- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
Sikerélményem van megkérdezték a strandon hogy ilyen komolyan úszok mert nagyon ki vagyok dolgozva.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #84283 üzenetére
fotoboltot kiáltok
-
-Mike-
addikt
Nem mertem rákattintani
-
Dexar007
veterán
Többiek meg.: hülyebutagyuros mi a francot feszitenek ezek mindenhol.
Give me your cum,bull!
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #84285 üzenetére
úgy látom nem csak erőt, hanem súlyt is
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
Látom a hekk és sűtkóbász erőt adott
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
goodboy007
senior tag
válasz GoTReX #84279 üzenetére
"ezért intenzív sporttevékenység során legalább 4-8 decivel emeljük meg a napi 1,5 literes folyadékfogyasztást."
Mert ugye a napi 1,5l az tök rendben van.
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
KoVee84
senior tag
válasz God Vazzeg #84268 üzenetére
Akinek nem Arni az avatarja, az boozy
Felesleges megmondanom melyik hely, mert mindenhol ez van...
-
GoTReX
őstag
-
-
pana0017
senior tag
Érdekel esetleg valakit 12g Crea Bomb minta? Elpostázom szívesen
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek jó alternatíva lenne rizs helyett paradicsomot enni minden étkezésnél a csirke mellé? (természetesen diétában)
Az év minden napján rendelkezésemre áll a paradicsom és szeretem is!
Köszönöm a válaszokat!Üdv,
P. -
-
KoVee84
senior tag
válasz aleister #84261 üzenetére
Étteremben/szállodában pörköltet, főleg brassóit enni nagy bátorságra vall, és ez független a hely minőségétől. Egyik gyerekkori cimbim egy qwa neves magyar wellness szállodában
Egerszalókonszakács. Ott nem nagyon dobnak ki dolgokat, amit még is, az már nagyon zöld vagy nagyon gyors[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz userxy #84262 üzenetére
Hogyne! Az triviális, hogy ha nem akarsz kisebb-nagyobb mértékben szemetet enni, akkor kénytelen vagy saját, önellátó gazdálkodást üzemeltetni... ami lehetetlen. Ergo mindenképp lesz némi kaki a nagyérdemű napi táplálékában.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #84255 üzenetére
pedig most még hagyma és fokhagyma is van benne.
megmikrózom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Hentes mióta piac? Bemegyek a Sparba, megveszem ott a hús és zöldség kivételével mindent. Mellette ott a hentes, ott megveszem a húst, mellette meg a zöldséges, ott meg a zöldségeket. Semmilyen piacról szó sincs.
(#84251) Woodslave
Edd meg, ne hisztizz már annyit. Azért nem lettél izmos, mert egy topictól várod, hogy az legyél(#84253) Zola007
Ritka az, amikor én hűtőbe teszem estére, mert kb mnidig este 10re érek oda, hogy hússütés. Tepsiben szoktam szóval nem is volt steril soha. Semmi bajom nem volt még tőle.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #84251 üzenetére
igen
nem csak a salmonella létezik, staphylococcustól jobban tartanék.
Ha főzés után nem lett levéve az edény teteje, akkor viszonylag zárt rendszer hűlt le steril állapotról, de ha kinyitottad utána, akkor hagynám a fenébe, annyit nem ér.a különbség, hogy én azonnal hűtöm és fagyasztom
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz Zola007 #84250 üzenetére
gondoltam leírom hogy Zola és Dicker véleményét kivéve átlagolok
komolyan? Pont te mondod aki 1 hétre előre sütöd le a húst?
Baxátok már meg tényleg Nem csoda hogy nem lettem izmos ettől a topictól
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz aleister #84245 üzenetére
Igen igen. Ugyanez.
Meg elképesztő milyen vizes a cs.mell. A bolti. Piacos bőrös csontos mell miért szárazabb?
Olvastam egy elméletet/teóriát/urnán legended, hogy a 60-70 dekás melleket beteszik egy centrifugába és öntenek hozzá vizet. Addig nyomatják míg a hús fel nem szívja a hozzá adott vizet.
Nem tudom mennyi igaz belőle...(#84247) HussarF
Igen de nincs lehetőség és idő piacra járni sajnos
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aleister
veterán
-
GoTReX
őstag
Mai edzés bukó.Hasmenés ,vesegörcs,láz ,és fázok a 30fokos szobában. Miafaszlehetez:S
XBOX ID: GoTReX #4839
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #84242 üzenetére
Az egy dolog, hogy sütve kint hagyod. Vagy megromlik vagy nem. Én nem ettem volna meg.
De amikor megveszed a cs. mellet és nem csinálod meg aznap hanem csak másnap bontod ki, hogy akkor uccu neki és megcsap a semmivel össze nem téveszthető romlott baromfihús szaga...
1kg hús kuka.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Woodslave #84008 üzenetére
Hát annyira nem jól, hogy képet tegyek fel róla.
Ezeket leméregettem 13,2-re jött ki, képek alapján kicsit többre saccolnám. Elégedett azért nem vagyok, de ilyen "before" képeket nézve szembeötlő a különbség... Van még hova, most kedvet is érzek hozzá. Mit javasoltok?
Köszi Radnix!"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Woodslave
félisten
ok. délig várom a szavazatokat (aki azt akarja hogy 1 hétig fossak az ne válaszoljon )
-
-Mike-
addikt
Romlott csmell, kv mellé és edzés előtti bedurrantó mellé nézzetek egy kis mexikói időjárást is [link]
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #84230 üzenetére
Akkor semmi gondja nem lesz. Ha lenne, akkor érződne a szagán, vagy minimum az ízén. Én az éjjel sütött húst kint szoktam hagyni (letakarva) mindig, mert nem fogom megvárni amíg kihűl, melegen meg nem rakom hűtőbe...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Woodslave #84223 üzenetére
Én pl. ha este 10-kor sütöm meg, akkor még simán jó lesz reggel hatkor. De csak akkor ha frissen sült, ha már jóval előtte kész volt akkor lehet baj. Aztán még ott lehetnek a legyek, amik beköpik, bár azok inkább nappal vannak.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Woodslave
félisten
b+ 250 gramm csirkemellet hogy a faxba dobjak ki?
-
Woodslave
félisten
Na élelmiszerbiztonsági kérdés. Kint hagytam éjszakára a sült csmellet. Egyem vagy ne? Annyira nem volt fülledt meleg a konyhában járt hüvös levegő. Szalmonella vagy egyéb fertőzés nem kéne
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
-
nagyúr
-
sutyesz96
őstag
Most komolyan mindenki közületek bedől az ilyen hatásvadász címeknek? Amúgy meg:
"Később kiderült, hogy Bushey fegyvere valójában egy 1911-es Colt mintájára gyártott, ártalmatlan, apró műanyag lövedékeket kilövő BB pisztoly volt."Airsoft. Tudjátok mi az? Na nézzetek utána!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
kolosanyi
veterán
válasz Dicker #84210 üzenetére
Rossz intézkedés volt, de az adott helyzetben a jó döntést hozta az őrmester. A nő meg idegesítő volt, a sikításon kívül mást nem tudott. Kb ezért nem engedném őket, csak igrendesnek. Bocsi, soviniszta felfogás, de ez van, stresszhelyzetet nem tudnak jól kezelni a nők. Csomó más dologban meg a férfiak inkompetensek, ez így van rendjén.
(#84213) BÁ Nutrition
Abban a helyzetben igen. -
válasz Dicker #84210 üzenetére
Lófaszt. Annyiról volt szó, hogy elvileg elemelt egy sört a csávó. Ilyenért nem motozással szoktak kezdeni és nem is bilincselnek. Amikor előkapott egy fegyvert teljesen megváltozott a helyzet. A hülyéje ott hadonászott vele, azonnal lőni kellett, mert honnan tudod, hogy nem ő lő azonnal egy pillanat múlva?
Amúgy meg mikor rakod már fel azt a múltkori videót??? Egész hétvégén csajokat lestem, meg markolásztam Siófokon, férfitestet akarok végre látni (Ha már úgyis ma volt a Pride )
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Hülyék vagytok tik mind!
-
-Mike-
addikt
F*ck genetics
-
Dicker
őstag
válasz kolosanyi #84187 üzenetére
Az ilyen idióta nő is megérdemli a golyót, ha egy állítólagos bűnözőt fog el, akkor úgy gondolja, hogy nem kell megbilincselni, mert mondjuk azt mondja, hogy ő nem olyan, jófiú? A rendőrök hibája volt az egész, nekik is járna pár év felfüggesztett normális esetben, meg azt a sok elpazarolt golyót is vissza kell fizetni, az ilyen tolvajba elég egy is.
Amúgy ma tintahalat ettem, jó vót'. Mennyire diétás? Hagymakarikával.
-
-
-Mike-
addikt
Akkó' vissza ON-ba, mennyi gogsz:
-
Sztem meg nyilvánvaló, hogy ez nem csak egy tematikus topik, hanem egy közösség is és azért merülnek fel más témák is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest