- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem Alko van ágdaráló, a forgókéses is, meg a hengerkéses is.
Mindegyik jól működik, de másra valók.
A forgókéses fürészpor apróságúra darál, a hengerkéses meg ilyen centis, másfél centis darabokra. Ez ilyen. Egyik erre való, másik arra.
A hengerkésest javaslom inkább, az pl magától behúzza az ágakat, nem kell tologatni bele, illetve nem áll meg eltömődés miatt, a forgokésesnél elég gyakori, h ki kell nyitni a gépet, és ki kell piszkálni.
Ezek azok, van itt összehasonlitó teszt róluk:
https://youtu.be/aCygh0FoP2k?si=Ks341toUdQQz0ZjGAnnak idején először a komposzthoz kerestem ágdarálót, ezért a forgókésest vettem meg, h a fű közé tudjam szórni a fürészpor apróságú darálékot. Az volt a cél, h az ágakat is el tudjam tüntetni, ne kelljen kitenni, meg zsákokba szedni.
De nem jött be annyira, vettem egy másik, hengerkéses gépet is, azzal már jól lehet haladni, és az aprítékot zsákokba öntve kevés zsák fogy, így is el tudom az ágakat tüntetni.Ez a mostani Parkside szerintem nem olyan jó, nem hengerkéses. De ilyen gépekből szerintem nem szabad gyengét venni, mert iszonyú erő kell a szárazabb ágakhoz, illetve attól is függ, h milyen fajta a faág, hallani a gép hangján, amikor nehezebben darabolható fát rakunk bele.
Egyébként a nyesedék kazánba is eltüzelhető télen, akinek olyan fajta van, így ingyen fához jut. -
-
Nagya21
addikt
válasz
Intruder2k5 #621 üzenetére
Halí!
Ez a késes megoldás nem jó. Van a másikfajta adarálós az a jó,meg mivel jó, az drágább is.
Üdv Nagya -
-
hzsolee
őstag
válasz
Intruder2k5 #617 üzenetére
Az ágaprítót próbáltam, szembeszomszédnak ilyen van. Fűzfát nyektet vele nekem meg turkesztánit kell aprítani. Hát azt a pár nem friss metszést amit átvittem csak kente. Mondjuk cefetül nézett ki a fűzfa után is. Szóval én inkább nem vettem.
Nem tudom az ilyen késmegoldásból melyik lehet bestbuy...🤔 -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #617 üzenetére
Az a rádió nem nagy szám, sokan panaszkodnak rá hogy rosszabbul szól a sima zöld változatnál.
-
válasz
radi8tor #616 üzenetére
Ja... Jó akciók tényleg vannak, csak azokra meg most pont nincs szükségem. A fűnyíró jó árban van, de három éve vettem ugyanilyet, még az ágaprítóm gondolkodom, de nem hiszem, hogy végül meg fogom venni. Csavarbehajtók vannak, performance rádióra meg nincs is szükségem.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #615 üzenetére
Van 1-2 tényleg jó akció, de se pénz se idő
-
Hátha valakit érdekel... Holnap Vácon új LIDL üzlet nyílik, és a nyitási akcióban lesznek Parkside cuccok is.
-
válasz
Donki Hóte #613 üzenetére
Nem.
Azt a vevőnek kell rátenni.
Én rontottam el, amikor rátettem.Nézegettem a füzetben hogy van, de mégiscsak sikerült rosszul rátenni.
Szerencsére bele van gravirozva, vagy öntve a lánckerék mellett a műanyagba, csak korábban azt nem láttam.Van egy kis kézi láncos fűrészünk is, az txkjól működött, azért nem értettem, h ez meg miért ilyen szxrul vág.
Annál a kis kézi fürésznél láttam meg először, h bele van fröccsöntve a lánckerék mellett, onnan már könnyebb volt kitalálni, h jól van-e rátéve, vagy nincs.Legalább a Parksidenál gondoltak az ilyen lame felhasználókra is, hxlyebiztosra építették ezeket a gépeket. Ott a rajz is.
-
válasz
Thunderzolee #611 üzenetére
Gyárban fordítva tették volna fel a láncot?
-
hzsolee
őstag
válasz
Thunderzolee #611 üzenetére
Akkó...igyunk tezsvírem 🍻🤣🤣
-
válasz
Thunderzolee #610 üzenetére
Na, problem solved.
Faterommal itt küzdünk, hozott ki két sört közben. Beugrott, h nézzem már meg a láncot, nem forditva van feltéve? Hát de.
Aaagggrrhhhh...Tanulság: ha megkinálnak sörrel, fogadd el.
Ps: eszméletlen jó kis cucc ez is. Nem találok szavakat, olyan hasznos. A kisebb fáknál létra nélkül ~5 percenként lekopasztottam egy fát, csak ugy vitte az ágakat, amiket mutogatott apu.
Létrával, kézi hosszított nyelű fűrésszel ez valami órákon át szokott tartani, arról nem is beszélve, h máskor közben folyik rólam az izzadtság, most meg a levágott ágak összeszedése, félrehuzkodása tartott a legtovább, nem maga a vágás. Alig kellett a létrát használni, és fára másznom egyszer se kellett, mindent elértem a géppel.Egy csoda ez a sok Parksideos mindenféle akkus gép, köszi a bátorító hsz-okat, mikor először érdeklődtem a topicban.
Nagyon jó volt belevágni akksikat, meg töltőt venni, meg ezt a sokféle gépet. -
Üdv!
Használ valaki magassági ágvágót?
Nem nagyon értem a működését.
Rátartom az ágra, de szinte csak elforog a gép, mármint megy a lánc, de alig vág, alig halad.
Értelem szerűen nem tudom "rányomni" az ágra, hiszen messze van az ág, ezért kell ilyen hosszú toldatos gép. Vagy akkor is ezt rá kellene nyomni az ágra, h elvágja? -
csiga8
senior tag
Parkside akkuhiba, cellacsere: [link]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #604 üzenetére
Persze de van ahol nem szempont a kisebb súly.
-
válasz
Donki Hóte #603 üzenetére
Nem az a baj velük, h buták, hanem, h az okosakksik 21700-as cellákból készülnek, és pont feleakkorák, mint a régi akksi. :/
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Donki Hóte #601 üzenetére
Lesz az is, de nem nevezném akciónak, mindig ennyibe kerül: [link]
A 4Ah-es buta akkuktól akarnak nagyon szabadulni, azokat adják most olcsón. -
-
j.bravo
addikt
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szombatról lesz dupla akku gyorstöltő:
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #597 üzenetére
Megy az egyedül is csak drágábban
koronafúrás is megoldhtó vele pormentesen - mindenféle méret van belőle.
-
Ilyenkor kell egy segédember (barátnő, gyerek), aki az ipari porszivó csövét odatartva elszivja a port.
Bár flexnél ez nem biztos, h 100% hatásos.Lyukfúráshoz is sokan nem értik, h miért kell két ember. Pedig kb pormentesen lehet lyukat fúrni lakótérben is, ha valaki közben egy nagy szivóerejű porszívót odatart.
-
j.bravo
addikt
Kösz mindenkinek! Akkor egyelőre nem dobom ki.
PAMFW 20-Li C3.
Nem vártam csodát, olyan és esetekre vettem ahol nem lehet más szerszámmal hozzáférni, de azért meglepett hogy a japán stílusú kézi fűrész (ahol hozzá lehet vele férni) sokkal gyorsabb; sőt talán a jó öreg lengyel fűrészlap is.
Mondjuk azt értékelném volna ha a fugavágás jól menne vele; a kábeles kisflex és a gyémánttárcsa a hang és a por miatt sem a barátom. -
hzsolee
őstag
Tűzifát ne ezzel vágd... nem lesz kész. Nekem hálózati verziós van, kétségtelenül rázza a kezem is , de azért visz is. Szopó helyeken életet ment. Azért ez is pénz függő. Ha elég sokat invesztálsz bele akkor a kezedet sem rázza szét és haladsz is.
Én mondjuk nem vagyok hajlandó kidobni egy valag pénzt azért, hogy 5 centi fűrészelés fél évente hájtek módon legyen lezavarva.... -
vlevi
nagyúr
Google után a Youtube a legjobb forrás. [link] Amiről nincs ott videó, az nem is létezik
Nade a lényeg a lényeg, tekerj bele, ahol fát vagdal vele, 7. perc körynékén. Van egy rész, ahol fel van gyorsítva a videó, de utána normál sebességgel mutatja.
Hát, ne számíts körfűrész tempóra, de még dekopírfűrésre sem. Ez inkább egy durva reszelőnek felel meg -
-
-
j.bravo
addikt
Sziasztok! Nemrég szereztem tudomást a topik létéről.
Van egy akkus (x20V team) "multifunkciós gépem", ilyesmi de a pontos típusszámban nem vagyok biztos (otthon van, én meg nem, este tudom kiegészíteni típusszámmal).
Működik, de azt tapasztaltam, hogy a kezemet nagyon rázza, ellenben a vágás a fafűrész lappal nem nagyon halad. A körcikkes gyémántporos csiszolólappal csempefuga vágása eggyel jobban ment, de az se nagyon.A kérdésem, hogy
a) user error, máshogy kellene fognom a gépet?
b) jobb minőségű lap kell és azzal jobb lesz?
c) rosszul sikerült modell a gép vagy a család és engedjem el? (mintha valahol olvastam volna valahol hogy a 12V-os modell jobb, de addigra ez már megvolt) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #587 üzenetére
Vannak helyi akciók, főleg ilyen böhöm sok helyet foglaló termékek esetén.
-
válasz
Thunderzolee #587 üzenetére
Ezt így passzolom, nem tudtam volna megmondani, de ezek szerint szoktak leárazni még a bent ragadt akciós cuccok közül is. Amúgy igen, jó a magassági sövényvágó.
-
válasz
Intruder2k5 #560 üzenetére
Szokott ezeknek az akciós termékeknek változni az ára?
Szüleimnél voltam Ajkán, és az ottani Lidlben láttam olyan cuccokat is, amik már nem mostanában voltak az akciós újságokban.Magassági sövényvágót vettem is egyet, (ez még hiányzott a "portfóliómból"). De csak 20ezer volt, nem 25.
Vagy nem 25 volt eredetileg?
Láttam még pár kétakksis láncfűrészt, fűnyírót, meg pár olyan dolgot, amit az elmúlt hetekben voltak a katalógusban, mondanám, h kb egy kincsesbánya volt ez a Lidl, itt még voltak a többi helyen elfogyott cuccokból.
Szóval a Lidl leárazza azt, amit nem vittek el mittudomén 1-2 héten belül?A gép egyébként frankó, eddig mindig létráról nyestem, ezzel azért tényleg egyszerűbb.
-
-
Nekem van kicsi és nagyflexem is, mindkettő zöld, és 230V-os. A nagyflex kezdettől fogva hibátlan, a kicsi meg talán az egyetlen Parkside termékem volt, ami eddig meghibásodott, és cserélve lett. Nem sokkal vásárlás után, talán két hetes volt, és néhány percet ha volt használva összesen, egyszer csak megállt. Semmi füst vagy szikra vagy szag, egyszerűen csak megállt, mintha kihúztam volna a konnektorból. Akkor visszavittem, cserélték a boltban, az új pedig évek óta teszi a dolgát, mostanra már sok-sok munkaórával.
-
Nyilván aki nagyflexet vesz, az nem otthoni barkácsolásra veszi, komolyabb munkákhoz kell a komolyabb gép
Otthoni, házkörüli munkákhoz bőven elég a kisflex. Nekem egy PWS 125 F5 van 6 éve, tökéletesen elégedett vagyok vele. Most éppen betont vágok vele
Annyi gond volt vele, hogy a fordulatszám szabályozó áramköre pár év után kipurcant, kikötöttem, anélkül működik egy éve. Vettem aliexpressről másik áramkört, de nem rakom be, van másik flexem, amin van fordulatszám szabályozás, a Parkside meg megy anélkül.
-
csiga8
senior tag
Van akkus, performance ( fekete, 5 év gari).
Vettem egyet lesz majd.... valamikor.... teszt ( idő!!)A nyomógombos kapcsoló szörnyű, a szöghajtás tengely kottyanása borzasztó nagy. Össze lesz hasonlítva egy Banggoodos kínai ( Drillpro) kínai koppintással, ami 12.000 Ft.
Ha sarokcsiszolót akarsz hosszabb távra, mondjuk kb örök életre, akkor kicsiből Makita GA5030-at vegyél. Keres rá neten, kicsi, vékony, nagyon kézre áll és hosszú élettartamú, kb 22.000 Ft. A Metabo W850-125 is ( 19.500 Ft) hasonlóan jó. ( neem még a 820-as van) / Mindkettőt sírköves ajánlotta anno. Hidd el, nekik csak a strapabíró gép a jó/
A Makita előnye, hogy több szervíze van az országban, könnyebben, olcsóbban veszel hozzá alkatrészt, ha bármi történne.
A Hikoki G13SR4 ezekhez képest "csak" II. osztály, de még mindig jó, ha nagyon szorít a cipő, mert csak 15.000 Ft.
Nagy sarokcsiszoló sikerszériás Makita GA9020, de nem lágyindítású, és ha érzékeny a biztosítékod ( 10A), és/vagy több fogyasztó is egyszerre megy, levághatja. Ha nincs ilyen gond, akkor ez is kb örök, mint a nyomorúság.
Ha árérzékeny vagy, akkor ami a videóban van (saját) Hikoki G23SWU2 ami még - szerintem- szóba jöhet. Nagyon.nagyon ritkán a lágyindítást végző elektronika adja meg magát, de nézz róla visszajelzéseket.
Hidd el, nem ezek a drágák, hanem az a Parkside, amit kifizetsz és nem tudsz egy 10 perces melónál több ideig használni.
-
hzsolee
őstag
A kisebb fordulatszám szabályozós ugyanez. Kb 10 percet ment aztán ugyanígy szikrázva eltávozott az örök vadászmezőkre.
Boltba vissza, pénz vissza, barkacsboltba be, bő kétszeres áron másfajta megvesz, ma is működik, boldogság. Műhely falára felír: #ződparkszájdotnemvesz!!! -
Gabonetta
aktív tag
Sziasztok!
Újabb tapasztalat a PPFSA 40-Li akkus fűkaszáról. Tavaly vettem, kb. egy éve. Két 8Ah-s akkuval használom. Számomra elég volt a teljesítménye, kb. 45 percig tudtam egy feltöltéssel használni. Az idei szezonban azonban kínlódok vele. Elég gyorsan túlmelegszik (le is tilt), az akku sokkal gyorsabban merül (kb. 30 percet bír). Annyi változás történt, hogy már nem a gyári damilfej van rajta, mert az "elkopott", de az új sem nehezebb, sőt talán könnyebb. A másik érdekes dolog, hogy az egyik akkumulátor gyorsabban lemerül, a töltéskijelzés (a készüléken) pedig nem lineáris, egy jó ideig három LED világít, majd hirtelen leáll, mert lemerült az egyik. Tavaly ilyet nem csinál. Az akkumulátorral (is) baj lenne? Ennél azért többre számítottam. -
csiga8
senior tag
Parkside PWS 230 D4, ilyet ne vegyetek ..
Ismerősé, nem sokat használta, meló közben adta meg magát.
Szétszedésnél látszik, gyenge minőségű az állórész és forgórész, ( keress rá Makita, Metabo gépekre, láthatod, hogyan vannak kiöntve műgyantával) védelem túlterhelésre, melegedésre nem igazán van benne, nem védte meg magát.
Vannak a Parksidenak elfogadható cuccai, ez konkrétan nem az.
-
Sikerült végre beszereznem a parkside akkus fűnyíróból egy példányt, meg hozzá 2db 8ah akkut. Nem volt egyszerű, le volt rabolva minden mindenhol. A fűnyíró a Parkside PRMA 40-Li D2 , az akkuk meg smart 8ah-sak.
Egy a 2ah-s akkuhoz kapott töltővel fel is töltöttem őket, egy éjszaka alatt telement
Egy 8 hét és nyírhatom is vele a füvet kb, jövő héten füvesítek, onnan számolva biztos lesz egy 6 hét mire eléri a ~10cm-t
A házi vízművet is beüzemeltük, az egy PARKSIDE PEHWW 1300 , őszintén szólva kicsit nagyobb vízhozamra számítottam, nem egy erőmű. Legközelebb, ha ez tönkremegy, akkor valami durvábbat fogok venni.
-
Nagya21
addikt
Hali!
Parkside toszógép.
Van 2db, egy kombinált(orrfürész-toszógép), meg egy vadonatúj sima toszógép.
Ma szétszedtem őket, kicsit átkenni a hajtóművet.. Éltem a gyanúperrel, hogy nem sok kenőanyag van rajtuk.
Ráadásul mikor szét szedtem kiesett egy spirál nyomórugó....hátte honnan a f...szomból pottyantál ki???
Youtube a barátod, és a rugó a fürészlap kihajtó feszítése ami a nagy fogaskeréknél látható, ami elméletileg ha a helyén van nem tud kiesni.
Na szóva megérte szervizelni.
Üdv Nagya -
Traxx
őstag
Sziasztok!
Van egy parkside elektromos fűnyírónk, és új kést szeretnék bele. Tudnátok ajánlani olyat, ami biztosan megfelelő hozzá? Ha jól emlékszem, 31cm a vágás szélessége.
Köszönöm
-
Hőguta
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #560 üzenetére
A rövid nekem is lehet hogy elég lenne,de a 450w nem karcsú egy kicsit?Bár ahhoz a vágáshosszhoz megfelelő lehet.
Akkor valószínűleg hétfőn megveszem(ha el nem kapkodják előlem)
Köszi a válaszod! -
Üdv!
Tapasztalatom nincs vele, de én is gondolkodom rajta. Akartam venni már márciusban is, akkor majd feleennyiért volt, igaz csak fele ilyen hosszú is, de nekem elég lett volna az is, utólag már bánom, hogy nem vettem meg azt is. Azért azt is, mert végül a magasságit vettem meg akkor, ami működik is rendben, elégedett vagyok vele, csak hát a fenyőre kiváló, de a nem magas növényeket elég macerás vágni vele. Pont hétvégén borostyánt kaszaboltam vele, de elég szopás volt a talajszint és úgy 70cm magasság között.
-
Hőguta
csendes tag
Sziasztok!
Hétfőtől lesz a Lidlben ez a sövényvágó:
[link] Ha van valakinek ilyen,kérem osssza meg tapasztalatait!
Jelenleg egy 20 éves neve nincs készülékem van de egy kalap sz...volt már új korában is.
Ez viszont jónak tűnik.Valóban az?
Ezen az oldalon egy kicsit drágább:[link]
Sok Parkside cuccom van,megelégedéssel használom. -
válasz
Intruder2k5 #544 üzenetére
Szlovák lidl oldalán ezt találtam, angolra fordítva:
"Recommended batteries: 2 batteries of 20 V (4 Ah) - 2 batteries are absolutely necessary for operation
Compatible with all PARKSIDE X 20 V Team batteries"
Ajánlott a 2db 4ah-s, de elvileg az összes 20v akkuval kompatibilis... -
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Szeretnék véleményt kérni, a lenti magasnyomású tisztító, illetve a kárpit tisztító kinek mennyire vált be, mennyire használható?
Évente 1-2 alkalommal szoktunk ilyeneket bérelni, nyilván azok jobb teljesítményűek, nagyobbak, de ha ezek is jók alkalmi, háztartási használatra, akkor megérné.
A magasnyomásúval néha letolnám a kocsit, járdát és teraszt tisztítanék, a kárpittisztítóval pedig szőnyeg, kanapé és autóülést tisztítanám.
Köszi előre is! -
válasz
Intruder2k5 #553 üzenetére
Köszi a tippet!
-
Ebben sajnos nem tudok segíteni, nekem is Parkside benzines van, most harmadik éves, de szerencsére nincs gond vele. Esetleg kérdezz még rá a Fűnyíró topikban, ott is volt már akkus Parkside téma.
-
válasz
Kíváncsi vagyok így 2db 8ah akkuval elég craft tud-e lenni ~1000 nm méretű telekhez.
Semmilyen tapasztalatom sincs akkus fűnyírókkal, benzinest használok, csak ott az az aggodalmam, hogy ha lenne vele valami, akkor sík hülye vagyok amúgy a belső égésű motorokhoz. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #548 üzenetére
Gondolom a nagy áramfelvétel miatt túlmelegedhet?
Pl ebben a reflektorban látnám értelmét, vagy a BT rádióval végtelen üzemóra
Kéziszerszámhoz szerintem kicsit overkill, mert azt is emelgetni kell vele. Odaverés miatt (nagy súly) jobban sérülhet a sarka. -
Speed®
titán
válasz
Thunderzolee #548 üzenetére
Pl. az 1356nm ütvecsavarozóhoz vagy az 5.8J ütvekúróhoz vagy nagyflexhez..én személy szerint a merülőfűrészre vettem.. nyilván kisebb gépekre nincs értelme.
-
A 4 kis kerék az ún. talajkövető kerék. Korábban csak 2 szokott lenni, de egy ideje már 4 kerékkel szerelik. Nem mindegyik gyártó, de elvileg az egyenetlen talajnál hasznos tud lenni.
De amúgy jó volt az észrevétel, elsőre én is bevettem, h alá van tolva egy kis piros fűnyíró.
-
válasz
A 12Ah-s akksit mihez gyártják?
A fűnyirókba nem fér bele, a kétakkus fűkaszához nem szabad használni. (!)
(Benne van a kézikönyvében - van aki végigolvassa amúgy?) -
-
Sziasztok! Ilyen parkside akkus fűnyíróban gondolkodom. Ebbe a 20v 8ah akku is belemegy vajon?
-
vlevi
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #537 üzenetére
Meg nem úgy, hogy egy sima, kerekes, piros fűnyíró be van tolva alá
Mert, ha önjáró fűnyíró traktor, akkor a pengének nem kell 4 külön kerék.
És így, ebben a felállásban, ha lenne is ilyen, egyazegyben oldalra szórná ki a levágott füvet. -
-
hzsolee
őstag
válasz
Thunderzolee #536 üzenetére
Na jó...de ki az a Judit? 🤣
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
AI generált képnek nézem.
-
válasz
Lehetséges, bár elvileg van Parkside fűnyírótraktor, de ettől azért kisebb.
-
Ez meg mi? Photoshop?
-
válasz
Thunderzolee #529 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Közben én is megtaláltam.
Ha másra nem is jó ez a parksidegepek.hu, legalább a termékek szépen fel vannak sorolva rajta, kategóriák szerint. Rá lehet keresni a cuccokra.A sövényvágóból van prémium, de az két akksis, vagyis szerintem nekem már nehéz, mittudomén, két négyes akksival, pláne két nyolcassal.
A láncfűrész az van nekem is, a kétakkus prémium.
A kis kézi láncfűrészből nincs prémium.
A kétakksis prémium fűkasza meg szintén akciós lesz szombattól, csak a másik oldalán van a katalógusnak. Rákerestem, azt olvastam róla, h egész jól használható, veszek azt is egyet.
Köszi azért.
-
agaron
tag
Nemrég funyirot. Nekem nem is akarták javítani, visszatérítés volt. Random linket kapsz, megadod az utalási adatokat es pár napon belül utalnak. Én feltoltottem nekik a nyugtat szkennelve mondjuk, mert a webes chatbottal adtam le az igényt. Es jap a hibás termék a Te gondod kb. Én hétvégén viszem a hulladekudvarra.
-
6030D
addikt
Apáméknak ugyanez a sövényvágó megállt. Nem tudom mennyi idő után, de kb 3-4 hónap. Küldtek újat, a régi maradt. Gondoltam szétszedem, a hajtásban egy borsónyi zsír volt. Telenyomtam zsírral, összeraktam, és megy. Szóltam apámnak, hogy ne indítsa be az újat, szedjük szét. Az tele volt zsírral, azóta is megy. Szóval vannak szerelési hibák, cserélik.
Vagy visszatérítik. Nekem most a szegélynyíró nem indult el, szerviz nem tudott újat küldeni, visszavittem boltba, árát visszakaptam és vettem egy másikat. -
betyarr
veterán
ti gariztattatok már 3 hónapon túl parkside cuccot? megírtam az ügyfélszolgálatnak hogy az 1 éve vásárolt akkus sövényvágó füstöl. ma kaptam én és a szerviz is a levelet az ügyfélszolgálattól, hogy javítani fogják. most meg kaptam a szerviztől a levelet, hogy visszatérítést fogok kapni, mert nincs belőle készlet, adjam meg a számlaszámom. nem kértek se nyugtát, se semmit. marad nálam a hibás termék? elég lazán kezelik az ügyet. ez mindig így van?
-
válasz
Akkus sövényvágó van performance, PPHSA 40-Li néven, illetve nem szegélynyíró, de fűkasza van még PPFSA 40-Li néven. Ágvágó láncfűrész szerintem nincs.
-
hzsolee
őstag
válasz
Sövényvágó van csak. Láncfűrész is csak nagy, kicsi nincs....
-
Ezekből létezik "prémium" verzió?
Akkus ágvágó pici láncfürész
Akkus sövénnyíró
A szegélynyíróból tudom, h nincs -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #527 üzenetére
Ekkora: 5Ah
Van még 2,5Ah Performance és a sima 2Ah -
-
radi8tor
MODERÁTOR
Most érkezett meg Németországból, friss ropogós (1 éve gyártott
) performance 12V 5Ah akku.
De a poén az hogy gyári szám alapján 2x előrébb van a sorban, mint amit én vettem itthon tavalyGyártási idejük ugyanaz.
-
betyarr
veterán
sziasztok!
a 8ah-s smart akkut lehet tölteni a "kisebbik" töltővel (azzal, amihez jár a 2ah-s akku is) vagy mindenképpen kell hozzá a nagyobb, drágább gyorstöltő?
-
csiga8
senior tag
Köszönöm! Jó idő van, simán meg tudod csinálni a csiszolást is!
Nagyon fontos a maszkolás! A többit tényleg nem tudod elrontani. kb 400-as papírral lehet kezdeni aztán 600, 800, 1200, 2000. Papírtípusonként max 10 perc/lámpa. Egyszer megcsinálod, utána évente csak átpolírozod. Nem érdemes lakkozni sem, esetleg fólia, de azt bonyolultab beszabni és feltenni.
Amikor csiszoltam, még messze nem volt tervben, hogy egyszer lesz belőle videó. Elvileg jön majd Audi lámpa, azon megmutatom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
draco31
veterán
Hello!
Adott egy PDRW 1800 A1-es keverő, lehet ehhez szárat szerezni valahonnan? -
hzsolee
őstag
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Ami most hétfőtől kapható Performance vágó és csiszolókoronggal van tapasztalat?
Pár éve egyszer vettem sima zöld vágókorongot, de az gyalázat volt, kopott, tört, szakadt minden baja volt. Azóta nem is próbálkoztam.
Ez a fekete jobb lehet? -
csiga8
senior tag
Mi mindenre jó egy Parkside akkus fúró....
Fényszóró polír percek alatt Parkside akkus fúróval [link]
-
-
Nagya21
addikt
válasz
Intruder2k5 #511 üzenetére
Hali!
Nehéz jó detektort találni.....
Üdv Nagya -
radi8tor
MODERÁTOR
Egy próbát amúgy megérhet, simán vissza veszi bármelyik Lidl kérdezés nélkül. A kasszánál vissza adják az árát.
-
Hát nem tudom mi ezekből a megbízható... Pár éve amikor klímát szereltettünk fel, az a szaki is hozott magával ilyen detektort. Mondjuk azt nem tudom milyen márka volt, de arra határozottan emlékszem, hogy beszéltünk róla, és mondta is, hogy ez nem az ALDI/LIDL kategória. Aztán amikor fúrta át a falat, leszedte a fúróval a szigetelés felét, a 230V-os kábelről a falban. Kb. millimétereken múlott, hogy nem darálta el a kábelt.
-
Minden egyéb, LIDL üzletben vásárolt, nem élelmiszer terméket (kivéve a Blue mobile termékeket) 90 napon belül, a vásárlást igazoló blokk ellenében visszaveszünk és a teljes vételárat megtérítjük.
Vagyis ez nem igazi garanciáztatás, hanem úgymond a LIDL saját vállalása, ami nem csak hibás termékekre vonatkozik, de a fentebbi linken a garanciáztatásról is írnak. Persze kétségtelen, hogy ha három hónapon belül meghibásodik egy termék, akkor egyszerűbb azt a boltba visszavinni és visszakérni az árát, mint a garanciáztatással vacakolni. Viszont erre csak fogyasztóként van lehetőséged.
-
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Lesz 5-től Premium multifunkciós detektor: [link]
Valakinek van ilyen, használható cucc? A sima zöldről néztem videót (premiumról nem találtam), az a falban a vezetéket az alapján nem találja, ez már jobb?
Szintezőlézert a fenti beszélgetés alapján veszek, de ha ez a detektor is jó akkor elférne otthon. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Apple Watch
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged