- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigBlackDog #82096 üzenetére
Igen, a budaörsi reptéren volt, tegnap délután szólt egy barátom.
@tboldi: nemtom sajnos, egy Donald kacsa matrica van a farán; engem a kispók érdekel a öreg+alulmotorizált autók vonalán, abban vettem ülőpróbát.
Facebookon biztos fent van (nekem nincs).
Aggregator + Reaper: Ti az autótokat is kirakhattátok volna,
én inkább a normál parkolóban álltam meg.
-
tboldi
nagyúr
válasz
focvis #82095 üzenetére
Az ott nem az a Villanykacsa, ami az eheti TCTV-ben volt?
-
-
norrberth
addikt
válasz
pècsimunkás #82092 üzenetére
Ezt még Saint is körbe nézhetné
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire #82086 üzenetére
Vagy egy második kört. A Tesla már ment volna enni kérni.
Én megnéztem volna egyébként ugyanezt nem az beugró McLarennel. Nem azt mondom, hogy szerezzenek egy P1-et, mert az nem fair, ügyesen véve az összes itt szereplő autó megvehető az árából, de 720 brutális ugrás az 570-hez képest.
A Porsche beteg egyébként, ha egynél több ilyen versenyt mennék tuti azt választanám. A legtöbb autónál egy-két launch control ajánlott, utána 15 percig ajánlatos hűlni hagyni a váltót. Na a Porsche-nél ez korlátlan, egy videóban megcsinálták egymás után 100-szor.
Én még amúgy egy fékezős részt megnéztem volna.
-
-
-v-
addikt
-
szekra
addikt
Sziasztok! A bizományi értékesítésnek mi a menete? Sehol nem találok erről "leírást". Valaki tudna segíteni egy linkkel vagy akár privátban? Bárkit meg lehet ezzel bízni? Pl ismerős magánszemélyt, csak, hogy az adásvételnél ne kelljen jelen lennem az aláírásom gyanánt. Ez megoldható? Köszi!
-
Jaffa75
őstag
válasz
bajnokpityu #82082 üzenetére
Tedd ide a zsepit Papi...
A faxot engedsz ki azzala francia dízellel... tudom/láttam/nekem is volt/...:
1.6 Tdci Ford
-
EQMontoya
veterán
válasz
bajnokpityu #82079 üzenetére
Írónia azért menjen át!
-
Jaffa75
őstag
válasz
bajnokpityu #82079 üzenetére
Egy normális japán benzinessel ezt nehezen tennéd meg... Írtam, hogy nem boyracer...
-
EQMontoya
veterán
válasz
bajnokpityu #82076 üzenetére
Ha felakad és leszakad, nem kár érte, úgyis csak fojtja, nem?
-
w333
félisten
Kis késéssel de kész a Leon, ma délután hoztam haza nagyon jó munkát végeztek elégedett vagyok, köszönöm az ajánlást mindenkinek
rbalint88 kolléga már látta is, Lidl mélygarázsban összefutottunk !
Szerk.
Nem volt időm fényképezni, holnap majd rakok fel képet
-
Jaffa75
őstag
válasz
bajnokpityu #82072 üzenetére
Lehet hogy igazad van, de hidd el, ez nem boyracer átalakítás volt...
jobb lett az ültetéssel (Eibach - gondolom nem ismeretlen név számodra) az autó, ráadásul nem ér le napi szinten a fekvőrendőrökön... A gyári kipu jellegtelen, ezért ment rá a Magnaflow... Van hangja 4000 felett, de nem hülyegyerekes, szolid eléggé.
Jár hozzá minden gyári cucc, ha valaki szeretné, akkor hamar megtalálja a megoldást..
Sajnos nem láttad topictalin, többen ismerik is itt, nem túlzott, vagy felesleges átalakítású - simán elmegy, a rendőr sem vesz ki vele a sorból, mégis...
-
Jaffa75
őstag
válasz
tboldi #82068 üzenetére
biztos, de nem baj... vegye csak a külföldi tekert órás vasat, biztos jobb!
Én is beledobtam 38-at egy év alatt, de ennek 80%-át az M0-án futotta. Előélet, szervizkönyv ok, minden javítás, szerelés, csere rögzítve... Olajat még egyszer sem töltöttem utána a 3 csere alatt, olyan 15k km-nél cseréltettem. Váltóolaj, kuplung, féktárcs/betét is új, mert kérte, de ezért is visz el minden nap biztosan Budaörsre és vissza! Nem a reklám helye, mert jön Qru és bannol...
MIndenki maga dönti el, mit vesz!
, megveheti a neppertől, a tekerőtől - de egy dolgot illik tudni, autót nem km-re, hanem állapotra veszünk!
-
Jaffa75
őstag
válasz
bitpork #82066 üzenetére
Őszintén, de magasabb áron tettem fel, mint amit ér ...
olyan 8-10%-kal. Nem sürgős, gombért nem is akarom eladni, halál normálisan használható napi szinten. Nincs vele semmi gond, a fogy is rendben van, műszaki is friss... Aszonynak simán megfelel, max annyi megy bele mint a Fiestába 10 év alatt (40e km kb), és akkor jó vétel lesz!
-
-
Jaffa75
őstag
válasz
EQMontoya #82042 üzenetére
Tehetsz még a 80' végéről is - S13-14 azzal a vasblokkal ma is simán vállalható... Civic 5-6 coupe, Toyota Supra, Impreza, Nissan 300 ZX, MX-5; Integra; Mitsu Evo, Galant VR-4 (hello Skillet
)... a teljesség igénye nélkül.
erősen gondolkodom, hogy a Civic megy asszonyak, én átveszem a Fiestáját, aztán némi készpénzt dobok mellé, és átülök egy ikonba...
így legalább közvetlenül nem kell sok milliót autóba tenni, majd utána!
-
-
Speeedfire
félisten
válasz
brumi1024 #82059 üzenetére
Akkor én ezt nem is erőltetném. Ha még szoftveresen be is dolgozik, akkor ott megint csak veszteség van.
aero.: Amúgy simán lehet, hogy csak egy másik sw-t kellene erre a célra használni és nem a beépítettet.Más:
Bekeményít az autós bírságtörvény – nem kicsit
"Akár 800 ezres bírságot is kaphat, ha nem vigyáz" -
aero.
veterán
válasz
Speeedfire #82056 üzenetére
Én tudom, a telefon nem. Nem jól érzékeli a szoftver a közelséget, nézd meg néhol homályos a kasztni is, pedig fullra az autó a közeli tárgy. A ködlámpa előtt az aszfalt éles. Olyan a blur, mintha kézi kijelölővel, remegő kézzel csináltam volna PS-ben.
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire #82058 üzenetére
A mosott rész a bokeh maga, csak itt szoftveresen.
-
brumi1024
veterán
válasz
Speeedfire #82056 üzenetére
Telefonnál a pöttöm szenzorral F1.8 mellett sem lesz ilyen bokeh.
-
Magnum_
nagyúr
-
bajnokpityu
félisten
válasz
bitpork #82045 üzenetére
én kifejezetten rondának tarto(tta)m a mondeokat, a 4/5 ajtóst meg rettenetesnek. mégis vettem egy kombit
és azóta megszépült. de,hogy egy 1.5tonnás passatnál nagyobb böszmeségre francnak aggatnak kamuspoilereket, franc se tudja. Mondjuk a mostani civic mellett egy mona lisa...
lehet elmegyek én is megmérni a mondeot. kedvet kaptam
mk4 volt, v 5? hátulról könnyen keverhetők, szinte csak elől van difi. 2015ben volt váltás.
-
válasz
EQMontoya #82042 üzenetére
Nemég értem haza, és láttam egy Mondit valahonnan az elmúlt 2-3 év szériájából. Hátul két kidörgő (amik nem mellesleg igen bőszen jártak minden irányba az aknafedők abszolválásakor) meg közé belőve valami iszonyat műanyag gagyi diffúzor. De tán volt vagy centi nagy rajta az áramlás irányító.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Jaffa75 #82041 üzenetére
Összességében engem is bánt az a divat, hogy ami ma "sportautó" (sokszor inkább csak sportos), arra annyi csicsa kell, hogy jobb ízlésű cigányasszony szégyellne benne esküvőre menni.
Lehet szidni a 90-es évek formatervezését, de ha megnézed, mit születtek akkor:
-E46 (M3)
-IS200
-Bukólámpás és utána következő keret nélküli ablakos 323F
-Celica utolsó két generációja
-MR2 SW20
-Integra TypeR
-S2000
-Z4
-Első generációs Fóka ST/RS
-RS OktávValahogy egyikre se kellett 40 spoiler meg diffúzor meg légbeömlő meg anyámtyúkja, mégis látszott rajtuk, hogy nem egy 1.4-es tucatautóról van szó.
A mai mezőnyben meg üdítő kivétel a Golf GTi, ami nem úgy néz ki, mint ha az NFS UG2-ből sikerült volna megvalósítani egy jobban sikerült tuningot.
Még a szolídabbaknál (pl. GT86) ott van a tök felesleges diffúzor, a Civicről aztán nem is beszélve... -
Jaffa75
őstag
majd ha élőben megnézed, akkor lehet változik a véleményed valamelyest...
