- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Megvolt a váll, hát. Természetesen atta'.
Ja és vettem a Lidl-ben friss sajtot. De azt nem említettétek, hogy ez túró. Mert kb olyan az állaga, és az íze is annak tűnik
Na mindegy. Holnaptól meg akciós itt a zabpehely, betárazok belőle szerintem.
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Universal Nutrition Shock Therapy-val van valakinek tapasznyalata? -
kolosanyi
veterán
válasz
GoTReX #100087 üzenetére
Tényleg úgy élek, mint egy 50 éves.
(#100088) Woodslave
Hát ez idő alatt nem múlt el és remélem is, hogy így marad.(#100089) aelod
Májusban lesz 4 éve. Az elején nálunk is így volt, de mióta dolgozik, jó ha heti kétszer összejön. Fáradt... Komolyan úgy érzem magam, mint egy 50 éves. -
aelod
veterán
válasz
Woodslave #100078 üzenetére
Tapasztalat?
Nem tudom eldönteni, hogy komolyan gondolod e.
(#100085) kolosanyiMióta is vagytok együtt? Mi az asszonnyal az első két évben úgy voltunk mint kb az elemi ösztönben. Dugtunk mint a nyulak és szartunk a halakra. Én 5kor kelek ő 8kor. Este nekem meleg vacsora van asztalon. Ma is zabcipót csinált hnapra, hogy tudjam vinni. Én könnyen kelek ő nehezen. Este én már hulla vagyok. Kb 11 körül alszom el. Esélytelen ott már bármi xD
-
Alpachino
veterán
válasz
FIREBLADE78 #100084 üzenetére
Az bizony egyik kedvencem...Al Pacino nagyot alakít benne...mondjuk nem hiába kapott érte Oscar-t
-
kolosanyi
veterán
Ez jogos.
Azon, hogy 25 évesen nem nála kéne már laknom, mert mindenbe beledumál. Komolyan, most az a probléma, hogy szerinte reggel hamarabb kéne elindulni, mert el fogok munkából. Vicc.
(#100065) Cassidey
Igen idegesítő tud lenni amit csinál. Este nyomkodja a telefont éjfélig, hajnali egyig, másnap elmegy tanítani (10-re jár be, meg 11-re, mert így van órája), aztán délután hazajön, alszik és kezdődik elölről az egész. Csodálkozik, hogy este rosszul alszik amikor előtte egész délután pihent.(#100067) Zola007
Itt se főznek, a tűzoltóságon viszont van kedvezmény ha pizzát rendelek.(#100068) kk831228
És akkor mi férfiak miért csináljuk ezt?(#100070) Alpachino
Az az oka, hogy 7:15-re járok, legkésőbb 6:00-kor fel kell kelni, de inkább 5:45-kor. De ma például 5-kor keltem, mert mentünk ellenőrizni a megyében. Ha nem akarok egész nap hulla lenni, akkor nyilván 22:00-kor lefekszem aludni, de ha tehetem akkor korábban.(#100078) Woodslave
Nem akarom kidobni, mert szeretem, de ezt az éjjeli bagolykodást ki nem állom. Én is szeretek sokáig fennmaradni ha megtehetem, de korai kelés mellett nem fogok. Ha nem 10-re járna akkor értené.És most, hogy mindenki ráharapott erre a sztorira, elmegyek edzeni.
-
Woodslave
félisten
Xarrá röhögtem magam. Jeff Seid mensfizik olimpikon és youtube sztár Ausztráliában volt Zyzz testvérénél/vagy csak olyan bro nemtom Chestbra-ként szerepel. Lui Marco blogger kiszúrta hogy kicsit megfotosoppolta Jeff a képet. Csinált egy gifet. Chestbrah és Jeff képéből ahol az látszott hogy amikor Jeff "izmosabb" lesz a másik faszi csuklyája eltűnik.
még mondta is Lui mekkora köcsög Jeff hogy magát izmositja a haverját meg ellenkezőleg. Aztán egyik kommentben írta hogy az eredeti képet használta szóval Chrstbra is mókolt képet rakott már fel
Mekkora szánalom arcok. -
GoTReX
őstag
Rendben. Szerintem 4.honapra beiktatok egy hónap szünetet. Biztos ami tuti.
-
GoTReX
őstag
Az én kérdésemre válaszoljatok,ne más nemiéletét fejtsétek meg!
-
GoTReX
őstag
Ti melyik kreatin töltési formát preferáljátok? Ugye van a kúra szerű,és az általános hosszabb ideig tartó szedés. Nekem az "általános" szimpatikusabb és egyszerűbbnek tűnik , ez napi 2*5g-ot jelentene szénhidrátos étkezés előtt ,edzés napokon edzésutáni shakebe keverve az egyik 5 grammost. Megfelelő lenne ez így?
kolosanyi: Ajajjj
-
kolosanyi
veterán
Túlóra után, átfagyva az egész napos terepmunkától nincs is jobb arra hazaérkezni, hogy anyám összeveszik velem, a barátnőm meg szokás szerint fekszik az ágyon és alszik. F@xért járok haza egyáltalán?
-
aelod
veterán
válasz
Zola007 #100057 üzenetére
Amerikában órásit ütött ezzel Niel Strauss - A.K.A Style. Na meg ugy Erik von Markovik - Mystery (the mystery method)
Olvastam a könyvét is. (The game)De itthon ezek a próbálkozások szerintem stílustalanok és csenevészek. Egyszer láttam egy videót a deák téren a gödörnél a csávó épp bevetésen volt, hát mindenhonnan elhajtották kb...
Nem tudom egyébként ki az a töketlen kretén aki ezért a "tudásért" pénzt ad ki valami vadidegennek.
-
Zola007
veterán
tegnap találkoztam egy sráccal, aki a pua.hu -nak dolgozik, mint trainet.
El nem hiszem b+, hogy ebből meg lehet élni.... -
Zola007
veterán
válasz
Shingen #100011 üzenetére
Nem mondott hülyeséget.
Kémiailag tizsta vízben elállna napokig, de oxigén, kalcium, réz, baktériumok és egyes aminosavak jelenlétében nagyon hamar oxidálódik. Ebből az első 3-4 elég jó mennyiségben megtalálható egy üveg csapvízben.
Műanyag flakonban szintén gyorsabban bomlik.
Ha egész napos C-vitamin ellátást akarsz, akkor tegyél be a táskába egy kis gyógyszeresdobozkányit, illetve egy kávéskanalat és mindig frissen keverd be. Nem olyan nagy ördöngősség, ráadásul a fogadnak is jobb, mint egész nap a savas löttyöt kortyolgatni -
Woodslave
félisten
a bal térdem xarozik. Most kevésbé fáj nyomásra se érzékeny jelenleg, de azt vettem most észre, hogy a képen peroneus longus néven jelölt izom felső részénél fáj a lábam ha bizonyos módon fordítom a térdem, vagy sokáig nem mozdítom és utána igen
Lehet ez valami idegfájdalom a térd miatt, vagy meghúzódott. Leginkább a glute ham raise gyaki közben éreztem régebben, de azt se csináltam már vagy 1 hónapja.
-
válasz
KoVee84 #100048 üzenetére
Budaörsi Ákenben szokott lenni kedd reggelente pár óráig (amíg el nem fogy) viszonylag jó áron bélszín (hentes tagtól megtudtam, hogy kedd hajnalban jön a friss szállítmány) fej és farok is, szal sztéknek, érméknek, vagy akár tatárba való motyó. Persze hamar elfogy, de asszonyt mindig elugrasztom keddenként, hogy vegyen és legyen.
-
KoVee84
senior tag
Ne is mondjátok, a steaket imádom, és ahol viszonylag jó áron hozzá lehet jutni, az a Branco Steak House (Érd). Nem azt mondom, hogy gyakran, de rendszeresen járunk oda.
Ez pl egy 60-as chateaubriand, grill zőccséggel, chilis-kéksajtos mártással:de soha többé nem rendelek ekkorát, mert csak az első 35-40 deka esett jól
-
Woodslave
félisten
Pop quiz: What's better for gaining muscle size?
1. Performing technically sound, explosive reps on the big basic lifts, without having to grind out reps, thus maximizing force production and improving both inter and intra-muscular coordination. Or...
2. Training to muscle failure with moderate weight.
a választ megtaláljátok itt
-
Woodslave
félisten
na Gáspár Lacinak sikerült ami egyelőre sokunknak nem görög félistenné gyúrta magát.
-
syl5
őstag
válasz
szőröscica #100024 üzenetére
Finomabb volt, mint ahogy kinézett, illetve élőben jobban is festett.
Pizza forte-s egyebkent. Nyilván nem egy olasz pizza, de meglepően finom és gyorsan házhoz hozzák. -
5%-os Shop.Builder kupon privátban vihető aki igényt tartana rá!
-
kolosanyi
veterán
Nem rossz. Én tegnap vadast ettem krumpli nudlival. Hazajött az Írországban és a Londonban dolgozó unokatesóm is, úgyhogy átmentünk nagymuttihoz. Fogalmam sincs a tápanyagtartalmáról, de delelőtt nem ettem, szóval nem hiszem, hogy pluszban lettem volna 1 óra 45 perc edzés mellett.
-
B1T3
addikt
válasz
kolosanyi #99943 üzenetére
Note 4 karpánttal tényleg furán mutatna.
De az mp3 lejátszóval mondasz valamit. Egyébként legkevésbé sem hifizni akarok, hanem csak hogy inkább saját zene duruzsoljon a fülemben, amire úgysem tudok 100%-osan koncentrálni, így bár a minőség korántsem sokadlagos, pont ezért nem áldoznék rá tetemes összeget; na meg mert heti szintre lebontva azért olyan hihetetlenül sokat nem lenne használva a cucc.
-
sutyesz96
őstag
válasz
FIREBLADE78 #100027 üzenetére
tessék?!
Eddig amúgy nem volt ott, nem tudom miért kell egyből [moderálva]
[ Módosította: radi8tor ]
-
syl5
őstag
válasz
szőröscica #100021 üzenetére
Pina.
Mi lenne? -
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, nem adta, pedig kellett volna.
-
kolosanyi
veterán
Nyomó edzés volt, atta. Csúcsszériában (8. sorozat) 95 kilóval 15 ment ki szépen, illetve ferdepadon 40 kilós kézikkel 4*10, tolódzkodás 20 kilóval 4*8. Meg volt még kiegészítő is pár, durva volt.
-
Shingen
addikt
Ma megvolt a hát- tric edzés, atta.
Zola!
Ma egy fitnes lady előadta nekem, hogy.
Én ugye szoktam egy púpos teáskanálnyi aszkorbinsavat tenni 1 liter vízbe és elszopogatom nap közben.
Na már most, mondja nekem, hogy hülyeséget csinálok mert csak bizonyos C vitamin szívódik fel egyszerre, mondom neki én is tudom és nem egyből iszom meg az 1litert.
Erre jön a következő szöveg és erre lennék kíváncsi főleg, hogy az sem jó mert a c vitamin lebomlik a vízbe ha benne áll.
Tehát ha oxigént kap lebomlik a vízbe és semmit nem ér ha délután iszom meg a maradék vizet, mert abban már lebomlott a hatóanyag. -
sutyesz96
őstag
válasz
FollowTheORI #100002 üzenetére
Biztos sok BCAA-t kaptak.
-
Tegnapi mell jó volt, nem nagyon fájdogált az alkarom (teniszkönyök?), ellenben lassan már a kaját sem tudom a számhoz emelni, annyira fáj. Fakk. Mondjuk holnap váll lesz, az oldalemelésre kitalálok vmit, a többi okés lesz. Holnap jön a teniszkönyökpántom, kíváncsi vagyok, mennyire segít majd a problémán.
-
Nesztek... egy kis katonai koszt és máris szálkás lenne itt mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged