- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Robyka #110211 üzenetére
Szerintem baromság... vagy csak valami részigazság... szóval nem érdemes vele foglalkozni még annyit sem hogy értelmezed.
Amugy röviden annyi hogy egy kontrollált kémiai hidrolizálással megnézték szerintük mennyi amino tartalom van különböző protein porokban és tejekben ahhoz képest amit a cimkén állítanak róluk, és az jött ki hogy lényegesen kevesebb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Robyka #94940 üzenetére
A dobozt más gyártja, meg más a dátum gyáriszám formátum... de hogy pontosan mi azt már nem tudom. Rég vettem.
Neten keress rá, guglin tuti van valahol valami... énis úgy találtam meg, de már nem tudom hol.
Alapvetően ha megvan a hologramos zár rajta, akkor annyira már nem kell aggódni hogy átvertek.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Robyka #90276 üzenetére
Édesítőszerek és minimális járulékos ballaszt anyagok mások, meg a savó máshol gyártódik ezért picit más (teheket máshogy tartják/gmo/stb)... de nagyon minimális. Mások picit az EU szabályok és emiatt.
De lényegükben ugyanazok.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Robyka #89980 üzenetére
attól függ, hogy a fúvatást vagy port akarod kiváltani.
Nem mindegy!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz Robyka #85865 üzenetére
Sztem szart sem érnek az iylenek. Mi az, hogy lecsó és beadod neki? Én minden egyes kajámat lebontom összetevőire és úgy számolom a makrókat. Most a lecsó lehet ilyen is, olyan is. Hülyeség az egész. Számoljátok papíron vagy tartsátok fejben, én is í]y csinálom és minden nap resetelem az agyamban a számlálót.
-
Zola007
veterán
válasz Robyka #82097 üzenetére
0,0 g
egyél krumplit, tejberizst, zabpelyhes palacsintát, banánt, stbMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest