- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Árnyékos sarok
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Sikerélményem van megkérdezték a strandon hogy ilyen komolyan úszok mert nagyon ki vagyok dolgozva.
-
GoTReX
őstag
válasz
goodboy007 #84284 üzenetére
Igen ,vannak gyenge pontok....
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #84283 üzenetére
fotoboltot kiáltok
-
-Mike-
addikt
Nem mertem rákattintani
-
Dexar007
veterán
válasz
Többiek meg.: hülyebutagyuros mi a francot feszitenek ezek mindenhol.
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #84285 üzenetére
úgy látom nem csak erőt, hanem súlyt is
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Látom a hekk és sűtkóbász erőt adott
-
KoVee84
senior tag
válasz
God Vazzeg #84268 üzenetére
Akinek nem Arni az avatarja, az boozy
Felesleges megmondanom melyik hely, mert mindenhol ez van...
-
GoTReX
őstag
Hasznos lehet.
Oldalt nem nézzétek.
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
Érdekel esetleg valakit 12g Crea Bomb minta? Elpostázom szívesen
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek jó alternatíva lenne rizs helyett paradicsomot enni minden étkezésnél a csirke mellé? (természetesen diétában)
Az év minden napján rendelkezésemre áll a paradicsom és szeretem is!
Köszönöm a válaszokat!Üdv,
P. -
KoVee84
senior tag
válasz
aleister #84261 üzenetére
Étteremben/szállodában pörköltet, főleg brassóit enni nagy bátorságra vall, és ez független a hely minőségétől. Egyik gyerekkori cimbim egy qwa neves magyar wellness szállodában
Egerszalókonszakács. Ott nem nagyon dobnak ki dolgokat, amit még is, az már nagyon zöld vagy nagyon gyors[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #84255 üzenetére
pedig most még hagyma és fokhagyma is van benne.
megmikrózom
[ Szerkesztve ]
-
-
Hentes mióta piac? Bemegyek a Sparba, megveszem ott a hús és zöldség kivételével mindent. Mellette ott a hentes, ott megveszem a húst, mellette meg a zöldséges, ott meg a zöldségeket. Semmilyen piacról szó sincs.
(#84251) Woodslave
Edd meg, ne hisztizz már annyit. Azért nem lettél izmos, mert egy topictól várod, hogy az legyél(#84253) Zola007
Ritka az, amikor én hűtőbe teszem estére, mert kb mnidig este 10re érek oda, hogy hússütés. Tepsiben szoktam szóval nem is volt steril soha. Semmi bajom nem volt még tőle.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #84251 üzenetére
igen
nem csak a salmonella létezik, staphylococcustól jobban tartanék.
Ha főzés után nem lett levéve az edény teteje, akkor viszonylag zárt rendszer hűlt le steril állapotról, de ha kinyitottad utána, akkor hagynám a fenébe, annyit nem ér.a különbség, hogy én azonnal hűtöm és fagyasztom
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz
aleister #84245 üzenetére
Igen igen. Ugyanez.
Meg elképesztő milyen vizes a cs.mell. A bolti. Piacos bőrös csontos mell miért szárazabb?
Olvastam egy elméletet/teóriát/urnán legended, hogy a 60-70 dekás melleket beteszik egy centrifugába és öntenek hozzá vizet. Addig nyomatják míg a hús fel nem szívja a hozzá adott vizet.
Nem tudom mennyi igaz belőle...(#84247) HussarF
Igen de nincs lehetőség és idő piacra járni sajnos
[ Szerkesztve ]
-
GoTReX
őstag
Mai edzés bukó.Hasmenés ,vesegörcs,láz ,és fázok a 30fokos szobában. Miafaszlehetez:S
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #84242 üzenetére
Az egy dolog, hogy sütve kint hagyod. Vagy megromlik vagy nem. Én nem ettem volna meg.
De amikor megveszed a cs. mellet és nem csinálod meg aznap hanem csak másnap bontod ki, hogy akkor uccu neki és megcsap a semmivel össze nem téveszthető romlott baromfihús szaga...
1kg hús kuka.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Woodslave #84008 üzenetére
Hát annyira nem jól, hogy képet tegyek fel róla.
Ezeket leméregettem 13,2-re jött ki, képek alapján kicsit többre saccolnám. Elégedett azért nem vagyok, de ilyen "before" képeket nézve szembeötlő a különbség... Van még hova, most kedvet is érzek hozzá. Mit javasoltok?
Köszi Radnix! -
Woodslave
félisten
ok. délig várom a szavazatokat
(aki azt akarja hogy 1 hétig fossak az ne válaszoljon
)
-
-Mike-
addikt
Romlott csmell, kv mellé és edzés előtti bedurrantó mellé nézzetek egy kis mexikói időjárást is [link]
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
b+ 250 gramm csirkemellet hogy a faxba dobjak ki?
-
Woodslave
félisten
Na élelmiszerbiztonsági kérdés. Kint hagytam éjszakára a sült csmellet. Egyem vagy ne? Annyira nem volt fülledt meleg a konyhában járt hüvös levegő. Szalmonella vagy egyéb fertőzés nem kéne
[ Szerkesztve ]
-
-
sutyesz96
őstag
Most komolyan mindenki közületek bedől az ilyen hatásvadász címeknek? Amúgy meg:
"Később kiderült, hogy Bushey fegyvere valójában egy 1911-es Colt mintájára gyártott, ártalmatlan, apró műanyag lövedékeket kilövő BB pisztoly volt."Airsoft. Tudjátok mi az? Na nézzetek utána!
-
kolosanyi
veterán
válasz
Dicker #84210 üzenetére
Rossz intézkedés volt, de az adott helyzetben a jó döntést hozta az őrmester. A nő meg idegesítő volt, a sikításon kívül mást nem tudott. Kb ezért nem engedném őket, csak igrendesnek. Bocsi, soviniszta felfogás, de ez van, stresszhelyzetet nem tudnak jól kezelni a nők. Csomó más dologban meg a férfiak inkompetensek, ez így van rendjén.
(#84213) BÁ Nutrition
Abban a helyzetben igen. -
válasz
Dicker #84210 üzenetére
Lófaszt. Annyiról volt szó, hogy elvileg elemelt egy sört a csávó. Ilyenért nem motozással szoktak kezdeni és nem is bilincselnek. Amikor előkapott egy fegyvert teljesen megváltozott a helyzet. A hülyéje ott hadonászott vele, azonnal lőni kellett, mert honnan tudod, hogy nem ő lő azonnal egy pillanat múlva?
Amúgy meg mikor rakod már fel azt a múltkori videót??? Egész hétvégén csajokat lestem, meg markolásztam Siófokon, férfitestet akarok végre látni
(Ha már úgyis ma volt a Pride
)
[ Szerkesztve ]
-
venge
aktív tag
Hülyék vagytok tik mind!
-
-Mike-
addikt
F*ck genetics
-
Dicker
őstag
válasz
kolosanyi #84187 üzenetére
Az ilyen idióta nő is megérdemli a golyót, ha egy állítólagos bűnözőt fog el, akkor úgy gondolja, hogy nem kell megbilincselni, mert mondjuk azt mondja, hogy ő nem olyan, jófiú? A rendőrök hibája volt az egész, nekik is járna pár év felfüggesztett normális esetben, meg azt a sok elpazarolt golyót is vissza kell fizetni, az ilyen tolvajba elég egy is.
Amúgy ma tintahalat ettem, jó vót'. Mennyire diétás? Hagymakarikával.
-
-Mike-
addikt
Akkó' vissza ON-ba, mennyi gogsz:
-
Sztem meg nyilvánvaló, hogy ez nem csak egy tematikus topik, hanem egy közösség is és azért merülnek fel más témák is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- Opel topik
- Formula-1
- További aktív témák...