Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Cifu: F-47, az új csúcsvadászgép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Xiaomi 12T Pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pici
tag
válasz
kigyi_23 #973 üzenetére
Forrás?
Én még csak a Redmi Note 12T Pro kapcsolatában olvastam HyperOS 2 frissítésről
A Redmi Note 12T Pro megkapta a stabil HyperOS 2 frissítést! -
Fandango
veterán
Köszönöm a válaszokat, végül egy Redmi 13 Pro+ 12/512 lett a befutó.
-
chris-v
senior tag
válasz
Fandango #968 üzenetére
Én csak dicsérni tudom.
256 Gb tárhely bőven elég, szép fotókat lehet vele készíteni, bár sötétedéskor akadnak problémák.
Hardver elég erős, nagyon ritkán döccen meg, amúgy minden azonnal történik.
Gyári rom-mal nyomulok, nem volt kedvem cserélgetni.
Ami óriási előny, az a töltési sebesség. Rádugom töltőre, kicsit jövök megyek és már 100%. Brutál gyors. Ha egyszer cserélem, az biztos, hogy olyan telefon lesz, ami szintén tud legalább 120W töltést. -
user26
senior tag
válasz
Fandango #968 üzenetére
Szerintem, a pocof3/mi10T Pro után a következő olyan modell volt ami 10/10. Tudja amit kell, ott van amikor kell. Hardverikusan nagyon erős a mai nap is. Nekem is már csak tartalék modell, nincs szívem megválni tőle, számtalan custom rom -t teszteltem rajt, és egyéb dolgokat. Fényképezés, videózás számomra sose volt prioritás, de elég szép, éles képeket lehet vele készíteni, különböző közösségi platformra, vagy a családi albumokba helyt áll. Decemberben ígérték a HyperoS 2.0 -t A15-el, még semmi sem jelent meg ebből, ellenben custom rom akad A15 -el, aktuális januári/februári android biztonsági szintel. Azt hiszem, hogy az EEA gyári verzió HyperOs 1.0.16.0 -nál tart, amit február 5. -én jelent meg, (Azt hisze, most lesz/van vége a kínai ünnepnek, figyelünk, esetleg most meg jelenik-e a hyperos2.0 -rá, nem tudni persze, de ezt rebesgetik....)
Xiaomi 14 -el összehasonlítottam, amikor még az meg volt, sebességben látszott minimális különbség, de a szürke hétköznapi dolgokban semmi. -
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Összességében mennyire elégedett aki használja/használta ezt a telefont?
Nézegetem a telefonokat hogy mit vegyek a régi helyett, ami megadta magát, és lehet hogy használtan vennék egy ilyet. -
-
regener
veterán
válasz
st3v3np3t3r #964 üzenetére
Semmi ilyesmit nem csinált eddig, gyári rom móka nélkül (1.0.13.0).
-
kigyi_23
addikt
válasz
st3v3np3t3r #964 üzenetére
Egyikkel sem találkoztam eddig.
-
Reggelt!nVan akinekcfurcsán viselkedik a telefon rendszere a HyperOS megjelenése óta? Kolegám vette az x12t pro-m és napanaszkodik furcsa anomáliákra... korábban random belépett bootloopba a telefon, az elvileg javítva lett a 1.0.11-el, de most random feldobálja a kikapcsoló képernyőt és tök mindegy hogy fel vagy le húzza, csak újraindul a telefon, meg 1szer a zsebében felhívta a 112-őt...
-
user26
senior tag
válasz
#31816946 #962 üzenetére
Rossz téma, ez a 12T Pro diting.
Doboz nyitva volt, renden, evvel nem nagyon lehet mit kezdeni... :/
Hol vásároltad ? Online, vagy elmentél boltban, valami gsm tuning ?
Rendszer mi van rajt ? Bootloader állapot ?
Nem biztos, hogy visszaküldött volt, lehet, hogy CN régiós volt, és az import alatt EU lett, hogy neked könnyebb legyen kezelni, vagy pl vannak helyek, ahol Xiaomi.eu -t tesznek fel, hogy ne kejlen semmit sem csinálnod, csak használni.. Gondolom pappír nincs ? pappíron, és a dobozon is vannak adatok, vesd össze a modellel. :/ -
törölt tag
Sziasztok!
Vettünk egy Xiaomi telefont és a doboza nem volt leragasztva. Mennyi az esély, hogy visszaküldöttet kaptunk? Lehet valahogy ellenőrizni, hogy új?
-
beny003
csendes tag
Ma érkezett:
Bekerült a Xiaomi Interconnectivity:
-
kigyi_23
addikt
Már nem akarnak vele foglalkozni inkább az android 15-el és HyperOS 2 frissítéssel foglalkoznak. Ezek lettek bejelentve a készülékünkre ha jól emlékszem mint következő frissítés. Igazán jöhetne biztonsági csomag azért az már ráférne, de ha nem akkor nem. Szerintem ez utóbbi ebben a hónapban, de legkésőbb a következőben mindenképpen jönni fog egyébként.
-
Krinyo
senior tag
Durva, hogy tök halott a készülék supportja, semmi frissítés, tavaly decemberi biztonsági csomag.
-
Alexa77
csendes tag
Sziasztok!
Ma váratlanul kikapcsolt a telefonom. Youtube videot halgattam, képernyő ki volt kapcsolva. Hotspot be volt kapcsolva, és töltőn volt a telefon. Lehet a töltő a ludas? Az új frissítés kb egy hete rajta van, ilyen variációban volt már a teló többször is csak nem ezzel a töltővel vagy nem volt töltőn, olcso szutyi töltő és sztem vagy 1-2x töltöttem vele a telefont, és akkor is rövid ideig, mert marha lassú, úgyhogy inkább a huawei töltőmet használom itt a munkahelyen, most próbáltam először tölteni ezzen az olcsó töltővel az új frissítés óta. -
Szoszo94
őstag
Most reggel vettem észre, hogy az éjjel megérkezett az 1.0.4.0 (04.01. biztonsági frissítéssel).
-
user26
senior tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki gyári EEA ROM -t használ nála is ilyen a mappa testreszabás lehetőség ? Tehát ez megtalálható benne ?
-
interstate76
addikt
Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam: folyamatosan 1%-ot ír ki a töltöttségre. Akkor is, ha fullon van, és ebben az állapotban akár napokig bírja töltés nélkül (nyilván csak akkor, ha nem nyúzom túl sokat). De a lényeg az, hogy lassan ugyan, de feltölt, és ennek ellenére a töltöttség 1%-on marad a telefon szerint.
-
user26
senior tag
válasz
interstate76 #937 üzenetére
Nem biztos, hogy az aksi ment tönkre, lehet az USB csatlakozó koszolódott el. Nekem sután csatlakozott, mintha nem akart volna belemenni a lukba. Hol érzékelt, hol nem, és csak lassan töltött.
Szervízbe küldtem, kitakarították, koszos volt, és most perfekt.
Lehet más a gond még mindig, nálam ilyen volt. -
user26
senior tag
válasz
interstate76 #935 üzenetére
Másik kábellal próbáltad ? Másik töltőfejjel ?
-
interstate76
addikt
Azt mi okozhatja, ha az akksira folyamatosan 1%-ot ír ki, és bár fel lehet tölteni, de nemhogy nem gyors a töltés, hanem épp ellenkezőleg: 2,5 és 3W között ingadozik.
Akksihiba vagy más is lehet?
-
user26
senior tag
válasz
faja0124 #931 üzenetére
Mit ? Melyik romot ?
recovery romot telefonról twrp/orange fox -ból, ha a bl nyitott.
fastboot romot PC-ről, Mi flash -el, ha a BL nyitott
Ha zárt a BL, akkor majd OTA -n jön update formában. Régió "játszással" lehet próbállkozni, hogy elöbb - utóbb kapjad meg.
HyperOS "mizéria", állítólag hivatalosan olyan közlemény került ki, hogy akinek nyitott a BL, és gyári rendszert használ, neki nem fog OTA -n jönni, csak aki "vegytiszta" rendszerű... -
faja0124
tag
Valaki le tölti és fel tudja rakni az legyen szíves jelezni hogy sikerült e neki. Köszönöm
-
user26
senior tag
válasz
darvinya #928 üzenetére
Nem nekem jött meg. Megosztották. Itt a link, de nem nagyon jön le. OS1.0.2.0.ULFEUXM
Gondolom kis idő kell 1-2 óra, 1-2 nap, és elérhető lesz mindenhol. -
user26
senior tag
Hoop mi csúszott átt a kerítésen ?
Hamarosan...
-
user26
senior tag
Üdv!
Aki gyári HyperOS -t használ, megtudná írni, hogy mi a Kamera verziószáma, köszi ? -
GrimMan
csendes tag
Másfél hónapja ráhúztam az előzőre a stabilt. Így 11,85 GB-ot foglal. Ram: jobb, üzemidő: jobb, semmi bizonytalanság-gyors, ahogyan kell. Remélem, a többség szintén olyan elégedett, mint én.
-
faja0124
tag
-
DEVIL2
csendes újonc
Hát nemtudom csak nekem tett be eza frissites ? Pár naponta össze ömlik a rendszer ,nem reagál semmire néha még arra sem hogy újra akarom indítani
És azóta mintha gyorsabban is merülne -
user26
senior tag
válasz
Szoszo94 #918 üzenetére
Szia!
Vagy esetleg PC segítségével (fastboot rom)
Link: diting_eea_global_images_OS1.0.1.0.ULFEUXM_20240107.0000.00_14.0_eea_5a5fcb4b73
- PC, driverek rendben
- MiFlash progival, a telepítés előtt figyelni, hogy a bl nyitva maradjon, vagy ha szükséges zárni. (lock all, ha ezen marad akkor lezárja)
- Teljes törlést csinál, és majd tiszta módba telepíti fel a rendszertvagy esetleg Recovery-ből (recovery rom)
Link: miui_DITINGEEAGlobal_OS1.0.1.0.ULFEUXM_10053329d1_14.0
- TWRP, vagy Orangefox recovery-ből szépen telepíted, majd telepítés után reboot recovery, majd wipe menüben formázol "yes" beírásával, ezek után tiszta telepítési módban felkerül a rendszer.
(kicsit szögletesen írtam le, nézz utána millió leírás van róla)
Egy kis további infó, érdekesség
Aktuális kínai recovery dev:
miui_DITING_OS1.0.24.1.29.DEV_a803750c1c_14.0.zip
Aktuális kínai recovery stabil:
miui_DITING_OS1.0.2.0.ULFCNXM_10cb54f830_14.0.zip
Aktuális EEA recovery stabil:
miui_DITINGEEAGlobal_OS1.0.1.0.ULFEUXM_10053329d1_14.0.zip
+ nem hivatalos verzióban létezik:
Xiaomi.eu heti kínai dev - hybrid rom:
xiaomi.eu_multi_DITING_OS1.0.24.1.29.DEV_os1-14.zip
Xiaomi.eu stabil - hybrid rom:
xiaomi.eu_multi_DITING_OS1.0.2.0.ULFCNXM_os1-14.zip
EliteROM heti kínai dev - ingyenes
HyperOS1.0.24.1.22 DEV
EliteROM NG kínai dev - fizetős:
EliteRomNG-HyperOS1.0.24.1.22-DEV-A14-OS1.0
EliteRom GA - kínai dev - fizetős:
EliteGaming-HyperOS1.0.24.1.8-DEV-A14-OS1.0
EliteRom NG stabil - fizetős
EliteRomNG-HyperOS1.0.2-ChinaStable-A14-OS1.0
+ 1-2 helyen láttam orosz módosítású fizetős verziókat
Jelenlegi írásomkor ezek voltak az aktuálisok. -
Szoszo94
őstag
Tiszta telepítéssel (BL unlockolva van) hogy a legegyszerűbb feltenni ezt az új rendszert? Egy ideje már 18-on vagyok és tegnap elkezdte a telefon, hogy Magyarországon nem csatlakozik fel a SIM hálózatra (másik telefonban igen, másik - szintén Yettel - SIM az enyémben szintén nem), de ahogy határt lépek már fent is vagyok másik szolgáltató hálózatán. Úgyhogy mindenképp újra akarom rakni, viszont akkor már az új, HyperOS-t tenném fel.
-
faja0124
tag
Kint van a fastboot eu verzió
-
DEVIL2
csendes újonc
Frissítés óta egy szar
Nehezen old fel gondolkodik egy csomót
Csak nekem csinál ilyet ? -
DEVIL2
csendes újonc
Csak nekem csinál olyat frissítés óta hogy Messenger nél a felugró chat fej nem mutassa a beszélgetést? Csak ha belépek a messengerbe
-
beny003
csendes tag
A Xiaomi Community legújabb (5.3.31) verziójában megjelent a bootloader nyitási kérelem HyperOS rendszerekhez:
-
beny003
csendes tag
Szia!
Igen tudom, de én pont azt az utat akartam kikerülni, hogy twrp-t kelljen telepíteni, mert akkor nem tudtam volna a "játék" után vissza zárni a bl-t (csak ha fastboot romot telepítek vissza, és abból nincs még hyperos), így pedig sikerült frissíteni hyperos-re, és utánna vissza is tudtam zárni a bl-t, és így original zárt rendszerrel megy tovább. -
user26
senior tag
Szia, ha nyitva a bl., akkor a twrp-bol a recobery rom fel mehet. Nem kell vele "játszani".
Persze én tiszta telelepitessel tennem fel, de aki szeret próbálkozni, mehet a dirty flash is.Zárt rendszernél OTA - jön, jött, a "szokásos" formalitas, kinek előbb kinek utóbb, kinek sehogy.
-
beny003
csendes tag
Szia!
Eléggé macerás a dolog, de megpróbálom a lehető legérthetőbben leírni.
Először is, minden képpen nyitva kell lenni a bootloadernek, és ebből adódóan kell hozzá pc is.
És akkor kezdjük, mivel ugye nincs még fastboot rom, és az ota file sem telepíthető manuálisan a recovery-ben, így kutattam egy kicsit a neten, és olyan módszert találtam, hogy az ota rom zip-jét kicsomagolod, abban van egy payload.bin file, és egy ehhez a művelethez készített programmal (Fastboot Enhance Tool) flash-eltem rá a telefonra. Nagyjából úgy mintha fastboot rom lenne.
Igazából ezt a módszert nem ajánlom mindenkinek, csak a nagyon kísérletező kedvükben lévőknek, mert eléggé sok minden balul sülhet el (vagy én volt még béna benne).
Nekem például első próbára bootloopot kapott a teló és nem kapcsolt be, ráadásul bezárult a bootloader is.
Aztán mikor sikerült bootolni a rendszert, nem volt hang és nem csatlakozott a kamerához sem.
De aztán végül sikerült egyenesbe hozni mindent, és most már olyan mintha simán magától frissült volna hiba nélkül a rendszer. -
beny003
csendes tag
Nehéz szülés volt megtalálni a módját, hogy hogyan varázsoljam rá a telepíthetetlen OTA romot, de sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
ma 200 megapixeles szenzort tett a Xiaomi is az új készülékébe, amely egy fokkal ügyesebb, mint a Motorola megoldása, máshol viszont akadnak kompromisszumok.
- Makulátlan S24 ULTRA 256GB Garanciával
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 8/128GB
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX 570 4GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1040 G6 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest