- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
őstag
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni
ilyet, hogy reggeli sajtos kifli, ezt mivel tudnám kiváltani, milyen alternatív megoldások léteznek?
-
Orlin
addikt
Naturecan-en egyet fizet kettőt kap akció lesz augusztus 8.-án.
Akit esetleg érdekel.
Néztem közben Instán Páldi Gabi vs DietGainz odamondogatás alakult ki,ami sokáig nem tartott mert egyik letiltotta a másikat. -
Maximum1
őstag
Alzán GymBeam holmik + GVH kuponnal megküldve megérheti.
PRO tipp:
Kreatin + Ashwagandaha =7060Ft -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Legutóbb GAL Omega 3-at vettem.Olcsóbb ,de minőségben hasonló megoldás lenne rá?
Más ajánlott márka.
Most hirtelen a Bérest néztem és azért a hatóanyagtáblázat alapján igencsak elmarad a Gal-tól.A Gmybeam és a Pure Gold szinte megegyezik.
Köszi. -
JoolsNOS
veterán
válasz
nepszter1 #182082 üzenetére
Reszeld meg, krémezd. De inkább előzd meg. Pl szivacs.
Régebben mindig szivaccsal edzettem. Kesztyű nem volt jó, mert ugyanúgy megtört az ujjtöveimnél. Azt mondták: ááá hagyd azt had erősödjön a tenyered. Nahát ennek annyi lett az eredménye hogy tiszta bütykös lett a kezem és emiatt nem ment jól pl a húzódzkodás. Kb leszedtem az elsőre leírt módszerrel, azóta újra szivacsozok és nincs vele gond. -
válasz
aelod #182087 üzenetére
Nem vadulok az ujjaimmal.
Annak pedig tényleg örülök, hogy most leszedi az edzés a bőrkeményedéseim, mert ez a gyors fejlődés jele. Mikor már nem fogja leszedni, tudni fogom, hogy eljutottam kábé a korábban elért legjobb formám közelébe, ahonnét már nagyon lassú lesz a haladás.
Ez a hagyományos, enyhe kcal megszorítós diéta nagyon jó nálam erőnövelésre is, úgy tűnik. Viszont egyértelműen lassabb a fogyásom, mint a korábbi átmeneti böjtös módszer alatt. Lehet még az is, megpróbálok jövő hónapra egy lazábbra vett átmeneti böjtölést, szóval nem a 3/21-est, hanem mondjuk egy 6/18-ast. Ha ügyes vagyok, talán a mostani fogyási tempóm úgy duplázhatnám, hogy nem áll le az erőnlétem fejlődése.
Mondjuk nem vagyok biztos benne, hogy még sokáig tarthatom ezt a szuper állapotot, amiben egyszerre fogyok és erősödök. A 3/21-es IF alatt a vége felé már csak stagnálás volt erőben, akkor tudtam megint fejlődni, mikor elkezdtem a hagyományos diétát. Ennek oka lehet mondjuk az is, hogy a korábbi 2000 kcal helyett átlagosan mégis többet vittem be valamivel.
-
ztoldy
senior tag
válasz
22balu #182077 üzenetére
Most éppen nincs készleten, de ez a marhafehérje sztíviával van édesítve vagy van natúr is. Feltételezem, hogy amiket fogyasztottál eddig, azokban szukralóz és/vagy aceszulfám van (ezt te tudod megnézni az összetevőknél) és lehet attó van problémád.
-
nepszter1
addikt
Sziasztok
Bőr kéményedést a kézről ki mivel szokta leszedni? -
válasz
JoolsNOS #182076 üzenetére
Nekem ez a kaja az új kedvenc. Odáig vagyok tőle teljesen. Sültcsirke fűszersó, fokhagyma, és édes füstölt paprika lett a pác alapja, füstölt chili csak a végén kerülhet az én csirkéim közé, mert a feleségem a lágyabb ízeket szereti; szóval két részre lesz bontva.
Már készül a mai. A képen látható túrót meg ma fedeztem fel, adatok alapján jó, ízre még nem tudom.
-
Cs1csó
titán
válasz
22balu #182077 üzenetére
" nem találom túl hatékonynak.
Úgy tudom vannak vegetáriánus testépítők is és úgy néznek ki ahogy egy testépítőnek kell: izmosan.
Próbálgatni kell őket. Nem vagyok nagy tudora a fehérjéknek, de ugye van még tojás, rizs, és ugye szója.
Amúgy rendes táplálékkal is be lehet vinni fehérjét. Persze akkor érdemes több étkezést beiktatni (volt erről szó, hogy elvileg kellene a napi 5 étkezés de persze ha turmixokat is beleszámítjuk azért nem nehéz ezt a számot tartani, tehát 2-3 szilárd étkezés és mellé a turmix.) -
22balu
aktív tag
Sziasztok,
Sajnos a legtöbb proteintől megy a hasam vagy felpuffadok tőlük .próbáltam whey proteint majd most áttértem a beef proteinre de sajnos ez is azt okozza. Laktoz erzekenyegrol nem tudok de amugyis laktoz mentes a beef. Tudtok valami fehérjét ajánlani az érzékeny gyomromra?Iso whey zero esetleg? Vagy novenyi feherjet de azokat nem találom túl hatékonynak.
-
Tegnap gondoltam egy merészet, és a 6x5 húzódzkodást 14 kiló extra súllyal csináltam. Egyáltalán nem voltam biztos a sikerben, de győzött a kíváncsiság. Az utolsó két sorozat utolsó ismétlése nem lett csak szabályos (de egy centi hiányzott csak a szükséges magasságból), így ezt a két ismétlést utólag pótoltam.
Ez azt jelenti, hogy megint sikerült erősödnöm a diéta alatt. Az mondjuk kérdéses, mennyit fogok fogyni ebben a hónapban, sokat biztosan nem.
Ma pedig életem legfinomabb tortilláit ettem ebédre, holnap ugyanez lesz, de az se kizárt, hogy eztán lesz olyan hetem, amin minden nap ezt fogyasztom. Kukoricás tésztás, csirkés-zöldséges, lehet, holnap teszek is be róla majd képet. A tökéletes ízvilág kulcsa szerintem Ő volt.
Edzésnapló vége.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Phobion #182032 üzenetére
Makrószámolásra kalóriabázis tökéletes.
-
brembo
aktív tag
válasz
Dare2Live #182045 üzenetére
Köszi, Tribulus Terrestist próbáltam, ott nem éreztem hatást, de előfordulhat, hogy valakinek az egyik készítmény nem válik be, a másik meg igen, és fordítva...
@fogkefe21 - Köszi a tippeket, ezekről is olvasgattam anno, lehet, hogy teszek velük egy próbát. Ahogy mondani szokták, ártani nem használ...
-
Woodslave
félisten
válasz
persil #182064 üzenetére
ezt írta már 20 hsz-el előtte is
Mondjuk tényleg nem tudom mi a faxnak foglalkoznak vele. Le lett írva minden . Amúgy meg csinálni kell egy caveman training topicot. Egyébként van fenn youtuben ilyen videó számtalan. Kövekkel edzés, fán húzódzkodás erdőben parkour stb.
Egyik nyaraláson a tengerben láttam egy faszit árnyékboxolt meg egy nagy követ emelgetett meg dobált ide-oda.
-
persil
nagyúr
válasz
perempe #182039 üzenetére
"Próbálok szerezni folyóból követ"
Szerintem ezeket most mar lassan tenyleg fejezzuk be.
Masrol sem szol a topik, csak vizeskannakkal bohockodasrol, izmot akarunk nulla munkaval, meg egyszerre fogytam 10 kilot es 10 kg izmot epitettem 6 honap alatt...Finoman fogalmazva is hiteltelen az egesz topik.
-
persil
nagyúr
válasz
stingy2 #182021 üzenetére
"Ebben a diétában 80-100 kilós embernek, aki fogyni akar és nem élsportoló 195g proteint ajánlanak? Hát rá kell sózni a népre a szutykaikat
Meg zabpehely, pufirizs, és mellé egész nap brokkoli? Csinálja, akinek két anyja van."Biztos velem van a baj, de ezzel a mentalitassal erdemesebb lehet a kanapen maradni es a pacalt sorrel, meg chipszel lefojtani.
A tobbivel btw teljes mertekben egyetertek.
-
Rivaul
addikt
válasz
perempe #182054 üzenetére
Nem, nem jutsz. Fél év alatt, rosszabbul nézel ki mint előtte. Híztál, de egy gramm izom nem lett rajtad. Így pedig még roszabbak lettek az arányaid. Egészségügyileg sem előnyös. Mi a fenébe éri meg befektetni ha nem saját magadba? Egy minőségibb életbe, öregkorba? Szenvedsz a sok vacakkal, hogy később majd vegyél valamit. Amit most is megtehetnél és fejlődéssel tölthetnéd azt az időt is. Senki nem fog már foglalkozni veled amíg vödrökkel, kövekkel, meg youtube baromság indián terpeszállással izmosodásról írkálsz...
-
benfolds
őstag
válasz
thomasvold #182050 üzenetére
köszi az infót, lehet, hogy kipróbálom majd valahol, ha tudom.
-
benfolds
őstag
-
-
benfolds
őstag
válasz
perempe #182039 üzenetére
figyi, szerintem ha kiírod a bankszámlaszámodat, a topik összedob neked két egykezesre valót. ha mindenki csak egy kétgombócos fagyi árát beleteszi, nem kell "szerezned követ a folyóból".
ez kész, tényleg nem lehet eldönteni, hogy nem trollkodsz-e.
amúgy meg nem bántásból mondom, de mielőtt szereznél követ, próbálj meg rendet tenni a környezetedben, az visszahat rád jó irányba, meglátod. csak azért merek ilyet mondani, mert én is voltam már nagyon szétesve, és az ilyen kis lépések is sokat számítanak, hogy az ember kijöjjön a gödörből. tegyél rendet, rakd el a fiókba azt a focis posztert, fesd ki a szobád, aztán kicsit tisztábban fogod látni a dolgokat.
-
benfolds
őstag
válasz
Dare2Live #182008 üzenetére
köszi, asszem elmegyek dokihoz. amúgy pont egyik nap szedtem fel az utcán egy ilyen xilox-os dobozt és dobtam a kukába.
előtte még a nevét sem hallottam.
amúgy a fekvőtámasz alapból sem túl jó a csuklónak. csak az a baj, hogy én nagyon szeretem. vannak ezek a fekvőtámaszhoz használható markolatok. kímélné a csuklót vajon? kisebb felületre helyeződik ugyanakkora nyomás, mondjuk a kézpozíció lehet, hogy egészségesebb.
-
Dare2Live
félisten
válasz
brembo #182029 üzenetére
Egy fél éve olvastam egy testépítőt aki túlszúrta/elszúrta magát és hiába volt neki bőven határéték alatt a teszto és voltak tünetei nem foglalkoztak vele érdemben.
Nagyon konzervatív a magyar EÜben a férfi hormonpótláshoz való hozzáállás még alacsony határérték esetén is. Ha jól emlékszem végül magánban sikerült a problémát részben orvosolnia. Ha beugrik hol volt az írás majd linkelem.btw ehez képest elég durva, hogy nőknél ösztrogén az fullba megy és tényleg rengetegen szednek TSHra pl Letroxot. Ehez képest a tesztoszteron nem kicsit demonizálva van pedig ha tényleg alacsony nagyon komolyan javítja az életminőséget, egészséget a pótlása.
Mielött nekiesel én azért futnék egy kört pl evvel. [link] Anyagilag a magándokihoz képest marék zizibe kerül és hátha. Ha szeded írd meg majd mik a tapasztalatok...
@Cs1csó Nem értem minek szívozzon az orvos egy xiloxnál. Jobb féle non szteroid gyulladásgátló ilyen alapon aztán az Aspirin meg rengeteg minden is lehetne vényköteles.
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
brembo #182029 üzenetére
Nem vagyok orvos, saját felelősségre szedj bármit is, segítség képen írom csak:
Tongkat Ali - 400 mg /napFadogia Agrestis - 400 - 600 mg /nap
Boron 2 - 4 mg /nap
CinkFelső kettő tesztó növelő, kicsit drágábbak is, de volt már róla szó a topikban. Boron hormonháztartásért felel, a cink pedig a tesztoszteron megtartásáért.
Olvass utána ezeknek, meg hátha találsz közben mást is. YouTube-on is sok videó van, hogyan lehet tesztoszteront növelni, például több alvással, ami egy zero - cost tevékenység.
-
brembo
aktív tag
Igen, ezekkel próbálkoztam, DHEA is megvolt, most épp a DAA Pro kúrát kezdtem, de annak még az elején vagyok. A többi nekem nem hozott érzetre se, és ahogy látom a számok szintjén sem számottevő.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
brembo #182029 üzenetére
Tbs urológus ilyen tesztora már nem ír fel pótlást. Magánban sztem meg lehet oldani bár itthon csak krém van ja jól tudom még mindig. Bár jó ideje nem foglalkoztam vele de anno szurit csak Németországból lehetett rendelni.
Ez a 11 nagyon alacsony mondjuk. Próbáltál teszto növelőket? Én a helyedben mindent is beszednék.
Tribu daa aswaganda cink d vitamin.
-
stingy2
senior tag
válasz
Woodslave #182025 üzenetére
Első képen kb. 94 kg, másodikon 96 körül. Nem most volt (16 éve) szóval lehet pár kiló eltérés, de nagyságrendileg még emlékszem. A testzsírt meg a képekről lőttem be kb.
Az "utána" kép nyáron készült, itt már 2-3 hónapja nem diétás kaja ment, hanem inkább "testépítős". Mondjuk itt már bennem volt 10+ év erőemelő múlt, szóval nem nulláról kellett elkezdeni az izomépítést. -
F34R
nagyúr
Edesfaszom, van a totipknak hazigazdaja ? mar pocsom kivan a vizeskannakkal.
-
perempe
veterán
Megtöltöttem egy 5 literes műanyag kannát, próbálgattam az oldalemelést és a előreemelést. Döntött törzsű evezés is menne, de ahhoz kevés a súly, mint a bicepszre. Kell egy második is ezekhez, csak egyszerre két súllyal szabad végezni ezeket a gyakorlatokat?
Bizonyos gyakorlatokra nem jó, pl. tricepsz egykezes súlyzóval, vállból nyomás, stb.
-
Phobion
őstag
válasz
Dreadloord #182031 üzenetére
Rendben, köszönöm a részletezést, ezeket felvésem!
Erre a makró számlálásra van ajánlott oldal vagy formula?
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Phobion #182024 üzenetére
A nehéz mondjuk egy egyetemi diploma, a reggeli kifliről leszokás, ha nehézséget jelent, akkor először fejben kellene magad rendbe tenned, hogy akarod-e igazán ezt az életmódot. Amíg nehéz az xy étel lecserélése, addig felesleges akarnod fogyni, mert ennél 10-szer nehezebb akadályok lesznek.
- főzz magadra, amikor csak tudsz
- számold a makróid, mérd a kajáid
- te döntsd el, mikor mit eszel, ne a környezeted
- folyadékból ne vigyélbe kalóriát,amíg fogyni akarsz
- egyél pl. 2 hétig napi 2200 kcalt, amiből 160 gramm fehérje, és nézd a súlyod minden reggel,ha nem fogysz, akkor több mozgás vagy kevesebb kaja kell, vagy rosszul számoltál
- sportolj fárasztó dolgot heti 3-szorKb. ennyi elég, h a lakosság 90%ánál előrébb legyél.
-
brembo
aktív tag
Sziasztok,
Egy évvel ezelőtt elég alacsony volt a tesztoszteronom (8-9 nmol/l környékén), azóta nyomom a súlyzós edzést, és az alvásra is próbálok odafigyelni. Kíváncsi voltam, ez mit eredményez, ezért ma csináltattam egy férfihormon labort a medicovernél, az alábbi eredményeim lettek:
SHBG - 18,5
Tesztoszteron - 11,4
Prolaktin - 3,64
LH - 3,39
FSH - 5,5
A teszto továbbra sem acélos, még ha nem is kóros, de ezzel szeretnék valamit kezdeni, gyakran érzem az alacsony szint tüneteit, illetve időnként szokatlanul izzadok. Mi a tapaszatalatotok, milyen dokihoz érdemes fordulni? Endkrinológus vagy urológus tud segíteni? Van esetleg valakinek konkrét doki ajánlása? -
Woodslave
félisten
válasz
stingy2 #182013 üzenetére
Nem irtad hány kg voltál de mondjuk legyen csak a példa kedvéért 100. 25 kg (%) testzsír. Erre átálltál napi két kajára 10-14 naponta cht is ettél marhapörkölttel. Fél év diéta után 102 kgra "fogytál" 15% testzsirral. Csak hogy ne kelljen sokat számolni 15kg testzsirral. Tehát fél év alatt ledobtál 10 kg tzst és 12kg izmot is epitettél a biztonság kedvéért.
Ha nem 100 kb voltál akkor csak a számok változnak a sztori nem.
Aha ez tök hihető
-
stingy2
senior tag
válasz
Phobion #182022 üzenetére
Én fentebb leírtam ,hogyan adtam le a + zsírt, és szedtem fel némi izmot 5 hónap alatt. Nálam az működött, de én elég mazochista vagyok, ha el akarok érni vmit. Olyan diétát csinálj, amit tudsz tartani, mert különben semmi értelme, és már az elején készülj fel az életmód váltásra, mert a diétával elért eredményt sokkal nehezebb megtartani, mint ledobni azt a pár kilót. Ott még van motiváció, de ha megvan a cél, akkor az hirtelen elfogy, és jön a jojó.
"sok széndhidrádot zabálok" - ez alatt mit értesz konkrétan pl.? -
stingy2
senior tag
válasz
Phobion #182019 üzenetére
Ebben a diétában 80-100 kilós embernek, aki fogyni akar és nem élsportoló 195g proteint ajánlanak? Hát rá kell sózni a népre a szutykaikat
Meg zabpehely, pufirizs, és mellé egész nap brokkoli? Csinálja, akinek két anyja van.
Diétánál jó taktika (nálam bevált), hogy olyan dolgokat eszel, amit nem igazán szeretsz, mert abból kevesebb is elég, és tudod tartani a kalóriabevitelt. De hogy napjában 6x ilyen szarokat egyek hónapokig, az ki van zárva. Persze, ha úgy gondolod, h bírni fogod, akkor hajrá.
Simán elég, ha megnézed a mostani életmódodhoz, testsúlyodhoz tartozó kalóriabevitelt, leveszel belőle 2-500 kcal-t és meg is vagy. Kicsit több fehérje (nem kell 2g/ttkg) minimális zsír, és azért olyan ételeket tegyél bele, amit huzamosabb időn keresztül is meg bírsz enni, mert a fogyás nem lóverseny. -
Dare2Live
félisten
válasz
m3tr0 #182018 üzenetére
"Ez szerintem az étkezésemen múlik már csak de nem tudom mit és mekkorát kéne változtatnom,hogy mondjuk bemenjek 18-20%"
kalóriadeficit kell ennyi.
Vagy vágj ~20%ot kalóriából és edz ahogy eddig heti szinten. Az már szépen látszani fog ~1hét után a mérlegen 2hét után meg az uszógumin is.
Vagy szerintem ami jobb a jelenlegi kalória mellett menj el hetente 2*focizni vagy futni vagy tollasozni vagy... -
Phobion
őstag
válasz
Dreadloord #182011 üzenetére
Tehát akkor diétával startoljak. Ez esetleg jó lehet? [link]
Közben azért "edzeni/mozogni" is szeretnék. Csinálhatom a gyakorlatokat különböző gépeken? (Nem várok el semmit ezektől a gépektől csak, hogy mozgasson át tetőtől talpig.)
-
m3tr0
őstag
válasz
aelod #182016 üzenetére
Ami eddig ment:
- reggel 8-kor reggeli (60 gramm zab, 30 g fehérje,1 banán vagy alma, egyéb gyümölcs)
- délben házilag készített főként csirkemell, comb + rizs vagy bulgur
- edzés előtt egy fehérje turmix ( 30 g fehérjéből) + 1 banán
- edzés után (18 óra körül) 1 fehérje turmix)
- 20 óra körül vacsora (itt ami szokott menni: tojás,körözött, görög yoghurtos uborka saláta, házi sonka, házi szalámi, zöldségek és némi házi sütésű teljeskiörlésű kenyér, nyilván nem ez mind hanem ezek variációi)
Az ebédet és a vacsorát nem mérem már,ami nyilván nagy hiba de mindig próbálom a korábban mért mennyiséget elrakni/enni magamnak.
Most ami megy:
- 10 órakor egy fehérje turmix (nincs se zab se banán)
- 12 órakor ebéd
- edzés előtt ha eléhezek vagy már érzem,hogy edzés végére tuti éhes leszek akkor egy banán + fehérje
- edzés után egy fehérje turmix (17.30 -18:00 között kb.)
- vacsora legkésőbb 19 óráig (próbálom tartani a 14-16 órás ablakot) u.a. megy mint fentebb82 kg voltam több mint egy éve,akkor kezdtem a funkcionális edzést.
Most 85-86kg vagyok, nyilván jött fel izom, súlyok tekintetében is fejlődtem.
(volt honnan)
A testem alakult de korántsem úgy és annyit mint amennyit vártam volna.
Még mindig rajtam van az utált hájas úszógumi.Ez szerintem az étkezésemen múlik már csak de nem tudom mit és mekkorát kéne változtatnom,hogy mondjuk bemenjek 18-20% tzs körülre,azzal már lehet kibékülnék a tükörben is.
A másik,meg nem tudom,hogy megérné az,hogy még szigorúbban táplálkozzak és megvonjak magamtól dolgokat azért,hogy talán majd egyszer kicsit jobban nézzek ki...ha egyáltalán az a valami működik majd.
-
stingy2
senior tag
válasz
m3tr0 #182012 üzenetére
Nekem eddig egyszer szaladt el a testzsír %-om, hogy bele kellett kezdenem egy diétába.
A képek alapján olyan 25% körül lehetett.
Azt tudtam, hogy ha csak fogyasztok, akkor el fog tűnni a zsír egy része mellett minden izom, és azt visszaépíteni sokkal nagyobb munka, mint leadni akár 10-20 kg zsírt.
Szóval a következő lett: átálltam napi 2 étkezésre, ami hal/csirkemell/csirkecomb (bőr nélkül), köretnek párolt zöldség, néha rizs. Amikor már nagyon hiányzott a ch (úgy 10-14 naponta) akkor 1 csaló étkezés volt, olyan mindegy csak sok legyen típusú. (pl. marhapörkölt/galuska/3-4 cukrászsüti).
Mellette heti 4 edzés, az adott erőnléti szintnek megfelelően, 1-1,5 óra.
Ez ment karácsonytól májusig (5 hónap). Májusra a tömegem nem sokat változott (kb. 2 kg +), a testzsír meg lement olyan 15% körülire. Kemény volt, soha többé nem csinálnám végig, de szerencsére nem is kellett, mert azóta nem engedtem el a zsírt.
Persze másnak meg más jön be. -
m3tr0
őstag
válasz
Dreadloord #182011 üzenetére
Ez kb. csak a nagy könyvben van így és ott is csak megírva.
Diéta 12-14%-os testzsírig?!
Akkor én a következő 30 évben is csak diétázhatok?
Soha nem lesz annyi a testzsírom.Szerintem diétázzon és közben kezdjen el edzeni teljes testet, később jöhet majd az osztott súlyzós,mikor már csökkent a testsúly és hozzászokott a mozgáshoz.
-
Dreadloord
senior tag
válasz
Phobion #182007 üzenetére
Első az egészség, utána a többi, tehát:
Férfiaknál az egészséges testzsír 8-18% között van, alatta és felette is kezd kimozdulni az optimálisból.
Szóval először diéta, amíg le nem mész 12-14% körülre (hasadon a kockák külső íve jó fényviszonyok mellett már látszódik, válladtól a felkarod kezd elkülönülni,stb., utána mehet lassú tömegelés, de nagyon max. 20% testzsírig (max havi 1 kg hízás), de inkább 16-18%, majd onnan már mehet a diéta 10% körülre.
110 kg-ra el ne kezd még súlyt felpakolni, mert többet ártasz vele, mintha semmit nem csinálsz! Fotó sokat segítene, de tippre 15kg-ot simán kell első körben fogynod, ez kb. 20 hét diéta, ne 1 hónap alatt akard leadni, hanem pl. idén karácsonyig.
-
Rivaul
addikt
-
Dare2Live
félisten
válasz
benfolds #181999 üzenetére
Én elsőre bekapnák 2*1 xiloxot. Ez egy sima non steroid gyulladásgátló.
Hasracsapva 80% hogy átmenetileg elmúlik. 20% hogy tartósan. Ha tartósan szuper. Ha nem akkor annyival vagy előrébb hogy tudod hogy gyulladás.Ha nem segít akkor borogatás+pihentetés(+neten olvass utána népbetegség IT vonalon). Ha ez se segít akkor viszont nincs más orvoshoz kell menni mert éves távban kezdődnek a szövödmények.
-
Phobion
őstag
sziasztok
egy kis segítséget szeretnék kérni: ~195 cm, ~110 kg, sok zsír
tömeget szeretnék növelni, mi ilyenkor a megfelelő eljárás? előbb leadni a felesleget és utána elkezdeni a tömegnövelést?
mit ajánlotok? (edzés, étrend, kiegészítők)
-
benfolds
őstag
válasz
aelod #182001 üzenetére
nem rakok ki róla fényképet, de biztos elhiszed, hogy az egyik ujjam körömágyába meg belement egy tüske már vagy 4-5 napja, valakivel kezet fogok, nekiáll vérezni meg ilyenek, éjjel nekinyomom valaminek, felébredek rá. röhej, hogy ilyen bibikkel kell szenvedni.
most menjek el dokihoz ilyen szarral? kiröhögnek. nyomogatom, de csak a vér jön belőle. lefényképeztem, ránagyítottam, nem nagyon láttam semmit, csak azt, hogy meg van dagadva és piros. piszkálgattam tűvel, majdnem beszartam, értelme nem volt. bocs, nem akarom fárasztani a társaságot a nyomorommal.
-
benfolds
őstag
válasz
emiki6 #182002 üzenetére
én arra gondolok, hogy esetleg nem "kényelmes" pózban tartottam a kezemet, amikor begipszelték. bár a gipsz alatt nem tűnt fel, hogy gond lenne ilyen szempontból. vagy lehet, hogy inkább betokosodott vagy letapadt valami amiatt, hogy nem mozgattam. de basszus, asszem csak 5 hétig volt fenn a gipsz, és majdnem fél év eltelt, amióta levették. nem edzettem, nem erőltettem. egy ilyen nem túl komolynak mondható sérülés mellék akármilyének nem elég fél év, hogy regenerálódjon? ez már tényleg a kor.
ja igen, a doki azt mondta, amikor levette a gipszet, hogy két hét, aztán minden oké lesz. azóta is csak úgy tudom kiegyenesíteni a kisujjamat, ha a másik kezemmel rásegítek. elmehetek magánba, de ugyanezzel a dokival fogok találkozni, itt van a kézsebészeti rendelője tőlem 100 méterre. max. kedvesebb lesz, meg lesz a váróban légkondi. -
emiki6
veterán
válasz
benfolds #181999 üzenetére
Nem biztos, hogy ínhüvely gyuszi, így egy hsz alapján lehetetlen megmondani. Cs1csó jól írja, bár nekem ha ilyen helyzetben azt írnák, hogy menjek szakemberhez azzal se lennék előrébb, azt se tudom hogy kell szakembert keresni, pláne jót találni, Magyarországon... Számomra az egészségügy teljes homály és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Mindenesetre, ha tendonitisz, mert az ínhüvely is ín tudtommal, akkor kímélés, akár teljesen.
Bár gipsztől nem tudom miért alakult volna ki tendonitisz, az túlhasználati sérülés inkább és ha volt, akkor a gipsz okozta kényszerpihenőtől javulnia kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Windows Insider Program
- Milyen notebookot vegyek?
- Yettel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest