- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
Azt hiszem nagyon nem vagyok konzisztens edzésileg. Szerdán úgy éreztem, hogy mostaztán szétbszom a vasakat, aztán nem annyira sikerült jól az edzés. Ma még úgy mentem, h nemistudom minek, aztán krv jól sikerült.
-
Dorian
félisten
Dormicum 7,5 mg-osból a fele. Legelőször ettem párszor egészet, az sem csapott szét.
Nekem sosem elalvás problémám van, hanem átalvás. Éjjeli felébredés után nincs v rossza visszaalavás.
Dormicum nagy előnye, hogy nagyon gyorsan kiürül, így ha korahajnalban, mondjuk 3-kor eszek egy felet, elalszom, de reggel simán kelek.
Zolep elalvás és átalvás segítő is, de azt előre kell tervezni este és ugye nem tudod, hogy felébredsz-e. Azt arra szoktam, ha már 2-3 napja nem alszom jól.
Nem zabálom folyamatosan ezeket, sztem a max a heti 2x fél tabletta, de inkább kevesebb.Nem. Melatonin az (furcsa módon
) a melatonin szintet növeli meg (ideiglenesen, mert gyorsan lebomlik) így az elalvást segíti. Triptofánból ugyanúgy melatonin lesz, csak át kell alakulnia, ezért időben, később kapja meg ezt a szervezet, ill még a szerotonin szintet növeli.
Amikor füvet szívtam, egy nagyon erősen stresszes időszakon kívül sosem volt alvás problémám.
-
Dorian
félisten
Stresszes időszakokon engem a Zolep meg a Dormicum segít át.
Ha nem normál esetben, hanem ilyenkor ébredek fel éjjel, akkor fél szem Dormicum, ha már napok óta kevésbé alszok jól és mondjuk edzésnap volt, akkor elalvás előtt fél szem Zolep.Általánosságban meg 1mg melatonin + 500mg triptofan. Ez az az elején okozott élénk álmokat, de gondolom hozzászokik a szervezet és azóta nem. Pedig én azt kifejezetten élveztem. Nálam az van, h amit más rémálomként szokott átélni, az nálam "fasza izgalmas" értékelést kap, nem szorongást vált ki, hanem mintha egy akciófilmben lennék.
Aswaganda nekem az elején segített, de ez gyorsan elmúlt, aztán nemrég kezdtem gyanakodni, h lehet, h inkább ellenkező hatást kezd kiváltani, úgyh szüneteltettem pár hétig, most pedig reggel szedem (de csak hamárvan alapon).
Most éppen a gabát próbálgatom, sztem ez rám semmi hatással nincs. Még jó, h alaposan bevásároltam belőle
-
Dorian
félisten
Tegnap kipróbáltam a csigás egykezes bicepszet csigának háttal.
Úgy, h a másik alkaromat a hasfalam előtt, a dolgozó kéz mögé (könyök felett) tettem keresztbe, hogy a dolgozó kéz könyöke ne tudjon elmozdulni hátra.
Hátbazmeg, egópusztítóan sokkal nehezebbDe annyira, hogy egyel kisebb súllyal tudtam fele annyit megcsinálni.
Egyrészt így a kezdésnél a kar teljesen egyenes, függőleges lesz (nincs az az nagyon kicsibehajlás, mintha szemben állna a zember), másrészt már a nulla ponton is rajta van a terhelés és húzza hátrafelé.
Azt hiszem tetszik így, sokkal hatékonyabbnak gondolom ezt a terhelésprofilt -
Dorian
félisten
Nahát én is beszoptam a20 fokon a 35 kilót, ment vele 2.
Visszamentem 30-ra, de valszeg már lefarasztott, mert 7 lett a 9 helyett.
-
Dorian
félisten
30 fokos vonalzód csak van, hogy tudd mekkora szög az
Nálam a padot kb. 20-ra aztán 30-ra lehet állítani. 20-nál már könnyű a 30 kilós kézikkel, de a következő kézi 35 kilós, szóval most épp gondolkodom, h vajon a 35 kilósok rámszakadnak-e 20 foknál, vagy merjem kipróbálni.
Ha rámszakadnak, akkor valszeg felteszem 30 fokra a szöget, és ha már ott is mennek a 9-ek 30 kilóssal, akkor jön a 20 fok 35 kiló -
Dorian
félisten
Épp ezért csinálom a fekvenyomást géppel. Meg valahogy jobban kézre is áll.
Ill. lábtolót kb. ezért váltottam hack guggolóra.
Érdekes amúgy, hogy kvázi új (merthát azért guggoltam korábban) gyakorlat kezdésénél az elején milyen durva az idegrendszeri adaptáció. 2 hete ment vele 120/8, 120/5. 1 hete 120/9, 120/6, most meg 120/13, 120/9 és biztos nem az izmom nőtt meg ennyire. -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197649 üzenetére
Én most rendeltem Gabát alvássegítőnek, kíváncsi vagyok. Az 1 triptofán (500mg) + 1 melatonin (1mg) kombó mostanában jónak tűnt. Tegnap, elsőre az 1 gaba (750mg) nem annyira. Ma este kipróbálom triptofánnal.
-
Dorian
félisten
válasz
Vitee #197624 üzenetére
Én úgy működök, hogy arra kell figyelnem, hogy ne bukásig csináljam (mert Aelod lebasz
)
A másik:
Bizonyos típusú gyaksziknál a bukás nem tud halálraerőlködős lenni, mert ezeknél a típusúaknál egyszerűen technikai bukás lép fel, mert a mozgástartomány szűkül be, kiesik a legvége (melltámaszos evezés, csigás lehúzás, húzódzkodás, csípőtolás, vádli, tárogatás, stb)
Most, h így leírtam párat, valszeg azoknál, ahol a terhelésprofil a mozdulat végén a legnagyobb. -
Dorian
félisten
Persze. Ha nem tiszta vörös és torz a fejed, akkor nem vagy bukás közelében sem. És akkor nem normál lesz a pulzusod az biztos. Sokaknál mentális gát jön ha ki kéne lépni a komfortzónából.
-
Dorian
félisten
Igen, nekem is ez a járható út ahhoz, hogy valahogy kinézzek, hogy maradjon az alacsony testzsír, mert sok izomtömeget 46+osan már úgysem rakok magamra. Túl alacsonyra menni "a la haskockák" nem érdemes, mert pólóban úgysem látszik. Most, egyszer akarom ezt megcsinálni, és ennyi.
-
Dorian
félisten
Hát ja, így lehet. Nálam is az van, h ahhoz, h lapos maradjon a hasam, nulla odafigyelés kell, nulla edzés, zabálhatok is bőven. Ahhoz, h a hasizom körvonala látsszon, egy nagyon kicsit kell odafigyelni a kajára, ami annyi, h nem kell brutálisan mértéktelenül ennem, ez is nulla effort. De h a kockák külön látsszanak, ahhoz bizony kell egy kis defficit, h erősen ráfeküdni a hasizomgyakorlatokra. Most az van, h jó súrlófényekben már látszanak külön, de szórt fényben még csak a függőleges középső árok és a két szélen a kockák kis "beugrásai"
-
Dorian
félisten
válasz
Tyler Durden #197570 üzenetére
Éhesek a bélférgek
-
Dorian
félisten
Fú baszki, most már tudom milyen az a hasizomgörcs. A tegnapi itthoni után ma a teremben csináltam 90-nel (ez a max a csigán) 20 ismétlést harangozásból. Pont a napokban mondta vki, hogy létezik ilyen, hát, most megkaptam.
-
Dorian
félisten
Azt hiszem, az otthoni edzésnapból ki kell szednem a hasizmokat.
Lábemelés eleve nem is effektív, meg lábsúlyból magamra pakolni 18 kilót full macera + csúszkál ide-oda.
Plank meg tök jó lenne, de a húzódzkodások és military pressek után már fáradt a vállam, és a core izmok még csak röhögnek amikor a kezem elkezd remegni és összeesek.
Mindegy, heti 3 has is elég lesz. -
Dorian
félisten
válasz
thomasvold #197518 üzenetére
Nekem jó darabig abba kellett hagynom és olyan bicepszeket csinálnom, ahol a könyök nagyon picit azért tud mozdulni. De aztán újra bevezettem, és pár hónapja nem fáj.
Érdekes, hogy múltkor ezzel volt bármilyen gyakorlat közül az első olyan élményem, amit szoktak mesélni: Amikor először azt hiszed nem fog kimenni, de legyőzöd az érzést és minden más megszűnik csakis az adott izomra koncentrálva, kurva lassan, de mégis sikerül. Tényleg brutál volt, sztem legalább 10 mp volt mire megcsináltam a munkasorozat utolsó ismétlését, de nem csaltam bele és megvolt.
-
Dorian
félisten
Nekem amikor golfkönyököm volt, mindenre is fájt. Fekvenyomásra, csigás evezésre, csigás tárogatásra, koponyatörőre, de persze scott bicepszre a legjobban és legtovább.
Meg is látszik azon a karomon. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197509 üzenetére
De akkor is részt vesz amennyire, Ill a vállát semennyire nem vonod ki.
Lehet ez csak az én bajom, mert mindenhol azt hallani, h a váll milyen gyorsan regeneralódik, hát nekem kifejezetten a leglassabbak közt van -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197505 üzenetére
Igen, az egykezes letolád nehezebb. A kétkezest 77-tel, az egykezest 32-vel csinálom.
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197502 üzenetére
Fej feletti ext. nekem is kedvencem. De az egykezesnek nem látom előnyét a köteles kétkezeshez képest.
Tolódzkodással az a baj, hogy nehezen illeszthető a tervbe, mert a tricepszet csak részben terheli, jelentősen kap a váll és a mell is, -
Dorian
félisten
válasz
OPiiPO #197497 üzenetére
Természetesen pluszt jelent, jobb,mint a fotelben dögleni, ha van idő rá, sétaljon valaki. Nekem mondjuk hétköznap nincs, ülök napközbenaz irodában, akkor van az 5-6ezer lépés.
Mondjuk hétvégén meg itt a nagy kert, kora tavasztól mindig van tennivaló, ma is 9:00-13:30-ig megállás nélkül füvet nyírtam, gazoltam, paradicsomot kötöztem, eztazt szereltem.. Ezt ugye nem méri a lepésszámláló mert nincs közben nálam a telefon.Genetikák ma nálunk vannak, genetika 1-gyel így sört iszom, genetika 2 meg mákossütit hozott, szóval ez csak pluszba visz
-
Dorian
félisten
válasz
marked one94 #197494 üzenetére
Nálunk ilyenek vannak, full szar. Amiket mondtál azokon kívül mèg a fekvő rèsze is elbszott kialakítású. Nem is csinálok hagyományos fekvenyomást, szerencsére van tárcsás fekvenyomó gèp, meg kèzisúlyzó.
-
Dorian
félisten
válasz
scdlsc #197490 üzenetére
Tök mindegy, H aerom zónában vagy vagy sem. Annyit tesz, h inkább zsírt vagy inkább glükózt használsz ezzel, de ez az össz energiaháztartás szempontjaból tök mindegy, ha deficitben vagy fogyni fogsz, zsírból, ha többletben, akkor pedig raktározni fogsz zsírban.
Ráadasul ez az egész elég keveset jelet a teljes energiafelhasználás szempontjából.
-
Dorian
félisten
Mi a vélemény arról, hogy bicepsz edzésére az a terhelésprofil való, ami alul / nyújtott pozícióban adja a legnagyobb ellenállást, tehát pl. a scott pad, és aminek olyan a terhelésprofilja, hogy alul könnyű, felül nehéz, tehát pl. csigás bicepsz, az nem olyan sokat ér?
-
Dorian
félisten
Nekem 5-6ezer közti a napi lépésem és 13% a testzsírom
#nemezenmúlik -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197448 üzenetére
Sztem a pisztácias az pisztácias. A natúr pisztacianak egyáltalán nincs erős íze, így ettől sem varható el.
-
Dorian
félisten
válasz
Vitee #197435 üzenetére
Én 1,5 hete nem igazan tartom az eddigi alacsony deficitet, és pont tegnap vettem észre, h az eddigihez képest most kifejezetten látványosan ment lejjebb a hasi zsír úgy, hogy már a legalsó kockák is kezdenek kirajzolódni.
Biztos van ebben vmi puffer vagy nemtom. De azért tegnap már újra óvatosan vacsoráztam -
Dorian
félisten
Gaba-ból van valakinek tutitippje?
Allegro-n látok már 20Ft/db áron 750mg-ost ("Sowelo" márka) -
Dorian
félisten
Oké, valószínűleg benéztem a zsír temát, szóval szeretném exhumálni magam
A kép csak egy gyors kattintás volt, meg nem is bedurranva edzés után, szóval nem annyira mutiba készült, én voltam kívancsi mégis mi van ott hátul
1 hete sztem nem igazán vagyok deficitben (mondjuk szvsz pluszban sem), igazából kétségeim támadtak, h van-e értelme ennél jobban leszáradni és nem megy-e az izomépítés kárára. Hasizom azért alakul, de ott is talán jobban azért, mert elkezdtem jóval nagyobb ftekvencián csinálni.
Láb-részről a mai edzés lájtos volt. A hack guggolást sztem még tanulja az idegrendszerem, nem tudok benne annyira megkészülni mint lábtolóval. Bolgár a múlt heti serülés miatt még ma is gyengébb, csîpőtolóval meg túl sokat akartam és az egész nem volt jó felül.
Legalább a többiben volt progresszió. -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197400 üzenetére
Nem emlékszem hol hallottam, lehet nem annyi.
Ettől függetlenül nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy valaki étrendje olyan kevés zsírt tartalmazzon, hogy pluszban, önmagában kelljen bevinni extra zsírt -
Dorian
félisten
Lefotóztattam az előbb a feleségemmel a hátam, még sosem láttam. De asszem a pózolás egy külön sportág, főleg így, ha nem is látom magam közben. Széleshátra egyáltalán nem is feszítettem, v máshogy kellett volna állni, v mittomén.
[kép] -
Dorian
félisten
válasz
Dorian #197365 üzenetére
Végül ma a húzódzkodasok után mégiscsak csináltam military presst, és nemhogy nem fájt a vállam, de még progresszió is volt. Örültem. Aztán hasazás végen csináltam oldalsó planket, és annál fájt a vállam ahogy tartanom kellett magam. Valahol az oldalsó váll hátuljanal vagy lehet az már hátsó váll van vmi sérülés
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197393 üzenetére
Nem a zsírtartalom okoz gyulladást az arra hajlamosaknál, hanem a kazein.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197384 üzenetére
A full natur nagyon jó. Van egy tejes beütése, nemtom minősegre ez jót v rosszat jelent, de pl emiatt tökre veri a többi naturt.
-
Dorian
félisten
Gondolkoztam, hogy ki kéne hagyni ma a vállgyakorlatokat, mert jól szétkrtam szerdán az elsővállam az elbaszott tárogatással. Na aztán a teremben rámjött a nanehogymár. Na hát annyit is ért. Oldalemelésből hoztam a szokásost, vállbólnyomásból meg 2 vel kevesebbet. És meg edzés végen eszembe jutott próbalgatni a muscle up-ot. Persze nem sikerült,de legalább edzés után még jobban fájt a vállam
Vasárnap tényleg ki kéne hagyni a military presst. -
Dorian
félisten
Core-hasizmok funkciója nem a megnyúlás-összehúzódás, hanem az izometrikus kontrakció (tehát, h instabilitáskor megfeszüljenek és stabilizálják a gerincet, törzset, medencét), tehát az ilyen jellegű gyakorlatok edzik azokat a legjobban, legcélratörőbben. Pl. a különböző plank típusok.
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #197344 üzenetére
Én az övre akasztgatom kettlebelleket húzódzkodáshoz (a feleségemnek vmi vékonyabb rúdjai meg kisebb lyukú tárcsái vannak, nem megy át rajtuk a lánc karabinerje). Asszonynak vannak 4 kilós belljei is, úgyh 4 kilónként tudok emelni
Igazán morbid ahogy az egy közepes és két kicsi golyó ott himbálózik a tököm alatt -
Dorian
félisten
Valaki más oldotta meg, mert 2 hete eltűnt a teremből...
Múlt héten is románoztam helyette, sztem most is az lesz. Csak ugye az nem csak az alsóhátat terheli, hanem kb. az egészet, és előtte már csinálok egy csomó hátgyakorlatot a többire, szóval kicsit túlzás/túltolás/túlfárasztás -
Dorian
félisten
válasz
sherlock82 #197332 üzenetére
Hátbzg, ráadásul sztem pont abban, meg bicepszben vagyok a leggyengébb.
-
Dorian
félisten
Most néztem pár videót erről, Ha jól veszem ki az a jó magasság-pozíció amikor a fogásmagasság ott van mint amikor kényelmesen előrenyújtod a karod.
És ezeknél sem volt a comb vízszintes, hanem annál magasabban ültek.
Szóval sztem jól volt aládúcolva a teremben és tegnap csináltam hülyeséget. -
Dorian
félisten
válasz
OPiiPO #197316 üzenetére
párnázott rész? hol van ilyen?
Amúgy azért most merült fel benne ez a kérdés, mert eddig a teremben nemes egyszerűséggel fixálva volt az ülésmagasság (nekem a kényelmesnél jóval magasabb pozícióban, tehát a comb nem vízszintes volt), így volt a fogásomnak egy maximum magassága, de ez az ízlésemnek kicsit alacsony volt a mell felső részének edzéséhez.
Most ezt megszűntették és barkács módra, alápakolt kézisúlyzókkal, de lehet az ülésmagasságot állítani. Leültem a minimumra, hát sokkal nehezebb volt a szokásosnál, mert gondolom a fogásom már a mellem vonala fölé ért -
Dorian
félisten
Tárogatógépnél hogyan kell beállítani a magasságot? A kar fogásmagassága ami számít a mell vonalához képest? Ha feljebb fogom, akkor kevésbé dolgozik a mellizom alsó-középső része, ugye?
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197305 üzenetére
Pedig nem egységes. Nálam 2 helyen két kicsit különböző, meg akik ide beírtak azoknak is kb mind különböző volt
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197303 üzenetére
"40-44 éves korban meg nem lehet a ref tartomány 350-473 ng/dl, mert 46 évesen itt van a laboreredményemen, hogy ref tartomány: 248,83-835,20 ng/dl"
(Amin belül az értékem amúgy 569,38) -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197301 üzenetére
A referenciatartomány változik az életkorral?
Akkor az hogyan lehet, hogy idén tavasz elején az egyik laborban 8,33-30,19 nmol/l volt a ref tart, tavasz végén meg a másik laborban 8,64-29?
Ez labor-mérési mód szerint változik.40-44 éves korban meg nem lehet a ref tartomány 350-473 ng/dl, mert 46 évesen itt van a laboreredményemen, hogy ref tartomány: 248,83-835,20 ng/dl
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197287 üzenetére
Hát ha nem fogyaszthat, nincs mit tenni.
Durva, valahogy alkalmazkodik a szervezetem a kalóriadeficithez. Kicsit kevesebb mennyiség is elég, és zsírokból meg kifejezetten. 2 sültkolbaszt alig bírtam ma vacsorára megenni, undorítan zsíros volt, sztem régebben 4-et is megettem ebből
-
Dorian
félisten
Sztem be fogom vezetni az esti feherjeturmixot is a reggeli mellé, mert este nem szeretek sokat enni és inkább csak könnyebbeket.
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197278 üzenetére
Vacsorára arányaiban egy csomó rostot szoktam enni (zöldség, tk.kenyér) és némi zsírt is, ezek mind lassítják a fehérje felszívódását. Ha meg tojást eszem, az eleve lassan szívódik fel.
Ill. pont most hallgatom a Nyakas Sanyi egyik videóját, most tartok ott, h elegendő fehérjebevitel esetén tök mindegy milyen gyorsan szívódik fel, a napi fehérjebevitel/szükséglet ami számít.
-
Dorian
félisten
Azzal mi a helyzet, hogy enyhe kalóriadeficitben lehet-e izmot építeni?
Mert mostanában csomó helyen mondták az okosok, hogy nem lehet vagy max az első pár hónapban.
De nem értem miért: Ha csak akkora a deficit, hogy ne csökkenjen az erő és megvan az elegendő fehérje is, akkor miért ne lehetne?
Viszont ha tényleg nem lehet, akkor lehet, hogy a mostani deficitemmel tévúton járok, mert viszonylag alacsony a testzsírom és akkor inkább a hasizmot kellene vastagítanom a láthatóságért, semmint a maradék zsírt lepucolni körülötte olyan áron, hogy amúgy semmi izomom nem nő azalatt. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197269 üzenetére
Az nem jelent semmit. A diabetikus tananyag elég sok részben elavult, annyi egyértelmű hülyeséget állítottak csak nekem is már dietetikusok... (zsírvesztésben a mozgás és tápl szerepe egyenlő, a sok fehérje vesebajt okoz, stb, stb)
Itt is margarin... mi van? -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197262 üzenetére
ez tök hülyeségeket beszél
-
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197260 üzenetére
passz
így néz ki: [kép] -
-
Dorian
félisten
válasz
tchriss #197248 üzenetére
Én a gép koppanásáig mentem le, pedig nekem még maradt némi kis mozgástartományom.
Pár próbálkozás után a 120 lesz itt nekem a megfelelő súly. Ki is hagytam ma a csípőtolót meg a vádlit és ezzel csináltam pár extra sorozatot, hogy megtanuljam normálisan.De amúgy meg fszom a mai napba, nem is kellett volna menni: Ez a hirtelen hőség kinyírta a koncentrációt és a bolgárnál jól lesérültem: a négyfejű felső része fáj most is mint állat. És nem azon a lábamon amivel épp gugoltam, hanem ami a padon volt. Valszeg azzal is nyomtam magam felfelé vagy ilyesmi.
-
Dorian
félisten
A hirtelen hőség miatt nem volt ma vmi nagy motivációm, na akkor lábtoló helyett próbalgatom most a hack guggolót. Gondoltam ez ugye sokkal stabilabb a szabadsúlyosnál, könnyebb, úgyh felbsztam 150-re. Ja, a 3. után alatta is maradtam, mert oké, h stabilabb, de itt lemegy fullra az ember, nem vízszintig
-
Dorian
félisten
válasz
Peaceliker #197237 üzenetére
Nekem az a gumicukor
-
Dorian
félisten
válasz
Harcipocok84 #197228 üzenetére
Van némi zavar.
Kreatint nyugodtan lehet folyamatosan szedni, sőt csomó pozitív hatása van, negatív meg semmi, hogyh kifejezetten ajánlott is.
Amúgy is kívülről viszed be, pl. húsokkal, nincs "szervezet saját termelése"
Aki elkezd edzeni, az az első pár hónapban brutál növekedést tapasztal, akármit is csinál. De ha nem jó amit csinál, akkor ez megáll, oszt jónapot.
Tesztoszteront csak illegálisan lehet szedni és az tényleg leállíthatja a szervezet saját termelését aztán ott maradsz lógó fsszal.
Fehérjét igyad bátran rendszeresen, többet (nem edzés után a lényeg), mert valószínűleg úgysem fogyasztasz eleget kajából. -
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197223 üzenetére
"növelheti a teljesítményt és az izomerőt, igénybevétel közben megvédheti az izmokat a sérülésektől"
hülyeség
A többi ajánlása jó, még a C vitamint kell hozzátenni (és azt a hiedelmekkel ellentétben főleg nyáron, napsütéses időben) -
Dorian
félisten
válasz
K1LLMy53Lf #197208 üzenetére
Nem a testhezsimulókra gondoltam, hanem amik nem olyanok, mintha egy számmal nagyobbak lennének és azért látszik benne a testalkat.
-
Dorian
félisten
Amikor otthon próbálkozol terhelni a lábemelést azzal ami van, de a dupla lábsúlyok csúszkalnak
-
Dorian
félisten
Most itthon próbalkoztam, nem tudom van-e értelme. Bedurrantani legalább sikerült
De itthon vékony, nagyátmérőjű kézisúlyzó tárcsák vannak, szóval a fél allarom le kell lógjon, hogy elférjen a pad vegetől a tárcsa, közben a másik kezemmel szorítom le a könyökem, hogy ne emelkedjen el, szóval kissé komikum. -
Dorian
félisten
Ti szoktatok alkarra gyúrni? Vagy elég az amit evezésekből, húzódzkodásokból, stb kap?
-
Dorian
félisten
Pénteken elvitték a teremből a hiperhajlítót, úgyh odabsztam román felhúzással, mondom jó lesz az alsóhátra. Mivel nem szoktam csinálni vagyis sosem csinaltam még, gondolom ezért van ma brutál hátizomlázam, és nem alsóhátban. Mert a szokásos gyakorlatoktól nem szokott. Érdekes lesz holnap reggel a súllyal húzódzkodás
-
Dorian
félisten
válasz
CriticalHit #197167 üzenetére
Szvsz jobb az izolaciós gyakorlatoknál is legalább 2,5 perc.
-
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #197166 üzenetére
Amúgy igen, bármi változás legyen az, az elején működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest