- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
szőröscica #84998 üzenetére
Nekem meg anaerob. Felvittem a max terhelési zónába, dombos tempófutás. Atta.
-
Dexar007
veterán
válasz
szőröscica #84998 üzenetére
-
szőröscica
addikt
El is felejtettem mondani, hogy ma aerob volt.
-
kolosanyi
veterán
válasz
sutyesz96 #84996 üzenetére
Egy poweres, hidalós fekvenyomás is kontrollált. Attól még, hogy (relatíve) kis súllyal dolgozik, nem biztos, hogy TUT módszert alkalmaz, lehet, hogy csak a sokadik sorozat, vetkőzőket, szuperszetteket csinál, vagy együtt edzi a kart a háttal és a végére tette ezt a gyakorlatot stb.
-
sutyesz96
őstag
válasz
szőröscica #84995 üzenetére
Kontrolláltan, nem úgy mint mi.
-
-Mike-
addikt
-
kolosanyi
veterán
válasz
FIREBLADE78 #84981 üzenetére
Szerintem is. Tudom-tudom, csúszdázással nem lehet... Mindenesetre úgy nem igaz, mint ahogy a köztudatban él. Nem fog leesni az izmod, ha egy bizonyos szintnél többet edzel, inkább az ízületeid mennek szarrá.
-
GoTReX
őstag
válasz
Így hogy most szabin vagyok,főzök eszek,pihengetek edzem mindennap így én sem érzem.
Sajnos ez nem alapállapot.Két műszakban hetimelóval más a matek sajna,és szurit még csak meg sem említettem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ennyi cuccal, meg ha ennyire nem lenne más dolgom, mint csak a vasak között mereszteni a seggemet, hát számomra is bullshit lenne a túledzettség.
-
Dexar007
veterán
válasz
marked one94 #84987 üzenetére
ok
-
marked one94
őstag
válasz
szőröscica #84984 üzenetére
ok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
-Mike- #84982 üzenetére
a Nemeth Pisti azert hagyta abba a versenyzest mert ahhoz h tovabb tudjon lepni kb 2-3x annyi kogszot kellett volna magaba tolnia mint elotte, pedig mar nagyon komoly mennyiseg volt benne. tehat van ertelme ilyen edzesvideokat nezegetni, mert te is lehetsz ilyen naturalban
riccs pinaja meg kb 30liter szintolt tartalmaz. bar mondjuk epkezlababb fizikuma van mit az atlag szintolmankinak -
Woodslave
félisten
válasz
Ha Ennyire tele vagy mint ezek akkor sztem is hülyeség
-
szőröscica
addikt
válasz
marked one94 #84970 üzenetére
Pedig lehet, hogy ha érdekelne, akkor használnád az agyadat, és nem kérdeznél akkora orbitális baromságot mint fentebb.
-
-Mike-
addikt
válasz
De ezek négerek, ránéznek a súlyokra már izmosak is, ilyen genetikával könnyű, meg a csapvíz...
-
FIREBLADE78
addikt
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #84979 üzenetére
jellemzően az ásványvízben több van, pont ettől ásványvíz
Így diétában sem szól semmi mellette -
Zola007
veterán
válasz
kolosanyi #84976 üzenetére
Te már tudhatsz valamit!
Jó úton jársz és ha betartod a legutóbbi szeánszon elhangzottakat - valamint megérkezik számlánkra a kért fix összegű, de kizárólag szabad akaratodból utalt adomány, akkor jövő vasárnap vidám, zenés körülmények között teljes jogú szektataggá avatunk -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FIREBLADE78 #84974 üzenetére
nem de a mellette lévő xarostörölköző amire az van írva Lakatos Dzsézönsztétem-jé az az enyém, nyilván...
amúgy mi az a pest?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
BÁ Nutrition #84952 üzenetére
Figyelj,te nem a bercibe jársz? Egyik szutykos,szakadt szivacsra rá van írva,hogy "bá"
-
Woodslave
félisten
Vótam atta. Mell váll. Bedurranva már úgy néztem ki mint aki legalább egyszer már volt teremben. A formának azért nem tett túl jót a 3 nap napi 1000 gramm cukor
A fehérjét csapvizzel ittam
-
Zola007
veterán
válasz
marked one94 #84968 üzenetére
Tejjel sem szabad, mert báni megmondta, hogy tejet csak gyerekek vagy kiscicák isznak.
Vagy mindkettő -
-
Ijk
nagyúr
válasz
marked one94 #84961 üzenetére
Nem mindegy. Az egyik 1 fillérbe kerül a másik 20 forintba.
-
Zola007
veterán
válasz
marked one94 #84965 üzenetére
Dobod el!
Csak Pi vízzel szabad, mert a csapvíztől leesik az izom, a szénsavastól elsavasodik a véred és meghalsz, a mentestől pedig boozi leszel. -
brownus
veterán
válasz
Ezt csak hallkan merem leirni, de ha rozsaszin kupakos flakonbol iszod az asvanyvizet akkor meg bzi leszel...
-
aelod
veterán
válasz
Persze.
2 hülye okoskodott valószínűleg(#84962) -Mike-
Ez qrvajó
-
-Mike-
addikt
válasz
-
marked one94
őstag
Üdv!
Pár napja hallottam egy beszélgetést a terembe hogy nem mindegy hogy csapvízzel vagy szénsavmentes ásványvízzel isszuk edzés után a fehérjét. Ennek van valami alapja vagy valami hülyeséget hallottam?
-
kolosanyi
veterán
válasz
BlackTiger #84958 üzenetére
Persze, agyon lehet variálni a gyakorlatokat, hogy tetszőlegesen könnyűek vagy nehek legyenek. Nincs olyan izomcsoport, amit ne lehetne megdolgoztatni saját súllyal is. Viszont izolálni sokkal nehezebb, illetve a haladó saját súlyos gyakorlatokhoz nagyon erősnek kell lenni, illetve az ítéleteket is terhelik a nyújtott karos gyakorlatok. Aki csak jobban akar kinézni, sokkal egyszerűbb dolga van ha elmegy terembe és gépekkel, súlyzókkal edz.
-
BlackTiger
tag
válasz
kolosanyi #84941 üzenetére
Pont tegnap láttam ennek az inverz lábemelésnek a kondis női változatát, az talán még mindenkinek megy.
A lány vállból tartotta magát egy olyan gép előtt, aminek az ülőkéje sínen volt, és arra tette fel a lábait, úgy húzta közelebb a testéhez és vissza.
Az is a jó amúgy a saját testsúlyos gyakorlatokban, hogy mindig van könnyebb változat és mindig van rávezető gyakorlat, csak ez mondjuk nem olyan egyértelmű, egy fokkal több utánajárást, próbálkozást igényel, mintha csak a súlyokat pakolgatnád.
Én amúgy úgy edzettem alsóhátra régebben, hogy megfogtam egy pad szélét vagy a bordásfal egyik alsó fokát, szemből, egyenes testtel és hajlítottam hozzá a könyököm. Ez elég nehéz, cserébe viszont szétcseszi a könyököd, úgy-hogy gyorsan abbahagytam.
Viszont tény, hogy edzi kb. az egész törzsed is.
-
_NCT
addikt
Brownus csak azokat akarja védeni, akik nem lábaznak.
-
Dexar007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #84952 üzenetére
Hat a buzik ki mas. Akik egyben libsik is,ugyhogy legendas a logikajuk is.
-
-
Dexar007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #84950 üzenetére
Tudod,ez ugy van,hogy aki ,,utalja a buzikat,az maga is buzi".
Szoval ez lehet rosszat jelent.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
brownus #84913 üzenetére
De jó lenne már ha nem hirdetnéd ebben a topikban is az agyhalott lobbi dumádat.
Főleg ez a mindenkit homofóbozás, na az a primitív. (pláne hogy azt sem tudod mit jelent) Meg azt sem értem, te mi a francnak erőlteted amikor neked igazából semmi közöd hozzá (?), na meg amellett hogy senkit sem érdekelne, és csak bosszantja azokat, akiket egyébként eddig egyáltalán nem zavart ez az egész. -
-Mike-
addikt
Motivésön
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt, adta. De most már enni kell, mert kezdek szédelegni, reggel ettem utoljára szénhidrátot, most jól fog esni az a szűk 40 gramm, amit estére terveztem.
-
kolosanyi
veterán
válasz
Zola007 #84934 üzenetére
Jóhogy!
Alapvetően tornászos gyakorlatok, azért nem írom, mert többnyire olyan testhelyzetben végzik őket, amiről tudom, hogy a topik többsége a büdös életben nem jutna el odáig, hogy kipróbálja.
Például a fejállásban inverz lábemelés pont egy ilyen gyakorlat. Ugyanez kézállásban az erőkézállás, ez rettenetes váll erőt követel meg, gyakorlatilag egy előre emelést csinálsz meg a teljes testtömegeddel. Mellette természetesen szükség van a törzs, ezesetben a gerincfeszítők erejére, hisz azzal egyenesíti ki az egészet a tornász.
Az átlag kondis számára inkább az inverz lábemelés variációk lehetnek érdekesek. Erre nem találtam anyagot, de úgy tudnám elmagyarázni, hogy lehasal az ember egy hiperhajlító géphez hasonló valamire, csak nem a lába, hanem a felsőteste a rögzített pont, és ahhoz képest egyenesíti ki a törzsét meg hajlítja be. Pont, mint fejállásban, csak itt hason fekve. Ehhez mondjuk egy tornaszekrény, vagy egy megfelelően magas pad szükséges és máris lehet nyomni. Az ilyen superman gyakorlatokat, meg hasonló izéket most hanyagolnám, nem sok értelmük van és sokaknak gerincfájdalmat okoz.
Érdekesek lehetnek még a különböző hídtartások. A hagyományos tornász hidat mindenki ismeri és többnyire senki nem csinálja, pedig egy nagyon jó gyakorlat tud lenni, de sokaknak ez is fájdalmat tud okozni. Viszont a kínai hídtartás (8:33-tól) megint egy jópofa dolog, itt is az egész törzs erejére szükség van, de kiemelt szerephez jut az alsó hát.
-
_NCT
addikt
Na itt vannak a Sound-os testőrök. 2 értékelhetőt láttam, többi topikátlag.
Ne felejtsetek nyomni egy "nedves bugyi" -t.
-
Zola007
veterán
válasz
RexpecT #84936 üzenetére
legalább kiugrott a nyúl a szegényes információk alkotta bokorból
De hogy segítsek is, hátgyakorlataid variáld át, inkább szélesítő gyakorlatok irányába
Azt a 85 cm-ert behúzott hassal mérted?
Másrészt abba is gondolj bele, hogy alacsonyabb embernek rövidebb törzs esetén a belső szervek is máshogy igényelnek helyet, ezért is vastagabb a hasi rész (ttbbek között ezért is erős az alacsony erőemelők törzse) -
RexpecT
addikt
Nem szívatok én senkit. Feltettem egy - mint kiderült hülye kérdést - , te meg beszóltál. End of story.
-
Dexar007
veterán
válasz
brownus #84913 üzenetére
Elolvastam. Nagyszerü, liberalis fröcsöges több bekezdesen keresztül.Jo lenne ha nem ilyen szarokat olvasgatnal,hanem hasznalnad a jozan eszed.
,,Nem foglalkozom azzal, hogy ki meleg, ki hetero, kinek van barna haja, kinek van szőke haja vagy fehér bőre."
Nem hat.Csak az ilyen liberalis buzik mennek at az elsökent az utca tuloldalara ha meglatnak egy neger csoportot.
Felejtsük mar el ezt a ,,mindenki egyenlö" dolgot.Mert kurvara nem igaz.Senki sem születik egyenlönek,es soha nem is leszünk azok.Pont.Ami pedig a
buz..melegseget illeti.: Mindenki krvra leszarja. Csak a hangos kis 0.5%,aki törtenetesen melegnek született,ügyet csinal belöle,söt jogokat is követel,a nagy büdös semmire. Nem is ertem,hogy a kerekesszekesek,vagy a valoban hatranyos helyzetüek miert nem vonulgatnak? Nekik meg talan okuk is lenne ra,de nem,a buziknak kell vonulni! Mert szegenyek melegnek születtek,es most mar mindenkinek szeretni kell öket. -
aelod
veterán
válasz
brownus #84913 üzenetére
Mega off jön. Egy épeszű ember sem adja a nevét semmilyen vonulgatáshoz vagy prájdhoz.Ez színtiszta provokáció semmi több. Van homokos ismerős esze ágában sem lenne reverendában zászlóval a kezében ami nagy Magyarországot ábrázol, közepén egy f*sszal, sípot fújdogálni az Andrássyn. Ezeket a "melegeket" mindaddig tolerálom amíg nem akarja mindenáron lenyomni a torkomon a másságát. Úton útfélen hangoztatva, hogy nekik is vannak jogaik. Igen van joga. De kötelessége is tolerálni a társadalom többségét egy olyan keresztény országban ahol a családot mint intézményt alkotmányba rögzítette a tisztelt 2/3-ad. Hetero felvonulás sincs egy világörökség részeként nyilvántartott köztéren. F*szokat és csöcsöket lóbálva hirdetve a hideg büszkeséget.
Roberta meg inkább hallgasson. Soha nem értettem ha valaki forgatja a talmudot vagy a tórát ( vagy épp egyiket sem mert nem tud olvasni a saját nyelvén) az miért vállal politikai véleményt.
-
Zola007
veterán
válasz
RexpecT #84907 üzenetére
akkor minek szivatod itt a népet?
Egy ilyen forma nem úgy lesz, hogy "múlthéten kezdtem gyúrni oszt véletlenül így sikerült"
Illene annyi önkritikának tartozni hozzá, hogy ha széles a törzsed akkor azt nem fogod megváltoztatni hipp-hopp. Ha zavar, akkor leadni meg úgy tudsz belőle, ha törzsre csak módjával edzel. Rövid vagy, minden komplex gyakorlatban 10 centivel rövidebb terület viseli a terhelést, ne csodálkozz hogy zömök vagy -
Morris
veterán
válasz
God Vazzeg #84925 üzenetére
Jaja
-
Morris
veterán
válasz
God Vazzeg #84920 üzenetére
Hiába na. Tömeg van és kicsit növekszik is. Pedig max 1600kcal a napi kalória bevitelem. Elbaszott egy genetika ez.
-
RexpecT
addikt
válasz
HussarF #84910 üzenetére
Köszi a tippeket, hiperhajlítást eddig nem csináltam még
.
Nézegettem online kalkulátorokat és azok szerint nem túl jó a csípő-derák arányom. Bár könnyen elképzelhető, hogy azt átlag embereknek találták ki, mint a BMI-t.
HussarF:
Azt várom, hogy jobban meg legyen a "V" alak. -
brownus
veterán
válasz
Dexar007 #84764 üzenetére
elég primitív hozzáállás, de legalább van hová fejlődni, már bocs. ez az abnormális hozzáállás amit ti műveltek. a pedofíliát meg idekeverni, lol...
ezt tessék elolvasni: A szeretetet veszem észre a világból" - Alföldi Róbert Pride-nyitó beszéde.
nem csak Neked, az összes homofób gyúrósnak!
-
Woodslave
félisten
válasz
RexpecT #84907 üzenetére
faxa a forma. Miért lenne ez vastag? Egyáltalán nem aránytalan a felsőtestedhez képest..
Amúgy a felhúzáson (bár nem kimondott alsóhát gyakorlat ha úgy csinálod ahogy kell) meg a hiperhajlításon kívül nem jut eszembe semmi. Esetleg földön fekve homorítás meg szupermen gyakik. De majd Kolo mondja mert ez már az ő szakterülete
-
-Mike-
addikt
Két bioteches protein bar elfogyasztása után megnézem mit tartalmaz... egész napos lelkifurkám lesz.
Ezt enyhítve ma meghozták a smartbelt-emet, mászókássanyinak csak ajánlani tudom.
Futáshoz, mókuskerékhez, mindenhez jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest