Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- aquark: Zsebszámológépek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
válasz
Flash Gordon
üzenetére
Szerintem nincs ez elfelejtve én mindig is így értelmeztem
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Jól gondolod, teljesen minimális ez a többlet energiaigény, szóra sem érdemes
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
A váróban kapáltál?
-
Dorian
félisten
[link] Itt 27:45-nél: Ez valóban célszerű? Tehát a tárogatógépes tárogatást addig végezni, amíg már csak félig se tudjuk a mozdulatot elvégezni?
-
Dorian
félisten
Ma úgy indult a napom, h nem aludtam vmi jól, reggel pedig kaptam egy durva allergiás rohamot franctudja mitől, a szemeim alatt úgy feldagad, hogy ki se tudtam rendesen nyitni. Antihisztamin 1-2 óra alatt helyre tett, de még most is úgy nézek ki mint aki 2 hete nem aludt.
Edzésre is csak azért mentem, mert csakazértis.
Erre basszus tök jó progresszió volt majdnem mindenben nem is érzem úgy, hogy halálig toltam. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Lábnap után 1-2-3 napig nekem is vastagabb a comb, vádli: ödémának hívják
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Mondjuk nem mintha én számolnám
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
1x kiszámoltam, hogy az áltlagban evett kajám (igen, a növényi fehérjéket is beleszámítva) 1,8-1,9 körül van. Aztán biztos sokszor kevesebb, van mikor több. ha a növ ényeket nem számoljuk, akkor meg ugye annyival kevesebb.
Ma ebédre nagy adag tésztát eszek paradicsomos-tonhalas szósszal. Remélem feltöltöm a glikogénraktárakat, mert lábnap lesz. -
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Azt mondjuk tudom, hogy én világ életemben mindig is ilyen voltam, minden egyéb izmom tekintetében is, úgyhogy gondolom ez genetika, is, hogy inkább 2-es típusú izmaim vannak
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy a kitartás kevés bennem ehhez. És ez kicsit zavar. Szóval majd kiderül: ha marad ez a zavar akkor beleállok, ha nem akkor nem.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ez az Apple Watch? Az nem túl profi. Huawei figyelembe veszi az alábbiakat:
alváshossz, mély-könnyű-rem hossza és aránya, mélyalvás folytonossága, ébredések száma, légzésminőség.
Ma pl azért húzta el az alváspontszámom, mert a mélyavás szummában ugyan elég volt (1:52) de nagyon szaggatott, 9 részletre oszlott. És érzem is magamon. -
Dorian
félisten
Hát azért dolgoztam rajta eleget és megvannak a körülmények:
Hálóban teljes sötét, 20 fok alatti hőmérséklet, este 9 után már nincs telefonozás: vagy olvasás vagy valami ismeretterjesztő tudományos műsor nem akciófilm, este váltok a 4000K-s lámpákról 2600K-ra, mindig kb ugyanakkor megyek aludni, stb.Pont ma volt viszont, hogy sztem még csak 1-2x kaptam ilyen alacsony pontszámot: "jobb, mint a felhasználók 57%-a" Csak 6 órát aludtam, fent voltam éjjel fél órát, a mélyalvás folytonossága is rossz volt. De azért mély 1:40, rem 1:56 megvolt, így nem érzem nagyon fáradtan magam.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
"Padon oldalt fekve oldalemelést hány fokos padon toljátok?"
60 fokonMásik témához csak annyni, hogy pénteken vagy a vállbólnyomással vagy az oldalemeléssel sikerült jól összecsomóznom a csuklyám tetejét
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Hát, hogy: szégyen gyalázat
14 percig futottam folyamatosan ( 2,3km), aztán utána 1 kör séta 1 kör futás ebből lett még 4km 30 perc alatt, aztán elegem lett. Furcsa módon izom tekintetében a vádlim éreztem durván, a többit sztem egyáltalán nem.Ehhez képest a feleségem tegnap úgy jött haza, hogy 17 km-t futott a Pilisben, 700m szintemelkedéssel.
Annak azért örültem, hogy tizenéves koromban volt terheléses asztmám amitől futasoknal befulladtam, ez legalább nem jelentkezett.
-
Dorian
félisten
Ma, először, elmentem futni. Hát rohaggyonmeg aki kitalálta, nem férfinak való dolog ez
-
Dorian
félisten
válasz
Vitee
üzenetére
Nekem ezen az altató segített: azzal vissza tudtam aludni, aztán egy féllel is, aztán így már elhitte a tudatom, hogy vissza tudok aludni és anélkül is vissza tudtam.
Meditáció meg tudatos legzés meg ilyesmi nem nekem való, engem mindig csak felbaszott
És biztos volt valami szorongás-része is: még vagy 10 éve félrekrt az asszony, holvanazmár, de érdekes még fél-egy éve is előfordult néha, hogy ezzel álmodtam, ebből ébredtem, ilyenkor persze nem tudtam visszaaludni. Aztán pár hónapja úgy alakult, hogy beszereztem egy szeretőt, azóta 1x sem fordult elő ilyen lelkiterror-álom
-
Dorian
félisten
válasz
Vitee
üzenetére
2 fajtát próbáltam. A Dormicum egy erős cucc, de nagyon gyorsan kiürül a szervezetből. Ezt akkor használtam amikor egy érzelmileg stresszes időszakban éjjel felébredtem és nem tudtam visszaaludni, kizárólag alkalmankent. Ilyenkor eleinte 1-et, majd felét ettem, simán visszaaludtam reggel pihentem ébredtem. egy idő után elhittem, hogy magamtól is vissza tudok aludni és már nem kellett, elég volt a tudat, hogy ott a fiókban és használhatnám.
A Zolep enyhébb, de egész estés hatása van, így azt akkor használtam, ha már 2 éjjel rosszul aludtam és végre ki akartam pihenni magam. Ebből is elég egy fél a normál alvássegítéshez.
Mivel semiképpen nem akartam hozzájuk szokni, tényleg csak alkalomszerűen használtam, alapesetben az esti magnézium- triptofan-melatonin-gaba kombót használom, nem mindig mindent csak a Mg a fix -
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam az átlag akár 1 hétre akár 1 hónapra akár 1 évre nézem kb ugyanaz:
mély 2:15 körül, rem 1:50 körül.Ez már érzesre is jó, de jobban szeretem ha mindkettő legalább 2 óra és a mély kicsit több. Ha mindkettő csak 1,5 ott már érzem, hogy nem volt olyan jó. Aztán vannak ezek az extra jó alvások
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Nekem chill-nap, asszem regeneralódtam rendesen a tegnapi edzésből: [kép]
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Nekem se csomósodik, pedig a zacskó összepattintós lezarója már rég nem működik, csak úgy résnyire nyitva van a zacskó a szekrényben.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
És akkor mérgemben a végén nyomtam fekve párat, az meg sose ment meg ilyen jól, raadásul az edzes legvégén.

(Amúgy többször tapasztaltam már, hogyha felmérgelem magam vmin utána többet tudok beleadni)
Cserebe elhagytam ma a hasat meg a hiperhajlítast. Gerincfeszitő úgyis kapott amikor a melltámaszos T rúdon erőlködtem és megemelkedett a felsőtest is. -
Dorian
félisten
Tök jól ment ma a váll. Utóbbi időben elkezdett fejlődni a sok stagnálás után. Most a hát ment szarul
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Céltól függ, akarod-e a core-t is egyben erősíteni, az is egy lehetséges út.
Pusztán váll hipertrófia szempontjaból minél stabilabb annál jobban tudsz adott izomra terhelni, nagyobb súllyal tudsz dolgozni tehát jobban nő a váll. -
Dorian
félisten
Nálunk az óltözőben csak egy beugróban van 1 tükör, azelőtt meg mindig a csajok álldogálnak.
Meg eleve a túlvégen szoktam öltözni, csak ezért nem megyek oda hogy nézegessen magam.
Számomra a teremben is tök ciki lenne vmelyik tükörben nézegetni magam, mások se igazán szokták. Szinte körben full ablak van, vállbólnyomásnál szoktam nézni amennyire abban tükröződik, hogy rendesen leengedem-e. -
Dorian
félisten
Én simán aláírom, hogy lehet azért jött be az 1 helyett 2 munkasorozat mert nem teljesen tökéletes a technikám és ezt volumennel kompenzálom. Vagy nem vagyok teljesen 2. rost-domináns. Vagy bármi. (De az is biztos, hogy a 2 sokkal jobban bejön mint amikor 5 sorozatokat csináltam.)
Hátaknál én sem érzek olyan pumpot mint mondjuk bicepsz-tricepsznél. Vagy vállnál sem. De az izomérzet simán megvan.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen, kell hozzá egy volumen. Amíg 1 munkasorozatot csináltam csipőtolasból nekem sem volt, 2-nel már van.
-
Dorian
félisten
En bolgárt nem far, hanem inkább combpreferáltan csináltam, úgy nagyobb pump van csípőrolásnál. És jóval nagyobb izomláz is kesőbb. Guggoláshoz ( nem gépes) képest is nagyobb van.
Ill meg vmi eszembe jutott: a platón a talpat se túl közel se túl távol ne helyezd, mert egyik esetben a comb felső a másikban az alsó izmai is besegítenek.
-
Dorian
félisten
Lent jó alaposan le kell vinni, kicsit meg is állítani, hogy ne amolyan hullámmozgással lendítsd fel. Fent nem kell túlemelni csak egyenesig. Lábaknál meg nem kell terpesz, elvileg párhuzamoshoz közelítően álljanak, ez kicsit testfelépítés-függő, nekem egy nagyon kicsi terpesz azért kell.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
A fejed pont nem kell megemelni, tartsd a támlán. Mert megemelve brutál be tud állni nagyobb súlynál, egyszer sikerült.
240 nekem most elég. Itt már többször érzem, hogy valszeg szabálytalankodtam mert izomlázat érzek másnap az alsóhát gerincmenti izmokban. -
Dorian
félisten
Ja tényleg, segg: Nekem mindig laposabb seggem volt, a genetikát nem lehet megbaszni, dögös latinacsaj seggem sosem lesz (mondjuk ez nem nagy baj
)
De mióta edzek, a kedvenc Levi's-em (ami ráadásúl erősített anyagú) seggét nemhogy csak kitölti, hanem anyámmal már 3x kellett megvarratnom mert mindig valahol szétreped. Most legutóbb inkább stretchy anyagú farmert vettem. -
Dorian
félisten
Korábban csináltam bolggárt, hát, guggolás után végezve valóban jó gyilkos volt.
Nekem a bal lábam gyengébb, azzal kezdtem, így a 2. sorozat előtt már vidám voltam, mert tudtam, hogy ami a ballal vérverejtékkel ment az a jobbal simán fog.
Mostanában miért nem csinálom:
Egyszer eléggé megfájdult tőle a bal combomnál az az ín ami belül közvetlenül az ágyékhoz csatlakozik. Akkor azt hittem a mellette lévő izom húzódott meg, de nem, az ín fájt a csatlakozásnál. Most sima guggolás után is kicsit mindig érzem ott, de csak nemzavaróan -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Így van, a várható nagy idegrendszeri terhelés miatt parázik az idegrendszer.
Nincs köze a pulzushoz, meg a készvagyok-érzéshez sem. Pulzust fel lehet vinni bármi ugrálós akármivel, azokelőtt pedig senkinek sincs ilyesmi érzése. Vagy pl. vádli után is ha felállok, rá kell kicsit támaszkodnom a gépre nehogy összerogyjak, ott is kész vagyok, de semmi ilyemi nincs előtte.Guggolás érdekes kivétel: az biztosan nagy idegrendszeri teher, mert összetett gyakorlat, nagy izom, nagy súlyok, de nemcsakhogy várom, hanem valamiért bejön, hogy még előtte lábnyújtózok így a combizmot eleve kicsit lefárasztva állok bele. Nem tudom, hogy pusztán mazochizmus, vagy tudat alatt ennyit számít, hogy valahol olvastam, hogy jobb előbb a nyújott pozícióban és utána a rövidöltben edzeni az izmot.
-
Dorian
félisten
Eleve és főleg 50 felett pláne még nem is az esztétika a legfontosabb, hanem hogy kiegyensúlyozottan legyél edzett. Legyen ami az izmot stimulálja, legyen ami az erőt, legyen ami a kardiovaszkuláris rendszert, az állóképességet, a VO2max-ot, és kicsit később fontossá válik az egyensúlyozás is.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
"üzeni a testem, hogy ne csináld, megdöglünk"
Ez mekkora
És tényleg, nálam ez csípőtolás előtt van, régebben meg a felhúzás előtt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit
üzenetére
De akkor összeragad és ragacsos marad az egész,nem? És nem "rögökre" válik szét
-
Dorian
félisten
Érdekes volt ma. Labnyújtás progresszió, guggolás progresszió, aztán a csípőtolás 2. sorozatára gondolom ezért elfáradtam és nem tudtam kiemelni se
a villából. Próbálkoztam 3x aztán szégyenszemre le kellett venni 10 kilót. Nem gondoltam, hogy ilyen is van.
Aztán ettől kipihenten magam vagy valami mert utána megint progressziók a többi gyakorlaban. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit
üzenetére
Fitinsavat a fitáz enzim bontja el. Mivel a zabbban alig van, érdemes egy kicsit rozslisztet mellékeverni az előző napos áztatáskor (és egy kis tejet, hogy beinduljon némi fermentáció is)
-
Dorian
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát lehet. De valamennyi kárt meg biztos tesz. Ráadásul ezeket a határértékeket mindig egyes anyagokra vizsgálják, ha hasonló határsú anyagokat viszel be, akkor hiába vannak egyenként a határérték alatt, összességében bőven túlléphetik a káros hatást (tipikus példa amit Tsn írt: aceszulfám K, szukralóz, aszpartám)
A vegyi szennyezésekre is van egy határérték, de azért mégis igyekszik az ember semennyit sem bevinni, nem pedig úgy, hogy kimaxolja a határértékig. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit
üzenetére
Én egyszerűen azért eszem, mert finom, főleg halakhoz szeretem.
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én nem spórolok a kalóriákon, nincs rá szükség.
Ill. attól az évente 4x fél l üdítőtől amit megiszom nem fogok meghízni. -
Dorian
félisten
Persze, hogy be volt nála is kapcsolva. Ill. sztem az övé nem pontosan mért. A visszaútopn ugyanott jöttünk, nekem 4,13-at mért, neki 4,5-öt. És néztem enyémet a térképen: pontosan követte az útvonalat, még a kis 1 m-es félreállásokat is muatta amikor meg kellett állni a gyerekek miatt.
Azon csodálkozott, hogy nekem az óra appjában ez automatikusan rákerül egy pontos (nem vak) térképre is -
Dorian
félisten
Hüvelyt? Nem venni szoktam csak kölcsönkérni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A feleségem drágább Garminjánál a H GT6-nak jóval pontosabb pl az alvásmonitoringja.
Másban nehéz hasonlítani, mert pl én nem futok, lehet abban jobb. De pl a múltkori bicajozást az enyém pontosabban mérte, meg automatikusan rátette a térképre meg minden. -
Dorian
félisten
válasz
aelod
üzenetére
Egy bizonyos mennyiség felett káros a bélmikrobiomra.
A még biztonságosan megengedhető maximális bevitel mennyisége 5 mg/testsúlykilogramm
Pl. 1 liter üdítő 100–300 mg szukralózt tartalmaz.
Ezt egyrészt egy átlagembernek azért könnyű túllépni, másrészt azt gondolom, hogy egészség szempontjából nem az a jó stratégia, ha a mindenféle vegyszerekből felététlenül bevisszük a maximálisan megengedhetőhöz közelítő mennyiséget, hanem éppen ellenkezőleg, a minimumra törekedünk. -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Sztem ez már most tök jó. 17,7-es testzsír teljesen jó, a hasi zsír miatt kell még lejjebb venni.
Igazából az látszik, hogy bazi izmos vagy, hogy 18-as tzs-od van 107 kilóval. -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
Ezzel én pl. nem értek egyet.
Lehet, hogy van ilyen tanulmány ami ezt mutatta ki, de biztosan nem elég nagylétszámú, randomizált, kontrollált, időben hosszan elnyúló vizsgálatok.
A mikrobiom töredékét ismerjük egyáltalán, ilyesmi szvsz nem jelentető ki. A hosszútávú tapasztalatok viszont egybehangzóan mutatják, a változatos táplálkozás előnyeit hosszútávú egészség szempontjából, és kb minden szakember egyet is ért ebben. -
Dorian
félisten
Bzg, még ma is izomlázam van széleshátban a péntek után.
Úgy tűnik az ha heti 2x edzek meg egy izmot és kihagyok egy hetet azt ugyanúgy értelmezi a testem, mint amikor korábban heti 1x edzek meg egy izmot és két hetet hagyok ki. Azt hiszi, na, ez végre abbahagyta ezt a hülyeséget lehet lazítani, aztán meg csodálkozik ha újra terhelést kap. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit
üzenetére
Tehát valójában csak azt tudjuk, hogy nem tudjuk.
-
Dorian
félisten
válasz
gergo5991
üzenetére
Korábban linkeltem jó áron marhakollagent, keress rá. Nekem nem fájt izületem, nem azért szoktam enni, szóval ezt nem tudom, de az arcbőröm kicsit ránctalanabb lett tőle az biztos.
A szerves kötésű magneziumot már mondták, ill omega 3-at érdemes még..
MSM meg glükozamin szulfát mindenképpen hasznos az ízületeknek,érdemes 3 havi kúrat tartani belőlük. Por formában vedd, mert kapszulában valóban értelmes mennyiségét bevinni horror összeg. -
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
Most néztem az elmúlt napok alvásait: látszik, hogy a szerdai hányingerig tolt lábnap óta extrába pörgette magát a regeneráció: azóta 2:40 és 3 óra közti mélyalvásaim voltak.
-
Dorian
félisten
válasz
scdlsc
üzenetére
Nekem ma a vizem tűnt el, nem tudom ki lehetett nagyon szomjas
Kell holnap vennem egy 0.7-es ásványvizet, hogy megint legyen palackom.
Az utolsó két dolgot a hasizmot meg a hiperhajlítast gyorsan elkapkodtam, mert rájöttem, hogy menni kell a gyerekekért az oviba, olyan is lett.
De a szerdai lábnap után még mindig egy fájdalom az egész lábam. Nem tudom eldönteni, hogy a tegnapi masszázs nélkül még durvább lenne, vagy az is adott meg egy pofont neki. -
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Bárcsak lennék egyszer 80 kiló
Talán lehetseges, hogy jobban menne az izomepítés ha kicsit elengednek a testzsírt. De sajnos szeretek télen is jól kinézni
-
Dorian
félisten
Minden járási székhely egeszségházában van mindenkinek lehetősége ingyenes InBody mérésre.
Keress rá.1 hónap edzés után ne is számíts meg semmire. Főleg hogy a fogyás túlnyomó részt a kajától függ nem az edzéstől.
Amúgy meg krv egyszerű:
Ha állva a hasad elejénel 2 ujjad közé tudod csippenteni a bőrt, akkor kövér vagy
-
Dorian
félisten
Na lenyomtam az edzés másik felét is, meg akkor már a péntekiből is hoztam előre, hogy akkor kevesebb legyen
-
Dorian
félisten
Mai edzést a lábnyújtas, guggolás, csipőtoló után abba kellett hagynom, mert úgy éreztem mindjárt elhányom magam. Tettem meg egy próbat a combhajlítóval de belegondoltam hogy a gumiőrlemény padlóról nagyon nehezen lehet feltakarítani a hányást, úgyh inkább abbahagytam. Nem igazán volt még ilyen.
-
Dorian
félisten
Az 1 hét kihagyás utáni vasárnapi edzés után olyan izomláz van még most is a mellemben, hogy azt is érzem ha kézmosáskor összedörzsölöm a tenyerem

-
Dorian
félisten
válasz
aelod
üzenetére
Nem tudom mitől függ. Amikor még nem kondiztam, hanem hanem küzdősportra jártam, sokkal kevésbé voltam izmos (tzs kb ugyanennyi), emlékszem egyszer elmentünk haveri társasággal sütögetni és ott voltak kültéri eszközök is. Ott hirtelen ötletből gondoltam kipróbálom, minden bemelegítés nélkül húzódzkodtam 10-et egyik, 10-et másik fogással.
A feleségem meg bőven edzésben van, zsír sincs rajta, de nem tud gumi nélkül húzódzkodni. -
Dorian
félisten
Ja és minden gyakorlatnál fontos, de húzódzkodásnál kifejezetten nagyon kiemelten, hogy a nagyjábóli szabályosság az utolsó ismétlésnél is - ami már nagyon nehezen megy - maradjon meg, mert az erőltetve végzett rossz technika nagyon könnyen tud fasza izomgörcsöket okozni lapockában, csuklyában, aztán meg több hét mire helyreáll.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én azt gondolom iszom rendesen, de a masszőr mindig mondja, hogy lehetnék hidratáltabb. Edzés alatt pedig mindig elfogy a 7 dl víz.
-
Dorian
félisten
válasz
swoody
üzenetére
Továbbra sem igazán értem (edzestől teljesen függetlenül), hogy miért lenne önsanyargatás vizet inni.
Nekem (és a környezetemben élőknek is) teljesen alapvető, hogyha szomjas vagyok akkor vizet iszom, azt kívanom. Nem is igazán iszom mást, mondjuk hetente egy sört vagy ilyesmi. -
Dorian
félisten
Ezt nem értem. Hogyhogy nem tudtok vizet inni?
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf
üzenetére
.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker
üzenetére
Az egész hetes betegeskedés után ma újra voltam, a jövő hétfői napot hoztam előre. Hát nagyon nem tudtam hozni a 02.02-i számokat,vett ki belőlem ez a szr. Átlagban 1-gyel kevesebb ismétlések mentek.
-
Dorian
félisten
válasz
Fred23
üzenetére
Sztem kár csontvastagsaggal foglalkozni. Egy fasza alakot akármilyen csontvastagsággal össze lehet hozni, nem testepítő versenyre készül senki.
Nekem is vékonyak a csontjaim, de bőven nem fenyeget az a veszély, hogy ez fog valaha is limitálni.
Meghát mi a fasza alak? Nem kell testépítős szemüveget hordani, nekem pl a sziklamászók vékony de szálkás alakja is tökre tetszik. De az átlagember egy sima úszó vagy tornász alakot is kivalónak tart.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen monitort vegyek?
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi 12T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a villából. Próbálkoztam 3x aztán szégyenszemre le kellett venni 10 kilót. Nem gondoltam, hogy ilyen is van.