- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Coccolino_O #22094 üzenetére
Jaja, itt okoskodtam először, de már azelőtt edzettem
A topikba meg bele-beleolvasgattam már évekkel ezelőtt is, csak akkor még nem gyúrtam vazze, így nem is pofáztam bele
-
strabowsky
tag
válasz
Coccolino_O #22068 üzenetére
Főleg úgy, hogy 2000 Ft-be kerül most a patikába...rögtön vettem kettőt is
-
Dexar007
veterán
válasz
shteer #22089 üzenetére
Olvastam én is egy pár cikket/személyes véleményt a hallal kapcsolatban,de baromságnak tűnik eddig az összes. Ha csak elém tennék bekötött szemmel,simán rámondanám azt,hogy pontyot eszek.
Ja,és egyáltalán nem szálkás,egy keszeghez képest pl.
Amúgy.: [link]
[link]Itt pedig a kommentekben olvashatod,hogy mennyi f*szságot összehordanak szegény halról.: [link]
Juj szálkás így meg úgy,miközben átlag évi 3 kilót eszik a magyar,ennek a fele karácsonykor a ponty, a másik fele nyáron a halászlé.Viszont egy jó dolgot legalább sikerült elcsípnem a hozzászólások között.: ,,busa a legolcsóbb hal. ára Szolnoki piacon kb 400ft kg"
-
shteer
titán
válasz
Dexar007 #22087 üzenetére
állítólag a busa szemetebb, bár én ki fogom próbálni - rá nem fogok szokni, az biztos
-
Dexar007
veterán
válasz
Woodslave #22067 üzenetére
Egyáltalán nem.Ahhoz képest,hogy miket lehet olvasni róla,teljesen finom és ehető hal. Leginkább a pontyhoz lehet hasonlítani,ráadásul pucolni se kell,mivel szeletekre van vágva így egyből mehet a palacsintasütőbe.
A képen egyébként hekk van ennek 900 a kilója, finomabb is valamivel,viszont csak "félig tisztítva" kerül lefagyasztásra--legalábbis amit én vettem--,vagyis darabokban volt,kibelezve,viszont a pikkely+ az uszony otthoni móka leszedni.
meroly.: Igen,paradicsomos hal íze van.
-
spammer
veterán
válasz
Woodslave #22080 üzenetére
Azért nem évek óta, csak soknak tűnik, mert sokat pofázok
(Gyúrás helyett
)
A puncis téma az biztos igaz
--
No egy kis bunni:"Szeretettel várom a buzyzzrajongók támadását, csak nem tudom, mit fognak csinálni? Megütnek férfiretiküllel? Megrémisztenek szemfestékkel vagy buziséróval?" [link]
A másik meg: Spartacus edzésterv
[link] Lehet, hogy ez Ijk volt?
-
spammer
veterán
Brasch Bönce kigyúrta magát és megmutatta az elképesztően izmos felsőtestét
Hát azért ennyire én is ki vagyok gyúrva
-
shteer
titán
válasz
Stalker-2572 #22066 üzenetére
csokapikkal se jó?
-
Coccolino_O
őstag
válasz
strabowsky #22064 üzenetére
Ez nagyon jónak tűnik, ha naponta csak egyet veszel be, akkor meg kétszer annyi ideig elég lesz.
-
Stalker-2572
veterán
Sárgabarackos ivójoghurt + fehérjeliszt =
-
Dexar007
veterán
Egyetek halat!
Én ma ilyet csináltam.Akit érdekel.: olívaolaj + natúr paradicsomszósz + halacska + rizs+ zöldség. Picit tökölősebb mint a csirke, de összességében kb plusz 5-10 percet vesz el az életedből--vagyis 15 perc alatt kész.
Közben rájöttem,hogy hallal lehet a legolcsóbb tömegnövelős étrendet összehozni.A busának kilója 600Ft körül van,persze van benne némi csont,de gyakorlatilag 100% hús,mindenesetre azért számoljunk 700-al.Havi 20 kiló belőle 14k + 3k a rizs (napi 500g-vel számolva,de nektek annyi nem kell) + 4-5k a zöldség szintén napi fél kilóval számolva.
Ráadásul halolajra sem kell költeni. -
strabowsky
tag
válasz
Coccolino_O #22060 üzenetére
Köszönöm a hsz-t kb nekem is ez a véleményem, találtam egy ilyet is és ahogy elnézem az általad említett Glüközamin-Konddroitin-MSM összetevőkből talán még ebbe több is van....[link]
-
Lipton
őstag
válasz
God Vazzeg #22008 üzenetére
90kg körüli kategóriában 160kg körüli súly az kb milyennek számít?
-
venge
aktív tag
A tegnapi, szegedi versenyről:
Ő pedig a mi termünk gyümölcse:
Junior 1. hely
-80 kg 3. hely -
Coccolino_O
őstag
válasz
strabowsky #22036 üzenetére
Nekem az arthro guard jött be, de ha belegondolsz, végső soron mindegyikben ugyanaz van. Msm, glükozamin, meg kondroitin. Csak valamelyik jobban megéri anyagilag, van amelyik kevésbé, függ ugye ez a tabletta mennyiségtől és a tabletta tartalmától is. Ki kell próbálni, nem vagyunk egyformák, másnak meg haszontalan volt az, ami nekem jó volt.
tatabánya: Mit takar nálad ez az "órás edzés"?
-
strabowsky
tag
válasz
BÁ Nutrition #22055 üzenetére
Azt mondjuk még nem próbáltam...az a gond hogy már így is vannak kopások (a vállba, arra is lehet kapni bandázst? ) tehát jobb nem lesz, csak meg szeretném védeni ahogy tudom
-
Nordik
őstag
Ezek a szerződéses kondibérletek hogyan működnek?
Oké, hogy megkötöm, de ez milyen kötelezettségekkel jár? Illetve mi van ha tegyük fel nem tudom tovább fizetni mert mondjuk munkanélküli leszek vagy akármi.
-
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
strabowsky #22036 üzenetére
bandázs?
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #22050 üzenetére
Magyarul be kell rakni a mellet lábazás mellé hogy egy kicsit visszacsoffadjon a többihez.
Nembeszélve a műhisztiről, a hobbi testépítés több hibát is megenged, ráadásul a mell egy olyan izomcsoport ami nem igen lesz soha túl fejlett hogy elcsessze az arányokat, mint mondjuk egy kanálsegg, vagy fatörzs nyak.
-
hrvp
aktív tag
Nekem meg nemsokára tekerés, mert nekem meg a gyomrom túlfejlett.
-
spammer
veterán
Nekem is nemsokára mell-kar. De nekem nem túlfejlett sajnos
-
Jojo5
őstag
mell volt, atta'
-
Woodslave
félisten
válasz
tatabánya #22039 üzenetére
nekem az a véleményem a HIT-ről, hogy nem jobb mint a heti 4 testépítő jellegű volumen edzés (bar a tudomány egy része szerint a hypertrófiahoz volumen kell) azaz nem leszel izmosabb, de annyiban jobb, hogy gyakorlatilag atlagjózsi ugyanoda jut vele is, csak kevesebb időt baxott el az életéből
-
tatabánya
senior tag
válasz
Radnix #22038 üzenetére
csak nekem ami lejött a cikkből az az, hogy heti maximum kétszer és akkor is fél órát edzeni nagy súlyokkal intenzíven, ami az itt olvasott heti 4 alkalom és órás edzésekkel szöges ellentétben áll
a másik hardgainer feltevés szerint pedig az emberek többsége ebbe a csoportba tartozik akinek szintén a rövid edzések sok pihenővel válhatnak be, holott ugye az összes gyurma hétfő szerda péntek heringparti a helyi kondiban -
strabowsky
tag
Hy!
Tudnátok Nekem ajánlani izületvédő(ke)t ami tényleg hatásos is és tapasztalatok is van róla.....jöhet akár gyógyszertári is. Persze az ára is legyen barátságos -
meroly
veterán
-
Sotho
őstag
válasz
littlelion21 #22029 üzenetére
Nagyapja inkább.
-
tatabánya
senior tag
látom, hogy itt sokan mondjátok ezt a heti 4 edzést, erről a cikkről mi a véleményetek, illetve a hard gainer dolgokról?
[link] -
venge
aktív tag
válasz
God Vazzeg #22019 üzenetére
Ahogy korábban már írtam, tőlünk hárman indultak. Norbi 86 kilójával 200 kilót húzott fel, Feri 180 kilót nyomott pressben, 240 kilót húzott fel. Joe (egy pinki-punki gyerek, teletetoválva) 215-öt húzott fel, 160-at nyomott fekve.
-
shteer
titán
válasz
God Vazzeg #22019 üzenetére
grat!
jövőre cél a dobogó?
-
Woodslave
félisten
válasz
mennyit kellett volna nyomnom, hogy a nőknél 2. legyek?
-
meroly
veterán
válasz
Tipo16V #22021 üzenetére
A-t nyomtam eddig, de mellben én a túlfejlettek közé tartozom, így kicsit vissza akarom venni, úgyhogy nem baj ha láb után van, bár érdekes lesz, azért a váll könnyebb volt egy kemény lábazás után, meglátjuk.
Igazából tudnék négyszer, de azt majd csak idővel.(#22022) Coccolino_O: igen a has szerintem is felesleges volt, egyrészt mert a végére úgyis fos voltam, nem tudtam rendesen koncentrálni rá, csak le akartam tudni mielőbb, másrészt meg semmivel nem lett "kockásabb" a hasam, állva 4 pack ugyanúgy, ülve meg 1
-
-
Tipo16V
aktív tag
szerintem A .
labat mellel semmikeppen sem raknam ossze.
4x nem tudsz menni? -
meroly
veterán
Szerintetek melyik a jobb elosztás?
A
mell-tric-has
láb-váll-has
hát-bic-hasB
hát-váll
láb-mell
kar-has -
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #22016 üzenetére
Jóvan
-
hrvp
aktív tag
válasz
" Tudni kell, hogy tegnap vállaztam, azaz majd lerohad a vállam, egyáltalán nem készültem, és diétázok is
Nagyon max 140-et tervezek nyomni, és kész"
Grat, ezek szerint hoztad az elvárásaidat. Asszonypajti miatt meg
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
gratula az asszonynak, te meg szedjél kreatint vagy valamit
-
_NCT
addikt
válasz
Ez igen, gratulálok
-
gaborh
aktív tag
válasz
Gratula az elért eredményekhez.
-
meroly
veterán
válasz
Gratula!
-
válasz
Ki nyomott 270-et raw-ban? Ilyenből nem sok ember lehet az országban, talán egy tucat se.
#22012: odab@szós egy kép!
-
spammer
veterán
válasz
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
Casanova*
veterán
válasz
szép,gratula!
-
God Vazzeg
veterán
Na gép elé jutottam. Életem legszarabb formáját nyújtottam, 140kg-on végeztem, 150 nem ment. Mindegy. 7. helyen végeztem, eddigi legrosszabb helyezésem lett. A mezőny nagyon erős volt, 155-ös kezdősúlyok voltak szinte mindenkinél, volt aki 180-on kezdett -100-ban
Egy barátom 100+-ban indult, 200-at nyomott, 5. lett
volt egy 270-es nyomás is rawban
Asszonypajtit indítottam -62,5kg-ban, 1. helyezést ért el, sőt abszolut 1. is lett, wilks szerint ő nyomta a legnagyobbat, élete első versenye volt. Büszke vagyok rá
-
_NCT
addikt
válasz
Casanova* #22000 üzenetére
Pulzustól kb 2 utcányira lakom, de én meg azt nem szeretem, túl Wellness feelinges.... Sporit én sem annyira bírom már, de jelenleg a 4 hónapos edzésmúltamhoz még tökéletes az a felszereltség ami ott van, aztán egyszer csak én is váltani fogok....
Óccó oszt jó, 4 hónapja járok a 30 napos bérlettel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest