- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197687 üzenetére
rápróbáltam ma erre a támasztott, csigás bicepszre... nekem az, h mögé tettem a másik kézfejem annyira megemelte a karom, h totál húzta a vállam, szóval ez nem vált be... próbáltuk úgy is, h a csigának a rúdja mellé állva, arra támasztva/felfektetve a kart húzzuk, de az sem volt az igazi... ami bevált: pad, szemben a csigával ~60fokban, csiga a pad ülőrészének magasságában, felkar felfektetve a padra, de nem mögé állva, hanem mellé, tehát nem veszed a hónod alá a pad tetejét, mert úgy lényegében mintha scott-padon húznál, hanem mellette... másképp húz. ~75-80°on már inkább alkar gyakorlat volt csigával
de nekem még mindig a dumbbell az igazi bicepszre valamiért...
Cranium: miért HCL forma? nembírja a gyomrod a monohidrátot?
amúgy több júzertől is olvastam már fórumokon, h a frontin-ról triptofánnal jöttek le/váltották ki
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dorian #197630 üzenetére
Nem felejtem el az öcsém szavait.
Futballista volt, majd amikor azzal besokallt jött a shotokan, később csatlakozott hozzám és a vas szerelmese lett.
Még ő mondta egyszer full kezdőként nekem nézve mások edzését a teremben, hogy "ezek tényleg azt hiszik, hogy ezzel az edzéssel képesek lesznek változást elérni?"
Ha nem teszel bele effortot akkor csak a kiábrándultság, kiégés, hamis célok elérhetetlensége marad. -
m3ss
veterán
válasz
Dorian #197575 üzenetére
nem is igazan a surlofeny, hanem a fentrol jovo feny, "magas" beesesi szoggel ami miatt arnyekok lesznek a szeparacioknal, nem csak a hasnal...nezd meg en is beallitam a lampa ala szinte kozvetlen. ezen rengeteg mulik. most fotozgattam edzo lanykat teremben, de inakbb nem hozok kepeket ne idegesitsetek fel magatokat
pedig te is jo alacsony testzsiron vagy a hatadad nezve. ez valszeg genetikus is, arnoldnal se voltak annyira jol szeparalt kockai alul, igaz nem is volt extrem alacsony testzsir%on mint a maiak. de also nekem sem igazan jon ki. persze ott van is rajtam kis zsir. -
stickrs
senior tag
válasz
Dorian #197548 üzenetére
Nekem görcs nem volt, de most valahogy 3 napig izomlázam volt a hasamban harangozás után, pedig csak minimálisan emeltem a súlyt. Nekem a combom görcsölt régen guggolás után mindig, ezt a magnézium elég jól helyrehozta, mostmár csak ritkán fordul elő... na az is durva volt 😀
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #197548 üzenetére
aaa az nagyon gaz. nekem egyszer volt, konkretan olyan volt, mintha a beleim kinyomtak volna a hasfalam, ilyen 5 cm-es pup lett a hasamon, az egyik borda egyik oldalon full kitulemkedett..megijedtem h mi a f*sz, racsaptam es visszament
nem serv volt mielott valaki felreertene, maga az izom produkalta felso bordak kozul..
amugy most en is elkezdtem hasazni, meg ezeket a plankeket csinalni. falmaszasnal limital, hogy alul vagyok edzve ezekben. konkretan 10 labemelest tudok megcsinalni gyurun, kb gyurut erintve, de minimalisan hajlitott labbal
de amugy a hasam pont ugy nez ki, mint tizenevesen, amikor megorultem h majd en guiness rekordozok () es sok ezer felulest csinaltam egy nap. sztem ez, hogy kinek mennyire bordas a hasa full genetika, meg persze testzsir%.
-
thomasvold
őstag
válasz
Dorian #197519 üzenetére
Én teljesen abbahagytam, mert nagyon fájt mindkét könyököm tőle. Kellett pár hónap, hogy rendbe jöjjön, mivel már a sima súlyzós bicepsz gyakorlatok alatt is nagyon fájt. Azóta helyrejött, de a Scott-ot teljesen kihagytam, nem is merek belevágni. Mióta jól van a könyököm, jóval nagyobb súlyokkal tudok dolgozni bicepszre és ezt nem akarom megint elcseszni a Scott-al. Bár lehet már nem jönne elő, ez csak úgy derülne ki, ha kipróbálnám.
-
tisn
addikt
-
Vitee
aktív tag
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197503 üzenetére
én egy kezesből a tricepsz letolást próbáltam miután láttam egy "nem kicsi" sráctól a teremben... alapból a triplacsigás gépet maxolni tudom ezzel a gyakorlattal (ez 95kg lapsúly, de amúgy nem szoktam, általában 80-85kg-mal csinálom), ezért is voltam kíváncsi milyen (mint későbbi alternatíva, ha már nagyon kicsi lenne a 2kezes terhelés). baromi sok extra stabilizáció kell, ~35kg-mal ment relatív kényelmesen.
Tolódzkódást én a napi 4 fekvenyomó szett utánra raktam be... 2x 10-12... 8szimplán, saját súllyal, amolyan levezetőnek)
-
válasz
Dorian #197466 üzenetére
Azt senki nem állította hogy ezen múlik, ez csak egy kis plusz. Viszont igazoltan jó az élettani hatása, sétáljon hát mind akinek belefér
A Te testzsíroddal meg nem ér példálózni, ilyen szempontból megütötted a genetikai lottó ötöst (holnap Apák napja, akár meg is köszönheted)
-
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #197181 üzenetére
Hmmm nagyon fura, probalom megtalalni a jelenlegi szintentarto kaloriam, hogy fele menjek +1-200 kaloriaval, egy nagyon lassu tomegelessel, szoval 10 napja visszaemeltem a kaloriat 2100 kornyekerol 2500 fele es azota megint lement 0.5 kg
Nem ertem, tuti, hogy nem vagyok deficitbe, de igy nehez lesz megtalalni a szintentartot -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197397 üzenetére
A hormonrendszer normális működéséhez összesen már napi 10g zsír is elég.
Ehhez van forrásod? Mert az én infóim szerint a biológiai minimum az 0,55g/testsúlykg, az optimális meg 0,8-1g... Nagyon erős kétségeim vannak, hogy az összes nemi hormonnak elegendő lenne napi 10g és akkor nem is beszéltünk az összes, zsírban oldódó vitaminról, a sejtfalakról, haj, bőr, idegrendszerről...
-
Dorian
félisten
válasz
Dorian #197365 üzenetére
Végül ma a húzódzkodasok után mégiscsak csináltam military presst, és nemhogy nem fájt a vállam, de még progresszió is volt. Örültem. Aztán hasazás végen csináltam oldalsó planket, és annál fájt a vállam ahogy tartanom kellett magam. Valahol az oldalsó váll hátuljanal vagy lehet az már hátsó váll van vmi sérülés
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197390 üzenetére
Hát mivel tejből készül, ezért egy alap, tejes íze mindenképpen kell, hogy legyen szerintem, de minél erősebb, annál rosszabb minőségű (kevésbé szűrt) a cucc. Szóval, ha intenzív tejes íze van és esetleg még krémes is hozzá, akkor az gáz. Legalábbis paraszt logikával ezt mondom... (Nem tudom ittál-e már 0.1%os tejet... Az pl semmilyen szinten nem krémes, mert nincs benne semmi zsír...)
Ha ittál már megbízható márkától natúrt és ez jóval erőteljesebben tejes, akkor szvsz az nem jó jel... -
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197345 üzenetére
Nekem is olyan övem van. Jó is egy ideig..de 30kg már nem komfortos. Tököm annyira nem nyomja, de öv már húzza a combom, nem kofortos
Tolodszkodni szoktam vele. Mellény viszont jó lesz akár guggoláshoz és lehet felüléshez is, majd meglátom.Úgy is kell. Nagyon sokat segít, tapasztalat. Ami még jó az a hasizom erősítés, az is segít derékfájósdin.
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197342 üzenetére
Valaki más oldotta meg, mert 2 hete eltűnt a teremből...
nekem most az alsohat erositese a fo cel, gerinctorna, hiperhajlito, plank, azt most az egyik leggyengebb pont. persze massal is fejlodgetek, de meguntam a derekfajosdit (meg ha erosodott is mar, ritkabban, rovidebb ideig jon elo.) persze lassan, ovatosan.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197341 üzenetére
hiába gyúrink, alsóban még mindig cikik lennénk
más:
na én meg csak berendeltem ezt a kenshui ez-vest et. régóta nézem..persze ára most is fájt (arról nem is beszélve hogy +27% fa
). De ha már fájó szívvel eladtam a "kis" rollerem akkor ennyi csak jár úgy voltam vele
-
tisn
addikt
-
CriticalHit
addikt
válasz
Dorian #197304 üzenetére
Köztudott, hogy kb 35 éves kortól folyamatosan csökken a természetes TsT szint.
A referencia tartománynak pedig egységesnek kellene lennie minden labor és orvos számára.
Érdemes lenne megkérdezni több endokrinológust vagy urológust és összevetni az értékeket.
A természetes 800 feletti értékemnek jobban örülnék, mint a 400 felettinek de akkor az vajon már károsnak minősülne-e.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Dorian #197286 üzenetére
Bizony, megy a vakítás, hogy a borsófehérjés készkajában annyi protein van, mint egy doboz tojásban, de azt már nem írják oda, hogy mennyiségtől függetlenül a biológiai értéke labdába se rúghat a tojáséhoz képest.
Mindeközben meg ugyanúgy alultápláltság áldozata lesz a vegán fogyasztó.
-
tisn
addikt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dorian #197274 üzenetére
Amennyire én tapasztalom meg olvasom lehet csak lassabb. Cserébe nem megy fel semmi zsír vagyis jön le. Valójában ez a rekomp
Nálam utóbbi lassan 1 év alatt az van hogy sólyom nem változott de látom hogy ment le zsír... Matek ugye azt mondja akkor hogy izom meg jött fel. Meg tán látszik is hogy így történt
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
válasz
Dorian #197241 üzenetére
Én reggel mentem és már akkor megrohadtam /klíma még nem ment a teremben/, most jövök kutyasétából, hát kb a kutyámat nem engedném ki
/mondjuk én imádom a meleget, ha ilyen idő lesz egész nyáron, engem nem fog zavarni/
Woodslave: ez most bioteches cucc?
Peacliker: valaha nyugdíjba megyek csak olyan hely jöhet szóba, ahol télen se megy a hőmérő 20fok alá
-
S e t h
nagyúr
válasz
Dorian #197198 üzenetére
Pólóban cseszheted.
Egy rövidujjú pólóból, ingből lógó két pálcika többet ront az összeképen, mint adott esetben egy alulfejlett vádli.Mondom mindezt úgy, hogy egész életemben hanyagoltam, most kezdtem el két hónapja és nem győzöm a fejem a falba verni, hogy mekkora barom voltam, mert hát azt hittem, hogy fejlődik az eleget, hát nem, nem mindenkinek és nem egyformán.
Viszont az érzés megfizetethetetlen, amikor úgy érzem magam mint Popeye az edzés végén, szóval én most már nem hagyom el, egy hátránya van, tovább tart az edzés.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197198 üzenetére
hát az biztos, h vizuálisan a szükségessége függ nagyban attól is mekkora az alkar és a felkar különbsége... én ugye a felkarhoz képest érzem vékonynak, pedig az alkaron definiáltabb (feszítve), mint a felkar. mondjuk szerencsére ez nem olyan, mint a vádli, ha nem edzed a lábad... azért nagyon sok gyakorlatnál segédizom, nem marad full piszkafa... (múltkor láttam a teremben egy srácot, aki sztem mindig uppert tol csak és soha életében nem csinált még lábnapot... viccesen nézett ki... én nem mernék így rövidnacit húzni)
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197188 üzenetére
sikerult csak a felet elolvasnom (es csinalnom) (raadasul a masik felet), de majd legkozelebb
6kg-al ment a 8 rep, 7-el a 6 rep mar necces volt, fajt a csuklom. akkor forditva a duplajaval? majd ovatosan 10-tol lepkedek felfele. berakom szerdara, akkor csinalom a mindenfele fiszfasz dolgokat, amit maskor nem
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197184 üzenetére
Én mindig gondolom rajta, mert tiniként toltam és szerettem, meg inbody is írja, hogy underdeveloped (meg látom is rajta a felkaromhoz képest, hogy elférne rajta pár centi még), de aztán sosem csinálom, mert edzés végére lenne ideális, csakhogy utána még haza kell tekernem, bedurrant alkarral nem tudom mennyire lenne gáz...
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Dorian #197158 üzenetére
akkor én vagyok a 3.
szóval én átidőzítettem lefekvés előttről vacsira elé (uzsonna-vacsora közé)
ugyanígy a zöld teát is...
alvás előtt fél órával: 2,5g taurin, 500mg triptofán, 200mg l-theanin, 200mg c-vitamin, 500/250 omega3, illetve 1db gymbeam-es elektrolit tabletta
így most egész jókat alszom, habár edzésnapokon még mindig nem az igazi, de az inkább a saját f***ságom miatt van (túlfárasztom magam)"Teszora nulla hatása van az ilyen kiegészítőknek, egyik sem növeli. Ha szar alvás vagy sok stressz stb miatt ment le, és olyant szedsz ami arra hat, akkor pl javulhat."
ezzel egyetértek, ill több embertől is hallottam, akik végigpróbáltak mindent... egyik említett valami injekciós cuccot, ami minimálisan segített asszem.
egyébként a magnézium ill cinkhiány is okozhat alacsony tesztoszintet.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #197120 üzenetére
Soha eletemben nem volt, egyszer elakartam erni, mint egy cel, de ugy latom nem most van itt az ideje, meg kellene egy minusz 5-6 kilo mire latszana, ahhoz meg nincs mar kedvem, nem eleg nagyok, hogy latszodjanak.
Heti 2-3x szoktam edzeni mar most rendszeresen hasra, igaz csak 3set-et edzesenkent.
(Egyedul vagyok 5 eve, igy csajomat valoban nem erdekli)
-
tisn
addikt
válasz
Dorian #197114 üzenetére
Meg mindenáron fel akart írni sidanofil vagy milyen tablettát. De mondom, nincs semmi merevedési problémám. "Higgye el ez nagyon jó cucc, akkor is legalább egyszer érdemes akkor is kipróbálni, teljesen más szint" Szóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
sildenafil. lehet asszony orult volnaSzóval szinte ragyogó arccal beszélt róla
biztos elotte volt nala orvoslatogato es a jutalek lebegett a szeme elott -
Vitee
aktív tag
válasz
Dorian #197111 üzenetére
Jah, en is erre jottem ra, most lementem 75-68-ra, hogy hatha majd lesz valami kocka kezdemeny, de semmi meg mindig.
Szoval sztem hagyom is a francba, nem kergetem, nem lesz ugyse, szimplan nincs hasizmom meg eleg, ami latszhatna.
Szoval most hetente emelek kaloriat 2-3 hetig, majd jolenne egy lean bulk-ot osszehozni, ilyen +200 kcal korul, hogy minimalizalva legyen a zsirosodas.
Nehez lesz kimatekozni, de a dietanak tovabb nem latom ertelmet. -
tchriss
tag
válasz
Dorian #197107 üzenetére
Tudom hogy fontos lenne, de eddig nem jött be semmi termék. szikár is hát ki milyen alkat most 86 vagyok, 75kg san valszeg mindenki azt kérdezné kemóra járok?
Edzéssel nincs gond, meg D vitaminnal seIgazából a szervezetemnek kéne megoldania ezt az alvást, nem ilyen kiegekkel amiket folyamatosan kéne szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest