- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiogre
tag
Szinefrinröl mi a véleményetek ? Tudom nem csodaszer nem is azért kérdem , azt irják a stimuláló hatása erős, na erre kíváncsi lennék , edzés előtt jó lenne már ha igaz.
-
GoTReX
őstag
válasz
Shingen #144093 üzenetére
Nálam is hasonló volt múltkor. Ketten nyomták a tárogatót és ez a vontatott mozgás , telózás ment. Ott álltam mint egy vendég akit nem hívtak meg a bulira. 10-12 perc után már meguntam mert elment a lendület meg hűltem ki, és rákérdeztem mennyi van vissza. (mindannyian tudjuk ez mit jelent kondis nyelven
) Mévaeggy!
Megköszönöm mosolyogva mert anyám így nevelt és pislogok mint hal a szatyorba. Erre a susogós melegítőből előkerül a teló hogy naesztnémeg . Na ott már kiült a fejemre hogy " Te most kóstolgatsz vagy mi van?" Még lement az utolsó addig üveges tekintettel azon merengtem miközben néztem azt a tárogatást ahol a kettő kézfej közé egy harmincas vonalzó sem férne be , hogy miért? Miért kell ezt mindenkinek csinálni? Látom rajtuk hogy nem szeretik, valljuk be legtöbben kocsmázni járnak le. Megbeszélni hogy hallottad-e hogy a Jóska mekkorát borult vasárnap a kocsijával, vagy hogy kell-e használt alufelni 3-as BMW-re ,basznék de nincs kivel és társai...Most biztos önelégültnek tűnök hogy magamban ilyen vélemény formálódik meg néha ,de vállalom. Népszerű a sport és kb minden unatkozó xyxyx ott köt ki ideig-óráig. -
bigmasterg
addikt
Magnesium malate-ot próbáltáta már innen valaki? (Vagy olvasottabb a témában?
)
Érdemes ezt venni citrate helyett? -
Shingen
addikt
válasz
aelod #144089 üzenetére
Amikor kérdezed mennyi van még nekik akkor természetesen most kezdték de szuperszettben csináljűk 3-an 2 gépet is foglalva ezzel. Aztán amikor kitalálod, hogy akkor mivel helyettesítsd az adott gyakorlatot és megcsinálsz két bemelegítő sorozatot közli veled, hogy már végeztek
Múltkor ugyan így jártam...........
-
Lacy6
senior tag
A szukralóz hajlamosít a cukorbetegségre
Valóban ennyire rossz lenne a szurkalóz, vagy csak túl van reagálva?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
aelod #144089 üzenetére
Mint Chris Pratt a Parks and Recreation-ben. Leadta a felesleget, kigyúrta magát a Guardians of the Galaxy-re meg a Jurassic World-re és utána ment vissza sorozatot forgatni és ahelyett, hogy visszahízott volna, inkább a ruhákkal optikailag mutatták dundusnak. Legalábbis ez volt a pletyka akkoriban.
-
aelod
veterán
válasz
Lacy6 #144077 üzenetére
Felöltözve nagyon kevesen látszanak izmosnak. Ahhoz már elég komoly izomtömeg kell, hogy egy pulóverben is látszódjon a "töltet" vagy farmerben ami nem S-méret és van lábad.
Mondjuk én felöltözve SE látszom izmosnak(#144084) Zola007
Kedvencem amikor jön a sztár edző lehetőleg 3 vendéggel és befoglalnak egy gépet. Amikor kérdezed mennyi van még nekik akkor természetesen most kezdték de szuperszettben csináljűk 3-an 2 gépet is foglalva ezzel. Aztán amikor kitalálod, hogy akkor mivel helyettesítsd az adott gyakorlatot és megcsinálsz két bemelegítő sorozatot közli veled, hogy már végeztek...
Múlt héten majdnem megborítottam egy makettet. Syssy guggolónál voltam, elmentem két méterrel arrébb (tényleg közvetlen közel volt a guggolókerethez ahol tanyát vertem) spottolni edzőtársnál, mire visszamegyek ott b*lfszkodik a srác. Mondom neki itt voltam. Erre, hogy nem volt ráírva. Gondoltam minnyá' rádírok olyant ncore-ról se szeded le. Kicsit kivoltam látszott a fejemen is. Jobbnak látta elandalogni...
-
GoTReX
őstag
Mindenesetre ha nem vagytok "leszálasodva", de muszáj strandra menni itt van néhány tipp hogy előnyös legyen a kasztni.
-
Zola007
veterán
válasz
gyuri860213 #144055 üzenetére
Én az utóbbi időben elég kemény standardokat határoztam meg magamban a gépfoglalás kapcsán, amolyan antiszociális alapon.
Számomra kizárólag az minősül gépfoglalásnak, ha - táska / kulacs / törölköző rajta van magán a használandó eszközön (ülőlap, fekpad, súlyzó, keret, platform)Szabályzatom:
• semmilyen egyéb tárgy (Iphone, cipő, rúzs, Buzi Ben kenőcs stb) nem gépfoglaló
• ha a gép mellett a földön van, akkor a földet foglalod
• ha nem magadnak foglalod, hanem havernak, attól még téged küldelek el a p.csába
• "10 perc múlva megyek oda" nem értelmezhető argumentum, mert Zola real-time üzemmódban működik
• foglalási idő használat nélkül maximum 3 perc, ennél hosszabb pihenőidő testépítő gépen nem minősül edzésnek -
Tamoo
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #144078 üzenetére
Pirítós kenyér, háztartási keksz, főtt krumpli.
-
válasz
Lacy6 #144077 üzenetére
Kisebbnek tűnsz, de az full minőség. Most mire mész vele, ha nagydarab vagy, de annak a térfogatnak jó részét víz meg zsír adja? Persze, ha kidobóként dolgozik bátyád, akkor nem árt, ha nagynak látszik. De a puszta méretnél a definíció sokkal jobb. Persze nem arra gondolok, amikor a skinny gyereken látszanak az inak.
(#144078) FIREBLADE78
Az amihez neked már kevés az akaraterőd -
GoTReX
őstag
válasz
Palik Laci féle Kiskegyed PopCorn diéta.Miért mire gondoltál?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Akiknek diétázniuk kell, azoknak az, hogy pöccre kiszámolják a ch-t, fehérjét, zsírt, és nem zabálnak félre.
Nekem pedig az, hogy kiszámolom a napi fehérjét, és nem zabálok félre.(#144075) Woodslave: én most ilyesmit igyekszek összehozni.
-
FIREBLADE78
addikt
Nektek mi a diéta?
-
Lacy6
senior tag
válasz
aelod #144072 üzenetére
Tömegelős forma vs lediétázott forma között mindig a diétás nyer.
Szerintem meg nem.
Strandon szerintem jobb a diétás forma, de amúgy meg sokkal kisebbnek tűnsz.
Bátyám most elkezdett diétázni, és mivel ritkán látom rendesen meglepett hogy mennyivel kisebb.
Előtte volt, hogy "bazd ki mekkora állat vagy reakció", most meg ha rajta van egy pulóver szinte senki meg se mondja hogy edzőterembe jár.
De amúgy ez genetika kérdése is, mert az se mind1 hogy hová rakódik le az emberre a felesleg.
Mert ugye vannak, akik nagyrészt hasra, combra, seggre stb. híznak, szóval nyilván nem mindenkinél igaz amit írtam. -
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #144072 üzenetére
"Tömegelős forma vs lediétázott forma között mindig a diétás nyer."
Tudom nem erről van pont szó, de nekem az ilyen """""naturál""""" formákból egyébként a mark whalberg pain & gain alakja jön be, legalábbis hasonló. Ez nem tűnik koxosnak (pedig nyilván az), és ugyanúgy izmosnak van bélyegezve. Az ilyesmivel én már elégedett vagyok (magamon).
Legalábbis szerintem ez sokkal klasszabb mint az n+1. fullszálas instaratyi lifetimenatural vagyok elmebaj.
Ja, mielőtt félreértenél, amit te csinálsz az nyilván becsülendőbb, mert kiméred a kaját rendesen, én soha többé nem fogok önként CH-t és kalóriát számolni, de igaz, nem is versenyzek.
-
aelod
veterán
válasz
Apollyon #144051 üzenetére
Miből gondolod, hogy gyors anyagcserés vagy?Bocs Tamoo képe volt még a fejemben amit tnap linkelt.
(#144067) HussarF
Tömegelős forma vs lediétázott forma között mindig a diétás nyer. Optikailag izmosabbnak tűnsz amikor be vagy száradva. Habár én most úgy nézek ki mint egy inas pulyka. -12 kiló 8 hét diéta eredménye
-
válasz
AMD Power #144061 üzenetére
177 centihez 85 kg-val még messze nem lennél kicsi, csak legalább már lenne formád. De egy igazán jó forma valahol 80 kg körül lenne valószínűleg. Még a pálcikától messze van. De te döntésed.
Én is sok sok évig 80 kg felett voltam, 85 körül is, egyszer még 88-at is mértem. Igaz, én csak 1.65 magas vagyok. Én is féltem a diétától, hogy de szar lesz, ha elfogyok. A vállműtétem is az ilyen hülye tudatlanságból meg képzelt félelmek miatt lett közvetve.
Aztán egyszer lementem kb. 75ig, és rájöttem hogy definiáltnak, meg formásnak lenni sokkal jobb, mint nagydarabnak, de puhosabbnak. Sokan rájönnek erre, akik túllendülnek a kezdeti holtponton hogy "de összecsoffadtam".
Aztán sokkal jobban ráálltam erre. Az igazi definiáltabb formám valahol 70 kg környékén van.
A durva, hogy laikusok, miután vesztek az offszezonhoz képest 10 kilót azt mondják, miután meglátnak ,hogy mennyi izmot szedtem fel. Holott nyilván leadtam valamennyit. Csak mivel 80 kg-san nem látszik csak a masszív felépítés, 70 kg-san meg látszik minden izom, így arra a ők azt hiszik, hogy megizmosodtam... -
Woodslave
félisten
ha már kreatin és nem vejder valaki szed creapure márkájú kreatint? Most láttam a gymbeam kínálatában. 1 kg. 6690,-Ft a "sima" meg 3.090,-Ft kevesebb mi feleannyi. Kiváncsi vagyok lehet-e bármilyen észrevehető különbség vagy paraszvakítás..
-
gyuri860213
tag
válasz
HussarF #144062 üzenetére
Hétfőn egy üres műanyagpoharat hagytak a mellgépnél, azt hittem valakié de csak otthagyta gondolván majd a következő kiszívja belőle a habos fehérje maradékot a trendi szívószállal.... rendes voltam kidobtam mert nyilván én rúgtam volna fel véletlenül és rögtön rám szól a tucat edzőből egy hogy "micsinálszparaszt"
-
válasz
Nem elfogadott, mert a mai trend szerint a telefont kell oda tenni. A kulacsos nem biztos, hogy valid.
Amúgy én aides tűt hagynék ott, ahhoz biztos nem merne senki hozzá nyúlni. Ütközni kéne már Charlie Sheen-nel. -
AMD Power
titán
válasz
gyuri860213 #144053 üzenetére
Dehogy haragszok.
Visszaterve a kulsore meg a sulyra. Mindenkinek mas a jo. Mas az elkepzelese. Szoval a kulso eleg szubjektiv ilyen szempontbol. Van olyan kollegam aki 65 kg szin szalka, kocka hassal. Neki megfelel nem akar nagyobb lenni. En szememben o egy hurkapalcika.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
gyuri860213 #144058 üzenetére
Én nem sok teremben jártam, de oda elég sokáig
és még nem láttam ilyet, csak a vetésforgós történetet. Amikor a személyi edző edzett 2 csajt 3 lábgépen egyszerre, és addig odarakták szintén a kulacsokat, amíg egyik-másik gépet nem használták.
Szerencsére olyan gépet nem foglaltak (pl. guggolókeretet) aminek értelme is van. -
AMD Power
titán
válasz
BÁ Nutrition #144054 üzenetére
Gruber Vilibacsi mondta. " Nincs nagy has, csak horpadt mell".
-
gyuri860213
tag
válasz
Bad Pritt #144057 üzenetére
Nekem a gépfoglalás eddig kimerült abban hogy a már használatban lévő gépet ha otthagyom 2 percre akkor lerakom rá az aranyér kenőcsömet vagy valamit de nem az hogy kinézek valamit előre és pityipasz ez kell majd 15 percig. Jártam már sok teremben de eddig ilyet nem tapasztaltam, lehet csak szerencsém volt.
Lehet öregszem és az alacsony ch sem tesz jót az idegrendszeremnek. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Bármilyen, nem oda való tárgyat látsz egy gép másfél méteres körzetében elszórva, automatikusan gondold azt, hogy azzal a nem oda való tárggyal foglalják a gépet és sikoltsd el magad, hogy "Használja valaki?".
Múltkor egy tubus Ben Gay kenőccsel foglalták az evezőpadot, mai napig nem tudom értelmezni az egész helyzetet...