Nekem sem tetszett a ""sima", aztán amikor bent voltam Budaörsön a szalonban a visszahívás miatt, akkor pár perc alatt azért barátkozott a szemem vele!
Tetszhet avagy nem, de legalább nem tucatautó...
Volt ennél megosztóbb forma is, mégis vettek belőle, pedig századennyire sem volt jó! PL...
Szerk:: belülről meg úgysem látod?
-
lenko
aktív tag
válasz
BigBlackDog #82037 üzenetére
Az biztos, hogy egy ilyen elszaladna szégyenkezve.
20éve még a G4 nem volt kint.
-
BigBlackDog
veterán
A Hondánál legalább mernek és mindig új formával jönnek ki. Nem úgy, mint pl. egy Golf, ami érdemben már 20 éve nem nagyon változott. Az ember szeme úgy is megszokja idővel. Egy évvel ezelőtt még a 9gen volt a szörnyűség netovábbja sok ember szemében, mára már egészen megszokottá vált, főleg a 10gen árnyékában.
-
válasz
bajnokpityu #82027 üzenetére
Egymás mellett nézve a hármat, nekem az UFO kéne legkevésbé. Engem megvett ez a forma, a legújabb a legjobban, mert már-már kívül-belül az én ízlésem. Szóval el vagyok borulva
-
Qru
MODERÁTOR
TC erőmérő: Toyota Celica TS - 2002
mod:
bajnokpityu: Nem az európai ízlésre van szabva, nekem sem tetszik.
-
lenko
aktív tag
válasz
BigBlackDog #82025 üzenetére
Akár még egy teljeset is.
-
Qru
MODERÁTOR
TC TypeR vs RS teszt: [link]
-
Az O2 szenzor és a lambda szonda az ugyan az a dolog?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
hülyegyerek #82016 üzenetére
Érdekes, nálam FK2-nél eddig konstans 5 km/h-t csal, 140 km/h-ig. Afölött nem néztem (még).
-
Jaffa75
őstag
válasz
hülyegyerek #82016 üzenetére
A 8g 4d is csal, olyat 7-et, 8-at 100 felett... Nem baj, legalább kevesebb traffiba futok bele!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
tboldi #81989 üzenetére
De utálom az ilyet én olyankor inkább elveszem a gázt, utálom ha közel jön hozzám vki.
mod:
hülyegyerek: Kormi sokat csal, az óra szerint 160 az gps szerint 150, a Wagon az nem csal csak 1-2 km/h ilyen tempónál ami mérési hibahatáron belül van. A Fűnyíró is kb ilyen pontos de majd lecsekkolom ha legközelebb pályán megyek vele. Jah és mindegyiken a gyári méretű gumival nézem.
-
raczger
őstag
válasz
szőröscica #82012 üzenetére
Nekem most nyáron még a szlovén határ előtt kellett tankolnom, félő volt, hogy nem érek át odáig, muszáj volt megállnom az olasz részen egy autópálya menti kúton. Azt hittem viccelnek, 1.97 € volt 1 liter 95-ös
. Tettem bele 5 litert, azzal kihúztam a szlovén OMV-ig, ott megváltás volt 1.3-ért tankolni.
-
szőröscica
addikt
-
brumi1024
veterán
válasz
Integrale #82010 üzenetére
És a full-sized a 7er/A8/S osztály. Az elnevezéseik logikusak amúgy, mert az ottani mérték kicsit más, mint az európai, ők egy 3erben egyedül nem férnek el, nem hogy családdal (és itt most nem az emberek kiterjedésére gondolok).
De igen, ebben az értelmezésben mid-size az IS200, én mindenesetre a US mérték szerint írtam.
-
Integrale
veterán
válasz
brumi1024 #82009 üzenetére
Uhh, akkor az US méretosztály jól meg van kavarva, mert ott Mid-size az E/A6/5 és a Buick Regale (Insignia), Accord, Chrysler 200 is.
Na meg a Mazda 6 is Mid-size, és mellette D szegmens.[link]
Large-car segment amiről Te beszélsz, magyarul is "Nagyautók" kategória az E szegmens (felső-közép). -
tboldi
nagyúr
-
Integrale
veterán
válasz
!Overdose! #81952 üzenetére
1.4-es TS Alfa kiakasztja a 220-as órát, ez 7000-es fordulat, 6500-nál 190-et megy GPS szerint, és onnan még van egy kicsi. Szóval a 200 biztos, hogy megvan, mások szerint a 210 is. (laaaasssaaaan, ha van elég türelmed és út
)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
szőröscica #81995 üzenetére
En is pont igy vagyok vele
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged