Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- KISDUCK: BULDAK 2X SPICY kóstolás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: NVIDIA DLSS 5 Neural Rendering
- potyautas: Öregek napjára
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
68989 - 68901
68989 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-10-30 16:01 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
-
Yézi
aktív tag
-
lowzor
veterán
-
WhiteAngel89
senior tag
-
lowzor
veterán
-
Yézi
aktív tag
néztem amúgy igen , kérdés jobb e mint az maudio, bár mr3 se rossz mertetehez képest . van esetleg vmi jó 8" ?
CR8BT-t látok most aprón, nem sokkal drágább mint egy új MR5, arra érdemes lehet ránézni.
-
WhiteAngel89
senior tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
gondolkoztam hogy , az mr3 mindenképp vissza küldöm , mert nem rossz de ugye van olcsóbban iponnal, es meg arra is gondoltam h el adnám az maudio bx5-t es vennék egy új valamit ami szinten tud bluetooth mert így igazából tudom használni az egy pár hangfal két eszköz is egyszerre , legalábbis az mr3 tudja. de az meg azért kevés a rendes zenei teljesítményre . na ide mit ajánlatok ?
ilyen hangfal állványon van a bx5 [link] mennyiért érhet a bx5 d2 amúgy ?MR5 akciósan? Iponról?

-
WhiteAngel89
senior tag
gondolkoztam hogy , az mr3 mindenképp vissza küldöm , mert nem rossz de ugye van olcsóbban iponnal, es meg arra is gondoltam h el adnám az maudio bx5-t es vennék egy új valamit ami szinten tud bluetooth mert így igazából tudom használni az egy pár hangfal két eszköz is egyszerre , legalábbis az mr3 tudja. de az meg azért kevés a rendes zenei teljesítményre . na ide mit ajánlatok ?
ilyen hangfal állványon van a bx5 [link] mennyiért érhet a bx5 d2 amúgy ? -
lezso6
HÁZIGAZDA
Mhm, ez az egyetlen visszatartó erő.
Viszont papíron elvileg még mindig jobb, mint mondjuk a jelenlegi HS8-am; A7V -3dB 44Hz, HS8 -3dB 47Hz... Aztán hogy ez a valóságban mégis hogyan nyilvánulna meg, az egy másik kérdés.
Alzáról jönne az A7V is, szóval a visszaküldés miatt legalább nem kell paráznom, bár nem is feltétlen szeretnék ismét ezzel tökölni.
Eh, pedig az M300-at olyan régóta szeretném már kipróbálni. Kapható mondjuk két másik hazai boltban is, de nekem mindkettő eléggé sketchy, ilyen árkategóriánál inkább biztosra megyek a boltválasztással - tanulva a legutóbbi esetből.
¯\_(ツ)_/¯
-
Yézi
aktív tag
Mhm, ez az egyetlen visszatartó erő.
Viszont papíron elvileg még mindig jobb, mint mondjuk a jelenlegi HS8-am; A7V -3dB 44Hz, HS8 -3dB 47Hz... Aztán hogy ez a valóságban mégis hogyan nyilvánulna meg, az egy másik kérdés.
Alzáról jönne az A7V is, szóval a visszaküldés miatt legalább nem kell paráznom, bár nem is feltétlen szeretnék ismét ezzel tökölni.
Eh, pedig az M300-at olyan régóta szeretném már kipróbálni. Kapható mondjuk két másik hazai boltban is, de nekem mindkettő eléggé sketchy, ilyen árkategóriánál inkább biztosra megyek a boltválasztással - tanulva a legutóbbi esetből.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Attól nem megy mélyebbre. Hivatalosan 44 Hz-nél van a -3 dB pont. Ez sok tényező miatt ilyen: reflexcső hangolása, konkrétan mélyközép hangszóró, doboz mérete. Hifinél kompromisszumot kötnek, hogy mélyre menjen. Stúdió monitoroknál a hangminőség fontosabb szempont, így nem mennek olyan mélyre. PA dobozoknál pedig még hangnyomás is fontos, ezért van az, hogy sokszor a 12" se megy 50 Hz alá.

Persze megpróbálhatja, csak én próbálom figyelmeztetni, hogy *lehet* csalódás lesz.
-
lowzor
veterán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lowzor
veterán
-
Yézi
aktív tag
Ha már S3000, akkor akár egy Swan D300-ra is érdemes lehet ránézni, Alzánál 220k-ért berendelhető ez is, 6,5" + ribbon magas, érdekes alternatívának tűnik.

Én meg kíváncsiságból berendeltem egy M300MKII-t, jövőhéten remélhetőleg már itt lesz.
Meh, végén ebből lehet mégis A7V lesz, külföldi rendeléssel nem igazán van merszem próbálkozni..
-
WhiteAngel89
senior tag
na megjöttek, egész jól szólnak ahhoz képest h mekkorák
-
Yézi
aktív tag
-
Degeczi
nagyúr
-
WhiteAngel89
senior tag
-
Yézi
aktív tag
megrendeltem az mr3-at
nem baj ha tud bluetooth-t , elvileg holnap meg is jön alzától, majd írok véleményt
iPon-nál potom 32k, biztos érdemes volt Alzától venni?
Szívesebben vásárolok én is a kék manós boltból, szó se róla, de azért nem ilyen felár mellett...
-
WhiteAngel89
senior tag
megrendeltem az mr3-at
nem baj ha tud bluetooth-t , elvileg holnap meg is jön alzától, majd írok véleményt
-
Viktor77
titán
tudom nem az számít, de a kinzetre jobban bejön az 1280db, meg alzan olcsóbb is mint a mr3
Ha esetleg tetszik, akkor inkább 1600TIII.
Most váltottam 1280-ról 1600-ra. Tényleg valamivel szebben szól, egy leheletnyivel kevesebb méllyel, optikai bemenet és BT nélkül.
Cserébe 10K-val olcsóbb. -
WhiteAngel89
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
de csak pc vel csinálja , mac nem zúg
úgyhogy ez igazából tárgytalan, csak érdekesség kepp hoztam fel Sok Mac nem földelt (míg egy asztali PC mindig), így ott persze, h nincs földhurok
-
WhiteAngel89
senior tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
a hangfal a kartyahoz 6.3 mono jack
a kártya a géphez usb c-nJa, akkor az UNbalanced, mert mono jack. Balancedhez sztereo jack kéne. Az valószínűleg megoldaná a földhurok okozta zajt.
-
WhiteAngel89
senior tag
-
lowzor
veterán
értem koszi
@lowzor ez mit jelent ?Milyen bemeneteken és milyen kábellel van a hangfal a DAC-hoz kötve?
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Ilyen zaj ellen a ferritgyűrű nem véd, arra pl a trafó való (pl USB izolátor). Ha tényleg javulást okozott az új kábel, akkor más jellegű zajt szüntetett meg vagy hibás volt a régi kábel.
-
Degeczi
nagyúr
Az csak rádiófrekvenciás zavar ellen jó, tehát ha pl. közeli wifi router vagy hasonló miatt szedett föl vmit a kábel, azt igen. Hangfrekvenciára nincs hatása.
-
bobalazs
nagyúr
meg egy érdekesség , próbáltam pcn is az maudio/mtrack párost , de azt tapasztaltam hogy ott van sistereges, alapból is, eger mozgásra is, ott pedig ugye usb-n csatlakozik a hangkartya a géphez , de mindegy is mert ezt csak macen használom, de mitől sistereg pcn nem tudom
de az mr3 bluetoothon is megy , Nekem a pc és hangfal közötti kábelen egy ferritgyűrű van ami megszüntette a statikus zajt. Lehet külön kapni.
-
WhiteAngel89
senior tag
-
lowzor
veterán
meg egy érdekesség , próbáltam pcn is az maudio/mtrack párost , de azt tapasztaltam hogy ott van sistereges, alapból is, eger mozgásra is, ott pedig ugye usb-n csatlakozik a hangkartya a géphez , de mindegy is mert ezt csak macen használom, de mitől sistereg pcn nem tudom
de az mr3 bluetoothon is megy , Gondolom azért, mert unbalanced.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
de az mr3 bluetoothon is megy , Ezért kell stúdió monitorokhoz külön hangkártya, ami védett a földhurok ellen. Mert azokon nincs hangerőszabályzás, aztán érzékenyek az (analóg) forrás ilyen hibáira. De simahangfalaknál nincs ilyen probléma, mert a hangerőszabályzó lehalkítja a zajt, csak max hangerőn hallható, már ha tud erősíteni annyit. De ez is csak analóg csatlakozással, azaz jack / RCA. USB, optika, coax nem viszi át ezt a zajt.
-
bobalazs
nagyúr
Azt vettem észre, hogy fl stúdiót feltelepítve+Asio4all, van realtekASIO.
Ez most B650M-HDV/M2 alaplap, míg a korábbi Asus prime B450M-A II alaplapon nem volt ilyen. -
lezso6
HÁZIGAZDA
értem, köszönöm, alzán csak fehér van raktáron, 42 ér, ehhez akkor javasolt vmi usb-s külső dac a pc hez?
Nem kell, feljebb mondtam, hogy 100e felett *lehet* értelme.

-
WhiteAngel89
senior tag
de az mr3 bluetoothon is megy , -
WhiteAngel89
senior tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
koszi
az mr4 tol mibe különbözik a 3 ? mert árban ugyan az
Az MR3 újabb generáció, jobban szól. Az MR4 utódja az MR4.5 lenne, csak az még nagyon friss, s egyelőre vicc áron van.
-
WhiteAngel89
senior tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
a szitu érdekes , mert van egy m audio bx5 d2 -m
de azt a machez van, egy szinten m audio m track 2x2 hang kártyával , ami kellene ennél lehet szolidabb de hasonló minőségű , de pcn már játék es zene hallgatás is a szempont , szóval nem tudom de a hely is korlátolt talán 23-24cm magasságú fér beleAkkor Edifier MR3. Van fehér opció is. Mondjuk a rózsa arany díszítés megosztó.
-
WhiteAngel89
senior tag
a szitu érdekes , mert van egy m audio bx5 d2 -m
de azt a machez van, egy szinten m audio m track 2x2 hang kártyával , ami kellene ennél lehet szolidabb de hasonló minőségű , de pcn már játék es zene hallgatás is a szempont , szóval nem tudom de a hely is korlátolt talán 23-24cm magasságú fér bele -
lezso6
HÁZIGAZDA
milyen hangszóró ajánlott akkor 30 ezer környékén ?
Mi a fontos neked?
Ha a legjobb hangminőség, akkor Edifier MR3.
Ha mély-orientáltat szeretnél, akkor R1280T / R1280DB.
Ha V hangút, azaz mélyet ÉS magasat is, akkor R1600TIII / R1700BT. -
WhiteAngel89
senior tag
Egyre több hangszóró teljesen digitális jelfeldolgozású, így digitális bemenetet célszerű használni rajtuk, az analóg beiktatna két plusz konvertálást.
Mivel fejhallgatókimenet viszont általában már nincs ezeken, a praktikus megoldás egy USB-s DAC+fejhallgatóerősítő egyben, amin van digitális kimenet, azt bekötöd a hangszóróba, és ha nem akarsz mást zavarni, egyszerűen nem kapcsolod be a hangszórókat.milyen hangszóró ajánlott akkor 30 ezer környékén ?
-
lezso6
HÁZIGAZDA
pc melle ha veszek egy edifier vagy kicsit is jobbfelé 2.0 ás hangszórót , érdemes e vmi fele usb hang kártyát is be szerezni? es ha igen milyet ? egy usb főnöke is jobb már ?mert a pcn csak az a bement van ami az alaplapon a sima 3.5 ,
Manapság már eléggé jók a hangkártyák. Kb 100ezres ártól szokott lenni értelme külön hangkártyának. De annak se mindig. Pl ha van digitális bemenete egy hangfalnak, akkor tök felesleges elé külön hangkártya.
-
Degeczi
nagyúr
pc melle ha veszek egy edifier vagy kicsit is jobbfelé 2.0 ás hangszórót , érdemes e vmi fele usb hang kártyát is be szerezni? es ha igen milyet ? egy usb főnöke is jobb már ?mert a pcn csak az a bement van ami az alaplapon a sima 3.5 ,
Egyre több hangszóró teljesen digitális jelfeldolgozású, így digitális bemenetet célszerű használni rajtuk, az analóg beiktatna két plusz konvertálást.
Mivel fejhallgatókimenet viszont általában már nincs ezeken, a praktikus megoldás egy USB-s DAC+fejhallgatóerősítő egyben, amin van digitális kimenet, azt bekötöd a hangszóróba, és ha nem akarsz mást zavarni, egyszerűen nem kapcsolod be a hangszórókat. -
WhiteAngel89
senior tag
-
Barell
őstag
66 ezerért került hozzám az MR5 de ahogy azt sejtettem nem olyan jó az mint ahogy papíron kinéz. Én asztalon próbáltam használni, viszonylag nagy asztalon, de nem sikerült. Állványozni is nagyon nehéz mert ugye lefelé üt. Túl sok minden akar kijönni belőle és ahhoz nagyon zsúfolt az a doboz. Egy nappaliban rendes állványon TV mellett lehetséges hogy jobban teljesítene de erre a célra ki sem próbáltam mert arra ott van az S351DB már. MR3 megváltás volt az MR5 után asztalra. Ha nem menne játék is nem is hiányozna a mély így vettem mellé egy T5s-t. MR3 menni fog munkahelyre helyette pedig érkezik az MR4.5.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
joe979
senior tag
-
Barell
őstag
Iponnál megjelent az Edifier MR4.5. Remélem mielőbb fent lesz Alzán is, és már rendelem is. Kíváncsi leszek hogy szerepel MR3, MR4, MR5 után.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
A fülemmel érzékelem a dolgokat nem a számokkal

Akinek érzékeny a füle biztos megtalálja a hibáka
Monitor hangszórója olyan minőségű, hogy Gáti Oszkár magyarhangja nem olyan hangszínű mint a TV-n hallgatva. Szerintem ezzel megragadtam a minőség fogalmát.Ha már a creative ad némi mélyt az már nekem jó

Persze, csak a számokkal írható legjobban azt, amit hallunk. A 100 Hz-nél vágott basszus az egy objektív, egyértelmű, könnyen reprodukálható dolog. De pl az "elegendő basszus" az szubjektív, szóval egyéne válogatja, bármit jelenthet.

-
Csabi1984
addikt
100 Hz alatt. Egy Logitech Z313 tök más kategória. Abban van nagyon sok 70-120 Hz körüli mély, de sajnos nem a jó értelemben. Hangminőségileg meg sajnos értékelhetetlen kategória, annál mindenképpen jobb a Creative Pebble V3. Persze ha a Logi irdatlan sok méjjét szereted, akkor a Pebble basszus szempotjából csalódás lesz.
Laptopnál persze nyilván jobb lesz, azok kb 200-400 Hz-től szólnak.
A fülemmel érzékelem a dolgokat nem a számokkal

Akinek érzékeny a füle biztos megtalálja a hibáka
Monitor hangszórója olyan minőségű, hogy Gáti Oszkár magyarhangja nem olyan hangszínű mint a TV-n hallgatva. Szerintem ezzel megragadtam a minőség fogalmát.Ha már a creative ad némi mélyt az már nekem jó

-
lezso6
HÁZIGAZDA
100 Hz alatt. Egy Logitech Z313 tök más kategória. Abban van nagyon sok 70-120 Hz körüli mély, de sajnos nem a jó értelemben. Hangminőségileg meg sajnos értékelhetetlen kategória, annál mindenképpen jobb a Creative Pebble V3. Persze ha a Logi irdatlan sok méjjét szereted, akkor a Pebble basszus szempotjából csalódás lesz.
Laptopnál persze nyilván jobb lesz, azok kb 200-400 Hz-től szólnak.
-
dzsi23
addikt
100hz alatt.
-
Csabi1984
addikt
100 alatt? Az asztali gépemre egy Logitech Z313 2.1 hangfalszett van amit akkor 20.000 Ft alatt vettem és számomra megfelelő a basszusa, igaz ez 2.1
A laptopomba is jobb hangszóró van mint a monitorba. Tehát annyira nem tartok, hogy valamennyire ne legyen benne "mély" hangszín.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Azért sok mély ebben sem lesz, tehát 100 alatt konkrétan nulla. De ennyi pénzért ekkora méretben ez ennyit tud. Ha szeretnél jobb mélyet, akkor nagyobb méret kell, pl a fent említett olcsó Edifierek.
-
nrg.960
tag
Bekerültek az M60-ak. Meglehetősen szépen szól. Köszi a segítséget!
-
Elmör
őstag
Szüleimnek vettünk ilyet a régi pc-s 1000 éves A4-tech hangszórók helyett, kb 2 éve, teljesen jól üzemel, szép hangja van és ahhoz képest, hogy pici egész hangos is tud lenni. Ekkora méretben ilyen áron nem kaptunk volna jobbat. Én csak ajánlani tudom.
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok
Egyre valószínűbb, hogy ilyet fogok venni Creative Pebble V3. Van valakinek ilyen hangfalpáros? -
SunMount3r
nagyúr
-
Viktor77
titán
Amúgy érdemes egy Genius SP-HF160-at erre a Pebble-re cserélni? (Konyhai Pi3B+/Volumio-s "zenegéphez" kellene.)
Szerintem ez a 160-as vállalhatlan.
Volt pár napig.
Alapból zúg, semmi mélye, magasa.
Ennél bármi csak jobb lehet. -
Csabi1984
addikt
USB-ről megy a Creative Pebble V3. Ha valami olcsón kell és fontos hogy pici legyen, akkor kb ez a legjobb választás. TV-nél valószínűleg valamivel jobb. Attól függ milyen a TV...

Ha lenne hely, akkor 20-25e körül kb az Edifier R980T, R1280T vagy hasonló a belépő, ezek jóval nagyobbak de ég és föld egy Pebble és társaihoz képest hangminőségben.
Monitor előtt egy Samsung 40H6400 volt annak a hangjával elégedett voltam játéknál is, amikor youtubot néztem rajta médialejtszóval az is megfelelő volt igaz nem egy soundbar minőség főleg magas hangerőn. Lényegébe nem stúdió hangot szeretnék de ne is egy "olcso" PC hangot
Tehát ha videoklipet nézek akkor azért legyen valami minimális basszus ne csak magas hang a monitor hangja szinte csak magas, nincs benne mély. -
SunMount3r
nagyúr
-
lezso6
HÁZIGAZDA
USB-ről megy a Creative Pebble V3. Ha valami olcsón kell és fontos hogy pici legyen, akkor kb ez a legjobb választás. TV-nél valószínűleg valamivel jobb. Attól függ milyen a TV...

Ha lenne hely, akkor 20-25e körül kb az Edifier R980T, R1280T vagy hasonló a belépő, ezek jóval nagyobbak de ég és föld egy Pebble és társaihoz képest hangminőségben.
-
Csabi1984
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Sziasztok. Szeretném ki kérni a véleményeteket erről a hangfalról.Sok helyen olvasok jókat róla de volt leminősítő vélemény is.
Arról van szó, hogy tegnap vettem egy Asus hangszórós monitort hát a benne lévő hangszóró inkább marketing mintsem élvezhető hangforrás (2x 1W)
Viszont van rajta 3.5mm-es jack kimenet amire külső hangszórót tudok csatlakoztatni. Próbaképpen rádugtam egy vezetékes fejhallgatót azzal már nem volt panaszom, de nem fejest szeretnék használni hanem hangszórót.Creative Pebble V3 jobb és sokkal olcsóbb.
-
Csabi1984
addikt
-
Viktor77
titán
Sziasztok. Szeretném ki kérni a véleményeteket erről a hangfalról.Sok helyen olvasok jókat róla de volt leminősítő vélemény is.
Arról van szó, hogy tegnap vettem egy Asus hangszórós monitort hát a benne lévő hangszóró inkább marketing mintsem élvezhető hangforrás (2x 1W)
Viszont van rajta 3.5mm-es jack kimenet amire külső hangszórót tudok csatlakoztatni. Próbaképpen rádugtam egy vezetékes fejhallgatót azzal már nem volt panaszom, de nem fejest szeretnék használni hanem hangszórót.Ez itt nem lesz ajánlva.

-
Csabi1984
addikt
Viszont van rajta 3.5mm-es jack kimenet amire külső hangszórót tudok csatlakoztatni. Próbaképpen rádugtam egy vezetékes fejhallgatót azzal már nem volt panaszom, de nem fejest szeretnék használni hanem hangszórót. -
nrg.960
tag
Vannak összehasonlítások youtube-on, szerintem less meg párat, pl. itt az egyik. Persze, ezek a videók nyilván nem adják vissza, hogy a valóságban hogy szólnak, de talán valamennyire leszűrhető, hogy egymáshoz képest milyenek.
Ha meg a hangzásban nem tudsz dönteni, akkor marad a méret és a dizájn. Pl. én az MR3 rózsaarany részeit nehezen tudnám "párosítani" bármivel az asztalomon... esetleg a kontrollerrel, ha muszáj lenne valamit mondanom, de nem pont ugyanaz az árnyalat.

Nálam meg pont az tetszett volna az MR3-ban, de a méret döntött
-
nrg.960
tag
Meg lett a kiválasztott. Az MR3 szélességre még el is ment volna, de mélységre előrébb esett volna a monitortól, még koppra hátra tolva is.
Így az M60 lett feketében. Elbizonytalanodtam a fehér láttán, de asszonypajtás inkább a feketét preferálta. A fekete asztallap úgyis cserélve lesz egy fa asztallapra, azon meg jól mutat majd a fekete motyó. Kicsit sajnálom hogy ennél a membrán részen nincs meg az a bronz betét, az nagyon bejön az MR3-ban.
Az érintős hangerő nem a kedvencem, de mindig jobb mint ha a PS-en van használva ott a menüben bajlódni vele.
Nem szántam rá ennyit, de így le vagyok tudva szerintem jó időre.
Szeptember közepén érkezik is az ipon-tól.Köszönöm szépen!
-
olymind1
senior tag
Tesztelték az Edifier MR4.5 -öt (vagy MK4 II-t), meg ugyanitt az MR5-öt és a Kali LP-6 v2-t is, egyhelyen
Német amazonon kapható is, csak kicsit még vastagon fog a ceruza.

_wm.jpg)
Ha kicsit lemegy az ára 50-60e köré, akkor egész jó alacsony torzítású asztali cucc lehet ebből, igaz a portjára panaszkodtak.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Vannak összehasonlítások youtube-on, szerintem less meg párat, pl. itt az egyik. Persze, ezek a videók nyilván nem adják vissza, hogy a valóságban hogy szólnak, de talán valamennyire leszűrhető, hogy egymáshoz képest milyenek.
Ha meg a hangzásban nem tudsz dönteni, akkor marad a méret és a dizájn. Pl. én az MR3 rózsaarany részeit nehezen tudnám "párosítani" bármivel az asztalomon... esetleg a kontrollerrel, ha muszáj lenne valamit mondanom, de nem pont ugyanaz az árnyalat.

Ez az összehasonlítás tök jó lenne, de valamit nagyon elcsesztek vele, mert mindkét hangfalon egekbe van tolva a mély és a magas is.
A valóságban mindkét hangfal viszonylag lineáris. -
dzsi23
addikt

-
lezso6
HÁZIGAZDA
Hangminőségre kb egy kategória az MR3 és M60. Utóbbi mellett inkább a kisebb méret, USB-C, érintős vezérlés, prémiumabb érzés szól legfeljebb.
-
Micsurin
nagyúr
S880 ment a gép mellé állandóra, 2850 ment végül fateromhoz. Elcseréltük egy Chorus 736S-re, jó deal mert neki kellett a garázsba hangszóró nekem meg a Chorus jó lesz a TV mellé nappalis mindenesnek.

-
nrg.960
tag
Nem ismerem az R1900TII-t, az egyébként eléggé nagy, szóval olyan basszus élmény kis hangfalból nem valószínűl, hogy ki tud jönni.

De általános hangminőségre az MR3 a legjobb a méretkategóriájában. Nyilván ezzel se fogsz falat bontani, sőt alapból neutrális hangja van, de van rajta fun mód, tehát feltekerheted a mélyet is ha szeretnéd.
Vagy érdemes lehet még tolni az áron 50 körülre? Edifier m60. Méretben még kissebb, kényelmesebben elférne. Vagy annyival nem jobb?
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Még igazából neccesen el is férne, feketében mindenképp. Árban meg hát mindig így vagyok, hogy csak eddig keresek, utána mindig túl megyek rajta, mert már egy kicsi plussz és jobbat kap az ember. MR3 tetszetős.
Tesómnak volt Edifier R1900TII korábban, azt nagyon szerettem.
Ez kb az a szint?
Nem ismerem az R1900TII-t, az egyébként eléggé nagy, szóval olyan basszus élmény kis hangfalból nem valószínűl, hogy ki tud jönni.

De általános hangminőségre az MR3 a legjobb a méretkategóriájában. Nyilván ezzel se fogsz falat bontani, sőt alapból neutrális hangja van, de van rajta fun mód, tehát feltekerheted a mélyet is ha szeretnéd.
-
dzsi23
addikt
Nyilván meg lehetne oldani, de ha ő 10-12cm-t szán egy hangfalnak, akkor ebből kell gazdálkodni.
De még ha esetleg 14cm-est választana, azt is érdemes ferdén odarakni, hogy ne egyenesen előre nézzennek a hangszórók, hanem a feje felé, és így már a 14cm is inkább 17cm-t (vagy többet) jelent. -
nrg.960
tag
-
nrg.960
tag
Pont 30e-től indul kb a jó ár/érték arány.
Edifier MR3 méretben nem férne bele? Árban 35e, szóval kereten túl van, de ár/érték arányban ez a legjobb. És van fehér opció is, ha ez nyom a latban...
Ha árban / méretben a MR3 jelleg nem jó, akkor ez a videó egy jó kezdőpont, az elején van a ultrabudget kategória:
Még igazából neccesen el is férne, feketében mindenképp. Árban meg hát mindig így vagyok, hogy csak eddig keresek, utána mindig túl megyek rajta, mert már egy kicsi plussz és jobbat kap az ember. MR3 tetszetős.
Tesómnak volt Edifier R1900TII korábban, azt nagyon szerettem.
Ez kb az a szint?
-
4264adam
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
-
dzsi23
addikt
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
2.0 hangfalszettet keresenék. A monitorra (Philips Evnia 27m2n3800a) kötve használnám (3,5 jack), mert a ThinkCentre és a PS5-nél is használnám.
A monitor jobb és bal oldalára menne, jobb oldalon elhagynék vagy 10cm-et a mini pc-től a HDD miatt.
Kb 10-12 cm széles hangfal jöthetne szóba, 3,5 jack, és árban olyan 30k-tól többet nem szánnék egyelőre rá. Nem akarok rgb-s meg mittudomén miket. Hangerő állítható legyen a hangfalon.
Egyszerűség, és a lehető legjobb hangzás kevés pénzből címszó alatt.Eddigi kinézettek az egy Logitech z207, Edifier R19bt és R20bt.
Nemtudom jó-e az irány, esetleg milyen másikat lenne érdemes meglesnem?(Bocsi az ujjlenyomatos asztalért, még rendezgetem mi hogy legyen 120cm szélességre bezsúfolva)
Köszönöm szépen!

Edifier R1280T 30k
Edifier R1280DB 37k
Edifier MR4 2.0 38kOlvastottak alapján így mennék felfelé
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
2.0 hangfalszettet keresenék. A monitorra (Philips Evnia 27m2n3800a) kötve használnám (3,5 jack), mert a ThinkCentre és a PS5-nél is használnám.
A monitor jobb és bal oldalára menne, jobb oldalon elhagynék vagy 10cm-et a mini pc-től a HDD miatt.
Kb 10-12 cm széles hangfal jöthetne szóba, 3,5 jack, és árban olyan 30k-tól többet nem szánnék egyelőre rá. Nem akarok rgb-s meg mittudomén miket. Hangerő állítható legyen a hangfalon.
Egyszerűség, és a lehető legjobb hangzás kevés pénzből címszó alatt.Eddigi kinézettek az egy Logitech z207, Edifier R19bt és R20bt.
Nemtudom jó-e az irány, esetleg milyen másikat lenne érdemes meglesnem?(Bocsi az ujjlenyomatos asztalért, még rendezgetem mi hogy legyen 120cm szélességre bezsúfolva)
Köszönöm szépen!

Pont 30e-től indul kb a jó ár/érték arány.
Edifier MR3 méretben nem férne bele? Árban 35e, szóval kereten túl van, de ár/érték arányban ez a legjobb. És van fehér opció is, ha ez nyom a latban...
Ha árban / méretben a MR3 jelleg nem jó, akkor ez a videó egy jó kezdőpont, az elején van a ultrabudget kategória:
-
nrg.960
tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
-
68989 - 68901
68989 - 68901 68900 - 68801 68800 - 68701 68700 - 68601 68600 - 68501 68500 - 68401 68400 - 68301 68300 - 68201 68200 - 68101 68100 - 68001 68000 - 67901 67900 - 67801 67800 - 67701 67700 - 67601 67600 - 67501 67500 - 67401 67400 - 67301 67300 - 67201 67200 - 67101 67100 - 67001 67000 - 66901 66900 - 66801 66800 - 66701 66700 - 66601 66600 - 66501 66500 - 66401 66400 - 66301 66300 - 66201 66200 - 66101 66100 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most a fejlesztőknek készít egyedi Windows 11 kiadást a Microsoft
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo Miix 520-12IKB 20M3 tablet - 12,2" IPS touch, i5 8250U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman N7 Plus V2 ADATA 650W
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 825GB SSD digital konzol extra kontroller garanciával hibátlan