-
gyuri860213
tag
válasz
BÁ Nutrition #144054 üzenetére
Na látod ez simán lehet, vagy mert olyan lába van mint egy tölgyfa. Klímaszerelő kijött éves generálra, pohos tag, 9. hónapban de akkora vádlija volt mint egy rögbi labda és full izom, nem ment rá a gatya, a kettő együtt biztos volt 15kg izom , szóval összejöhet a 90 tisztán is akár.
-
gyuri860213
tag
Szerintetek az elfogadott ha valaki egy kulaccsal foglalja le előre a gépet!?
Új helyen kinéztem egy csigás gépet, srác még dolgozik rajta, jó addig tárogatok egykezessel, látom h a srác már elment. Átkolbászolok leszedem a fogantyút mikor megjelenik egy szimpatikus fószar, hogy " az a kulacs nem véletlenül van már a földön, hárman jönnénk ide" Nézek le és tényleg ott volt egy baszom kulacs de fel sem tűnt. Nyilván otthagytam mert nem vagyok az a feszülős fajta, meg nagyobb is volt és 3an voltak...
De ilyen van? nekem ez tök új, az ok hogy használsz egy gépet, kimész hugyozni addig otthagyod a cuccodat h ne foglalják el, de hogy előre kiraksz dolgokat hogy neked ez bizony 10 perc múlva kelleni fog, hát takarodjon már. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gyuri860213 #144034 üzenetére
God asszem 173 magas es 95 kilo korul is latszanak a kockak (trukkos fenykepezessel
)
szal siman lehet h pont azert ennyi kilo mert neki ez igy megfelel -
AMD Power
titán
válasz
gyuri860213 #144048 üzenetére
Mint latod nem ma kezdtem itt a forumozast. Szoval nem problema az nekem ha valaki megirja a velemenyet. Sot az epito jellegu hozzaszollasnak csak orulok. De ezt nem ereztem annak.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
gyuri860213 #144048 üzenetére
A hangnemen szerintem ez a
smiley változtatott, mert ez ilyen kérdőre vonó, néha "hüjevagypasztmek?" hangsúlyt éreztet.
-
gyuri860213
tag
válasz
AMD Power #144045 üzenetére
Elnézést, nem kioktatásnak szántam, csupán személyes ismerőseim körében is dilemma ez a nem akarok x kiló alá menni stb, gondoltam megkérdezlek miért ragaszkodsz egy X számhoz ahelyett hogy az összképet néznéd, persze lehet az is nézed és pont passzol hozzá a 90kg. Ne vedd támadásnak.
-
AMD Power
titán
válasz
Varjunk mar egy picit. Itt egy paran nagyon elvagytok tevedve ami a hangnemet illeti. Milyen hozzaszollasok ezek? Eletben nem lattal meg ,mit oktatsz te ki engem,hogy en hany kg akarok lenni?Ismerjuk egymast? Haverok lennenk? Nem hiszem.
-
GoTReX
őstag
Szerintetek tömegelès alatt van helye heti 1-2 alkalom 40perces Aerobnak? Inkább kardió edzésről cikkeznek szalkasitas alatt.Aerob mindig jó nem?Tisztábbá teszi a tomegelèsi időt is talán,nem?
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213 #144040 üzenetére
-
GoTReX
őstag
válasz
gyuri860213 #144040 üzenetére
Addig jó még nem érzi a termet.Valamelyik nap olyan penetrás seggszag volt lent teremben, hogy elkezdett hullani a hajam.
-
gyuri860213
tag
válasz
HussarF #144039 üzenetére
Nem motyózik szerencsére. Inkább bipoláris személyiség
Esetek 90%ban adja a kemény macsót, thai box, edzések, suli mellett kidobózik stb aztán meg felszáll a rinyavonatra és edzés végéig a pihenők alatt ilyeneket hallgatok
Most termet cseréltük , haver 2. edzésen : "nem megy most az edzés, nem érzem még ezt a termet, más a légkör, zavar ez a tükör is ... " na ilyenkor elszámolok magamban 10ig aztán mondom hogy ok fogd a súlyt és csináld -
válasz
gyuri860213 #144038 üzenetére
Akkor neked nem edzőtársad van, hanem edzőtársnőd.
Nem lehet, hogy összecserélte a motyókat?
[link] -
gyuri860213
tag
válasz
HussarF #144037 üzenetére
Ja engem sem az zavar hogy ő nem akar szárazabb lenni, sokkal inkább az hogy minden 2. edzésen fáraszt a hülyeségével " de ugye nem vagyok kicsi, ugye nem estem össze, ugye szólsz ha már túl kicsi vagyok..." Aztán jön azzal hogy neki mennyivel könnyebb a bunyó is hogy lement pár kiló.... Kikészít
-
válasz
Ez elején van ez mindig, hogy kicsit megcsappan az izmok teltsége, de amint elkezd csökkenni a törzs térfogata is, rohamosan javul az optika. De én nem bánom, ha valaki dagadt akar maradni. Minél kevesebb jól kinéző ember van, annál értékesebb a dolog
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Én jó pár éve befogytam 80kg alá, sokkal jobban éreztem magam a bőrömben, viszont utána megint elengedtem a kaját, nehéz volt tartani. Azóta se diétáztam egy normálisat, ezért vagyok most "dagadt".
-
Tudom ,hogy vegyesek a vélemények a Tribulus Terrestris kapcsán.
Kérdés, hogy okozhat-e magasabb vérnyomást, esetleges álmatlanságot? Vagy fogjam az időjárásra...
-
gyuri860213
tag
válasz
AMD Power #144017 üzenetére
Haverom is folyton ezzel jön, ő 188 cm magas és 97kg körül kezdett el fogyni, majd 3kg leadása után jött a rinya hogy kicsinek érzi magát és nem akar csoffadt lenni... "hát akkor maradj disznó de NAGY"
cipeli magával a zsírt a Thai edzésekre ahol nem feltétlenül jó dolog plusz 15kg-val ugrálni 60 percet.
És miért nem mész le szívesen 90 alá? Én most 78kg vagyok a 175cm-hez. Hasonló magassághoz 90kg kb 25% testzsírt jelent. Minek az neked? -
GoTReX
őstag
Uhh de jó edzésem volt. Szuper!
Viszont én nagyon kedves tudok lenni az emberekhez, meg zömében kedvelnek és meg is becsülnek , de így nagy általánosságban az átlag embertől baszki kivagyok....Amúgy az hogy van hogy az van hanyat esve magától akinek semmi oka nem lenne rá ,és aki megtehetné az pedig rendben van?
A flegmacsicskaság a teljesítménnyel fordítottan arányos?
-
aelod
veterán
válasz
marked one94 #144024 üzenetére
Hogyne lenne, helyben sütött cucc is van. A sparos baracklekváros fánk verhetetlen
-
Woodslave
félisten
válasz
marked one94 #144022 üzenetére
a saját márkás extra savanyú maci qrva jó
(edzéshez nem tudom de nagyon szeretem)
-
marked one94
őstag
válasz
Woodslave #144021 üzenetére
Én is most nagy dilemmába vagyok, hogy lidlbe vegyek saját márkás gumicukrot vagy inkább adjak ki többet a haribo-ért? Lidlösbe több van de a haribo csak márka
Gondolom a márkástól nagyobb lesz a totálom. Sikerült 3 hét alatt 4 kg felszednem kemény 85 kg voltam délután, lassan ember súlyba leszek.
-
AMD Power
titán
válasz
Tamoo #144015 üzenetére
19 evbol kb 7-8 honap kihagyas volt. Kulfoldi melo illetve most volt tavaly egy szep-feb valo kihagyas. A 19 evbol kb 5-6 ev volt ami nagyon intenziv kemeny edzes volt az elejen. 56kg kezdtem 1999 januarjaban. 2005 nyaran mar 93 kg voltam. Koksz es minden ilyesmi nelkul. De! A kajara soha nem figyeltem oda. Az kb 4 honapja van csak mindossze.
90kg ala mar viszont nem szivesen mennek le.
Radnix: Ezt kb 10 eve mondta nekem a doki.
-
AMD Power
titán
válasz
Radnix #143997 üzenetére
En mar lassan tobb mint 7 kg minusznal vagyok!
Mar alig 3kg es megvan az elvart 90kg. Mondjuk lett volna eszem es az elmult 19 ev edzes alatt nem ettem volna meg minden szemetet, tobb ertelme es latszata lett volna.
Mondjuk jobb kesobb mint soha.
Angel: Winstrol kell neked.
-
whitezo88
nagyúr
Nem lehetne link moge? Vagyunk nehanyan akik a noket szeretik.
-
GoTReX
őstag
A tömegelés jól megy, viszont baromira zavaró hogy szarabbnak látom a vállam így hogy gondolom azért csípőre is szedtem fel.
Úgy látszik egy szint felett már én sem ehetek meg minden szart
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest