- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
-
Woodslave
félisten
valahogy fel kell pörgetnek magam a délutáni lábazáshoz. Nem tudom mi legyen hogy Dicker videója nem elérhető
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz pana0017 #83990 üzenetére
még el se kezdtél edzeni már túlagyalod. Csináld, ha nem nő a testsúlyod átlagban és folyamatában hétről hétre, akkor emeld a rizsadagot. Ennyi. Szerinted ki a tököm tudja megmondani hogy neked jó lesz-e vagy nem? Majd te pár hónap után
-
Woodslave
félisten
válasz Cassidey #83989 üzenetére
az a baj hogy magamnak nem fogok variálni. Még a csirkefűszerből is mindig ugyanazt használom. Az már nagy változtatás, ha nem apró kockára vágom, hanem szeletben sütöm. Kizárt hogy én ilyen vega szakácskönyvek alapján főzőcskézzek. Az meg hogy nyers répát egyek szintén. Szóval marad minden a régiben ezzel a középxar fizikummal, ami majd 60 évesen már izmosnak fog tűnni az öregek otthonában. (már ha még fel bírok állni és nem baxom szét az izületeim )
-
pana0017
senior tag
Ez alapján megvan a 2,5t/tskg fehérje és 4g/tskg szénhidrát, de a 2600 kalóriát kicsit keveslem 77 kg mellé tömegetnövelni. Elég ennyi? Ha nem mivel nyomjam fel? Edzés után nem kevés a 80-90g szénhidrát? (Vitargo+rizs)
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #83986 üzenetére
Az IIFYM alátámasztott dolog, van benne logika, én is csináltam, működött, miért is ne működne. Gyakorlatilag pár extra lépést betesz a bro diéta helyett, sokan azért esznek csirkerizst, mert arra egyszer kiszámolták mennyi kell, és kész. Ha IIFYM-t csinálsz, folyamatosan számolsz és logolsz. Végülis mindenki IIFYM-t csinál, aki makrózik, csak sokan nem élnek a lehetőséggel, hogy kicseréljenek dolgokat, például feladjanak a rizsből és olívaolajból egy csokiért. Ez is preferencia kérdése.
Én most nem eszek ilyesmit egyébként, egyszerűen azért, mert az utóbbi időben nem működött nálam pszichológiailag, nehezen álltam meg annyinál amennyi belefért, megugrott a vércukrom és utána hisztis picsa éhségrohamot produkáltam, ezért jelenleg egyszerűbb volt kizárni ezeket a dolgokat az étrendemből. Most őszintén nem is hiányzik, nagyon kényelmesen elvagyok a diétámban, úgyhogy probléma sehol, ha meghalnék egy csokiért lehet változtatnék persze.
Wood: azért nem látod, hogy mit is lehetne enni, mert minden főétkezésed (mint a legtöbb nyugati és magyar embernek is) a hús köré épül fel. Ha végiggondolod a legtöbb kaja hús és mellé valami. Én egy jó ideje kezdtem el vega blogokat és szakácskönyveket böngészni, épp ezért, mert már nagyon untam a dolgot, és nagyon finom, változatos kajákat lehet ám enni. Csak eddig az volt a koncepció, hogy kinéztem egy vega receptet, megcsináltam, és mellétettem egy csirkemellet.
Ez a csaj egyébként nagyon jó videókat csinál, semmi elvakult pseudoscience cucc, sőt, rengeteg tanulmányra referál, kritikusan gondolkodik. Volt kb. egy éves 100% raw fázisa, neki nem működött, és több videót is csinált róla, miért is bullshit ez. Egyébként még mindig sok nyers ételt eszik, de nem 100% raw, és nem szemellenzős.
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Már egyszer leirtam milyen arányba eszik. Konkrét étrendje meg nincs. Ami épp van otthon zöldség gyümölcs azt eszi. Borsó zöldbab broki és minden.
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #83970 üzenetére
Nekem eddig így alakul a nap:
Ez 0,5 l 0,1-es tej, 3 zsemle, 3 tojás, 100 g pulykamellsonka (prémium, 95% hústartalom), 100 g trappista light, 50 g tökmag, 280 g kígyó uborka, 220 g őszibarack. Még vissza van mára 200 g cs.mell, 250 g rizs, 50 g tökmag, 0,5 l 0,1-es tej meg negyed kiló zöldség. Ja, meg egy edzés. Lehet a tökmagot elhagyom, mert sok lesz a kalória...
-
Woodslave
félisten
válasz Cassidey #83983 üzenetére
hát ja. Mondjuk MMA-t megértem mert qrvára nem számolja megfelelően
Aztán vannak az IIFYM guruk (itt elég most Radnixot felhozni ha nem akarunk nemzetközi vízekre evezni) akiknek tökéletesen működik.
Aztán Dani aki már mindent kipróbál amit csak lehet mégse elégedett. (mondjuk ehhez pszichológus segítsége kéne egyik oldalról, másik oldalról valóban nem tud egy olyan képet villantani amit az insta huszárok - persze azok mind koxolnak csak a pofánkba hazudnak).
Szóval fingom nincs ezt akartam írni csak hosszabbra sikeredett
Jó de mondjuk eszek gyümölcsöt ami éppen szezonos de nem 2 kiló almát hanem 1 db-ot.. Egyek rizst meg lencsét hús nélkül? Engem nem érdekelne mert most is megsütöm a lidl-s darált pulykahúst sóval borssal és hozzákeverem a rizst. Legyen lencse hús helyett? De akkor meg a ch megy az égbe...
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz pana0017 #83962 üzenetére
Edzeni? Kajálni?
Minek? Elég ha lemész a terembe, viszed magaddal az okos telefont, táblagépet, leülsz a pad szélére és nyomkodod
Nekem kezdőként, ez egyből feltűnt ahogy a terembe léptem
De ha otthon maradt a teló, mennek ki sztorizgatni. tévézni, stb..Itt bulikat rendeznek edzés közben, partikat,
Mondjuk ez nekem jó, minden géphez odaférek..
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #83963 üzenetére
A 80/10/10 és raw till 4 meg 30 banán egy nap nekem egy nagy humbugnak tűnik alapvetően. DE ezek korlátlan mennyiséget promótálnak, sőt, ha követed a guideline-t (kb. 1000kcal gyümölcs reggelire, +1000kcal ebédre, és még nem beszéltünk a nap többi részéről) egészen biztos, hogy kalóriatöbbletben leszel még te is Wood, nem még én.
Viszont az arány nem stimmel, semmilyen tudományos kutatás nem támasztja alá, hogy ez jó lenne, sőt, egészen más makrók az ajánlottak, nem csak testépítéshez, hanem egyébként is. Kevés a zsír, kevés a fehérje, kevés a zöld, kizár egy rakás egészséges tápanyagot egy alapból nagyon szűk diétánál, miért? És az nyilván nem igaz, hogy nem fog senki ilyen aránnyal és ennyi extra kalóriával hízni, sőt, fogyni fog, van rá ellenpélda bőven.Amit viszont nem tudok feldolgozni jelen pillanatban , az, amiről te is beszélsz, MIÉRT van az, hogy van aki valóban nem hízik ennyi extrának tűnő kalóriával? És nem arról van szó, hogy pár hétig nem hízik, hanem hosszabb távról, életvitelről. Miért van az, hogy valaki módosít egy hatalmasat az arányokon, a kcal nem változik, sőt, akár nő is, és elkezd fogyni? Például lecseréli a ch-t zsírra, vagy fordítva.
Vagy megint visszakanyarodunk a genetikához? Vannak szerencsések, és vannak akik beszopták? Például MMA alig többel diétázik mint én és alig fogy, pedig nyilván van kettőnk mérete és testfelépítése között bőven különbség..
Ui.: egyébként Durian meg Freelee szerintem borzasztó negatív hatással vannak a vega mozgalomra, egyrészt rúgnám őket olyan idegesítőek, másrészt olyanok mint valami szekta brr.
Nem kell több kiló trópusi gyümölcsöt megenni naponta, és nem lesz olyan drága szerintem.Ui2.: én még mindig fontolgatom egyébként, azzal sincs gondom ha valaki csak este eszik főtt kaját, egészségére. De ha megpróbálkozom vele, akkor ésszel fogom, nem ilyen 30 banán hülyeséggel. Sok zöldség, hüvelyesek, gabona, fehérjepor.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Múlt hétvégén ránkrohadt a sparos tanyasi tyúk így nem ettünk húst egyik nap ebédre. Tészta volt kínai fűszerrel és zöldekkel. Finom volt de miután megettem hiányérzetem támadt. Aztán este rendeltünk csirke egy bőségtálat
Az emberi szervezetnek véleményem szerint kell húst fogyasztania.
(#83981) Woodslave
Magyar viszonylatban a vegán kajálás nem épp olcsó ha mondjuk még testedzést is végzel mellette és izmosodni szeretnél. Lehet, hogy drágább is mint a csirkecsöcs/hal+rizs kombó.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
válasz userxy #83979 üzenetére
oké beszéljünk most már komolyan erről. Magyar viszonyok közt normális embernek milyen forrásokból kellene akkor összerakni a kaját? Hagyjuk a 10 kiló banánt és társait, mert többet biztos nem költenék vegán kosztra mint húsevésre. Most se eszek sok (testépítő mércével) húst (állati cuccot) egyébként. 3 tojás, 1-2 csík bacon , 250 gramm csirkemell, meg a vacsora, de abból nem jut max 150 gramm hús (de még annyi se).
Ne linkelgessél nekem itt Layne Norton videót meg Durianrider banánzabálót, hanem írd le a tutit
-
Zola007
veterán
válasz userxy #83979 üzenetére
Megkérdeznéd, hogy van-e zöldség alapú receptje rántott csirkecombra és tejfölös pulykragura ?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz userxy #83976 üzenetére
Én szeretem a húst, még ha nem is létszükséglet.
1 hét vegetáriánus lét után húsvéti sonkával álmodnék[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
KoVee84
senior tag
Tudtok jó áron valahol zabpelyhet?
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #83970 üzenetére
már úgy értem, hogy ez a 0. pont, erre pakolni még rá a többletkalóriát a kiemelt makróból
#83971) aleister: Spar, Lidl, Aldi mindnehol 200 Ft az 500g
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #83969 üzenetére
Nem
Én is gondolkodom, hogy teszek egy próbát.
Már nem a vegány életmódra , nekem a hús kell, mer' csak.
Hanem erre az eltolt szénhidrát vagy zsírtöbbletre.
Eddig én is "ideálisan" kajáltam, ami mondjuk fehérje-ch-zsír kJ arányban olyam 20-50-30 %-ot jelent.
A szintentartóm az heti 4 edzés és 200-220g fehérje (150-160 állati) mellett ~3000 kcal, tehát ~360-370 ch, 90 zsír
Ezzel a vérképem tökéletes lett, de erőben kb. sehová nem jutottam az utóbbi 1 év alattLassan már én is kíváncsi vagyok, hogy mi változna mondjuk egy 200 fehérje, 450 CH, 50 zsír
vagy 200 fehérje, 200 ch, 160 zsír mellettMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Woodslave
félisten
agyalok ezen a userxy által vázolt vegan diétán. A csávó ugye 3000-5000 kcal eszik, mégse hízik el. Oké tehát a ch-tól nem hízol el ezek szerint (legalábbis ami növényekben van, meg rizsben meg babban meg gyümölcsben meg mittomén...)
Mivel én nem értek ehhez segítségül hívom az internetes körökben elismert Lyle Mcdonaldot, vajon hogyan hízunk el. Egyszerű a válasza:
Excess dietary fat is directly stored as fat
Excess dietary carbs increases carb oxidation, impairing fat oxidation; more of your daily fat intake is stored as fat
Excess dietary protein increases protein oxidation, impairing fat oxidation; more of your daily fat intake is stored as fatAzaz a zsírtöbblet egyszerűen zsírba megy, a többi makró meg energia lesz a zsíroxidációt csökkentve és így minden zsír zsír lesz blablabla.. Normális körülmények között.
Mi az a többlet? Hát valszeg a szintentartó kalória feletti rész nem?
Keressünk akkor valami olyan túlevési kisérletet, ahol zsírból fedezték a "többletet" Ilyet is lehet ugye találni, mert a paleok szerint akármennyi zsírt ehetsz nem hízol el, mert a szénhidrát az főgonosz.
Meg is van: [link]
However, after a 56,654 calorie surplus over the 21 days I ended up putting on 1.3kg ending up at 86.9kg, a relatively large discrepancy to say the least to the tune of 6kg. I also measured my waist which started off at 79.5cm and I ended up at 3cm less at 76.5cm...
Azaz a csávókám napi 5000 kcal-t evett nagyon magas zsír tartalommal (ez praktikusan magas fehérjével is jár ha nem disznózsírt kanalazol) Itt az étrend ne keresgéljen senki...
Úgy néz ki ezek szerint az a lényeg, hogy ne keverje az ember a makrókat, mert ch-tól se meg zsírtól se lehet elhízni
-
Zola007
veterán
-
pana0017
senior tag
Összeállítottam egy étrendet, 3000 kalóriára jön ki 80 kg-hoz, de a szénhidrát 5g/tskg és kicsit aggódom a zsírosodástól. Mivel lehetne pótolni a szénhidrátot hogy tarsam a kalóriaszintet?
(232g fehérje, 400g szénhidrát, 48g zsír) -
Zola007
veterán
A Scitecnek van egy nagyon jó multivitaminja, csak fedőnév alatt gyártja [link]
Ha egy tablettában akarod lenyelni a rendes napi adagot (multivitamin, C-vitamin, Ca, Mg, omega, stb), akkor javaslom előtte valamelyik online deepthroat kurzusra beiratkozni, mert az jó nagy kapszula lenne.
[ Szerkesztve ]
-
fmx
aktív tag
üdv,scitec-nak melyik termékét ajánljátok mint vitamin csomag?Nem szeretnék naponta bevenni 30 tablettát úgy , hogy valami komplex kellene.
-
pana0017
senior tag
Hol szoktatok venni zabpelyhet? Valahol kapható esetleg darált, aprószemű?
-
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #83927 üzenetére
Ezen besírtam
(#83926) GoTReX
Valami akkor nem jó nálad. Ne a súlyt nézd. Az senkit nem érdekel. Viszont a tükör nem hazudik.
(#83935) Iscariah
Mindenki nyomja. Nálunk is van egy "ragyás". Láb nuku, csak váll és kar a csávó. Fertelmesen néz ki.
Bunny meg életében egyszer nézhetett ki jól akkor is a sok cucctól...
Az a rossz ebben ha kicsit jobban nézel ki mint az átlag és erősebb is vagy akkor összesúgnak a hátad mögött...[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Morris
veterán
válasz Cheesy #83938 üzenetére
A begörcsölésre én a magnerot tablettát ajánlanám! Az nagyon jó.
Páromnak is bevált. Ő anno kórházba is került, mert terhesen elkezdett görcsölni. Közölték velünk, hogy még időben, mert annyira kiürült a szervezetéből a magnézium, hogy szülés is lehettt volna belőle (az izomgörcsök és összehúzódások miatt), az pedig abban a szakaszban nagyon nem lett volna szerencsés.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz HussarF #83944 üzenetére
Megvan még, de nem ezen a linken, itt nem tárolja csak, ha regisztrálok. Gyanúsak vagytok nekem, ennyien férfi testet akartok látni? Mindenki izzik a hétvégi kamionozásra?
Kicsit feltuningolom aztán majd, ha lesz időm felrakom, ma is csak most értem haza, épp várom, hogy kicsit emésszem a cottage+fehérje párost, aztán alszok végre. -
Radnix
senior tag
válasz Apollyon #83945 üzenetére
Na évek óta először ízesített fehérjét rendeltem, mert megkóstoltam egyik barátomnak a salted caramel meg stracciatella ízű myprotkóját és rájöttem, hogy nagyon korrekt ízük van, régen végigpróbáltam 3-4 gyártó fehérjéit, is mindegyiket utáltam, azt hittem sose fog ízleni fehérje
Teszek egy próbát a kávé-karamell ízesítéssel, majd írok, hogy szar lesz-e, vagy fincsi -
Apollyon
Korrektor
válasz kennystyle #83940 üzenetére
Szerintem ez is nagy probléma, hogy mindenki másokhoz hasonlítja magát, meg azzal foglalkozik ki hogy néz ki és milyen nagy, bezzeg én meg miért nem...
Én világéletemben húsz kiló voltam vasággyal, amióta meg edzem >magamhoz képest< már sokkal jobban nézek ki. Az, hogy más hogy néz ki, magasról teszek rá, legalábbis nem fáj a fejem miatta. (Tudom, kéne ;D) Persze motivál az ha valaki sokkal nagyobb és mondjuk még így is szálkásabb, de ennek nem tőle kellene függenie, hanem magamtól.
Aki meg csal, az csinálja, majd 40 évesen elviszi a szíve. Ennyit viszont abszolút nem ér az egész.(#83943): A multi pro-t sokkal olcsóbban is össze lehet hozni egy kis guglizással
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
goodboy007
senior tag
válasz Cheesy #83938 üzenetére
Ne csak egy-két vitaminra menj rá, szedj komplex multivitamint:
Scitec MultiPro Plus, ami kell neked, ebben van Calcium is.Izületvédőnek meg mehet a Joint-X
Amúgy meg, nem árt tudni:
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Ijk
nagyúr
válasz kennystyle #83940 üzenetére
Cucc nélkül is lehet jó formát elérni. Vagy irreálisak az elvárásaid.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
kennystyle
aktív tag
válasz Apollyon #83935 üzenetére
Tényleg szar érzés, hogy sokszor az ember nem tudja hogy ennyire láma, vagy sokan nyomják a kémiát.
A teremben volt egy srác aki inkább erőemelő féle forma, de nem sok zsírral, csak úgy ránézésre őserő és nagyon szépen edz. Meg voltam győződve róla na ha valaki jól néz ki, erős is és nem kokszol akkor az ő. Erre a múltkor beszélgettünk egy sráccal pont erről a koksz témáról és mondta hogy hallotta azt a srácot megbeszélni egy másikkal hogy ki mit tol... Szarul éreztem magam mert ha ilyen edzéssel ahogy nyomja a srác ahhoz a kiemelkedőnek azért nem mondható formához is cucc kell akkor én mi a picsát várok. :-( -
Cheesy
őstag
Tanácsotokat kérem.
A térdem mindig is a gyenge pontjaim közé tartozott. Középiskolás koromban előfordult, hogy pl. lábtollas közben kifordult, az inak kicsit lazák voltak, illetve bármikor ki tudtam "roppantani". Mindegy, lényeg az, hogy ahogy tudok azóta vigyázok rá. 5 éve egyik edzés (akkor még egy türelmetlenebb partnerem volt) alkalmával 80 kg alatt guggoltam és megroppant a bal térdem. Ez azzal járt, hogy kb. fél évig tartott, amíg a levált pici porcdarab feloldódott és nem jelentkezett kőkemény fájdalom, ha mondjuk lépcsőn közlekedés közben az a kis darabka becsípődött.
Az utóbbi 4 év kimaradt, idén év elejétől edzek újra. Szép fokozatosan, lassan növelem a súlyokat, nagyon jó és tapasztalt partnerem van, jól tudunk haladni. Ma megvolt a 80kg alatti 10x guggolás (101,5 kg voltam ma méretkezésnél), és szépen koncentrálva csináltam, egy roppanás nem volt a térdem felől. Ennek örülök, viszont gondoltam arra, mi lenne ha kiegészítőként valami porc (és csont?) erősítőt is beiktatnék. Kalcium sem ártana, mert vádlizásnál rendszeresen előfordul a begörcsölés, tudtommal segít rajta.
Calcium Sandoz? Mit javasoltok?www.vakbelmutet.hu
-
Apollyon
Korrektor
válasz GoTReX #83934 üzenetére
Nyilván senki nem fogja a szemedbe mondani hogy bocs, de szarul nézel ki
Amúgy nálunk a teremben elképesztően sok a kokszmatyi, majdnem minden héten beleakadok valahol eldobva valamilyen "olyan" származékba (üvegcse, tű stb). Sőt, volt múltkor két forma, mindenki szeme láttára tolták magukat fel, miközben vagy 30+ testzsír %-kal rendelkeztek. Meg hasonlók, ugyanez az ektomorf kategóriában.Ezt amúgy én is akartam kérdezni, szóval akkor nem csak én látom így.
Amúgy tudom utáljátok bunny-t, de pl ő mesélte a múltkor hogy még a bikinisek közül is vannak akik pajzsmirigyhormont tolnak. Szóval van baj, de szerencsére azért van jó példa is.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #83933 üzenetére
Külső visszajelzések szerint fasza,és sokat fejlődtem....Szerintem meg fostalicska. Ha megnézek valakit a súlyomban,akkor erek,szálkák stb.Lehet fejben is van baj . Amúgy 19éves srácoknáll is látok ilyet,ezért sejtettem hogy nem mind nyúl a kémiához,de.....
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
szőröscica
addikt
Majdnem elfelejtettem írni, hogy ma aerob volt, de szerencsére eszembe jutott.
-
csiben1
tag
Sziasztok!
Tejsavó fehérjémnek kb. 2 hónapja lejárt a szavatossága. Ízre, állagra, oldódásra semmi különöset nem veszek észre. Nem is fosok tőle. Gondolom a maradékot megehetem. Szerintetek?
You can walk straight through hell with a smile
-
GoTReX
őstag
Nemtudom ti hogy vagytok ezzel,de egyre több hirtelen kipattintott "kis srácot" látok,és elgondolkozok komolyan hogy valamit nagyon szarul csinálok. Nyílván nálam szálkásításról szó sincs,csak tömegelek, divatos strandfoma örületet telib*szarom. Lehet nagyon naív vagyok ha azthiszem az naturál? Nagyobb súlyokkal dolgozok, úgyérzem kicsit talán növök is,de nagyon a mérleg bűvöletében vagyok és stresszel. Simán bennevan a kox a facebook pózerkondi világában is?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. 2 kérdésem lenne. Most kezdenék edzeni, átmozgatással kezdenék. Emellé mehet az étrend amit összeállítotttam 2,5g/tskg fehérje és 4-5g/tskg szénhidrátra vagy ezt majd csak akkor ha már elkezdtem az osztott edzéstervet?
Másik kérdésem, hogy edzés utánra egy 100% Whey+SuperCarb turmixot gondoltam. Ezt nem edzés napokon teljesen elhagyjam vagy kell egyáltalán változatás azokra a napokra? -
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #83920 üzenetére
Te nem ilyen személyi edző vagy? Vagy keverlek vkivel
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #83910 üzenetére
a terem recepcióspultban nem árulnak ilyen S.O.S. fehérjét, hogy le ne essen rólad az izom a parkolóig?
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #83906 üzenetére
én meg jól elbaxtam.. reggel mondom kardió, erre a futópad foglalt bánatomban karoztam. Fehérjét nem hoztam. Edzés után kénytelen voltam zabpelyhet enni némi tejjel. 10-kor 250gramm csirkemell paradicsommal... eddig még hagyján. Aztán maradék kakaóscsiga, két lidl csokirúd meg egy zabkása joghurttal...
-
Woodslave
félisten
válasz Cassidey #83899 üzenetére
na én akkor fogok így kajálni ha olyan helyen élek ahol a fejemre esik a banán.. 7 banán reggelire, datolya, narancs stb. sok sikert.. Inkább eszek ennyiből lazacfilét reggelire.. Igaz attól elhízok
-
userxy
őstag
válasz Cassidey #83899 üzenetére
Nem tudja pontosan mennyi fehérje.
Nem számolja csak zabál
Mint írtam 3000 5000 kcla között eszik abba a vegan proteinnel együtt bőven megvan a 2g fehérje is. Nem kell félni, hogy kevés lenne.Azt mondta, hogy míg a mérleg jó számokat mutat illetve a tükörbe azt látja amit vár mostmár beleszarik a makró számolásba vegan étrend mellett nem fog elzsírosodni..
(#83902) Zola007
Ha hozzászokik a beled utána nem "gázos" nagyon
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest