Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
Hello!
Webkamera ügyben lenne kérdésem. Egy S410U-m van, i3-7100U CPU, így esetleg jobban behatárolható. 7 éves már, mostanság lesz néha szükség a kamerájára Teams miatt. Ránéztem, és valami retenet minőséget produkál. Mennyi az esélye, hogy szerzek valami újabb modell elvileg jobb kameráját, és megegyezik a csatlakozás?
Vagy ezt így engedjem el, és valami külső megoldás inkább? -
User05
tag
válasz
Pyttawrx
üzenetére
A hdsentinel azt írja hibátlan. 100% teljesítmény, 97% kondíció.
Én is ezekre gyanakodtam elsőnek de fene se tudja. Olyan mintha a bios rosszalkodna.. akár. Dunsztom sincs
Bios verziója 2018-as, kijött azóta egy 2025-ös, de ezek után nem igazán mernék ahhoz hozzányúlni -
tasiadam
veterán
válasz
User05
üzenetére
Bordámnak vettem egy laptopot x éve, amiben volt egy 16gb-s memória, de melléraktam egy másik 16-ost. A win10 memtesztje, meg vagy 5 másik memteszt szerint hibátlan volt a gép, mégis random terhelésre kékhalált kapott, egyértelműen memória hibával. Amint kivettem belőle a kapott modult, megszűnt a hiba. De ha ráengedtem egy tesztet, hibátlan volt. Szerintem is pakolj bele egy másik 8gb-st (ilyen a másik laptopja, ugye max 1x8gb megy bele rosszabbik esetben), és nézd meg úgy.
-
válasz
User05
üzenetére
És mit mond a gyári progija, vagy a Sentinel, ott egy teszt neki.. stb.
Én jártam úgy (Ez ritka de megtörtént, hogy 3 gépbe teszteltem a ramot, 3x vagy 8 órát, hibátlan volt, win alatt viszont nem ment.) Így tennék azért egy próbát ram terén is. Tesztre tegyél bele másikat ha tudsz. -
User05
tag
Sziasztok. ASUS X540LA márkájú laptopra szeretném feltenni a Win7-et, ugyanis amivel kijött Win10 bootloopba került. Utána felraktam egy tiszta Win10 LTSC verziót ideig jóvolt utána megint produkálta. Eléggé meguntam már ezt az egészet, arra gondoltam, hogy felrakom a 7-et ami elavult de hátha jó. Bármikor otthagytam a laptopot 20 percre, utána látom ott az ASUS logó és csak forog.
Azt mondják UEFI módban nem megy a win7 csak legacy/csm módban amit egyébként ki tudok választani a BIOS-ban.
Szerintetek mi lehet a hiba gyökere? Bios frissítés kéne? (Eggyel újabb verzió van csak)
Annyi, hogy SSD van a gépben és 12GB ram. Mind jó állapotú, ellenőriztem. Kétlem, hogy a Win 7 telepítés megoldaná de semmi más ötletem nincs. Biosban minden tiltva van, secure boot, fast boot, CSM. -
teptep
őstag
válasz
Silious
üzenetére
BIOS-ban a Fast Boot legyen Disabled. Vezérlőpult, Energiagazdálkodás, Főkapcsoló, itt a Fast Startup legyen kikapcsolva - ha van ilyen pontod. Dokuban nézd meg, melyik USB-A portod van állandóan feszültség alatt. Azt a portot csak ideiglenesen használd, például pendrive-nak. Oda ne legyen semmi állandóra téve (pl egér, USB adapter, dokkoló...). Ha nincs rá szükséged, akkor a BIOS-ban ki is kapcsolhatod az always on usb port (vagy ERP lot 3 support=Enabled) szolgáltatást.
-
Silious
tag
Sziasztok!
Van egy Asus Vivobook Pro 15 gépem win11-el. Nagyon szeretem a gépet, viszont van egy olyan gondom, hogy azt vettem észre, hogy ha kb. egy hétig nem kapcsolom be, akkor magától szinte teljesen lemerül. Ez valami beállítási gond lenne, vagy nem kapcsol ki teljesen, win11 alatt normál leállítással szoktam elrakni.... -
csuf
tag
válasz
bob001
üzenetére
Szia!
Én őt ajánlom, jó pár éve minden számítástechnikai karbantartást Ő végez a családunkban - fórumtárs: [KillHates]
Precíz és megbízható guru, remek szakember, ami emberileg megtehető azt Ő megteszi a helyes működés visszaállítása érdekében.csuf
-
bob001
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Zenbook14 UM5401QA random újraindul. Pár napja kezdte, előtte (2,5éve) soha semmi baja nem volt. Hivatalos Win 11 van rajta, csak itthon használta asszony, tisztítva nem volt. Ez valami hardver hiba, Win 11hiba, vagy mi? Ha hardverhiba, akkor Bp.-en hova érdemes vinni?
Köszi a válaszokat!
BUÉK mindenkinek! -
teptep
őstag
válasz
tasiadam
üzenetére
Start menü, jobb klikk, futtatás: msinfo32
Itt keresd meg a BIOS verziót, és ha régebbi mint a 305, akkor frissíteni kell a [support] lapról. Két fájlt kínál fel a frissítéshez:
1) BIOS Update for Windows: Win alatt egy script végzi a frissítést.
2) BIOS for ASUS EZ Flash Utility: itt a BIOS fájlt ki kell csomagolni egy FAT32 pendrájvra, és a BIOS EZ FLASH menüjéből kitallózni. Ez a biztonságosabb módszer.
---
Auido: A MyASUS alkalmazás Live Update menüpontjából frissíteni kell a drivereket. Ha az eszközkezelőben mégis marad hiányzó driver, akkor azt telepíteni kell a support lapról. Ha továbbra sincs hang akkor a support lapról le kell tölteni az összes audio drivert. (Amelyikből kettő van, abból csak az újabbat.)
1) Intel Smart Sound Technology (ISST) Driver Verzió V10.29.00.12030 66.16 MB 2025/09/26
2) Realtek Audio Driver Verzió V6.0.9832.1 175.43 MB 2025/09/26
3) Realtek Codec Console Application
4) Dirac APO driver Verzió V1.0.1.105 9.02 MB 2025/03/17
5) Dirac Audio Manager UWP Application
Utána ki kell kapcsolni a wifit, és az összes audio drivert el kell távolítani az eszközkezelőből. Ezt követően telepíteni a fenti sorrendben a fenti drivereket. Újraindítás után már jónak kell lenni a hangnak. Vissza lehet kapcsolni a wifit, és futtatni a windows frissítést. Remélhetőleg a windows frissítés nem cseszi el ismét a hangot. Ha igen, akkor majd megbeszéljük... -
tasiadam
veterán
üdv
Adott egy X1504VAPF ismerősömnek. Feldrivereztük a gyártói oldalról, mert nem volt wifi, majd lett wifi, de idővel eltűnt a hang. semmi hangeszközt nem ismer fel, holott laptopról van szó, benne a mikrofon és a hangszóró. egyiket sem látja a win11, akármelyik drivert rakjuk fel. Valami tipp a megoldásra? -
Spancho
senior tag
Most vettem egy ASUS TUF Gaming A16 FA608UM laptopot.
Eddig csak telepítgettem + neteztem + bővítettem az ssd-t.
Annyi lenne a problémám ,hogy amikor teljesen 0 RPM-ről elindulnak a ventilátorok ,akkor a szemből nézve bal oldali (ahol a táp csatlakozó is van) Zizzen egyet , ilyen kis áram hangja van ,nem tudom jobban leírni. (Armoury-ban néztem tényleg akkor csinálja mindig ,leáll 0-ra ,amikor beindul hangja van)
Mivel teljesen új laptop szerintetek van értelme írni/szólni az ügyfélszolgálatnak pl a myasus-ban ? -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Spancho
üzenetére
Hasonlítsd össze a régi és az új ventinél a csatlakozó vezeték-sorrendet.
4 pin: GND – +5V/12V – Tach (fordulatszám) – PWM (vezérlés)
Ha akár egyetlen szál sorrendje eltér, az okozhatja a hibát.
Illetve ha nem eredeti lehet teljesen más vezérlési profilt használ, és így nem is nagyon tudsz vele mit kezdeni. -
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Van egy Zephyrus G14 GA401IV laptopom aminek már kicsit csapágyas volt az egyik ventilátora.
Vettem itt az aprón hozzá való cpu/gpu ventiket.
Akitől vettem nem tudom honnan szerezte ,annyi a különbség a gyárihoz képest ,hogy az FCN felirat le van takarva valami kínai írásos matricákkal.
A számok stimmelnek ,de beszerelés utána 100%-on pörögnek a ventik. (7700/7600 rpm)
Visszarakva a régit ,rendesen megy.
Most visszaraktam az újakat , megnéztem az energia beállításoknál a ventilátor beállításait (aktív) az armoury-ban bármit állítottam semmi nem változott.
A BIOS-ban nincs külön venti beállítás ahogy én láttam. Ott 280 rpm-et mutat...
Csináltam BIOS frissítést (EZ)
És tettem fel új windows 11-et ,meg felraktam az armoury-t is ,de ugyan az van.
Annyi változik ,hogy ha lehúzom a tápról akkor minimálisan lassabb lesz.
Esetleg [FOXYM] oldalon van olyan ami hozzávaló ,ez jó lehet ,van valakinek tapasztalata vele ? -
6030D
addikt
Sziasztok!
Vivobook X1504VA laptopon a numpad-en vannak a home, end ... gombok, amiket shift+számokkal tudok használni.
Milyen kombinációval tudok gépelés közben sort, vagy sorokat kijelölni? Tehát amit rendes billentyűzeten egy shift+home-mal mondjuk megoldanék. Mert itt csak az elejére ugrik.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
rundmc
üzenetére
Gondolom még garis, így gariztasd le... Ha viszont nem, kösd rá egy külső megjelenítőre, pl TV-re, ha ott a megjelenítés normális lesz, akkor kizártad hogy alaplap hiba lenne. Szóval marad a szalagkábel, vagy a kijelző, szalagkábel nem egy vészes összeg, kijelző már sajnos igen.
A gép meg azért hangos, mert egy portalanítás gondolom már ráférne, sajnos nálunk elég poros tud lenni a lakás hamar, ez a gépeimen is meglátszik, én 3 havonta takarítom, fél évente meg újrapasztázom. -
rundmc
csendes tag
Sziasztok!
Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA laptomom van.
Nemrég elkezdte csinálni ezt a monitorom,
először csak villogott, most kostans jelen van. Nem vagyok képben az OLED monitorokkal ez vajon javítható? Más is tapasztalt ilyet esetleg?
Illetve a másik problémám a géppel, hogy minimális terhelés mellett is nagyon melegszik és hangos. -
jjeahh
nagyúr
Tyí, ezt az oledet ekkora méretben szokni kell. Kíváncsi vagyok bekalibrálva mit tud. Ami még meglepett, hogy a műanyag Asus Vivobook sokkal merevebb, mint az aluminium Thinkbookom, sőt!, a régi magnéziumötvözet vázas Thinkpad laptopomnál is
. Fogalmam sincs hogyan lehetséges, egyetlen kis fém merevítést találtam benne. Eddig egyedüli negatívum a jobboldali töltő csati, baloldalon jobban szeretem. Ja és nincs kamera retesz... -
kp78
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Itt is 2026. novembert mutat, ami egy év garit jelent(ene).
Írok nekik, köszönöm az ötletet!
-
donjohnson
addikt
írj nekik még egy e-mailt, vagy web-en: https://www.asus.com/support/Product/ContactUs/Services/questionform/?lang=en
vagy telepítsd újra a myasus app-ot. lehet hogy akkor lekéri újra.
amúgy itt jól mutatja a fiókban? https://account.asus.com/
nekem nincs asus-om, csak ötlet. -
kp78
veterán
Van akinek rendesen mutatja a MyAsus a garanciaidőt?
Nekem egy évet mutat a 2025. nov. közepi átvételtől.
Elküldtem a számlát meg a szériaszámról a fotót, ami alapján elvileg frissítik, de a mai napig sem frissült.
Nekem ez azért lenne fontos, mert ha gondom van vele, lehet Ausztriában vinném szervizbe, viszont a nemzetközi oldal 1 évet mutat.
Van egyéb ötlet, h a garanciaidőt rendesen mutassa a lekérdező oldal? -
Nekton
aktív tag
válasz
Swaggering78
üzenetére
Én a lqaptop hardware-nél vettem. Működik.
-
Swaggering78
kezdő
Sziasztok hol érdemes venni laptop töltőt melyik lenne a megbízható hely Magyarországon?
-
jjeahh
nagyúr
-
teptep
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
ASUS Vivobook 15X OLED (X1503, 12a Gen Intel) [X1503ZA specifications]
A típuscsalád specifikációja: [Laptopmedia] -
jjeahh
nagyúr
Sziasztok, nem hiszem erre kapok választ, de hátha. Tönkrement a Thinkbookom és gyorsan keresek helyette használt lapost, most belefutottam egy olyanba, hogy x1503za, de nem tudja az eladó, hogy oled vagy ips. Ebből a modellből létezik ips? Mert ha ips, akkor inkább mást választanék, de ha oled kijelzős, akkor vonzó ajánlat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mr. Erikszon
üzenetére
Több dolog is lehet.
Kijelző szalagkábel hiba, vagy panel, ha megjelenik lassan hajtsd le, majd nyisd ki, ha a csíkok változnak akkor szalagkábel. Ha itt nem történik semmi, akkor kösd egy külső monitorra, így ki lehet zárni hogy kijelző hiba e, ha ott is vannak csíkok akkor GPU vagy alaplap hiba lehet, ha ott megszűnik kijelző panel. -
Mr. Erikszon
senior tag
Sziasztok, adott egy asus tuf amelyiknek csíkok jelennek meg a képernyőjén bizonyos időközönként majd eltűnnek. Van egy lenovo laptopom is vagy 9 éves ez is hasonló dolgokat produkál mi lehet ennek az oka?
-
Nekton
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi! Nincs ilyen beállítás sajnos.
Gondoltam hátha meg lehet bűvölni bootoláskor a gépet szoftveresen. (autoexec.bat
) -
Nekton
aktív tag
Sziasztok!
Romlik a szemem és vettem 34"-os WQHD monitort a notijaim mellé. Addig oké, hogy ha feláll a rendszer (Linux Mint és Win11, akkor átvált a monitorra, de:
A kérdés, hogy be lehet-e azt állítani valahogy, hogy egyből adjon jelet a HDMI kimeneten és ott tudjak választani a GRUB menüben, vagy a BIOS-ban matatni?
Asus Vivobook gépek. (I3 1134G és I5 1335U)
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Update: már hang sincs

-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok! Már legalább egy órája szenvedek, és nem akar sehogy se működni a mikrofon ... PM1503cda win10.
Valami ötlet? Már minden drivert felraktam ami létezett
Sorozatszám alapján raktam fel a drivereket. Ez az SMDP meg kiírja h nem kompatibilis
Valakinek ötlet?
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Attila2011
üzenetére
A www.notebookcheck.net-en keresd ki a géped, ott képernyő leírásnál van egy kalibrált színprofil, én mindig azt állítom be.
-
teptep
őstag
válasz
Attila2011
üzenetére
"így is sok minden homályos még" A felhasználók túlnyomó többsége nem olvas utána semmit. Csak egyszerűen használják a gyárilag telepített OLED kijelzős laptopot és semmi problémájuk nincs vele és beégés sem jelentkezik.
-
Attila2011
aktív tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
S így 3-4 év használat után se tapasztaltál beégést? A jelenlegi IPS monitoromat külön kalibráltattam, szóval az kellően helyesen jeleníti meg a színeket. De olvastam, hogy OLED-et körülményesebb kalibrálni.
#39515 teptep
Köszi a linket, olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, de így is sok minden homályos még. -
B-L-A-C-K
titán
Szerintem ezzel a részével ne foglalkozz, ami a szemednek a legoptimálisabb, én pl max fényerőn használom, mert így szeretem.
Mindenkinek:
Egy dologra kell nagyon odafigyelni beégés miatt, mégpedig az, hogy folyamatosan ne legyen ott ugyan az a megjelenés hosszú távon a kijelzőn főleg ha világos színű. Értem ezt az alatt: pl a tálca automatika elrejtése legyen aktív, valamint a böngésző témánál is olyat válasz ami szürke inkább, és a karakterek mellette nem fehérek, pl ilyenre gondolok:

Ha sokat használsz egy adott programot ott is erre figyeljetek, mással szerintem nem kell foglalkozni.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Attila2011
üzenetére
Negyedik OLED laptopomat koptatom-jó, ez csak 1 hónapos-de a lényeg, nem kell parázni tőle.
A MyAsus appban minden OLED védelmi pontot be kell kapcsolni, ennyi. ha olyan környezetben vagy, a fényerőt feljebb veszed. Nálam most 70%-on megy. A színhelyesség? Nem fogsz utána IPS-re rá se nézni.
-
teptep
őstag
válasz
Attila2011
üzenetére
A tapasztalatokat majd a fórumtársak elmondják. Nekem két javaslatom van:
1.) Kezdésnek görges kicsit vissza a #39491-ig, és onnan kezdve olvasd el a hozzászólásokat.
2.) Látogasd meg a [support] lapot. Ott nyisd le a "Software and Utility" csoportot, és az alkalmazások neveit gyűjtsd ki. Kérdezd meg a ChatGPT-t meg a Geminit is, hogy melyik alkalmazás mire jó, melyiket szükséges egy OLED laptop esetében telepíteni? -
Attila2011
aktív tag
Sziasztok!
Milyen pozitív vagy negatív tapasztalatok vannak Asus Oled laptopok kijelzőjével? Mennyire kell félni a beégéstől, valaki mérte esetleg, hogy gyári értékekkel milyen a színhelyesség, mennyire jól látható világosabb időben (van-e elég fényereje)? Vagy még esetleg más?
-
bercee
tag
Sziasztok
A következő problémába futottam bele, ami egyik napról a másikra jelentkezett: Asus Zenbook 14 laptop akkuról nem kapcsol be, de amint rádugom a hálózatra, akkor megy gond nélkül, az akkura meg kiírja hogy fel van töltve 99%-os. Ha kihúzom a hálózatból, akkor kikapcsol, mintha nem lenne benne akku.
Mi lehet a probléma és hogyan tudnám orvosolni? -
kp78
veterán
Kedden jött meg az S14 Vivobook.
A touchpad működése kicsit kaotikusnak tűnik néha. Van, h nem érzékeli az egy ujjas érintést / "kattintást" (kb. napjában 2-3x fordul elő), és csak az oldja meg, ha a bal sarokra nyomok (fizikai bal gombra), ill. van hogy húzom az 1 ujjam egy ikon felé az asztalon, és elkezd kijelölni.
Ezekkel a mindenféle gesztust és több érintést érzékelő touchpad-ekkel nem igazán volt/van jó tapasztalatom.
+ a touchpad jobb alsó sarka (jobb egérgomb) kimondottan fura, hangosabb, más ott a nyomáspont, mint a bal alsó sarokban.
Van vkinek ötlete / tanácsa erre?
-
válasz
labeda
üzenetére
Ezt kaptam:
"
A Pixel Refresh kontrollálása és ellenőrzése:
- Kontrollálás (Beállítások): Ahogy Ön is említette, a MyAsus alkalmazás az elsődleges felület az OLED kijelzővel kapcsolatos beállításokhoz. Az Ön által bekapcsolt "OLED Care" opciók (pl. Pixel Shifting, Pixel Refresh, Screen Saver) kritikusak.A "Pixel Refresh" opció bekapcsolásával Ön engedélyezi a rendszer számára, hogy automatikusan lefuttassa ezt a karbantartási ciklust, amikor szükséges. Ez nem egy manuálisan indítható funkció, hanem egy automatikus folyamat, amelyet a laptop firmware-e és operációs rendszere kezel.A dark rendszerséma használata is kiváló lépés, mivel csökkenti a statikus, világos elemek megjelenítését, ami tovább kíméli az OLED panelt.- Ellenőrzés (Működés) :A legtöbb laptop OLED paneljénél (ellentétben bizonyos dedikált monitorokkal, mint például az Ön ROG Swift monitora) nincs vizuális visszajelzés vagy progress bar, ami jelezné, hogy a pixel refresh éppen fut, vagy mikor futott le.Ez a folyamat a háttérben zajlik, és a felhasználó számára láthatatlan.Az Asus rendszere úgy van optimalizálva, hogy a megfelelő időben és körülmények között elvégezze ezt a karbantartást.Bizonyosságot arról szerezhet, hogy a funkció működik, ha a MyAsus alkalmazásban az "OLED Care" beállítások be vannak kapcsolva. Ha ezek aktívak, akkor a rendszer gondoskodik a panel karbantartásáról.Működési feltételek (Készenlét vagy Kikapcsolás)Ez a legfontosabb kérdés a pixel refresh szempontjából:
A Pixel Refresh általában akkor fut le, amikor a laptop alvó (sleep) állapotban van, vagy teljesen ki van kapcsolva, DE CSATLAKOZTATVA VAN AZ AC TÁPELLÁTÁSRA (töltőre).A pixel refresh egy energiaigényesebb folyamat, amelyhez stabil áramforrás szükséges, hogy megszakítás nélkül le tudjon futni. Ezért nem fut le akkumulátorról, ha a laptop teljesen ki van kapcsolva.
Készenléti állapot: Ha a laptopot készenléti állapotban hagyja, és csatlakoztatva van a töltőre, akkor a rendszer képes lesz lefuttatni a pixel refresh-t, amikor a kijelző ki van kapcsolva (pl. egy bizonyos idő után, vagy a kumulált használati idő elérésekor).
Teljes kikapcsolás: Ha munka végeztével rögtön kikapcsolja a laptopot, és kihúzza a töltőből, akkor a pixel refresh nem fog tudni lefutni. Azonban, ha a laptopot kikapcsolt állapotban hagyja, de csatlakoztatva van a töltőre, akkor a rendszer képes lesz elindítani a karbantartást.
Javaslat: Az akkumulátor kímélése szempontjából természetesen kikapcsolhatja a laptopot. Azonban, hogy a pixel refresh rendszeresen le tudjon futni, érdemes időnként (pl. hetente 1-2 alkalommal, vagy amikor hosszabb ideig nem használja) a laptopot alvó állapotban hagyni, vagy kikapcsolt állapotban, de a töltőre csatlakoztatva hagyni néhány órára. Ez biztosítja, hogy a karbantartási ciklusok elvégezhetők legyenek."
Szerintem ez másnak is hasznos és jól jöhet.
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Nem tudjátok véletlenül, hogy Asus webshopból laptop vásárlás esetén normál gari jár, vagy csökkentett jár, ha számlát kérek hozzá? (EV)
Laptopot vennék, de nem tudom, az asus webshop hogy áll hozzá.
Olyanba is futottam máshol, ahol a 14 napos elállással sem élhettem pl., vagy korlázottt 1 év garit ad, így nem futnék lukra.Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

először csak villogott, most kostans jelen van. Nem vagyok képben az OLED monitorokkal ez vajon javítható? Más is tapasztalt ilyet esetleg?
. Fogalmam sincs hogyan lehetséges, egyetlen kis fém merevítést találtam benne. Eddig egyedüli negatívum a jobboldali töltő csati, baloldalon jobban szeretem. Ja és nincs kamera retesz...
)