- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
HaZsolt #162085 üzenetére
Hány kiló vagy? Felesleges akkora mennyiségű fehérje hacsak nem vagy valamilyen kémián rajta. 2g/ts kg bőven elég.
A teljes test edzés testépítő szempontból max kezdőknek ajánlott. Utána bontott edzésterv javasolt.Marked
Erőemelőként elég is lehet annyi kar edzés. Testépítő szemmel viszont nagyon kevés.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
marked one94 #162094 üzenetére
Nem látszik, hogy mekkora ebből a képből.
Én most így adom elő:
#162096) HansomesterNem vagyok nagy builder-es, de azért egy kicsit szomorú is ez valahol. Úgy látszik ez a piaci gyakorlat.
Nekem is vannak a szakmámban, akik durván alámvágnak néhány munkánál, olyan pénzekért, amiért nekem már nem érné meg foglalkozni a munkával. Hogyan oldják meg? Úgy, hogy nekik tört szoftvereik vannak, én meg súlyos milliókat fizettem értük. Nem igazán kiegyenlített a verseny így.. -
Speeedfire
félisten
válasz
Koksz.
-
Hansomester
tag
válasz
tibcsi0407 #162079 üzenetére
Igen, megvette, még tavaly vmikor.
Valószínűleg kiebrudalják onnan a Sciteket, vagy horror áron adják.
A Scitek meg most erősen keres viszonteladó partnereket.
Még menne is nekik, ha nem lennének olyan arrogánsak a képviselőik
Érdekes fejlemények lesznek, figyeljétek az akciókat -
t256
őstag
válasz
PWB?
Én most álltam át a Starting Strength-re, hogy ott legyen az erőszintem, ahol két éve volt.
Gondolom Neked már egyéni edzésprogramozásod van.Tény, hogy erőemelésnél nem kell az izoláció. A három fogásnem plusz a fej fölé nyomás átmozgatja az egész testet. -
marked one94
őstag
válasz
tibcsi0407 #162086 üzenetére
Heti 1x 1 gyakorlatot csinálok bicepszre, és 2 és fél eve teljes test edzést csinálok, most is fejlődők és a karom se pici
[kép]
-
zsozsoka80
csendes tag
Sziasztok! Vettem 5kg fehérjeport, sajnos zacskós kiszerelésben adták.
Hol lehet hozzá nagy méretű, zárható fedelű, élelmiszer tárolására alkalmas műanyag vödröt venni? -
-
Dreadloord
senior tag
A protein.buzz a biotech olcsósított almárkája, és kizárólagos értékesítési partnere a shop.builder.
Így nem annyira furcsa egy olyan típusú együttműködés, hogy a biotech számláz akkor is, ha a shop. builderen veszed, gondolom valami könyvelési okból jobban jött ki így a matek.
Mondjuk ASZF-ben erről kellene, hogy tájékoztassanak, de nekem nincs most kedvem kitúrni
-
bbdzyx
senior tag
válasz
tibcsi0407 #162083 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Speeedfire #162087 üzenetére
Nem látod jól az üzleti részét egy kölcsönös együttműködésnek.
De most nincs energiám bővebben kifejteni, mert káoszban vagyok.
Maradjunk annyiban, ha én egy szolgáltatótól veszek valamit, akkor nekem nem egy másik állít ki egy számlát. Ez ilyen egyszerű. A többi pedig business. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #162083 üzenetére
Akkor nem engedné a biotech, hogy más is árulja a termékeit. Nekik az csak jó, ha minél több helyen jelen vannak.
atee_13: Akárhányszor néztem ezt az oldalt 90%-ban drágább volt, mint máshol.
wolf body, proteinbuilder, bodybolt stb -
tibcsi0407
félisten
válasz
HaZsolt #162085 üzenetére
Én 1 órát szánok mindig a karedzésre. Van, hogy 30 perc után már mozogni is alig bírok, de pofozom tovább további 30 percen keresztül, nálam ez vált be.
A fehérje bevitelt a szilárd táplálkozással együtt érted?
Kezdőknél a teljes testes is működhet, de idővel jobb szétbontani az izomcsoportokat. Akár párosítva, akár külön-külön napokra szedve. Nincs százalékos különbség, egy idő utána a teljes testest nem fogod tudni olyan intenzitással végezni, hogy valamelyik izomcsoport ne lássa kárát annak, hogy más izmokat jobban lefárasztasz az elején.
-
HaZsolt
őstag
Pár kérdésem merült fel, amit visszaolvasás után nem találtam meg.
Ha pl. bicepszet edzünk akkor arra 3-4 különböző gyakorlat elég, ha többet csinálunk akkor az az állóképességet fejleszti már, izomnövekedés nem lesz olyan mértékű?
Ha fehérjét viszünk be, azt tudom, hogy részletekben kell 3-4 óránként, na most, ha úgy alakul, hogy este többet kellene bevinni (mert akármi miatt nem tudtam napközben fokozatosan bevinni) akkor inkább hagyja ki az ember? Ha egyszerre nagy mennyiséget pl 150 gramm fehérjét visz be akkor az már káros? Ha egyszerre sokat visz be azzal, hogy tud megbírkózni a szervezet? Mennyi az a max amit még egyszerre be lehet vinni? Fokozatosan szoktam 3 óránként, ügyelek a testsúlykilogramm szorozva hárommal, de vannak olyan napok amikor nem tudom fokozatosan és akkor ott a dilemma, hogy este 150 grammot kellene bevinnem, ami rengeteg egyszerre és nem tudom, hogy az egészséges lenne-e. Ti ilyenkor hogy szoktátok?
Egész testes edzés illetve, izolált edzés között a különbség az, hogy az izomnövekedés, ha izoláltan edzzük az izomcsoportot nagyobb mértékű, hatékonyabb? Körülbelül hány százalékkal? -
atee_13
őstag
válasz
Speeedfire #162082 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Speeedfire #162082 üzenetére
Hogyne lenne már konkurencia. Ha én a Biotech-nél veszek fehérjét, nem náluk, akkor az a bevétel nem náluk realizálódik.
Egyébként Protein Buzz vitamint vettem, ami szerintem nem drága egyáltalán. Mást én sem nagyon szoktam náluk. Esetleg, ha valami Scitec cuccot szeretnék, akkor rendelek tőlük még, de az ritka. -
Speeedfire
félisten
válasz
tibcsi0407 #162081 üzenetére
A számla gyanús, de nekik nem konkurencia a biotech. Hiszem a builder csak egy áruház, minden szart árulnak. Méghozzá jó drágán.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Speeedfire #162080 üzenetére
Milyen partnerkapcsolat az, ha nekem a BiotechUSA állítja ki a számlát, amikor nem is Tőlük vásárolok?
(nem is Biotech termékről van szó ráadásul)
Sőt, már olyan opció is van, hogy átvétel Biotech üzletekben. Na most, ha nekem van egy boltom, akkor nem küldöm el a másik -konkurens- boltba a termékeimet, hogy ott vegye át a vevőm.
Nekem is vannak céges partnereim, de nem állítanak ki számlát a nevemben senkinek. -
tibcsi0407
félisten
Srácok, a buildert megvette a Biotech?
Rendeltem és a BiotechUSA-hoz szól a számla. Sőt, már Biotech boltokban is át lehet venni a csomagokat. WTF? -
benfolds
őstag
válasz
Speeedfire #162077 üzenetére
hm, az tényleg nem tűnik kevésnek. durva, hogy mennyire különböző output tud kijönni ugyanarra az inputra embereknél.
-
benfolds
őstag
válasz
Speeedfire #162074 üzenetére
ahogy korábban is mondtam, nem szakértő véleményem szerint az alkatodból kifolyólag neked a kevesebb számolgatás és több kardió hozná meg azt az eredményt, amit szeretnél. próbáld ki.
nekem az alkatom miatt éppen ellenkezőleg, kevesebbszer kéne szétbicikliznem magamat, mert nagyon megálltam a fejlődésben (mármint az izomépítésben, most 71 kg vagyok, nyáron indultam 65-ről), de nem tudom abbahagyni. bár a télen azért valamivel kevesebbet tekertem (helyette gyalogoltam mostanában a nem kondizós napokon, vagyis minden másnap 12 km-t 6 km/h átlaggal, mert képtelen vagyok megmaradni a seggemen.) -
aelod
veterán
válasz
Speeedfire #162074 üzenetére
Az emberi anyagcsere nem úgy működik, hogy most csak zsírt bontok.
-
Speeedfire
félisten
válasz
aelod #162073 üzenetére
Hát nem tudom. Főleg diéta alatt. Nagynehezen felpörgetem az edzéssel az anyagcserét, ilyenkor órákig dolgozhatna zsírból a rendszer. Erre adok neki cukrot ami egyből a vérbe megy, és már nincs is szüksége a zsírbontásra.
Az az 500-700g ch meg bő 2000kcal, egy edzés alatt meg elmegy Nálam 600kcal (150g ch). A napi ch-m meg csak 200g.
De lehet rosszul gondolom, és ennél azért komplikáltabb a test. -
aelod
veterán
válasz
Speeedfire #162071 üzenetére
Simán el lehet használni. Pláne mondjuk diétában. A gyors cukor pont arra jó, hogy gyorsan visszatölts.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aelod #162069 üzenetére
Szerintem felesleges. Ha lassan töltöd vissza, akkor sincs semmi hátrányod belőle. Kreatin mellé jó lehet transportnak edzés utániba, hogy felk*rja az inzulint, de fehérje mellé magában szerintem felesleges.
Bár tény, hogy könnyen fel lehet vele tolni a napi CH adagot. -
aelod
veterán
válasz
Angel2014 #162062 üzenetére
Ez érdekes, korábban pont ellene voltál és azt hangoztattad, hogy először a fehérje aztán a ch.
Nem nem így csinálom. Másnak sem tanácsolom. Edzés után gyors felszívódású ch kell. A zab alkalmatlan erre a rost tartalma miatt. Megteszi a sima szőlőcukor is. Igen cukor. Edzés után. Nem kell félni tőle.
-
flash-
veterán
Sziasztok
Az egykezes evezést hogy kell csinálni hogy közbe ne érezzem a bicepszemet? Honapok ota idokozonkent faj a bicepszem alsó része, kezdel rajonni hogy az egykezes evezéstől. Ha kontrolláltan mindig kicsit tartva huzom a súlyt akkor a bicepeszt is erzem ha meg rántva, lendületből gyorsan felhuzva akkor nem erzem viszont úgy nem tudom mennyire van értelme
A suly se hiszem hogy nagy hisz 20kg al csinalok 4x15 öt (igaz bicepszhajlizas az n megy csak 12 kg al 4*12)
Otlet? -
David75
őstag
Először is köszi a c-vitaminal kapcsolatos válaszokat. Másrészről ezt itt kell hagynom sajnos link
-
prannk
őstag
Hali. Reggel meg este edzés után iszok egy adag fehérjét.
Mivel szoktátok feltúrbozni zabon kívűl? Reggel ill. Edzés után? -
Buster17
addikt
Hali! Van néhány tricepsz meg bicepsz gyakorlat (inkább tricepsz) amit csinálok akkor a bal könyökömben érzem hogy valami darab ugrál és borzasztóan idegesít és nem tudom végig csinálni a gyakorlatot.
Nem fáj nem ropog de borzasztó rossz érzés. Ez micsoda és mit lehet vele kezdeni?
Köszi -
benfolds
őstag
válasz
tibcsi0407 #162050 üzenetére
szerintem egy sportolónak nem kell félnie a gyorsan felszívódó szénhidrátoktól, sőt. edzés után kifejezetten hasznos, hogy gyorsan szolgáltatnak energiát. nem véletlenül tömik magukba a biciklisták a gumicukrot addig, amíg normálisabb szénhidráthoz nem jutnak. amúgy a szőlőcukor emésztés nélkül felszívódik.
egészen más egy átlag, nem sportoló valaki, na neki tényleg nincs szüksége gyors ch-ra, bár még erős szellemi megterhelés esetén is nagyon hasznos a szőlőcukor. -
dugynok
senior tag
válasz
Elolvastam, köszönöm
Az utolsó részben van egy ilyen:
"e no magical “anabolic” properties to this shake, but it’s a quick meal replacement that helps me reach my target calories and macros. For this reason, I recommend incorporating a shake into your diet as well."
Végül is nem csinàltam hülyesèget, egyrészt pont egy ètkezést helyettesìtek vele, mert az edzés miatt túl sok idő esik ki kaja nélkűl (1+3+1 óra lenne) amit be kéne pótolnom szilàrd kajàval, ami meg nem megy egyszerűen... A célkalóriàmba benne vagyok ezzel is. Màsrészt igen, felnyomom valamelyest a vércukromat, hogy legyen energiàm, mìg eljutok rendesen enni+abból lesz valami, de 120 perc folyamatos tempós úszàs eléggé odabaszós és fàrasztó úgy is, hogy nem dolgozom...( #162053 ) medica:
Van több időm, nem akarok 2,5 hét alatt annyit fogyni. 10 hét volt kb. a 4,5kg. Nem mondom, hogy izmot szedtem fel, de nem fogytam izomból (tükör szerint) làtszólag, viszont a zsìr az megy szépenPersze ez a kezdeti megindulàs csak, de ez a tempó bőven jó
-
dugynok
senior tag
válasz
Oksi, megfogadom
Akkor semennyi gramm dextrózt ne tegyek bele?
Még egy kérdés! Több kalóriàt egyek edzés napon, mint pihi napon, vagy ugyanannyit mindkét nap? Tehàt pihi nap 180ch-180 fehérje-75g zsìr ès edzés napon (kb. 900 kalória ègetés pluszba) 240-240-100, vagy mindkét nap 210-210-85? 90,5kg vagyok, le akarok menni 88kg-ra kb. -
tibcsi0407
félisten
válasz
dugynok #162048 üzenetére
Rengeteg cikk van róla, most így hirtelen itt egy példa: [link]
A glikogénraktárakat vissza kell tölteni, de azt az egész napos CH beviteled fedezi. Ne gondold, hogy a májad pár perc alatt lebontja azt a dextrózt és elraktározza, amit megiszol.
Cserébe viszont jól felb*szod az inzulinszinted totál feleslegesen. -
dugynok
senior tag
válasz
tibcsi0407 #162047 üzenetére
Igen arra gondoltam. Akkor ezek mind kamuk? Hmm... Honnan tudnék ezeknek utànaolvasni, mit ajànlasz? Tökre érdekel
Mondjuk egyébként is úgy jönne ki, hogy edzès utàn shake, mert úszàs elött 1,5 óràval nem eszem + 2 óra az edzès. Utàna 45-60 perc utàn van alkalmam enni újra, addig felszìvódik a shake. Enni szilàrd ètelt - ahogy ìrtam is - nem tudok annyit, hogy tartsam a makróimat.Szer.:
Akkor ez sem igaz? :
"Edzés alatt az izmaidban felhalmozódott szénhidrátot (glikogén) használod el. Ezt vissza kell tölteni" -
dugynok
senior tag
válasz
medica #162044 üzenetére
Akkor nagy zavar van a fejemben, szeretném megérteni... Végül is akkor az edzés utàni gyors fehérjebevitel sem szàmìt (2 óràs ablaknak hìvjàk), csak kitalàció, ràérnék 3 óra mulva enni vagy elég, ha a napi össz fehérjebevitelem legyen vagy csak a szénhidràtra èrted ezt az össznapi bevitelt?
Edzès utàn (ès nap közben szétosztva sem) nem bìrok annyi normàlis minősègű ès szilàrd tàplàlékot bevinni, hogy ne kelljen napi 2 shake-t innom (reggel zabbal) , ès edzès utàn dextrózzal keverve Unalmas a rìzs+csirke àllandóan, ràadàsul csalàd mellett nem is lehet 2 felé főzni. Csirkét mondjuk minden nap eszem, de ez mellett a csalàdi kajàt is eszem. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #162032 üzenetére
Köszi, próbálom a 2g-t.
Angel: kösz neked is! Lehet abban valami, hogy a meló miatt eltolódott az evések időpontja. Erre nem gondoltam eddig. A vízbevitel is valószínűleg kevesebb mint volt. 2 liter kb de régen biztosan többet ittam. Kardió eddig is ment de kicsit rádobok arra is. Reggel sajnos nem megy, így is hajnalban indul a napom.
-
medica
senior tag
válasz
dugynok #162040 üzenetére
tökmindegy hogy öt percre rá vagy 2 órára eszel, a napi makro számít. Ha a szervezetednek cukor kell, a szarodból is azt csinál. Inkább arra figyelj hogy úszás előtt 3 órával ne igen egyél olyat ami lassítja az anyagcserét (diszkomfort érzet), ha meg eléheztél nyugodtan nyomasd a szénhidrátot akár eccerű cukor formájában is. A célodtól függ milyen edzést és táplálkozást raksz össze magadnak (testépítés, állóképességi sportok, stb.)
-
dugynok
senior tag
válasz
Speeedfire #162042 üzenetére
Pedig sokhelyen ezt olvastam (peak, gymbem, builder, stb) ezek szerint hülyeséget ìrnak.
-
dugynok
senior tag
válasz
tibcsi0407 #162039 üzenetére
Edzés utàn nem kell szénhidràt, hogy gyorsan energiàt kapjanak az izmok és ne a fehérjét kezdjék égetni? Azt olvastam az a leggyorsabban felszìvódó. A tömegnövelőkbe van màs is (pl. Kreatin) amit nem akarok szedni. Èn nem súlyzózok, hanem úszok, egy edzés nekem 110-120 perc megàllàs nélkűl (kb. 5km) heti 3x, utàna eléggé igénylik a tàpot. Miutàn kijövök megiszom a 40g fehérjét és 40g dextróz keveréket, utàna 45 perc mulva tudok csak enni... Egyébként súlyleadàsba vagyok, kalóriadeficit megvan, 2 hónap alatt 95-ről lementem 90,5-re. Úgy, hogy nem romlott a teljesìtményem, inkàbb javult.
Nem jól csinàlom, hogy úgy iszom a shake-t edzés utàn? -
nandow
aktív tag
Ha már szóba kerültek a fehérjék.
Tudtok olyan jobb minőségű tejsavó fehérjéről, amiben nincs szukralóz?
Vagy marad az ízesítettlen, amiben semmiféle édesítő nincs? -
Angel2014
addikt
válasz
#15490560 #162028 üzenetére
PL: Kevés evés időszak napra bontva ,kevés folyadék,androgén szint változás,és kevés mozgás,
Ha nem eszel és iszol naponta többször keveset akkor raktároz a szervezet és lecsökken az anyagcsere . Ezen a reggeli kardió segít beindítani az anyagcserét. Most volt a tévében tv2 azt hiszem több edző ment be és beszélgettek velük még ha keveset és folyamatosan tartott diétát tartasz annak is van kalória értéke kevés mozgással vagy aki csak diétára szánja magát de nem mozog annak ugyan úgy feljönnek a zsírpárnák. És nem is inkább a kilókban mutatkozik meg mert az izomnak nagyobb a fajsúlya mint a zsírnak.
Legyen egy héten többször reggeli kardió, legyen 5-6 evés naponta , legyen 3-4 liter víz ami segít kiüríteni a zsírokat is.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #162029 üzenetére
72.5 kg.
-
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet hogy 2.5g ch és 2g protein, 30g zsír mellett elkezdtem “úszógumisodni”? Kb ugyanazt eszem, részletes étkezési terv is van, azt is átnéztem és tényleg szó szerint ugyanaz a kaja. Egyszer csak azt vettem észre, hogy szorít a nadrág. Novemberben még minden rendben volt, azóta se zabáltam, Karácsonykor se. Érdemes lenne elmenni hormonvizsgálatra? Mert a belőtt kajámmal egész évben tudtam hozni naturálon egy átlag sportos formát 72 kilósan. Ezt szeretném fenntartani. Vagy próbáljam meg 2 grammra levinni a ch-t hátha a tél miatt van (mint a medve), stb?
-
Corsair90
tag
Sziasztok!
Én egy olyan programot alakítottam ki magamnak, hogy az első két nap felső test edzés, a harmadik pedig futás és lábazás. Így azért jó, mert min 48 óra pihenő megvan egy izomcsoportnak, de a gyakorlatban ez 60 óra körül van igazából. Pihenőnap az lényegében nincs, kezdődik minden előlről a harmadik nap után. Illetve minden héten van kényszer pihenőm ami kb 1 nap, mert valami miatt nem tudok azért elmenni.
Illetve volna néháy dolog, amiben tanácsot kérnék tőletek:
1. Azt vettem észre hogy a vállam, nem csak váll edzésnél, hanem gyakorlatilag hátazás, mellezés és picit talán bicepsz- tricepsznél is mintha kapna terhelést. Így nem is nagyon tud igazán pihenni emiatt eleget és enyhe fájdalom itt gyakorlatilag állandó jellegű.
Mit tudnátok javasolni, hogy ezt figyelembe véve a két napra, hogyan osszam szét a felső test edzésem, hogy a vállam csak egy nap kapjon terhelést, a második nap olyan izomcsoportok legyenek dolgoztatva, ahol másodlagosan a váll csak igen kis mértékben van terhelve, de ha lehet semennyire?2. Pl ha egy nap két izmzatra edzek, akkor egy izomcsportra 6-8 típusú gyakorlat elég lehet 4 sorozattal és mindegyikből 10-12 ismétléssel? Célom némi szálkásodás és némi izomtömeg gyarapítás, szóval nagyjából egyensúlyban legyen a kettő. Illetve az egészséges életmód. Étrendre figyelek és a mozgásra is természetesen.
3. Hasazni és lábazni ha úgy szeretném, kis mértékben minden nap lehet végezni? Vagy ez így nem megfelelő, ennél több pihenésre van szükség?
4. Edzés előtt, mennyi idővel kell táplálkozni és miket lehet/kell kajálni?
Minden segítséget, tanácsot köszönök szépen előre is!
-
mody123
tag
válasz
tibcsi0407 #162018 üzenetére
Lassan ez a 3. hete a diétámnak és fogytam is 3,5kg de a zsírtól féltem és nem ettem olyan sokat. hogy képzeljem ez ezt az 50g? lenmagolajat rá kanálra és 2-3 részletbe naponta elosztva?
Bocsi a fura kérdésért csak félek a zsíroktól -
mody123
tag
Sziasztok,
Szeretném a segítségeteket kérni mert a diétában nem tudom hogy mennyi gramm zsírt kéne ennem naponta 102kg vagyok most perpill. Mennyit kellene?
-
kicsiogre
tag
válasz
Speeedfire #161995 üzenetére
Gymbeam_TrueWhey unflavored: tejsavó fehérje koncentrátum. 3600/ kiló
-
dugynok
senior tag
válasz
Speeedfire #162007 üzenetére
Hàt én nem èrtelek... Szerintem dràga 5/kg-s lidl-s fehérje, kikérted, hogy mit gondolok, ìrjak olcsóbban... Írtam. Mind a kettő tejsavó, de jóval olcsóbb. Szerinted nem ugyan azt a sajtgyàrtàs utàn maradt mellékterméket (savó) hasznàlja az összes gyàrtó? Persze màs-màs beszàllìtó, de nincs különbsèg alapanyagban. Nekem minden ìzesìtèsű túl műìzű, megveszem a legolcsóbb natúrt, èn keverem össze dextrózzal (490Ft/kg). Nem fogok fizetni ezért majd duplàjàt a "màrkàknak"...
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Speeedfire #162010 üzenetére
Nekem a laktózmentes dolgok se igaziak, de egyelőre nincs pénzem dokival kivizsgáltatni, miért is. Tejfehérjére tippelnék, emiatt necces minden.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Speeedfire #162001 üzenetére
Ezért iszom marhafehérjét
(meg mert a tejsavótól fosok)
-
Speeedfire
félisten
Ezek valóban jó árak.
Erre írtam, hogy marketing.
-
dugynok
senior tag
válasz
Speeedfire #161995 üzenetére
Minden mentes, ahha...
Tessèk adalékmentes natúr:
https://www.wheyprotein.hu/wpc80_natur_tejsavofeherje_koncentratum_5kg -
patex1983
őstag
válasz
Speeedfire #162004 üzenetére
ProteinBuzz, GymBeam, Nutriversum stb....
De kapsz. -
rwin5
őstag
a minőségi számomra nem a sajtgyártás során keletkező savó, amit a továbbiakban feldolgoznak, de kinek mi
topic egyébként jól tükrözi, hogy a hypeot hogy benyalják a vitaminok, kiegek terén az emberek, mondjuk oly sok mást is, csak nem erre vonatkoztatva
na befejeztem, mert én vagyok a topic fekete báránya
-
aelod
veterán
válasz
Speeedfire #162001 üzenetére
Közel sincs így.
Hát először is whey proteinbe nem szokás creatint rakni.
A gyártási eljárás mond neked valamit? Koncentrátum, izolátom, hidrolizátum?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest