- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz -Mike- #85097 üzenetére
Akinek túl izmos, annak egy light kiadás
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-Mike-
addikt
Csakaszkítek!
-
pocokxx
Közösségépítő
Arnold nyomást "szabályos" állva csinálni? Nincs dönthető fekpadom itthon...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Zola007
veterán
válasz Apollyon #85083 üzenetére
kutyulós kávé és beledobok 50-100mg koffeint
Lassan, de hat és olcsó isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
Igen, ez nekem minden kipróbáltnál megvolt, csak a nitroxnál más is.
Az első fél -1 óra nagyon jó, mindig azt érzem hogy egy telefonkönyvet ketté tudnék tépni. Persze nem, inkább maradok a wc papírnálSzerintem edzés alatt én L Carnitines vizet fogok inni. Mármint L carnitin folyadék, simán vízbe öntve. Így is elég a cukros rész a pow3rednél.
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz #04230330 #85082 üzenetére
nálam pulzust nem bánt, de imádom amikor "beüt", kicsit olyan "emelt hangulatban" leszek tőle
Nem kalapál a szivem, csak érzem hogy jobb a teljesítményem, mintha jobban bírnám hasznosítani a nemlétező izmaimat
Edzés előtt nitrox, edzés alatt meg l-karnitines pezsgőtabit iszok, így nagyon jól adja nálam..[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Apollyon
Korrektor
válasz #04230330 #85082 üzenetére
Egyszer a War Machine-t próbáltam, de rohadt szarul lettem tőle, remegett a kezem, és úgyéreztem jó lenne egy kétórát magzatpózban feküdni, mint egy kisbaba. Szóval az ilyen cuccokat inkább skippelem, kávé max, vagy ginkgo biloba vagy mi a frász.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
törölt tag
válasz Apollyon #85080 üzenetére
A sima kávé nekem sem segít. Szóval valami más van benne amire így reagáltam.
A Nitrox pl eléggé megijesztett.
Éhgyomorra ittam meg, elmentem futni. Futás tök jó volt, 50 perc alatt 9 km. Hazamegyek, és elkezdett össze vissza szétesni a pulzusom, kellett egy 20 perc fekvés mire jó lett minden. -
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok. Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Jelenleg a következő lebontásban és időpontokban edzek:
Hétfő : hát
Kedd : edzés(Röplabda:futás+láb+játék~2 óra)
Szerda : Mell
Csütörtök : edzés(Röplabda:futás+láb+játék~2 óra)
Péntek : Bicepsz+Tricepsz
Szombat : Váll
Vasárnap : PihenőA kérdésem, hogy szerintetek ez túledzéshez vezethet?Esetleg vonjam össze a hétfőt a tricepsszel és a Szerdát a bicepszel és így egy nap pihenőnapot betudnék iktatni a héten.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
Én rákattintottam a linkre, de nekem csak ennyi jön be: [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tutis
őstag
válasz kolosanyi #85059 üzenetére
nem ferdít az, csak terel az állati fehérje felé.
Ha fejlődéshez pl kell a 2g/ts, ha mind állatiból kapod meg, akkor fejlődsz. Ha felét növényiből kapod meg, akkor lehet hogy nem fejlődsz annyira, ezért is írja hogy "egy járulékos plusznak tekintem a fehérjetartalmukat."
Lehet számolni vele nyugodtan, de ha nincs meg a kívánt eredmény, érdemes változtatni az arányokon. Inkább legyen meg állatiból a minimum szükséges, és növényiből rámegy a plusz, mint a minimum szükséges a kétfajtából tevődjön össze. Én így értelmezem a cikket...http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
pana0017
senior tag
Sziasztok, jövő szombaton egy fél órás nagyon intenzív futóteszten kell részt vennem reggel 7-8 felé. A kérdésem az lenne, hogy mikor és mit egyek az előtte lévő napokban és közvetlenül előtte, hogy végigbírjam energiával de a teljesítményemre ne hasson ki?
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Az is megérne egy misét, hogy mi van akkor ha valaki eddig nem felismert emésztési rendellenesség miatt rosszul emészti pl a túrót.
Simán előfordulhat, hogy jobb hatásfokkal hasznosítja a lencse fehérjetartalmát mint a túróétMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #85056 üzenetére
biológiai hasznosulás alapján lehetetlen, mert az mindenkiben más.
Ellenben beltartalmi érték alapján listáztam anno az 1-1 makróra legtisztább tápanyagok ft/g (makró) árával számolva kizárólag beviteli szempontból (aminosav profilt és zsírsavakat ne nézzünk):Ebből látszik, hogy gyakorlatilag minden "megéri az árát", kivéve a tonhal és a 3500 ft/kg-nál drágább fehérjeporok
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
Ennyi rokkantnyugdíjas még a körzeti rendelőben sincs hétfő reggel, mint itt
szerintem jónak tűnik..
-
-
Zola007
veterán
válasz #04230330 #85054 üzenetére
"Mi kellhet még bioboltból?"
mondjuk a debreceni üzletből a pénztáros csaj
azt elfogadnámMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Woodslave #85052 üzenetére
Szerdán voltam edzeni utoljára, a csütörtöki átcsúszott péntekre, ahol is a 10. percben meghúztam a derekam. Azóta pihentetés, ma megyek ismét. hát eléggé faszkivan állapot, és a július megint szívás lesz, mert most megyek 1,5 hetet edzeni, aztán megint 5 napig nem, aztán már augusztus. De azért a 2,5 hónap alatt remélem van időm még szálkásodni október közepére. Tartok valami jó szendvicses diétát
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #85050 üzenetére
én szerintem kihagyom a hétre
Vagy két hete rosszul léptem kitöréskor és néha érzem a bal lábam a combnyaknál
Kattan is egyet ha súllyal guggolok.
Járás közben is fura, olyan "laza" érzésem van. Mintha sokkal mobilisabb lenne mint a másik oldal.
Nem fáj, csak érzem hogy valami nem f as zaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
Na irány mindjárt lábazni. Tervem egy rpt guggolás 130kg 4-6ism, 118kg 6-8 108kg 8-10. Meg a többi
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz #04230330 #85044 üzenetére
Én innen szoktam rendelni [link]
3000 Ft felett ingyen kihozzák, van Solio fél lityós lenmagolajuk és Natura zabpehelylisztjük is korrekt áron.Mondjuk ez a Natura zabpehelyliszt nekem gyanús mostanság, mert az aktuális zacskónak fura íze van, kissé kesernyés, pedig még dátumon belül van bőven.
(#85047) .: JuSzT :. : akkor annyiért vettem, de legyen 3500
zabpehely nekem fixen elfogy a heti 1kg
csirkét pedig úgy kell venni, hogy megrendelsz egy 10-12 kilós ládával, akkor tudnak barátibb árat mondani.
Másrészt ha nem vagy rest megtanulni filézni, akkor 1000-max1100 ft-ért lehet venni csontos melletGa arról lehajintod a bőrét és a csontot, akkor 1 kiló csontosból lesz úgy 85 deka színhús
Tehát 1000 Ft-os kilós árral számolva 1180 Ft körül van belőle a filé, 1100-as árnál pedig 1300[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Zola007 #85045 üzenetére
Jó a lencsével nem annyira számolok. A zabpehely ugye megy napi szinten.De valamit nem jól csinálhatok, mert vagy 1,5 hete eszem a fél kilóst, és még van
Amúgy kb hasonlóan számoltunk, persze tegyük hozzá, hogy a 3000/kg fehérje már igen ritka, csak akciókkal kifogható. Bár lassan a 1400 forintos csirke is.[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz brownus #85042 üzenetére
5.
Wood: Pörgeti. Sőt, könnyebb a wc-n is.
Ittvane:
A lenmagolaj és az őrölt lenmag egyaránt elősegítheti az egészséges fogyást. Ezek az értékes táplálékok ugyanis csökkentik az étvágyat, javítják az anyagcserét, szabályozzák a vércukorszintet, javítják az emésztést és elősegítik a termogenikus zsírégetést (az anyagcsere fokozása révén). forrás
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #04230330 #85017 üzenetére
korábban számolgattam én is, keress vissza a hsz-em között
berakom megint, mert én se találom a hszt :#85035) Morris: kissé hal íze van az omega tartalma miatt. Kezdetekben szokatlan az tény
Nővérem pl. kifejezetten utálja. Ennek egyetlen előnye, hogy megrendelt belőle 5 litert és nekem adta az egészet ingyen[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
válasz Woodslave #85040 üzenetére
Mer azt mondta az asszony, hogy jó úton vagyok és látja a fejlődést és csak így tovább. Az ő szava pedig szent! De ezt Te tudhatnád a legjobban.
Különben is, neked nem kell diétázni. Nekem sajnos kell. Így olykor-olykor meg kell pörgetni az anyagcserét. Aztán újból beindul a fogyás. Megy ez, csak baromi lassan.
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Pff, baszki... ne is mondd. Nem gyere be
Még az a szerencse, hogy kaja közben nyomom. Eddig napi egy evőkanál ment, de megpróbálom magam rávenni a napi kettőre.: JuSzT :.: Én most vettem bioboltba. 610Huf volt 200ml.
brownus: de azért remélem megvan az egészséges érdeklődés a nők iránt!
[ Szerkesztve ]
-
Morris
veterán
Hát.... Ez a lenmagolaj nem finom...
-
FIREBLADE78
addikt
A sonka azonban megtévesztő lehet: ránézésre mintha húsból lenne, és azok, akik eljutottak a civilizáltság annyira magas fokára, hogy el is olvassák a csomagolást, bizonyítottnak látják, hogy tényleg.
Valóban így van - majdnem. Ezen húsipari készítmények alapanyaga könnyen lehet színhús, és nem darálnak bele annyi mindent, mint egy párizsiba vagy egyéb kevert jellegű felvágottba. A friss húshoz azonban az ipari feldolgozás közben nem sok köze marad: különböző pácolási, hőkezelési és egyéb eljárásokon megy keresztül annak érdekében, hogy megfelelő ízű, színű és állagú legyen, miközben a mérete, tömege profitábilis méretre növekedjen víz hozzáadásával.
Így a feljegyzett fehérjetartalom elvileg valós: csakhogy ez egy rossz minőségű, agyonfeldolgozott forrásból van, amely nemcsak tele van van sóval, hanem a friss húshoz is annyi köze van, mint az élő embernek egy múmiához.
Nyilván ez a táplálék minőségét tekintve jelentős tényező, de vegyük a gyakorlati oldalát is: az árát.
Itt szintén nem mennék a hülyék szintjére, akik három szelet sonkával megoldnák a fehérjebevitelt. Nagyon jól tudjuk, mennyi a fehérjeigényünk, és annak mekkora részét szeretnénk húsból fedezni - ennek azért a többsége hús/hal csoport kell, hogy legyen.Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
scapegt
őstag
Sziasztok!
Bocsika, hogy kérdésemmel megzavarlak titeket, de szeretnék véleményt kérni
Steppert keresek otthoni használatra, de olyat, ami 30-40 perc edzés után nem adja meg magát.
Kinéztem az Insportline Bailart, amire azt mondta a gyártó, hogy 45-60 percig bírja, de nem tudom, ez milyen intenzitásra vonatkozik. "Megállt" már alattam 2 stepper 30-35 perc körül, nagyon felforrósodtak és a hidraulika megadta magát. Na ilyenbe nem szeretnék belefutni megint.
Tudnátok ajánlani olyat, ami - csak úgy, mint a Bailar - 50k környékén van árban és strapabíró?
A Bailart egyébként ajánlanátok otthoni használatra hosszú távra?
Köszönöm előre is!
-
tutis
őstag
-
törölt tag
Mellesleg, ma reggel kiszámoltam (nyilván nem találtam fel a spanyol viaszt), és meglepett, hogy levetítve 20 grammra, vagy bármennyire igazából, a fehérje koncentrátum a legolcsóbb fehérje bevitel.
myprotkó ízesített fehérjéből 70 forint a 20 gramm, csirkemell 140, túró 110. -
Eagl3
veterán
Hiaba csinalok felüléseket, egyszeruen nem megy le a hasamrol a zsír... milyen gyakorlatokat kellene még csinálnom?
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #85009 üzenetére
De az is csak ha nem diétázol, egyébként csapvíz. Azzal meg azért kell vigyázni, mert tele van ösztrogénnel, szóval nem szabad 40 percnél hosszabb edzéseket csinálni mellé, mert az leviszi a tesztoszteron szintet és a kettő együttes hatásától olyan katabolizmus lép fel, amit még a Scitec se tud megállítani.
-
Morris
veterán
válasz szőröscica #85004 üzenetére
Én is raktam be pedig kb egész összetéveszthető vagyok egy pingvinnel.
-
Apollyon
Korrektor
Megkérdeztem teremben van-e új szájtek ízekből 1-1 adag, me' hadd próbájjam má ki.
Aszondja van, ennyi meg annyiba kerül + a tej. Mondom, hogymi?? .. és tényleg, ott alapból tejjel turmixolják a fehérjét, hacsak nem szólsz hogy vízzel kéred. Bráfó.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
m3tr0
őstag
válasz BÁ Nutrition #84986 üzenetére
Akartam mondani,hogy saját elmondása alapján tizenx éve tol magába növekedési hormont meg még ki tudja mit.
Kémia nélkül,heti 5 nap meló mellett, megnézném azt mondanák-e,hogy nincs túledzés. -
Morris
veterán
válasz szőröscica #84998 üzenetére
Dobjá' má' egy képet magadról. Kíváncsi vagyok hol tartasz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest