod az ülésfűtést. Ezt még az én kis akkupakkos kocsim is megoldja csupán árammal.
Az Ampera elgondolásával kellene egy új kocsinak megszületnie. -
brumi1024
veterán
válasz
focvis #116038 üzenetére
Mert az listaáron 40. X5-nél 600k volt az M50d felára az alkuk után, de inkább lett helyette egy téligumiszett.
Az SQ7 motorja szerintem van annyira élvezetes, mint egy jobb benzines sor6/V8, elég karakteres, tegnap Veszprémben messziről kiszúrtam egyet hangról. Tiszta pod racer, és a 900 nyúlmókus nem kérdez.
Ezek az első 4 évben nem büdösek, meglepő, mert a Q3 2.0 TDI-je az.
-
rbalint88
addikt
válasz
Magnum_ #116073 üzenetére
mert biztonságra van kihegyezve és úgy írták meg, hogy ha padlót nyomsz, akkor vsz kell mind az összes low, hogy megoldd a helyzetet, meg aztán az első tulajnál úgyse lesz baja a hidegen padlózástól. azért bízom benne, hogy úgy van megoldva a kenési rendszere, hogy ez se okozzon neki problémát.
-
Magnum_
nagyúr
biztos volt már, de miért nem lehet úgy megcsinálni, hogy padlógázra ne röffenjen a benzinmotor????
-
_q
addikt
válasz
molnarpeter #116067 üzenetére
Sok hely alatt mit értesz? Autószerelő vagy valamilyen autóvillamossági vagy máshol?
(#116068) aero.
1 féleképpen lehet beletenni a foglalatba, jól rányomtam, felfekszik az illesztésekre. Hogyan lehet rosszul vagy hogyan tudom másként betenni, hogy jó szögben álljon? -
tomcsi23
veterán
Skacok, nagyon pöpec brigádot szélvédő cseréjére? Gyári cuccokkal, prémium munkát végzőt - ha van ilyen, min PoBu szintet megütőt (bár azt nem nehéz).
Lett egy kis balesetazt cserés.
-
rbalint88
addikt
válasz
stickermajom #116048 üzenetére
mire mi jöttünk haza, már nyoma se volt szerencsére. 31-én mentünk, ma jöttünk. jó, hogy felraktam a téligumit, odafele 22 fok volt, hazafele 20, kicsit kenődtek a kanyarokban... viszont a Splash, aminek nem kimondottan terepe az országutazás és pályázás, mindenhol a sebességhatáron vagy kicsit felette menve 5,4-et kért, ami nagyon kellemes meglepetés, 7 körülre számítottam. (óra szerint 100->valós 91 @3000rpm, 150->138 @4500rpm, szóval mindig megengedett +10-20-szal toltuk óra szerint.) amiben nem sikerült meghazudtolnia a kategóriát, az a zaj"komfort", már országúton is eléggé hangos, pályán meg telibe ordít (+szélzaj), füldugó ajánlott. egyébként kezdem megszeretni
városba tök pöpec kis autó.
-
kisza25
félisten
-
_q
addikt
-
_q
addikt
Kiégett a H7-es izzóm és most először night breaker laser izzót tettem bele, kipróbálni mennyivel jobb ha emelt fényerővel megyek este. Egy 2 órás út alatt, ami sötétben volt legalább 10x villantottak rám. Nem tudom azért, mert távolságinak hitték vagy jeleztek, mert azt hitték rosszul van beállítva.
Ti tapasztaltatok már hasonlót, aki ilyen vagy ehez hasonló izzót használ? Valamit tehetek ellene, hogy ne villogjanak rám folyamatosan vagy fogadjam el és max következőleg ne vegyek emelt fényerejű izzót?
-
válasz
tboldi #116051 üzenetére
Német technika. ✅
Nekem is ilyen volt, gyárilag katalizátoros, de a leömlőtől végig Remus, ohne Kat. 👍👌
A kasztni vélhetően TK-ból visszahozva, a 3. fényezéssel (gyári piros, majd minden műanyag is sárga, majd minden fekete), 6-7 évesen elég ramaty, szóval mennie kellett. De a motor állat volt. Kéne.
@Vili: Natürlich.
-
tboldi
nagyúr
Most nem felejtettem el.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ha az északi partra megyek mindig arrafelé gurulok.
-
mekker
őstag
válasz
Igen, most megy nagyon a környéken a térkő- és aszfaltfejlesztés. Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy a legtöbb beruházást kb 15 évvel korábban illett volna megcsinálni.
-
stickermajom
addikt
Fehérvár és Veszprém között a 8-as mennyire király már!! Tip-top aszfalt, 110-es tábla, ma forgalom se nagyon volt. Kisimítja az idegeket és a fogyasztást.
Persze baleset azért volt, sikerült valakinek leesnie az útról.. -
Johnny_vT
senior tag
válasz
máyköl #116044 üzenetére
Szép
Nyilván elírás, de játsszunk a számokkal!
Ez Hansnak 7 évig minden egyes nap 920 km. Ha csak munkába ingázott vele, akkor viszont kb. 1300 km. Hans Stuttgartban dolgozott és Hamburgban élt. Hans napi 9-10 órát töltött az autóban, 8 órát dolgozott, 1 órát evett, 1 órát tisztálkodott és 4 órát aludt.
7 teljes éven át minden nap megállt kedvenc benzinkútjánál és teletolta az Audi tankját dízellel, amíg megitta a munkába menet esedékes második kávéját. Becsült üzemanyagárakkal számolva 56 millió forintot költött utazásra ezidő alatt. -
máyköl
veterán
-
válasz
molnarpeter #116040 üzenetére
Másra én sem tudok gondolni; cserébe büdös ami belemegy és büdös ami kijön belőle - különösen garázsban.
-
válasz
szőröscica #116036 üzenetére
530d elég lenne, esetleg 535d.
Azt nagyon nem értem, hogy ki vesz ma 40 mikiért dízelt? Ilyen várható értékvesztés mellett a benzinszámla 5-ödrangú kérdés.
-
szőröscica
addikt
válasz
Tsebacsi #116034 üzenetére
Szerintem rohadtul mehet. A cikkben is leirtak, hogy ezzel a menessel par eve Ferrarikat lehetett fogni. Jobbat lep, mint az E61 M5.
Es a durva, hogy kis tulzassal egy ilyen dizelnek mindegy, hogy 50-nel vagy 150-nel lepsz oda, hatbaver. Ez amugy a teljesen ertelmetlen menes kategoria, a 250 tempomatot a sima 30d is tudja hegyen-volgyon.
Nekem is az ara kene, es jarnek tovabbra is az Amperaval. Mai munkaba jovetel futessel egyutt 4.1kwh-ba fajt, 28km-en.
-
válasz
barnam_ #116025 üzenetére
Én nem estem hanyatt a menéstől. Azaz a videón nem jön át mennyire mehet. Sok a 7 gang, 3-asba éri el a 100-at, nekem emiatt nem tűnik gyorsnak. Meg nem is üvölt a motor, talán emiatt sem. Vezetnem kéne, akkor biztos elhinném. Amúgy belül patent még ezzel a fa-bőr kombival is (A linkelt videós autóra gondolok), bár kicsit hasonló a színük. Az ára jobban kéne, de a mutogatós rádióvezérlés vicces, viszont működött neki!!!!
-
Doki16
addikt
válasz
i-sti #116021 üzenetére
Én egy ilyen Mannesmann 215-ös készletet használok már évek óta. Nagyon megvagyok vele elégedve és minden megtalálható benne
Jól jött már a Passatnál és az Audinál is. Szeretnek többféle csavart használni mindenhova és a 3 racsninak köszönhetően nem kell állandóan cserélgetni rajta a fejeket. Még 30-ért vettem.
-
válasz
szőröscica #116020 üzenetére
Valami videós anyagot beszúrhattak volna a TC-s cikkbe
Maga az autó nem érdekel, de kíváncsi lettem volna hogyan megy. -
426os
őstag
válasz
szőröscica #116020 üzenetére
Már a 3 turbós F10 M550D is durvának tűnt, mikor először hallottam róla. Ma meg már a 4 turbón sem lepődöm meg
-
i-sti
senior tag
Mivel nem találtam "Milyen 3/8" dugókulcs-készletet vegyek?" topicot, ezért ide írok:
1) BGS 2212 ~ 44 euró
2) Proxxon 23110 ~54 euró
Esetleg más hasonló árkategóriájú készlet is szóba jöhet.
-
szőröscica
addikt
Azert az a negyturbos M550D Touring nem lehet egy szar dolog.
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Magnum_ #114491 üzenetére
Bar kifizettem a garazst a kovetkezo evre, de azt fel lehet mondani. Elesitettem a B-tervet.
Holnap megnezunk 1 kecot (illetve kettot), ahol 27nm-es dupla garazs van, villannyal, vizzel.
Lehet, hogy 2 garazs kellene, ugyis a kiskocsi villanyos lesz, az enyem meg ne alljon mar szabad eg alatt -
-v-
addikt
-
szabonagyur
félisten
válasz
LamerGyuri #116009 üzenetére
Annyit tudok, hogy Pest meg vagy 2 héttel ezelőttről mivel nem saját kép. Ha minden része igaz a történetnek motoros rendőr ment ki és egy dugóban rekedt tűzoltót küldtek arra ahol a tűzoltókon nem volt védőcucc mivel nem ilyen célból jártak erre így a rendőr úgy gondolta a motoros ruha meg védősisak többet véd, mint a sima ruha a tűzoltókon.
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
szabonagyur #116006 üzenetére
Ez hol?
Első ránézésre motorosrendőr kerti slaggal oltja a tüzet -
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #116006 üzenetére
A napokban egy Audi is langolt.
-
válasz
BigBlackDog #116001 üzenetére
Csak épp uncsi...
-
Mr X
veterán
No, kiértünk. Két óra alvással nem volt a legjobb, de kibírtam. Az autó jól teljesített, gond nélkül abszolválta a hat örás utat. Moderált gyorshajtással, csak időnként elrúgva 5,2 lett a fogyasztás, tankolással mérve. A board computer továbbra is hazudozik, szerinte 4,6 az átlag.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szőröscica #116000 üzenetére
Pont ez jutott az eszembe, egy rugóra jár az agyunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!