Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
troller
üzenetére
Én is picit magasabb ismétlésszámot dzereem. 8-14 között jobban érezni. Amúgy fekvenyomásnál jobb oldalra dönteni a súlyzót, akkor lehullanak a tárcsák egyik oldalon, aztán annyi. Persze utána dől vissza szal vigyázni kell ennél is

De, igen, ahogy aleod is írja, nem kell bukásig menni -
m3ss
veterán
válasz
troller
üzenetére
ja jogos, azert voltak kivetelek. de a trendek azert latszanak..de a baj inkabb a kozossegi mediaval van. nem kell belajkolnod semmi ilyesmi tartalmat, eleg ha lelassitod a gorgetest arnold vagy az orosz tavolugro lanyka videoinal, kepeinel es utana testepito kepeket es orosz atletakat fog dobalni neked nonstop...mondjuk nem mondom, hogy utobbit annyira banom

#186989 Dorian ja a bronz erasok neztek ki igy..nekem is az a szimpi. na jo meg a silver is elmegy.
-
m3ss
veterán
válasz
troller
üzenetére
180 cm
#186789 Gainka
piheno sokat szamit, de sztem ez inkabb a kreatin. ez az 5 rep tul sok, hogy piheno legyen sztem. lehet szarabb kreatin van a tomegnoveloben (nem is mind monohidrat amugy), es kevesebb, mint ami ra van irva...
amugy mult edzesen a bolgar guggolasban is hirtelen 3 repet ugrottam, azon is csodalkoztam mar. -
Aszpik
tag
válasz
troller
üzenetére
Én pl. kevésbé veszem fel a napi "f@szságok" okozta stresszt. Amolyan működő le...rom tabletta
Jóval kevesebbet idegesítem fel magam mint korábban. Jön egy probléma, megoldjuk és megyünk mi is a dolgunkra, nem forgok rajta feleslegesen.
Jóval kevesebb a háttérben "motoszkáló" megmagyarázhatatlan rossz érzés.
Nehéz megfogalmazni
-
-
Qtya123
őstag
válasz
troller
üzenetére
Az idegeskedés is érdekes. Én nem vagyok nyugodt típus. Esetenként szabályosan idegbeteg. Mégsem magas a vérnyomásom.
Mikor idegben vagyok, akkor felmegy valamennyire, ilyen 145 környékére.
Ja meg ha orvosnál vagyok. Ott fix, hogy 140 felett van. Egyszer volt 150 is.
Otthon mérve 120-135 között van.Mondjuk nyugalmi állapotban a pulzusom nem magas. 50-54körül van. 60at ritkán éri el. Pedig van rajtam plusz súly.
Viszont mikor fizikailag aktív vagyok, akkor gyakorlatilag azonnal ömlik rólam a víz.Fene tudja, ahány ember annyi variáció.
-
Rivaul
addikt
válasz
troller
üzenetére
Világ életemben terembe jártam. Aztán egyre több időt elvettek a gyerekek. +Sok munka, 3 éve a Covid. Amiatt 3 műszakos munkára csere az eddig sem kevés. Szóval minden a terem ellen esküdött össze. Úgy hogy én is összeraktam magamnak amit lehet. Csigás gép, fekpad, mindenfajta fogantyú, rudak és hozzá 100kg súly. Már akkor sem mennék terembe ha lenne rá lehetőségem. Ez mindig kéznél van. Amennyire meg izmos tudok/akarok lenni, arra bőven elég is.
-
-
benfolds
őstag
válasz
troller
üzenetére
amúgy ebben lehet, hogy van valami. ettem aznap 12 fügét, 2 almát, 25 deka pulyamellet körettel, egy paprikát, 20 deka camembert kenyérrel és kovászosuborkával és egy paradicsommal, plusz két baracklekváros kenyeret.
a nyáron csináltunk baracklekvárt, annyira rajta vagyok, hogy 3-4 evésre megeszek egy üveggel, egyelőre semmi nyoma, pedig a 3. üvegnél tartok egy hónap alatt. -
Angel2014
addikt
válasz
troller
üzenetére
Ha kokszolnál nem így lenne , egy darabig.
Először a víz távozik a sejtekből, de a tesztó még ott van benned még sokáig ami segít abban, hogy ne rakódjon le a zsír.
Ne félj ha nem lenne tesztó, lehet úgy lenne ahogy írtad , de azért írtam hogy lehet, mert függ a genetikától is.
Szulejmán megsértődött és kidobott Tiktokról.

Van itt az a Szabó Patrik akit futtat. Nekiállt 20 kilóval koncentrált bicepszezni vállból rángatta csak a súly.
Na én meg írtam neki, hogy elég lenne neki 6 kiló is csak csinálja szabályosan. Ez a gyakorlat pont olyan mint az oldalemelése volt, szabálytalan! Kedves szulejmán inkább egy jó személyi edzőt keress Patriknak aki segít neki.
Biztos megsértődött erre a pár sorra.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aelod
veterán
válasz
troller
üzenetére
Az a baj, hogy legtöbben és no offenz de még mindig úgy állnak a táplálkozáshoz és az edzéshez, hogy hisznek valamiben. Ez esetben a cardio/aerob edzés csak zsírégető mivoltában. Az emberi energianyerés folyamata összetettebb annál minstem, hogy most csak zsírt használsz fel vagy túltolod és izmot égetsz. Szóval teljesen mindegy fogyás szempontjából az ha éhgyomorra végzed vagy ha nem. Kalóriadeficit a lényeg.
-
vaakuum
addikt
válasz
troller
üzenetére
És olyankor nem pörög fel nagyon az aromatizálás, és száll el az ösztrogén szintjük? Mert valami tanulmányban azt olvastam, hogy idős férfiaknak adott tesztoszteronos kísérletben l fel is kellett függeszteni a kezelést, mert a tesztó mellett az ösztrogénjük is annyira megugrott, hogy annak negatív hatásai miatt durván megemelkedett az elhalálozásuk.
-
Cseri0058
őstag
válasz
troller
üzenetére
Huh. Én a másik irányból kezdtem ezt az egészet.
21 évesen 56kg voltam. 2020 novemberében 66kg. Most vagyok 82kg.
Képzelheted, hogy anno mit kaptam én.
Most már szerencsére nem lehet rám mondani azért, hogy vékony vagyok. Nekem ez a 82kg is hihetetlen teljesítmény. Sosem gondoltam volna, hogy leszek valaha ennyi. De most, hogy itt vagyok kevésnek érzem. De számomra a 85kg kb lehetetlen lesz már. -
BÁ Nutrition
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz
troller
üzenetére
van egy nő ismerősöm. Edzővel edz, aki nem meri felvállalni annyira hogy nagy súlyokkal dolgozzon, nehogy vele sérüljön le. Múltkor együtt lábaztunk illetve egy időben az pontosabb
Merev lábas felhúzás után mondtam neki húzza fel a 60 kilót klasszik deadliftben. Erre nem mert nem tudja meg milyen sok stb. De aztán simán felhúzta...Nem akarok itt bunkó lenni távol álljon tőlem mert én is gyenge fos vagyok, de 50 kilós deadlift 10-es ismétléssel azért egy 82 kilós (vagy akárhány kilós) férfinak semmi. Én elhiszem hogy lehet gyakorlatokat úgy csinálni, hogy a 2 kiló is 200-nak tűnjön, csak a klasszikus felhúzás pont nem az. Persze merevlábas változatban végig feszítve lassan koncentráltan ilyen magas ismétléssel még ok..
azért kérdeztem hogy ez a betegség ennyire legyengíti
-
Woodslave
félisten
válasz
troller
üzenetére
megint egyet kell értenem. Ha nem lennék annyira motivált akkor egy átlagembernek a legtutibb. Nem reggelizel, ebédre protein-zöldség, aztán edzés és vacsorára meg ami jön.
. Nem lesz belőle versenyforma, de bőven a felső 95% fizikumba lövi az embert az átlag populációt figyelembe vévepersze lehet vitatkozni, hogy cirkádium ritmus ide meg oda, meg vacsorázz mint egy koldus meg a reggeli a legfontosabb, de ahogy Aelod mondta a legfontosabb hogy végig tudd (vagy inkább folyamatosa) tudd csinálni mert a legtutibb módszer se ér lófaxt se ha nem csinálod

-
dybo
tag
válasz
troller
üzenetére
Nekem kb. 17 évesen látszódtak utoljára a kockák. Mostani tömeghez, kb. 10-12 kilót kéne fogynom, talán akkor jönnének elő. Pár éve már próbálkoztam, de kurva sok izmot is leadtam, így sok értelmét nem láttam. Majd ki derül most hogy lesz, de 80 alá nagyon nem akarok bemenni, inkább 82-83. -
Woodslave
félisten
válasz
troller
üzenetére
én is csináltam egy időben deadlift után magasabb ismétléssel. Faxa volt bedurrant az alsóhátam hogy azt hittem meghalok

nyak mögül ülve szintén néha rákattanok, mert eléggé érzem, de két alkalom után azt is hogy valami nem ok szóval hagyom inkább...
Tárogatni súllyal nem szoktam, állig húzást soha nem csinálok. A lábnyújtót szoktam nem hiszem hogy jobban kinyírná a térdem mint a guggolás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Formula-1
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI FPV Fly More Combo drón
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0429AB
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Xbox One / Xbox Series játékok
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amúgy grat, jó forma)

Dorian meg kb törött lábbal is felállhatott volna, a Mr. O se a "poltikamentes" bíráskodásról híres.