- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Jó jó a TK kenyér meg a ilyen sz.. ok, de azért a vasárnapi nagymamás csirkepörkölt nokedlivel valahogy jobban ízlik...
-
-Mike-
addikt
-
-
Woodslave
félisten
ma voltam Pécs egyik csili-vili termében. Atta. Gépeztem, kézisúlyzók. Nem volt sok időm de azt kiélveztem.
Még jól is éreztem magam a nagyon izmos emberek biztos nem szombat délelőtt járnak. Hát én se leszek izmos már soha eléggé oda is baxta a kedvem...
Azért csináltam egy képet mert szokás szerint s tükör megtévesztett... [link]
-
Dicker
őstag
-
kolosanyi
veterán
Engedjétek meg, hogy dicsekedjek kicsit.
-
Dexar007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #83659 üzenetére
A vokozasert pofanbaszas jar.
-
-
FIREBLADE78
addikt
Rájöttem valamire. Zolika azért nyom ennyi csajos képet,mert van neki otthon egy recska albuma ,
ahol össze van gyűjtve eme kollekció
-
Dani82
senior tag
Nem gondoltam volna hogy a carb-up nap nehezebb lesz, mint a 2 hetes 0 ch. egyszeruen keptelen vagyok megenni 5-600g ch-t, még szemét kajából sem, pedig próbálom azt minimalizálni, de zabból, rízsből ez kb lehetetlen.
-
panizzi
aktív tag
-
Robyka
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #83649 üzenetére
Phasza, ezt is kipipáltuk
Örömébódottá'
Nesztek: -
FIREBLADE78
addikt
-
Apollyon
Korrektor
Légyszi még huszonnyolcan rakjátok be a szemforgató arcocskát, tényleg.
-
mayday00
őstag
sparban akciós a tonhal. hame, rendes tonhal törzs,(nem aprólék), 130gramm a hal tömege, 299ft.
-
sutyesz96
őstag
Fasza volt a buli, garantáltan kihajtottam az összes vizet.
-
Dicker
őstag
válasz
kolosanyi #83633 üzenetére
Jól összevagdostad a fatálat. Nem találtad el a húst a késsel?
Ez a baloldali akármi, amúgy nem zacskós chips? Mintha láttam már volna ilyen golyókat.
Amúgy nem rossz, előételnek.
-
Radnix
senior tag
C. edzés volt ma: fekvenyomás, kar, has kombó, adta az ívet
-
-
aleister
veterán
válasz
Woodslave #83626 üzenetére
Húzódzkodni 1000féleképp lehet.
Ha a nyitott tenyered magad felé néz (ergo ahogy megfogod a kétkezes rudat bicepszezésnél), akkor az bizony bicóból fog menni. Nyilván rámegy valamit alkarra is, de a hát itt max a testet stabilizálja. Csekk disz!
Persze, ha te hátból hajlítod a karod, akkor nem szóltam. -
aleister
veterán
válasz
Zola007 #83546 üzenetére
Érdekes ez az átszámítás. Elviekben igaz, viszont pont azon gondolkoztam, hogy ha a 75 kilómmal 10-es sorozatokat húzódzkodok, akkor elvileg 75 kilóval kéne tudnom kétkezes rúddal bicepszezni, nem? Azt viszont kétlem, hogy menne.
Főleg, ha azt nézzem, hogy 3-4szer egy kézzel is fel tudom húzni magam. Az meg kizárt, hogy valaha az életben 75 kilóval bicózzak egykezes súlyzóval. -
Alpachino
veterán
válasz
FollowTheORI #83618 üzenetére
Igen csak, hogy az őseink teljes kiőrlésű kenyeret ettek
eléggé új keletű eljárás az, hogy a lisztet a korpától szétválasztják.
-
-
-
kilinked
csendes tag
Sun Palace Fitnesst ismeri valaki, jár valaki oda? Leginkább gyakorlati tapasztalat érdekelne.
Az oldalukon árlistát sem találtam. -
Alpachino
veterán
A fehér rizs GI-je valóban viszonylag magas, de mivel zöldséggel fogyasztjuk ( én. pl. brokkoli, karfiol kombóval) és persze fehérjével
így sokat javít a helyzetén, és diétában is teljesen jól működik pl. egy basmati, jázminrizs+brokkoli, csirkemell menű.....
-
kk831228
addikt
válasz
FollowTheORI #83607 üzenetére
Lidl-be is van meg a Penny-be is...
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
kolosanyi #83599 üzenetére
Fekvenyomás kis gyakorlással szerintem teljesíthető.
Csak kicsit gyakorolni kell. 3-4 alkalom fekvenyomás után viszonylag beáll az ember keze és tudja tolni az éppeni kb maximumot. Ugyanez a többivel is szerintem. 2 hét kicsit szűkös, de ha valakinek van valamennyi edzés múltja, akkor lehetséges. Viszont ha sose tudta ezeket megcsinálni, akkor 2 hét alatt felfejlődni eddig nem is tud. Vagy kitapossa magából a xart is felmérésen.
Meg kell célozni valamivel a minimum felett, annyit letolni, hogy ne fáraszd magad jobban a kelleténél és akkor meg lesz.
Pl biciklinél, nemrég kezdtem megint biciklizgetni. Persze fel a hegyre. Első alkalom a kiköpöm a tüdőm, többször megállással. Második még mindig nagyon szar, 2 megállással. Harmadik még mindig szar, de már megállás nélkül fel tudtam tekerni. Negyedikre kevésbé szar és utána sem volt napokig, hogy járni is alig tudok. Fejlődni nem fejlődtem, csak szervezetem kezeli jobban az adott terhelést. Szép lassan hozom ki azt magamból amit tudnék, ha edzésben lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest