Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HbA1c
csendes tag
Köszönöm a tippeket!
-
Szia. Ez Win hiba lesz szerintem. Chrome-nál csináld azt, hogy beállítások/indulás az legyen, hogy ahol abbahagyta ott folytassa. Így bármi van ott folytatja ahol abba hagytad, illetve kaapcsold ki az energiabeállításiknál, hogy elmenjen alvóba.
3 éves gépnél, ha már nincs rága, akkor érdemes pasztázni (Alphacool subzero), illetve ahol van thermal pad azt k5 pro "folyékony" thermalpad-ra cserélni, ha kell. A "csak" portalanítás keveset ér.
-
HbA1c
csendes tag
Az ASUS Chatbotja ezt írta:
"For your UX3402Z Zenbook experiencing issues with Hello Home login options, please follow these steps to troubleshoot: Remove all external accessories such as keyboards, mice, external drives, and adapters, as they may interfere with system functions. Update your BIOS to the latest version. Use another PC to download the BIOS update from the ASUS support site for your model, then copy it to a USB drive and update via ASUS Firmware Update or EZ Flash. Check BIOS settings: Enter BIOS utility on startup, load optimized defaults, and confirm the boot option points to the correct hard drive with the operating system installed. If the problem persists, try entering Safe Mode, back up your files, and perform a system reset. If these steps do not resolve the issue, please contact your local ASUS customer service center for further assistance."external accessories semmi nincs. Ez a BIOS update túlmutat rajtam, nem mernék neki állni de szerintetek ez segíthet? Ezzel kellene próbálkozni?
-
HbA1c
csendes tag
Sziasztok!
ASUS Zenbook 14 UX3402Z gépemmel (512 GB SSD, 16 GB DDR5 RAM) kapcsolatban tapasztalom sajnos hetente 1-2 alkalommal, hogy alvó állapotba kerülés után a Hello Windows bejelentkezés lefagy, és nem enged be ujjlenyomattal, de azt sem engedi, hogy Jelkód vagy Jelszó bejelentkezési módra kattintsak. A touchpad / egér működik, kurzort vezérli, másra tudok kattintani, de bejelentkezési lehetőségekre hiába kattintok, nem kéri a jelkódot vagy jelszót. Csak az oldja meg, ha újraindítom. De az nagyon zavaró, mert gyakran 4-5 asztalt használok párhuzamosan, számos chrome ablakkal, illetve lappal, és ilyenkor ez mind elszáll. Valaki azt mkondta, hogy biztosan azért van, mert a chrome megeszi a RAM-ot, de sajnos akkor is tapasztalom, ha nem teszem ki "ekkora terhelésnek"...
Legutóbbi ilyen sikertelen bejelentkezés a mellékelt képernyőfotón látható módon került eseménynaplózásra.Továbbá hőpasztázás, portalanítás után is eléggé melegszik. Erre van tippetek?
Én használtan vettem, nem tudom mit lehet várni egy 3 éves, illetve egy új Zenbook akksijától. Valaki cseréltette már? Számottevően jobban bírja üzemidővel?
És még egy kérédés: lehetséges Face ID bejelentkezési mód előhívása valahogyan egy ilyen gépen ha azt gyárilag nem tudja?
Nagyon köszönöm a segítséget! -
hematoma1
senior tag
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
A zsiros ujlenyomatos maszatokat mivel lehet eltávolitani? Izopropil jó lehet?
-
Albert.Tamas
tag
Myasus program kell szerintetek ? Vagy nem lenyeges?
Es
Ez
Intel® Connectivity Performance Suite ?
Koszi valaszt
-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
No megjött az első ExpertBook gépünk. P1503 + 16GB ddr5 5600 sodimm.
A gyári 16os modul is 5600-as, egy skHynix, amellé tettem egy kingston-tMaga a gép nem tűnik rosszabbnak fizikailag, mint hasonló árszinten lévő dellek.
Picit a kijelző jobban leng, hagylik hozzá picit a ház. De talán ez sem vészesebb.
Négy csavar és középen egy klips tartotta egyben az alját.
65w-os asus typec töltőt adtak mellé.Az tetszik, hogy van egy komplett driver pakk, amit le lehet tölteni az asus támogatás oldalánál és csak azt kell elindítani, mindent feltelepít. És a myasusban megjelennek a dolgai. Nem a myasus rakja fel őket úgy tűnik. Bár a win11 is látta a hardvert, csak úgy hiányoztak opciók a myasusból. Ez egyébként pont már 25h2 win 11 pro rendszert kapott, lehet érdemesebb lett volna még a 24h2-vel telepítenem, mert a pack hivatalosan ahhoz van.
Viszont, mintha a myasus venti mód állítás nem működne jól. A hwinfo progival nézve a cpu kisebb power limiten van, nem változik, ha kapcsolgatom a 3 állás között. A venti is lehalkul, nem forró. A biosban is lehet ezt állítni egyébként. A 80% max töltéses akku kímélő módot is lehet biosban kapcsolni. Viszont az intel rst/vmd kikapcsolás opciót nem láttam, így drivert kellett betöltenem telepítés közben. Ja és a touchpad nem működött a 25h2 installer alatt még, kellett egy egér mellé.
Sebességben érdekes még. A 6+4 magos móka alapból talán 11ezer pontot alulról nyalogatja cinebench r23-ban. Viszont a 10 perces teszt alatt fokozatosan lemegy 8 ezerig. Ahogy láttam a hwinfóban megy le a watt limit is és nem jön vissza fel. Ez bosszantó még, nem tudom miért van. A bios 317-es már.
Vásárolható hozzá extra garancia is. [kép] Alapból kiír 10% kupon kedvcsinálót is hozzá.
-
zoli978
tag
windows 10 alatt életre kelt a világítás. Nem csináltam semmit vele mondom megpróbálom mégegyszer az OpenRGB-t és most bekapcsolta ötletem sincs, mitől jött helyre. Jobban örültem volna ha windows 11-el de már nem merem azt feltenni. Bár csak egy pirost színt sikerült kierőszakolni de azóta semmi mást, már nem tudja vezérelni az OpenRGB sem, ez szerintem csak véletlen volt.
-
zoli978
tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Az elmúlt 2 napban legalább 5x raktam újra windows 10 és 11 felváltva formáztam minden meghajtót hátha valami maradványfájl van. próbáltam csak driverekkel, próbáltam amit windows letölt. Az első újratelepítésnél furcsa volt, hogy a billentyűzet ugyanúgy világított mint ahogy újratelepítés elött ilyet nem szokott. Mindig elsötétül és csak a driverek után jött vissza a világítás. Most folyton világított és driverek telepítése után kikapcsolt és azóta csak bekapcsoláskor és kikapcsoláskor hajlandó megmutatni magát, hogy működik.
-
-
Rinocerosz
őstag
válasz
zoli978
üzenetére
Szerintem a legjobb lenne, ha újratelepítenéd. Windows 10 vagy 11 van fent?
Megnézhetnénk, hogy mit rak fel magától a rendszer, aztán a driverekkel kéne foglalkozni.
Csak mindent ki kell nyitni a drivereknél, mert egy fül alatt több is lehet.
Az Intel updatert, amit a kolléga mondott, biztosan talál frissebb drivert is.
-
zoli978
tag
Szűz Windows, mellékelek egy képet mik kerültek fel driverből, és még így is hiányol valamit, de nem tudom mit. Gondolom a hiba itt van valahol
-
zoli978
tag
Egyik sem jött be valaki nem lakik vas megye környékén fizetek neki ha megtudja csinálni
én szerintem feladom
-
teptep
őstag
válasz
zoli978
üzenetére
Microsoft Update katalógus
ASUS System Control Interface 3.1.46.0INF file for installing ASUS System Control Interface v3Provider = "ASUSTeK COMPUTER INC."DriverVer = 08/04/2025,3.1.46.0
ASUS System Control Interface 1.1.33.0
ASUS System Control Interface 0.5.9.0 -
zoli978
tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Biztos driver lesz, mert felvillan, ha nem villanna fel azt mondanám kuka. Csak fura ami régen műkődött már nem működik gondolok itt az OpenRGB-re, az megtalálja a billentyűzetet látja is színt is tudok választani de a fényerőt nem tudom benne állítani inkavtív teljesen lehúzott állapotban. Asus gyári programok nem működtek már nálam az elejétől fogva.
peet05
Ezt még megpróbálhatod: [link]
ezt este még megpróbálom ez új ezt nem talátam meg. -
zoli978
tag
válasz
Rinocerosz
üzenetére
Dinamikus világias nincs olyan opcióm, Armoury create semmi nem látja az eszközt. Eszközkezelőben nem látom valahol hogy látja-e vagy nem a windows?
-
Rinocerosz
őstag
válasz
zoli978
üzenetére
Működnie kell, csak a jó recept kell.
Armoury Crate-ben ha a devices - lightingra mész, és nyomsz egy Reset to defaultot? És állítasz valami színt?
Windows 11 - beállítások - Személyre szabás - Dinamikus megvilágítás - ki - be kapcsolgatás, és elvileg megjelenik ott a billentyűzet is, azon belül is kapcsold ki esetleg.
Nekem Windows 11-en ez volt a baj, mondjuk nekem Tuf van, de ez oldotta meg, ugyan az volt a baj, mint nálad.
-
zoli978
tag
Sziasztok, van egy Asus GL503VS gamer laptopom tegnap újratelepítettem a windowst, és most nem tudom életre kelteni a billentyűzet világítást, be illetve lekapcsoláskor egyet villan és ennyi. használtan vettem 4-5 éve akkor is volt ilyen akkor az OpenRGB-vel sikerült életre kelteni, az eladóval való egyeztetés után, de most semmi. látja a billentyűzetet de nem reagál rá. Driverek ugyanazok vannak fent mint előtte mert egy mappába vannak. Már lassan falnak futok ezzel a hibával.
-
ndomokos
tag
Sziasztok!
Érdeklődésképpen.....
Mennyiért tudnám eladni az alábbi notebookom szerintetek?Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917)
i5-1135G7
16gb DDR4 (8gb integrált + 8gb Corsair Vengeance)
Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB NVMe
Iris Xe
Garis 2026.04.12-ig.
Win 11 ProKöszönöm!
-
teptep
őstag
válasz
apple87
üzenetére
Ha a telepítő lemez kiválasztási ablakában nem látszik az SSD, akkor nyomjál egy Shift+F10 kombinációt. (vagy FN+Shift+F10) Ekkor belépsz a parancssorba:
diskpartlist disk
Ekkor látszik az SSD? Ha igen, akkor folytatás:sel disk 0cleanconvert gptexitexit
És a telepítő képernyőjén klikk a frissítésre. -
apple87
senior tag
Sziasztok
Windows nélkül vettem egy asus vivobook s14 m5406na latpopot
Telepítésnél nem látja az SSD t, töltöttem le hozzá Intel rst file az Asus oldaláról, de nem ismeri fel .
A biosba nem lehet állítani a RAID ot
Segítsetek hogy tudom feltenni a win11 et.?
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Van itt akinek már régebb óta van UX325-ös laposa? 2022 februárban vettem és mostanra egyre több az olyan billentyű amit nehezen vesz be. Néztem, lehet cserélni, de egyben van az előlappal és így elég borsos az ára. Gondolom nincs más lehetőség, mint a csere, ha nem akarok külső billel vacakolni. -
cs.zs.
veterán
válasz
Albert.Tamas
üzenetére
Kinek-mi.
Nekem inkább AMD, mint Intel,
és abban épp nagyobb felbontású is a kijelző, és nagyobb frekis is. -
Zoli1222
addikt
sziasztok!
Vmi lett a gépemmel és majd szét vet a düh! Asus tuf a15. Amint előjön a windows, pulzál a billentyűzet világítása és nem tudom sehogy se leállítani. A tuf aura app se segít. csak az fn+f2 és fn+f3 bill kombináció működik. De este ugye sokra megyek sötét billentyűzettel.
vkinek vmi ötlete? Köszi előre is! -
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Asus g46vw. Az a hibajelenség jön elő, hogy elindul, van kép, majd egyszer csak elsötétül, pl BIOS alatt is. A gép megy, de nincs kép, úgy néz ki háttérvilágítás van.
Mi lehet a gond?
Előre is köszi a tanácsot
-
Pocak89
senior tag
-
Pocak89
senior tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Igen, ezt ismerem köszi. Eleinte úgy tűnt, hogy működik amikor kapcsolgatom, már scriptet is készítettem, hogy bekapcsoláskor elvégezze, de aztán későbbi teszteknél már nem működött ez a megoldás
Egyszerűen windowsba lépést követően vagy 10mbit vagy 1000. Ha 10 újraindítom és általában akkor egyből jó.
Közben a fényerőre olyat találtam, hogy elvileg bug mert feljebb állítja csak ez az értéken nem látszik... -
cs.zs.
veterán
válasz
Pocak89
üzenetére
Szia,
internettel kapcsolatban azt mondanám, hogy wifin mindenképp állíts be fix sávokat, ne automata sávválasztás legyen a routerben, és
ettől tök függetlenül a laptopnak adj fix ip-t !
A fényerővel kapcsolatban én szétnéznék a windows energia-beállításokban. Lehet hogy amikor standard-módot választasz, ahhoz vmi energiatakarékos windows beállítás társul.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ja ok, csak aképből indultam ki
valahogy üzemre kell bírni 
vkinek vmi ötlete? Köszi előre is!
Egyszerűen windowsba lépést követően vagy 10mbit vagy 1000. Ha 10 újraindítom és általában akkor egyből jó.