- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #128095 üzenetére
Most hétvégén én is bedurvítottam. Aldiban mászkáltam, és a hűtőknél egész közel a cottage cheese mellett akadt némi poharas csokis puding, becsúszott belőle egy egész pohár, 500 g
Inkább meg se néztem mennyi cukor van benne.
Amúgy igyekszem nem félrezabálni, főleg mert ha aznap bevittem már 5-10g monohidrátot, akkor egy kellemes hasmenéssel jutalmazza a dolgot...Meg őszintén szólva még mindig nem mérem a kaját... A héten beszerzek egy konyhai mérleget, és kezdődik a rémálom
Ha pedig már szenvedek azzal hogy méregetem, nem hiszem hogy szétcsicskítom az egészet pizzával meg pudinggal...
-
-
Woodslave
félisten
a hétvégén passzoltam egy családi pizzázást meg tegnap esti lasagnet. Ott szagolgattam, aztán megpróbáltam meggyőzni magam hogy nem kell nekem ez most és sikerült
Reggel meg már nem is hiányzott így sikerül új hétfői súlyrekordot beállítani, azaz nem "híztam" 3kg-t hétvégén..
Nem mondom hogy nem ettem félre mert voltam a gyerekkel moziban és vettünk egy páros menüt 4,8liter popcorn.. Elég komoly kalória ha csak a felét ettem volna az is 300. Zero pepsivel persze, a gyerek simát kért egyelőre csak a nagyobbat tudtam meggyőzni hogy a zero a jó
de komolyan először nem tudtam megkülönböztetni a kettőt mondtam is magamban faxa ha véletlenül megiszok fél liter cukros üdítőt
-
Zola007
veterán
nincs olyan, hogy "kardió" tartomány.
A "kardio" a kardiovaszkuláris edzés rövidítése, ebbe az állóképességi edzés összes formája beletartozik.
Célpulzus tartományt tekintve két típusra osztjuk: aerob és anaerob.
Angolszász nyelvterületen egyébként az aerob edzést jelenti a "cardio", ezért írtam hogy ha ő téved és aerob tartományban edzett, akkor te is, mert akkor pont hogy cardio-zott. Ha már mindenáron bele akarjuk keverni a cardio szót.Angel edzése a célpulzus és az időtartam tekintetében aerob tartományban zajlott, a te intervall edzésed valószínűleg aerob és esetleg anaerob laktacid tartományt jár be.
Az hogy hány perc, km/h, mp, emelkedő, az ég világon semmilyen információt nem hordoz az intenzitásra nézve.
-
dybo
tag
válasz
Zola007 #128085 üzenetére
Nem feltétlenül, bár nem tudom mire gondolsz. Aerob és kardió közt ha jól tudom a pulzusszám ill. az intenzitás a különbség. A videóból megállapítva ez aerob és nem kardio. Azóta már írta, hogy 117 a pulzusa.
Én mostanában csak intervall, kb. 20 perc, séta 6km/h (1-másfél perc), futás 14 (30-40mp). Emelkedő 3-5 között. Ettől össze esnél Angel! Pedig csak 20 perc. -
Angel2014
addikt
válasz
gagyilovag #128080 üzenetére
1, : Az életkoromnak megfelelő pulzus 117 a zsírégetésre bőven elég a biciklizés is amit 50 perc alatt kreálok! Direkt nem viszem magasabbra!
2,: A biciklizést épp ezért váltogatom a futópaddal....de több okból is ideális, Pl: minden lábemeléssel égetem és erősítem az alsó hasat is...nagyon viszeres a lábam és több vizsgálaton nem találtak benne keringést..."azt mondják lehet idegi alapon érgörcs mert máskor meg van keringés " a legjobban a kerékpárt javasolták az orvosok hogy beindítsam a keringést benne.
Anyúnak 31 én akarnak ilyen műtétet csinálni [link] nagyon veszélyes...neki teljesen leállt a keringés egy szakaszon...
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
Angel2014 #128079 üzenetére
Van 2 kollégám.Együtt járnak edzeni,1nap súlyzós,1 nap kardió(heti 6 nap edzés)
Egyikük futópadozik,a másik csak biciklizik(45 perc).A biciklisnek nem igazán látványos a súlyvesztése.
Edzés után:
Egy fasza interval futás 25 perc,a pihenő fázis leglassabb 6-os,de csak az első bevezetőnél,a futás 8-10 sebesség 6-12 emelkedő,és az utolsó előtti szinten 12 sebesség (22.perc)
A közepe felé tesz egy 10-12 emelkedő 9.6 sebesség mellet 1.5 perc,utána pihenőnek egy 6-8 emelkedő 8 sebességen 1.5 perc,és utána szintén 9.6sebesség 10-12 emelkedő 1.5 perc,majd egy pihenőfázis 6,7sebesség 4-6 emelkedő 1,5 perc,majd 8 sebesség 2 emelkedő.stb
A közepén lelököd a láncot azt garantálom
Ha jó passzba vagyok akkor a futási rész 10sebesség séta 6,7.a sprint 14.
Mint a kacsa úgy le vagyok főve utána.
Majd egy kis hasazás,romai pad 3x 25 felülés 15-20kg tárcsával,Utána egy kis hasprés,már csak 60kg körül.(mondjuk mostanában nagyon hanyagoltam a hasazást.
Ha reggel megyek edzeni,akkor kiforgatnám a világot a sarkából,ha délután,akkor már elég tartalékon megy.
Pl. a maiba bele lehetett sz.rrni,olyan keservesen ment.Van amikor kardiónak fitness blender videókat csinálok végig,(tudjátok:ugrabugra
)
-
Angel2014
addikt
válasz
Aventador91 #128078 üzenetére
-
Shingen
addikt
válasz
gagyilovag #128074 üzenetére
Persze, hogy kell.
-
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #128060 üzenetére
A mai egy óra kardió is megvolt...Egy óra kardió! Hassal szaunával...
-
válasz
Woodslave #128063 üzenetére
Az, de együtt lehet vele élni és mivel van gyógyszer ami az eredeti dózisnak most kb a negyede már, ha baj van simán odahajítok neki. Ha nem válik be van más módszer/gyógyszer. Aztán egyszer csak rájönnek a gyógyításra is.
Egyedül a fehérjét hiányolom, a doki szerint ezek a turmix dolgok elindíthatják a folyamatot az arra hajlamosaknál akkor is ha 1éve volt utoljára szedve... - szóval nem mindenkinél mert ha így volna mindenki beteg lenne. Jelenleg így 30-50gramm hiányzik naponta, mégis egyelőre van hízás.
Érettségi közben mikor máskor
készítettem egy előrejelzési modellt, ami a súlyom alapján megmondja hogy alakul majd az egyes végtagok mérete ha mindent megfelelően edzek. Ez pont kapóra jött mert a régen felvett adatok pontatlanok voltak vagy nem is voltak de mivel újra 80kiló vagyok így lemérve mindent vissza lehet számolni és előre is számolni. 2014től viszont minden pontosan mérve van, amikor már 90kiló felett játszottam - így van kontroll is.
És elég kecsegtetőek a várható eredmények mert úgy tűnik hogy az eredeti izomtömeg 90%-ban így is helyreáll majd legfeljebb 15%tzs mellett 90kilón ha fel sikerül hízni addig. Régen 96kilóra kb. 20%tzs adódott.
-
Woodslave
félisten
válasz
SchumiBácsi #128062 üzenetére
a betegségedre emlékszem, csak az nem volt világos hogyan befolyásolja az edzést. Értem. Hát ez kemény
-
válasz
Woodslave #128036 üzenetére
Előtte se voltam igazán erős
A betegségre érdemes rákeresni (Chron / Colitis), tud cifrábbakat is ha valaki tököl vele - pl. fél elmenni az orvoshoz mert mi lesz ha... sokan szopnak vele éveket aztán mire orvoshoz kerülnek már kezdésnek kiszednek néhány bélszakaszt mert szarrá megy addigra.
Az ábra a testsúlyom alakulását mutatja. 2015 nyarán kezdődhetett a dolog, de nem foglalkoztam vele, mert hónapok óta nem gyúrtam igazán és tisztába voltam vele hogy előbb-utóbb fogyás lesz. Ehhez hasonló leállás 2013 őszén is volt ott is ugyanez a séma csak betegség nélkül.
Igen ám csak végül kiderült hogy 15-ben a fogyás a betegség miatt volt, mert akkor meló miatt úgy zabáltam mint állat: 16órákat nem lehetett a szokványos 3-4étkezésekkel megoldani, simán ment az 5-6 hónapokon keresztül, ezért is volt hízás annak ellenére hogy nem edzettem semmit. Nyárközéptől alábbhagyott a meló, ezzel a kaja is, de edzés továbbra se volt - egyébként ez lehet a besokallás időszaka így augusztustól a fogyókúrások álma valósult meg úgy fogytam. Szeptemberbe ráindítottam az edzésre de nem ment igazán, úgy voltam vele hogy vissza kell szokni. Aztán jöttek a séta közbeni megtorpanások, bélmozgások, és odáig fajult a helyzet hogy a napi kaja kb. 1 normál étkezésnek felelt meg. Reggel tudtam ugyan enni de déltől pár kanál akármiből aztán rosszullét.
Ez így ment októberben végig, majd novemberbe túlléptem a háziorvoson és egyből gyomortükrözés magándokinál hátha ott a gond. Szerencsére nem, ezért tovább ultrahangra és ott merült fel először a Chron. Aztán székletvérteszt, pozitív eredmény, automatik bejelentkezés gasztróshoz kórházba. Némi nyomkodás majd elbeszélés közben egyből azzal kezd hogy itt valszeg műtét is lesz - mondom facca
De azért előtte vastagbéltükrözés, gyulladáscsökkentő két hétig szed majd műsor, laboreredmény két hét múlva igazolja a Chront - pont karácsonyra
Gyógyszer beállít és azóta időnként kontroll. A betegségnek még kellett vagy félév hogy végleg eltűnjön, most tünetmentes. Stresszhelyzetben visszajöhet ezért elsődleges fontosságú annak kerülése.
A megerőltető súlyzós edzés kerülendő a szakirodalom szerint ezért kitaláltam hogy úgy fogok edzeni hogy az ne legyen megerőltető. Ezért vannak ilyen kezdetlegesnek ható súlyok mindenhol, és inkább ismétlésszámban alakítok többet. A kitöltési tényező pedig olyan 60% körüli azaz 1órából 36-40perc az edzés. Pulzust érzem végig, 100-120között van így tökéletesen aerob. Csak az edzésnek köszönhetem hogy hízok ebben az évben, egyébként olyan 70-72kiló körül lennék mint előtte. 2016 közepén egyáltalán nem volt edzés, elején próbálgattam de nem is ment így abba is maradt. Ősztől indult újra akkor már tünetmentesen, most ipari de mértékkel.
-
Angel2014
addikt
-
Angel2014
addikt
Lementem egy esti egy órás kardióra közben ment a BCAA és a fehérje is...Egy óra kardió!
Has: 100-100 elhajlás 20 kilóval ..csípőgép 4x50 minkét oldalra...hasprés 6x25 180 kilóval...utána 20 perc szauna.
-
Zola007
veterán
válasz
aelod #128055 üzenetére
Az a magadhoz mért 80% fölötti terhelés, amire képes vagy optimális körülmények között.
A guggolás előtti hasedzés az nem optimális körülmény.Attól most tekintsünk el, hogy a hasedzés eleve összenyomja a csigolya közti porckorongokat, amit ezután megterhelsz még 130 kilóval.
Decc rájt.Attól hogy csinálod és erős vagy, még lesz logikus/értelmes.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Pont ez a testépítés iparág rákfenéje.
Ha valaki rád néz, azt látja, hogy izmos vagy és erős. Ebből levonja azt a hibás következtetést, hogy amit csinálsz az jó és egészséges. Csinálja ő is utánad, csak neki nem kockahasa lesz, hanem gerincsérve.Én azt gondolom, hogy aki ebben a sportban elért egy olyan szintre, ami mások számára irigylésre méltó vagy felnéznek rá, az egyúttal felelősséggel tartozik azért, ami a külvilág felé mond / mutat.
Nem baj, ha megvannak a bevált módszereid, ami neked működik, csak nem szabad ebből általánosítani, mint ahogy pl. rengeteg youtuber csinálja. Amitől az egyik fejlődik, abba a másik belerokkan. Ez a szép és egyúttal csúnya oldala is ennek a sportnak.
-
patex1983
őstag
Szerintetek mennyire jó ötlet láb és has edzést tartani egy napon?
-
Woodslave
félisten
válasz
Aventador91 #128042 üzenetére
Ez a lényeg nem a semmirevaló felpumpált izmok
-
Aventador91
őstag
válasz
BÁ Nutrition #128039 üzenetére
én pl. elviszek 3 zsák cementet egyszerre, vagy bedobom talicskástól a sittet a konténerbe, de húzódzkodni 3szor ha fel tudom magam húzni.
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #128039 üzenetére
és egyre csökken az átlag IQ, ahogy nő a népesség.
Komoly gondok lesznek itt 2025-2030 körül, addigra nő fel a deklaráltan eddigi legbutább generáció a modern világban -
Zola007
veterán
válasz
SchumiBácsi #128035 üzenetére
Stabilizáló izmokat a fekvenyomás, lábnyújtás, stb nem fog neked fejleszteni, mert túl egysíkú a mozdulat.
Azért stabilizáló izmok mint a nevük is mutatja, mert 3 dimenziós erőhatásoknál tartják a stabil pozíciót.
A fekvenyomásban oldalra és a testtel párhuzamosan minimális az elmozdulás.
Ezért mozog úgy a legtöbb hobbigyúrós könyöke egykezessel nyomásnál mint aki be van rúgva. -
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
troller #128037 üzenetére
van egy nő ismerősöm. Edzővel edz, aki nem meri felvállalni annyira hogy nagy súlyokkal dolgozzon, nehogy vele sérüljön le. Múltkor együtt lábaztunk illetve egy időben az pontosabb
Merev lábas felhúzás után mondtam neki húzza fel a 60 kilót klasszik deadliftben. Erre nem mert nem tudja meg milyen sok stb. De aztán simán felhúzta...
Nem akarok itt bunkó lenni távol álljon tőlem mert én is gyenge fos vagyok, de 50 kilós deadlift 10-es ismétléssel azért egy 82 kilós (vagy akárhány kilós) férfinak semmi. Én elhiszem hogy lehet gyakorlatokat úgy csinálni, hogy a 2 kiló is 200-nak tűnjön, csak a klasszikus felhúzás pont nem az. Persze merevlábas változatban végig feszítve lassan koncentráltan ilyen magas ismétléssel még ok..
azért kérdeztem hogy ez a betegség ennyire legyengíti
-
Woodslave
félisten
válasz
SchumiBácsi #128035 üzenetére
Azért egy kétkedőnek 1szeriben húztam egy 80kilót, nem hitte el hogy ennyivel csinálod?
de most komolyan ez a betegség miatt ennyire legyengültél? Vagy nem tudsz keményen edzeni? Mert a súlyod egyáltalán nem tűnik betegesnek, hacsak nem 220 cm vagy..
mondjuk deadlift 10-es ismétléssel már kardió
-
válasz
Zola007 #128034 üzenetére
Értem akkor nekem marad a segédvilla eldobásnál. A szimmetriát megfelelőnek tartom, persze nem mondom hogy vízben van a rúd kinyomáskor de például ilyen szóba se jöhet.
A stabilizáló izmokra hobbigyúrósként nem látok jobb módot mint edzeni úgy mint eddig és minél később szintet lépni - így van ideje mindennek erősödni. 82kilósan most a fekvenyomás 6ismétléses maximuma 52kiló körül adódik, leghamarabb év vége körül várható a 70kiló de csak 4ismétléssel - ez elég lassú folyamat sztem
További fél év kell hogy ebből 10-12őt tudjon majd és tényleg ez lesz a csúcs mert a bélnyavalyára is ügyelnem kell. Számomra a fekvenyomás a legmegterhelőbb, felhúzni vagy guggolni sokkal jobban szeretek, bár ott még ettől is kezdőbb súlyok vannak
.
Azért egy kétkedőnek 1szeriben húztam egy 80kilót, de edzéskörülményben 50kiló megy 10es szériában. Nyárra várható egy 60kilóra emelés - az se fog döngetni hosszútávon, nagyon maximum 100kiló ha elég erősnek érzem a hátországot hozzá... Guggolásra gép nélkül 60-70kiló, géppel 100kiló várható valamikor jövőre.
-
Zola007
veterán
válasz
SchumiBácsi #128031 üzenetére
Elője jellemzően nincs
Ha igen, akkor instabilitás és észrevehetően kezd aszimmetrikus lenni a mozdulat a két végtag között.
Ilyenkor kell inkább eldobni vagy a spotternek közbelépni.
A sérülések nagy része aszimmetrikus erőkifejtés vagy a stabilizáló izmok gyengeségének következménye. -
macera2
aktív tag
Hi Woodslave!
Én is a stillmass whey 80 instant pusztítom. A prospektusa szerint, napi 1 adagnál ne fogyasszon többet. De hát ez nem gyógyszer. Te ezt figyelmeztetést komolyan veszed? Mert én a napi fehérjebevitelnek legalább a felét ebből fedezem. -
válasz
Zola007 #128030 üzenetére
Most az oldalsó vállizom fáj "kint", úgy tűnik az volt a leghatásosabban edzve tegnap - izom az fájhat gondolom
Ízület meg ín ne fájjon se közben se utána semmiképp semeddig gondolom ez a lényeg. Így biztosan elkerülhető a videón is látható probléma, ha nem fáj/kattog hosszútávon az adott gyakorlat?
Aztán lehet még egy hülye kérdés, van előjele hogy valami szakadni/törni fog? Vagy ez inkább az egyismétléses maximum keresésénél fordulhat elő, és olyan szériában nem ahol pl. 6-12 szabályos ismétlésre vagyok képes?
-
Zola007
veterán
válasz
SchumiBácsi #128029 üzenetére
Ami fáj azt ne csináld.
A fájdalom nem a keménység mércéje, hanem egy nagyon hasznos evolúciós védelmi mechanizmus. -
válasz
aelod #128009 üzenetére
Jah, de legalább lehet olyat tanulni tőlük, hogy ezt így ne...
Itt gondolom az a baj hogy a végén egyre jobban ráterhelt az a guminyavalya az egyébként is súlyos (becsléseim szerint 100-120kilónyi) rúdra. Legfelül olyan 160-200kilónyi is lehet a terhelés amit normál esetbe nem tudna lentről kinyomni.
Kérdés ez a jelenség előjöhet normál esetben is moderált súlyokkal? Ha igen mi a megelőzés módja?
Nem sok van hátra a vég-célom eléréséhez, a felsőtest súlyai 10-20%-ot fognak már csak emelkedni a mostanihoz képest, pl. a mell esetében 70kg lesz a tipikus nyomás kezdetben 6ismétléssel és ameddig jut majd az ismétlésszám a továbbiakban.
A láb az kakukktojás, mivel ott új gyakorlatok lesznek ha meglesz a gép hozzá, így nem tudni az meddig megy majd, mindazonáltal a lábtolón a kiakasztásnál visszatörő térd ellen van hatásos védelem amit be fogok építeni.
Ez a váll ami para mert ezt sehogy nem lehet kivédeni, max smith gép, ott is csak akkor ha biztonságos/fájdalommentes pályát találok meg.
Ez jó mottó lehet az összes gyakorlatnál? Ha az ízületben fájdogál/kattog cseréljem másikra és akkor tuti nincs baj? Az időnként kattogós oldalemelésem már kivezetés alatt van, csak az általam elért legnagyobb súlyból van még egy 3×10-es széria a mellről nyomás után de érdekes ily módon már nem kattog bár szeretne - nagyon ügyelek arra hogy mindig olyan szögben álljon hogy ne tegye, még ha nem is hatásos annyira a gyakorlat emiatt.
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #128024 üzenetére
Dehogynem
Olyat lehet nem rendeltem mert nem volt az 5kilósból most meg olyanokat rendeltem aztán lehet benéztem. Tényleg qrva jó az mhn egy hányadék ehhez képest de még az mp se nyűgözött le de ez nagyon kellemes csalódás.
-
Shingen
addikt
Tegnapi mellezés után ma fáj a könyököm.
Nem tudom eldönteni az izület-e vagy inszalag.Egykezes súlyzókkal nyomtam egyenes illetve ferde padon.
Elég fáradt voltam, nem úgy ment a súly mint előző héten, így erőltettem, sokszor alig bírtam kinyomni de vhogy sikerült, addig erőltettem majdnem rajtam is maradtak a súlyok.
erre ma érzem a könyököm odabaszott neki.Valószínű jövőben nem erőltetem a nyomásokat inkább a tárogatás minden fajtája bejátszik majd.
Amúgy mellnél miért erőltetek a nyomásokat, volt már szó róla itt is fekve nyomás sem épp mell gyakorlat.
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #128022 üzenetére
na ez a fehérje teljesen rendben van. Simán oldódik semmi habzás (vagy nagyon gyorsan ülepszik) Mondjuk ebből a citromos sajttortából nem biztos hogy 5 kilósan rendelnék, de még az íze is rendben van, lágy és főképp semmi édesítőszer és vagy gyógyszeres kellemetlen mellék/utóíze nincs. Oldódásban simán veri az MP-t, de állagban is. Még megkóstolom a többi ízt de valszeg ebből lesz a következő fehérje ha elfogy mindenem.
-
Woodslave
félisten
na megjött a stillmass whey 80 instant. Ma próbát teszek a citromos sajttorta ízesítéssel.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kari1 #128014 üzenetére
ja így gondolom én is. Mondjuk nekem már eleve az jött le abból amit olvastam, hogy az edzésterve a heti egyszer megküldjük az izmot max volumennel, szuperszettezve (ugyanazon testrészt) intenzitás fokozó technikákkal aztán hagy szóljon. 8 hét alatt megfelelő kajával még el is tudom képzelni, hogy lesz némi pumpálódás aztán mindenki boldog.
-
Kari1
aktív tag
válasz
aelod #128015 üzenetére
Tudom hogy a személyi edzés nem olcsó, de attól még hogy azok drágák nem jelenti azt hogy ez olyan hú de jó ajánlat lenne.
(Persze ha jönnek majd beszámolók és mindenki elégedett lesz akkor nem szóltam, de egyelőre az az érzésem mint mikor egy egy YT sztár kiad egy online könyvet /pdf-et/ a titkáról jól drágán és kb semmire nem jó) -
Kari1
aktív tag
válasz
Woodslave #128001 üzenetére
Valahogy az az érzésem hogy 20k-t nem fog megérni. Nem tudom mennyivel adna többet mint az ha valaki utána néz a dolgoknak és rendesen kajál. Milyen olyan "secret" van naturalban ami eszméletlen módon dobna vkin és ami már nincs fent a neten.
Mert az hogy összedobnak egy étrendet / edzést az szerintem 20k-t nem ér meg. Főleg hogy itt edző sem lesz melletted aki esetleg motiválna, segítene ha éppen erőltetett ismétlés van.
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #128011 üzenetére
Hát most minden bántás nélkül de ez a te egyéni hülyeséged. Dallas minden csak épp nem egy formátlan tömb.
Mindenki visszanyúl Arnoldhoz és azt sírja vissza. El kell fogadni, hogy most más az elvárás. BTW én sem szeretem a kidülledő nagy beleket és a mass monstereket (Winklaar, Ramy) sokkal jobban preferálom Cedric vagy Flexatron formáját.De inkább ez a forma ami mozgat
-
aelod
veterán
válasz
SchumiBácsi #128007 üzenetére
Utálom az ilyeneket nézni. De a legdurvább eddig a srác aki lábtolózott.
-
-
aelod
veterán
válasz
Jim-X #128003 üzenetére
Eredés-tapadáson nem javít semmilyen goggsz.
Legutóbb csóri összeesett a színpadon. Nem tudom mennyire lehetett köze ehhez az, hogy betegen készült fel az utolsó hetekben vagy a már benne lévő kemikáliák adták neki az érzést. Esetleg a kettő együtt.Fitbalance-on is összeesett egy men's phisique-es srác a színpadon. Úgy kellett levinni....Junior kategóriában már tele vannak, nem tudom mi lesz ezekkel később 30-40 évesen. Lehet majd mennek Dr. Pajzsmirigyhez
-
Woodslave
félisten
Hungarian Hammer challenge - jelentkezik vki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest