Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
válasz
azbest #39169 üzenetére
Fel van telepítve minden, a MyAsus nem segített. Funkciógombokkal alapesetben lehet ki-be kapcsolni, de ilyenkor nem, egyáltalán nem működik újraindításig.
Közben másik topicban kapott tanács alapján lepucoltam DDU-val a drivert és újraraktam nulláról, de nem lett tőle jobb, sőt, határozottan rosszabb. Most hiába nem használtam már napok óta hdmi-t, laggolnak a játékok, gyakorlatilag élvezhetetlen lett pár nap alatt.
-
azbest
félisten
válasz
EA's hit #39164 üzenetére
Régebben a chrome böngészőben tapasztaltam, hogy nem szereti azt, hogy ha fut a böngésző és közben változik a képfrissítés sebessége. Ha változott a futó chrome alatt, akkor nagyon ette a procit és képkockákat dobál a youtube. Nekem 90Hz-es a belső és a külső csak 60, de csak intel beépített gpu.
A chrome a háttérben is fut az alapbeállításokkal, szóval hiába x-eled ki az ablakot, Nekem be van állítva, hogy ne legyen háttérben futó, így ha bezárom, akkor tényleg leáll.
Most gyorsan kipróbálva mintha nem lenne vele gond. De én az intel videodriverből nem a régi, asus által ajánlottat használom, hanem relatíve frisset az inteltől letöltve.
A touchpadot nem tudom, fel van telepítve rendesen minden driver? MyAsus? A funkció gombokkal nem lehet ki-be kapcsolni?
-
teptep
senior tag
válasz
malcolmW #39167 üzenetére
Regisztrálj be ide, és javíttasd meg.
https://www.asus.com/hu/events/infoM/activity_adp-extension
A kollegák 2024-es vásárlásokat is [regisztráltak]. (Te mikor vetted?)
És persze majd mesélj, hogy elfogadták-e? -
malcolmW
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Vivobook 15-öm, amelyről a bekapcsoló gomb letört, pontosabban a gombról az a pöcök, ami ott tartotta a helyén. Ezt esetleg valaki tudja, hogy viszonylag gyorsan honnan tudnám pótolni?
Garancia egyébként van rá, bár nem tudom, hogy az erre kiterjedne-e.Köszi a segítséget!
-
EA's hit
őstag
válasz
cs.zs. #39165 üzenetére
Nem konkrétan win+P-vel szoktam, de gondolom ezzel egyenértékű a funkciógombos váltás (nálam Fn+F9), azt szoktam használni, bár most próbáltam már mindenféle verziót (funkciógombbal váltás, simán bedugni/kihúzni a hdmi-t, kikapcsolni a gépet bedugott hdmi-vel, utána kihúzni és úgy indítani újra, stb.).
Hétfőn vagy kedden tudom majd kipróbálni amit írtál, meg fogom nézni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
EA's hit #39164 üzenetére
Szia,
windows+P gombok megnyomásával használod-e a kijelzők közötti váltást?1. csak laptop, másikra nem megy jel
2. megkettőzés (a laptop képe egy másik kijelzőn is)
3. kiterjesztés (2 független, külön képernyő) [kép]
4. csak a külső monitor, azaz laptop kijelző kikapcs. [kép]Nézd már meg azt lécci, hogy amikor végeztél a dolgaiddal, széthúzás előtt Win+P megnyomásával válaszd ki az első, csak a laptop lehetőséget, és amikor a másodlagos kijelző már kikapcsolt, csak akkor húzd ki a kábelt.
Mi történik?Ilyen új Intel technikával mostanság nem ütköztem,
de régebbi gépeknél az Intel UHD grafikus driverben szokott lenni a billentyűzet drivere, de korábban az egérpad nem abban volt. (egérpadnak külön drivere szokott lenni)
Normál esetben a HDMi-be kábelt dugva a külső monitor a dedikált GPU-ról kap képet. Ami most eszembe jutott, hogy ha a dedikált gpu nem megy (pl energiatakarékos módban, vagy MUX-szal kikapcsoltad) , és a HDMi jelet ad ki, akkor az Intel integrált GPU terhelődik be, és ottvanlehet valami driver-ütközés. -
EA's hit
őstag
Sziasztok!
Próbáltam a Notebook hibák topicban is, de nem kaptam választ, hátha itt. 1,5 hónapja vettem egy Asus TUF 16 laptopot. i7, 16GB RAM, RTX 4050, egész pontosan róla van szó.
Viszonylag sűrűn szoktam a gépet hdmi-vel tv-re kötve használni (bizonyos játékokhoz is illetve filmezéshez is). A tv egy egyszerűbb LG okostévé, kb. 5 éves. Viszont az új gépnél amikor a tv-ről visszaváltok a gép kijelzőjére, a kép szaggat egy kicsit, nem fut simán, csak egy újraindítás után, sőt, pár napja mintha már utána sem lenne hibátlan. A másik, még furcsább probléma, hogy ilyenkor általában nem működik a touchpad (nem csak nincs bekapcsolva, egyszerűen nem működik), ez még 1-2 újraindítás után megjavul. Próbáltam a kijelzők közötti váltást úgy is hogy csak simán kihúzom a hdmi-t, úgy is hogy FN+F8-al váltok, de úgy is, hogy tv-re kötve kapcsolom ki a gépet, kikapcsolt állapotban húzom ki a hdmi-t, és úgy kapcsolom vissza, de mindegyik esetben ugyanúgy előjönnek ezek a hibák, főleg a touchpados probléma.
Tehát alapvetően csak a gépet használva jól működik, ha menet közben rádugom tv-re, ott jól működik, csak a tv-ről gépre visszaváltást nem szereti valamiért, és mintha ez a probléma apránként, de erősödne is hétről hétre. Másik hdmi-vel ugyanez, másik tv-vel egyelőre nem tudtam kipróbálni, minden mást, ami az én tudásomba belefér, megpróbáltam.
Mi okozhatja ezt szerintetek? Valamilyen beállítási probléma lehet, vagy a gépnek van gondja? Vagy lehet tv/hdmi hiba? Odáig eljutottam, hogy a gép kijelzője 165Hz, a tv meg csak 60, illetve még a felbontásuk is más (1920x1080 vs. 1920x1200), de nem gondolom hogy ez ilyen hatással kéne legyen.
Az előző két laptopomat szintén sokat használtam ugyanerre a tv-re rákötve, sosem voltak ilyen problémáim, pedig azok jóval egyszerűbb, kisebb tudású gépek voltak.
-
cs.zs.
veterán
válasz
matissimo #39159 üzenetére
Pedig marha egyszerű mozdulat. Fém reteszelőt 1 mm-re (!!) hátratolni, és a csati függőlegesen feljön. Egy másik laptop videójában 1:40-nél látható.
Így csináltad? -
cs.zs.
veterán
válasz
matissimo #39157 üzenetére
Szia,
S532FL-... volt nekem (most egy barátomnál van). Szeretik, bár az akkut zabálja. 2020 májusi vásárlás volt, másfél évente kér egy új akkut, már 2x cseréltük, azaz most a 3. van benne. Nem volt ilyen gondunk, amit írsz.
Első körben arra gondoltam, hogy esetleg nem jól csatoltad le, nem jól toltad le róla a kis fémet, és feszegetéssel esetleg megsértetted az alaplapi csatlakozót. De a távolból ezt senki nem fogja tudni megmondani.
S532FL-BN183T i5-10210u + Geforce MX250 2GB, DDR4-2666 [kép] [kép] -
matissimo
csendes tag
Üdv Mindenkinek! Asus Vivobook s532f akkucsere után csak hálózati csatlakozóról működik, letiltottam, engedélyeztem, eltávolítottam, úrja telepítettem, frissítettem az energiaellátásért felelős drivereket, majd már a régi 10 perces akksit is visszatettem, de nem reagál még arra 10 percre sem amit a régi akksi tudott, nem tölti sem az új sem a régi akksit. Találkozott valaki ezzel a problémával és esetleg sikerült is megoldania?
-
válasz
Otto Flick #39154 üzenetére
A Vivobook S széria mindig ajánlott volt, az említett darab pedig hardverileg is komoly erőt képvisel, ahogy írták, szép is, jó is. Közel Zenbook minőség már.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Otto Flick #39154 üzenetére
Szia,
az elsődleges kérdés az, hogy neked tetszik-e? Ha igen, akkor félig meg van véve.
a másik kérdés, hogy ezért a pénzért ebben a termékben, és egy bármilyen másik hasonló versenytársban mit kapsz? Itt marha erős a proci, sok ram, szuper kijelző és végül nagy akku. Ki ad ettől erősebbet/többet/szebbet/nagyobbat?
A Vivobook S-széria jó. Szép. Szerethető.
-
Otto Flick
csendes tag
Sziasztok!
Az ASUS Vivobook S16 mennyire ajánlott masina? Már hónapok óta szemezek vele. Ez a pontos típusa :
[link]
Köszönöm annak aki hozzászól/véleményt ír! -
cs.zs.
veterán
válasz
Rinocerosz #39152 üzenetére
Még ha vissza is küldöd, azt ne említsd hogy te meghúztad.
Te csak felhasználó vagy, kész pont. Nem értesz hozzá, ezért kértél bolti bővítést. Ennyi. -
Rinocerosz
őstag
Sziasztok!
3 hónapja vettem egy Asus Tuf gaming A15 laptopot. Nagy megelégedéssel használom, de pár napja elkezdtem észrevenni, hogy amikor kinyitom a laptopot recsegő hangot hallok. A hangot úgy írnám le mintha egy műanyag játékot nyomkodnál és itt ott recseg.
A laptopba kértem + ramot ez miatt nyilván meg kellett a boltnak bontania.
A csavarokat az alján meghúztam mert észrevettem, hogy nem igazán lettek rendesen meghúzva. Ez után lényegesen jobb lett a hang, de így is lehet egy picit hallani a kamera körüli szigetnél.Az érdekelne, hogy másoknál is jelen van ez a hang? Remélem azzal, hogy meghúztam a csavarokat nem ugrott a garancia, de hát azért 1 hónapra nem küldeném szívesen vissza csak mert a csavart nem sikerült meghúzni.
-
peet05
aktív tag
válasz
Karcub #39144 üzenetére
Nem biztos, hogy Nálad is ez lesz a probléma, de "javallott" átolvasni - [link] , [link]
Most már sokadik alkalommal mondom, hogy keresd fel KillHates-t (a fenti történetek is tőle vannak), itt PH-n, hiszen láthatod/olvashatod, hogy itt egy darabig találgathatunk, mi lehet a hiba forrása, de Ő rendelkezik azzal a tudással, eszközökkel, amivel meg is szüntethető. -
Lewzke
őstag
válasz
cs.zs. #39147 üzenetére
a pad lényegtelen az igaz, de az nem lényegtelen itt milyen a CPU réz kontakt, a hővezető paszta nem arra való, hogy átvigyen bármilyen távolságból hőt, hanem kitöltse a mikroszkopikus légréseket, de ha "nagy" a távolság nem működik sok paszta, kivéve a fémpasztát talán, de azt ő ne is gondolja alkalmazni itt ...
keressen viszkózusabb pasztát az MX4 helyett és nézze meg miért nem jó a fekvése annak a réznek, mert az lesz a ludas
a másik: ha a padek hiányoznak a réz fekvése is más lesz ... szóval van ott pár eshetőség
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lewzke #39145 üzenetére
A hőátadás megtörtént. Abból a szempontból tökéletes volt, hogy a hűtés biztosan nem a levegőben lógott, esetleges légréssel.
Persze, jogos hogy nem biztos hogy mindenhol paszta volt gyárilag, thermal pad, stb,,
de a sztori szempontjából most nem az az ügydöntő.
Ez így nem indokolná a kikapcsolást. -
azbest
félisten
válasz
Lewzke #39145 üzenetére
lehet gyárilag is pasztás volt, ez újabb, kicsit növelt hűtésű változatról videó [link].
A procin nem sok paszta látszik a korábbi képen, a szélén kinyomódott ami jobban látszik.Nekem egyébként a vivobookomban 12gen procin nem vált be az mx4, pont azért, mert teljesen kinyomódott pár hét után a nagy hőkülönbség pumpálása miatt és elkezdett romlani a hűtés. A 10gen nem tudom mennyire máshogy viselkedik. A gyárihoz hasonló hosszútávú megoldás nekem ptm7950 lett. De ilyen túlmelegedést nem kéne okozzon.
-
Lewzke
őstag
válasz
cs.zs. #39143 üzenetére
Azért a hibátlan erős kifejezés erre. Először is jó lett volna a hűtőt is lefotózni pasztával, másodjára nem használunk hővezető pasztát a VRAM-okon és a VRM-eken. A hűtőbordán látszana mi van felrakva és mi nincs. A hővezető padekkel mi lett? Újrapasztázásnál azokat újra vissza szokták rakni, ha nincs új pad jó a régi is, a padek általában sokat bírják, nem paszta, hogy mindig cserélni kell. Szerintem még nem biztos hogy jó az a CPU kontakt. Az, hogy szétterül a paszta egy dolog, de azért emlékezetből a CPU-n sokkal kevesebb paszta kellene maradjon ha jó a leszorító erő. Szerintem ha megoldod a jó hűtővisszarakást és használsz tartósabb viszkózusabb pasztát, akkor kész is lenne a dolog. Két dolog jut eszembe amiért nem lehet jó a kontakt: rossz pad elhelyezés, vagy deformálódott a hűtő alakja és vissza kell nagyon nagyon óvatosan hajlítani. Vagy a csavaroknál valami összekeveredett talán.
-
Lewzke
őstag
válasz
Karcub #39137 üzenetére
Vedd le a hűtőbordát és fotózd le a pasztát rajta és mutasd meg nekünk, azon látszik mennyire jó a kontakt a cpu és a réz között, az a lényeg minél közelebb legyen a réz, a hővezető paszta a rézhez képest sokkal rosszabb, csak azért van, hogy kitöltse a légréseket, de ha nagy a távolság a CPU hőmérséklete simán elfut az egekbe. Szerintem ez valami hűtési baj lehet, vagy amit említettek ha használtál valami tuning programot az bent maradthatott.
-
azbest
félisten
válasz
Karcub #39135 üzenetére
a lekapcsolás már a végső védelem. De előtte ha meleget érez, megpróbálja throttlinggal lekorlátozni a teljesítményt, hogy kevésbé melegedjen. De ha az is kevés, akkor mégis túl tud melegedni. Azért lehet érdekes a hwinfo64 felülte, mert ott látszik, hogy próbál -e egyáltalán visszafogni teljesítményt.
Esetleg bios load defaults, ha ott is lehet valamit teljesítményes dolog állítás. (a háttértár beállítást érdemes előtte megnézni, hogy milyen módban volt, mert ha nem alapállapot, akkor azt újra be kell állítani visszaállítás után, hogy nvme vagy raid módban van)
-
Karcub
senior tag
válasz
azbest #39133 üzenetére
Olyan egyébként, mintha már alapból felpörögve mennének a ventik mikor bekapcsolom a gépet. Betölt a Windows és egyből hallani hogy gyorsul/hangosodik. Ha játékot indítok akkor meg pörög rendesen és hangja is van. Egy Windows telepítést meg egy újra pasztázást megpróbálok még, de lehet inkább olyanra bíznám aki tapasztaltabb ebben. Így sajnos nem lehet arra hasznalni amire való lenne
egyébként semmi tuning program nincs, “gyári”
Nem engedi túlmelegedni mert ugye kikapcsol a gép. -
azbest
félisten
válasz
Mikulásbá #39131 üzenetére
fizikai hiba lehet az is, hogy megsérültek a hőcsövek és nem működnek. Érdemes lehet neki azt is figyelnie, hogy a hőcső felforrósodik-e 100 fok környékére vagy sem.
Persze, ha a pasztázás valóban jó és megfelelő pasztával történt.szerk:
Még az eszembe jutott, hogy a hwinfo64 progival meg lehet nézni, hogy van -e throttling.
A szenzoros részen van core thermal throttling és performance limit reasons.
De az enhanced részen lévő power limitek is érdekesek lehetnek.Ott látszik elvileg, ha szotfveresen el van valahogy állítva, ki van kapcsolva limit és azért engedi túlmelegedni. Esetleg egy screenshotot tolni róla. Például ha throttlestop progi fut abban ki lehet kapcsolni dolgokat, ami védelem és fagyást okozhat.
Pl nekem picit késve pörög fel a venti, ezért terhelésnél először jól bethrottlingol a melegedés miatt, aztán engedi újra, ahogy fújni kezd. [kép] Adott értéknél jobb klikk - show graph, grafikont is tud akár rajzolni ha úgy érdekesebb valami.
-
Karcub
senior tag
válasz
Lewzke #39128 üzenetére
Pasztázni úgy pasztáztam, hogy nyomtam rá egy pöttyöt és kicsit szét kentem rajta, hogy biztosan elterüljön. Ez lehet gond? Újra telepítésen én is gondolkodtam egyébként, feladatkezelőben nem látok semmit hogy pörgetné a procit, mondom 30-40% között mozog a proci játék közben míg a GPU 100%(fentebb csatoltam is képet erről)
-
Lewzke
őstag
válasz
Karcub #39125 üzenetére
Ez azt jelenti nincs is jó kontakt a cpu és a réz között, szedd szét és nézd meg hogyan terült szét a paszta, milyen volt a kontakt. Nem emelte meg a hűtőbordát a másik oldalon egy rossz helyre rakott hővezető pad (szivacs). Valami nagyon nem stimmel, mert ez nem normális throttling. Az a throttling amire én céloztam kb olyan hogy a gyártó pont a throttling határáig méretezi a hűtőt, de azzal nem áll le a gép terhelésnél sem. Pl. Cinebenchnél leesik a frekvencia emiatt, de ha leáll a gép, azt jelenti a throttling megadja magát, azt mondja a szekvencia: na bocs ez már sok extra hő, álljon le a futás.
-
peet05
aktív tag
válasz
Karcub #39125 üzenetére
Maga a gép asztalon van? Ha igen, akkor a hátulját emeld meg egy kicsit, hogy több levegőt tudjon beszívni (akár két kupak is elég).
Feladatkezelőben nézd meg, hogy nem-e megy valami a háttérben, ami indokolatlanul pörgeti a procit (esetleg egy malwarebytes-t ráereszthetsz, lehet, hogy "bekapott" valamit a rendszer).
Egy friss Win telepítéssel is megpróbálkozhatsz.
Ha nincs más, a másik topikban említettem KillHates-t. Keresd fel nyugodtan, biztosan tud segíteni. -
cs.zs.
veterán
válasz
Karcub #39119 üzenetére
És továbbra is túlmelegedés van? CPU/GPU 105 fok és kikapcs?
Simán lehet az, amit Lewzke mond a 39117-ben, hogy mi van, ha a hűtés nem fekszik fel rendesen a hűtendő felületre?
Próba:
Vedd le drasztikusan a CPU teljesítményt, pl 30%-ra (lassú lehet már a rendszerindítás is), és úgy lépj be a játékba. Akkor is túlmelegszik? (feladatkezelőt csekkolni!) -
cs.zs.
veterán
válasz
Karcub #39116 üzenetére
2 dolgot mindenképp meg kellene nézned:
1., kiegyensúlyozottabb gép működést hoz, ha az összes CPU mag/szál működését alapértelmezetté teszed. A hatékonyabb CPU-működés kicsivel csökkentheti a GPU-igényt.
Ehhez ezt a 3-4 lépést vidd végig, [kép] [kép] [kép]
a CPU-magok számánál válaszd ki a maximálisat, aztán alkalmaz/ok/mentés/újraindítás és próba.
Lépj be játékba, és nézd meg hogy a GPU-használat csökken-e. Elvileg igen, és azzal együtt a hőfoka is.
2., ha a CPU maximális teljesítményét 100%-ról akár csak 99%-ra leveszed, akkor elvileg már nem fog turbózni - ami eleve nem is biztos hogy kell neked.
Beállítás itt: [kép] [kép] [kép]
(alkalmaz/ok/mentés/újraindítás/stb)
-
Lewzke
őstag
válasz
Karcub #39111 üzenetére
Az normális, hogy az egyik venti melegebb, egyik a processzort a másik a gpu-t hűti, de legtöbb laptopban a CPU a nagyobb fogyasztó, ezért mindig az a melegebb is. Nálad valami más gond van, én arra tippelek más pasztára van szükséged vagy nem illeszkedik jól a hűtő a processzorra. Esetleg az is lehet, ami sok gépben sajnos ilyen: a gyártó alulméretezi a hűtést és túlmelegedik alapból, de throttling (visszaesik a frekvencia) kellene történjen és nem kikapcsolás. Szóval nem egészen értem.
-
Karcub
senior tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
Karcub #39111 üzenetére
A 105 fok semmiképp sem jó, addig nem szabad eljutni.
Ha kikeresed a CPU adatait a neten, vélhetően 105 fok körüli T-Junction adatot fogsz találni, azaz a felső határ, aminél mindenképp be kell avatkozni.Az energiabeállításokban a processzorhasználatnál a max cpu-t 100%-ról vedd le 99%-ra és nézd meg mi történik, jó lesz-e.
-
teptep
senior tag
-
Karcub
senior tag
-
Lewzke
őstag
Ezek.a paszták pc-be teljesen jók, de notebookban más a helyzet, nagyobb a leszoritó erő és kinyomódhatnak. Az is lehet ebbe futsz bele. Amikor összeraktad frissen pasztázva már ez volt? Meg kellene próbálni olyan pasztát ami laptopokba ajánlott. A PTM a legjobbb nem fém paszta erre, de nehéz beszerezni itthon.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Lewzke #39107 üzenetére
Igen, az jutott eszembe, hogy egyáltalán pörög-e a venti, van-e rendes hűtés?
Nincs-e letakarva a levegő belépő- vagy kilépő nyílása?
Túlmelegedés az elsődleges gyanú, de ez lehet ram, vagy SSD túlmelegedés is.
De természetesen ez csak tipp a távolból.
A feladatkezelő mit mutat a folyamat közben? -
Karcub
senior tag
válasz
cs.zs. #39105 üzenetére
sziasztok. Adott egy Asus TUF Gaming F15 FX506 (FX506LU-HN107T) laptop és az lenne a problémám vele, hogy játszok rajta kb 10-15 percet és kikapcsol. Nézegettem a hőfokot és 95-105fok között mozog játék közben. Na, ma újra lett pasztázva de ugyan annyi hőfokot produkál. Mi lehet a probléma?
-
Ka999
tag
Sziasztok!
Asus Vivobook E1504FA típusú laptopokban bővelíthető a memória? Ellentmondó információkat találtam az interneten, ezért szívesen venném, ha valaki tapasztalatból tudná megerősíteni vagy megcáfolni. Köszönöm -
cs.zs.
veterán
válasz
Ducky92 #39100 üzenetére
Nem gond, fontos info a vásárlás előtt állóknak!
2025 márc 31-ig vásárolt/regisztrált új Asusokra
1 év ajándék törés/baleset gari.
Kijelölt modellek:
ROG Zephyrus, ROG Strix, ROG Flow, TUF Gaming, Zenbook, Vivobook, ProArt laptopok, amelyeket 2025. január 1. és 2025. március 31. között vásárolt végfelhasználó Magyarországon
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple TV+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Formula-1
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- IdeaPad Gaming 3 15ARH05 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL Latitude 7450/5470/5480/5490/5491/7470/7480/7490/5570/ Precision Magyar világítós Billentyűzet
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest