- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
válasz
tibcsi0407 #152099 üzenetére
Legutobbi műtétje után az a hír járja,hogy lehet soha többé nem fog tudni lábra állni. Szidta az orvosokat, szerinte nem a maxot hozzák ki a műtétekből mert eddig vagy 2millio elment a műtétjeire és nem forintba
-
Angel2014
addikt
válasz
Szamin #152096 üzenetére
Ronnie eddigi műtéteinek összesített listája még olvasva is szörnyű:
2007. december – laminektómia: a hátsó csigolyaív L4-L5-ös csigolyáinak eltávolítása
2011. július – az ágyéki L3-L4-es csigolyák nyomáscsökkentő dekompressziója
2011. december – a C4-C5-C6-os nyakcsigolyák fúziója
2014. július – a bal csípő helyreállítása 2 csavarral
2014. augusztus – a jobb csípő helyreállítása 4 csavarral
2015. július – az ágyéki L3-L4-es csigolyák fúziója -
Szamin
újonc
Mi történt Ronnie Colemannel?
-
Zola007
veterán
válasz
szuszinho #152094 üzenetére
Én speciel sznobisztikából megbuknék
Sose érdekelt milyen és mennyibe kerül a kávé, csak hogy megtolja a vérnyomásom, mert alacsonyLidl-féle
Bellarom 200grammos
üveges
granulált
instant
kávét iszom tejjel
és tablettás édesítőszerrel
Ha árulnának kávét pezsgőtablettában, arra is vevő lennékHa még nem kaptak a sznobok szívinfarktust ennyitől, akkor tetézném azzal, hogy szoktam rendes kávét is inni, de csak akkor ha rendezvényen vagyok vagy megkínálnak, mert azért az mégis csak ingyen van.
-
szuszinho
őstag
Egy fasza kávéba cukrot vagy bármit tenni? Jó, nem kotyogós vagy büfé löttyöt kell inni. Egy jó arabica elég csokis mogyorós stb. Ha annyira kell bele valami, akkor egyszerűen lehet házilag is növényi tejet készíteni, ami szintén elég édes. Az igaz, hogy így is jócskán változik a kávé íze, de a bolti kókusz-mandula is jó, amit még habosítani is lehet.
A teába sem tudnék rakni semmit... -
LanyUs
őstag
válasz
MATEO6600 #152090 üzenetére
Bár írtad, hogy nem teszel a kávéba semmit, de esetleg egy korty laktózmentes tej? Édeskés, mint az UHT, csak kevesebb a gáz még nem allergiások esetén is! A párommal kiváltjuk vele a cukrot/mézet/eritritet. Igaz mi fele-fele arányban isszuk. További jó edzést Mindenkinek
-
MATEO6600
őstag
válasz
aelod #152082 üzenetére
Attól, hogy milyen és mennyi tudományos cikkre alapszik az írás. Mivel támasztja alá az író a leírtakat? Referenciákkal, amiket le lehet csekkolni, és nem kamucikkekre hivatkozik. Hogy mi az a kamucikk? Nem fogom kifejteni.
Ezt az oldalt [link] például egy olyan ismerősöm ajánlotta, akiben személyesen megbízok. Amint látod a Stevia-ról írt tanulmány elég derekasan alá van támasztva: "Our evidence-based analysis features 86 unique references to scientific papers." Én ezt egy nagyon értékes oldalnak találom. Nem arról van szó, hogy megkérdezek valamit PH fórumon és azt fogom követni. Nem, ez csak egy kiindulási alap, hogy minek nézzek utána.
De még egyszer kihangsúlyozom, mindenki annak hisz, aminek akar"Amit az interneten találsz csak egy valamit bizonyít: hogy van internet kapcsolatod." <-- ez meg no comment.
Az egész internetet ledegradálod egy mondatban. Tudni kell kihámozni az értékest a szarból. Nem volt ez másként régen sem, mikor csak könyvtárak léteztek. Neten keresztül persze könnyebb hozzájutni a szarhoz, mert kevésbé irányított/ellenőrzött mint egy könyvtár, de tele van rengeteg használható anyaggal. -
LanyUs
őstag
válasz
HussarF #152086 üzenetére
Mert Ő tud szöveget értelmezni. Tudja, hogy tetszett Pocee stílusa és élet felfogása, látásmódja és arra reagáltam poénból kissé ironikusan. Igen Wood, megettem a maradékot és annyi a kiegészítőknek. Nem kell egyetérteni, mindenki azt csinál amit akar. Lehetek akár laikus is az életforma ellenére. Valaki egész életében edz és mégse tudja szabályosan a gyakorlatokat. Na mentem csak Pocee miatt írtam be
-
aelod
veterán
válasz
MATEO6600 #152079 üzenetére
Ha egy interneten fellelhető kutatás számos hiteles forrással rendelkezik, akkor én hiszek annak.
És mitől hiteles valami, csak mert sokan ugyan azt mondták? Tekintélyelvű tudományos világot élünk. A tekintély az akinek hiszünk mert megbízunk benne csak mert köpeny van rajta.... Tudós, orvos teljesen mindegy.
- ősrobbanás
- igyál tejet ne igyál tejet
- stb
- stb -
LanyUs
őstag
válasz
Pocee #152052 üzenetére
Istenem! Kondiztam 15 évet megfelelő étrend nélkül és nem fejlődtem rendesen. Nem is csodálkoztam rajta. 2-3 évvel ezelőtt változtattam csirkemell, zöldség, tapkieg. Dobott, de a futás jobban megtetszett, így inkább kimentem a természetbe. Fél éve viszont már csak babakocsis futások vannak szerencsére. Bcaa és turmixok kiestek. Szükségem lesz még a beleimre és a megspórolt fél Milla sem jön rosszul. Baba tartástól (9kg) nemrégiben szétégett a jobb bicepszem. Mit tegyek, hogy ne maradjon le a bal? Kétségbe vagyok esve
Bocs az offert, de igaz
-
Lacy6
senior tag
válasz
aelod #152075 üzenetére
Akkor meg egyszerűen tudod csoportosítani.
Hallgass a józan eszedre...
- Mesterséges vagy természetes?
- Mennyi ideje használják?
- Milyen visszajelzések vannak?
- Hogyan ítélik meg különböző országok?és a sokadik....milyen pozitív és negatív hírek találhatóak fent az interneten.
A sorrend amit írtam, továbbra sem változik ha csak a fenti szempontok alapján döntesz...Amúgy a józan ész szerint a szukralóz mögött brutális pénzmennyiség állhat...
Ténylegesen annyi pénz, ami mellett eltörpül az a tény hogy egészséges-e vagy nem.
600-szor édesebb mint a cukor és mesterségesen könnyen, olcsón elő lehet állítani. -
AsakuraDave
őstag
Könyök ropogás-kattogás-pattogásra még annyi hogy pl tricepsz csigán letolásnál mikor vissza engedem a súlyt nem csak derékszögik hanem ilyen mellbimbi magasságba akkor itt a visszaengedésnél is érzek egy "pattanást" a könyökömben. Igazából nem is mintha az izület kattanna hanem lenn egy ínszalag ami valahol a könyökömön fut át és az csúszkálna oda-vissza ahogy behajlítom a karom. ([link] elvileg itt erről beszél mint "shortening in tricep tendon") Fájni nem fáj,csak rohadt idegesítő és rosz érzést kelt bennem.
-
brownus
veterán
napi csaj, és azok a lábak...
[link] -
Zola007
veterán
válasz
Angel2014 #152068 üzenetére
Mai napon 16-18 óra között rendelek itt a fórumon, a behívás int. hányados szerinti csökkenő sorrendben történik.
Ha esetleg ma nem kerülnél sorra, akkor kérjük, rendelés végén add meg a telefonszámod +36XXZZZZZZZ formátumban és az asszisztensem fel fog hívni időpont egyeztetés végett. -
Angel2014
addikt
válasz
Pocee #152052 üzenetére
Én ezt a témát komolyan hoztam fel..tudod 3 ismerős is bekapta edzés közben ebből hárman nem élték túl..egyik hátazás közben kapta be az agyvérzést...most szása a f2000 ben fekvenyomás közben inkfartus..a harmadik is fekvenyomás közben kapta be..őneki bypass műtétet csináltak a szívében hátsó falú inkfartusa volt..ő most ment el...2 évet bírt még...
-
Zola007
veterán
Black Friday tábor Chepelen >>> link
-
kicsiogre
tag
válasz
Sterilzona #152061 üzenetére
Nekem a csoki, karamell , eper, pancake, ketchup, barbecue,ami bejön. fehércsoki nekem se jött be
-
MATEO6600
őstag
Erre gondoltam, mint másik opció.
Igazából csak lusta voltam utánaolvasni, és egyszerűbb volt beböfögni a kérdést, hogy mások megválaszolják helyettem amit 30mp alatt kigugliznék( van aki edzéstervekkel teszi ezt meg)
A kérdés egyébként arra irányul, hogy milyen édesítőszer az "ajánlott", vagyis mi az ami a legkévésbé ártalmas az egészségre. Semmit nem szoktam a kávémba rakni (ez a legegészségesebb), viszont már kezdem unni így.
-
MATEO6600
őstag
Újra felhoznám a kávés témát, édesítőből stevias, vagy más típusút használnak az intelligens emberek?
-
AsakuraDave
őstag
Nah a sok kis fitness youtuber fiúcska elkezdett kitálalni hogy hát izé jah szedtem/szedek ilyen cucccost ezt a "SARMs"-ot. Egyik srác elég fiatal gymshark tag volt de a "bevallós" vidinyója után "kirúgták". Mindig csak a kox....
-
kicsiogre
tag
A gymbeamnél a kalóriamentes szószok most 1090 ft ba kerülnek ja és van karamell izben is.
-
Pocee
senior tag
válasz
Angel2014 #152044 üzenetére
De csak azért mert tisztellek...
Szóval igyekszem mindenből viccet csinálni mert rohadt nyomorúságos a világ,tele hazug,nagyot mondó,jellemtelen,hülyékkel akik mellett nehéz elmenni szó nélkül,pedig akkor lennék a legboldogabb ha lehetnék olyan bölcs,hogy szó nélkül elmegyek mellettük.
Nem érdekel ám,hogy mennyit nyomsz fekve,ettől a szememben semennyire nem leszel nagyobb,sőt ezzel is csak lefelé csúszol,hogy ezzel akarod bebizonyítani mekkora ember vagy,erős vagy?biztos,elég szomorú lenne ha 190 centivel meg 150 kilóval gyenge lennél. Sőt tudod mit,szerény becsléssel azt mondom, a topik 90% erősebb nálam,ezt azért mondom,hogy lásd nem kell az embernek hazudnia(leginkább magának) hogy a nyomorúságos életében nagyobbnak látszódjon,mert mindenki nyomorog ám a saját szintjén.Még valami: nem vagyok ember...világ életben istennek tartottam magam, légyszíves legközelebb ennek tudatában szólíts meg és beszélgess velem.
ui.: máskor tessék alaposabbnak lenni és megnézni mikor regisztráltam,ebből rájöhettél volna mennyire törtem magam össze a rangokért.demitisvárazember'
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Angel2014 #152023 üzenetére
emlekeim szerint epp kokszolni terveztel. de amugy pl ha aggodsz magadert akkor biztos nem tesz jot ha a az aktualis birkozovalogatot edzese kislanyos jatek a tied mellett, ezert irta a srac h remeljuk nem mondtal igazat igy nincs miert aggodnod, ha aggodsz meg visszaveszel aztan annyi. nem nyomsz 10et 200ba hanem csak 150be, aztan par ev mulva meg 120ba, az mar eleg visszavetel 60 eves korodig. varjunk csak mar annyi is voltal neha akkor mondjuk vegyel vissza 100ig. amugy meg nyugodtan elmehetsz egy terheleses vizsgalatra aztan megmondjak h milyen allapotban vagy. a ket halott baratodrol meg nem tudni semmi, kogszoltak, drogoztak, idegeskedtek, vagy voltak e sziberiaban hadifoglyok stb
a nagyotmondas nem biztos h roviditi az eletet en legalabbis amiatt nem aggodnek, amiatt inkabb ha az amit elmondasod szerint eloadsz neha viselkedes teren a hetkoznapokban az tuti h csokkenti a hatralevo napok szamat. szoval mikor legkozelebb csapkodod masok autoinak tetejet meg uvoltozol az aruhazban h te nyomsz fekve tobbet stb akkor azon is gondolkozz el h ez amellett h nem erdekel senkit meg a hatralevo idod is csokkenti. az pedig olyan mint egy wc papir guriga, az elejen mig sok van rajta nem tunik fel ha fogy belole, a vegen viszont egyre inkabb felgyorsul, es csak azt veszed eszre apitsaba alig maradt.ezt nem azert mondtam h ph kedvence vagy barmi rangom legyen csak volt 5 percem rad
-
Ijk
nagyúr
válasz
Mukucs #152031 üzenetére
Tomegeles 10% körüli testzsirrol történik legalább, szalkasitasrol meg kb 15%-ról szoktak, felette fogyokuranak hívják mert dagadt az illető. Na jó 25%-ig fedett kifejezesre szelidult nehogy sértő legyen.
Te jó eséllyel mar tomegeles előtt "fedett" voltál, úgy hívják skinnyfat. -
Angel2014
addikt
-
válasz
Mukucs #152031 üzenetére
Ha nem úgy "tömegelsz", hogy zabálsz mindent, mint az állat és nem zsírosodsz be, akkor nem kell nagyon szálkásítani sem. Szálkásítani akkor kell, amikor úgy látod a tükörben, hogy nem tetszik a forma, mert zsíros. Leszálkásított formát fent lehet tartani, kérdés, hogy mit értesz alatta. Van, aki már szálkásnak mondja azt is, hogy ha megjelenik néhány halvány izomtónus, de van aki csak a színpadi formát tartja annak. Az utóbbit leszámítva fent lehet tartani hosszútávon is mindent, csak akarat és elhatározás kérdése.
Ez a szálkásítás-tömegelés egyébként naturáloknál sztem elég nagy lyukra futás. Nagy, kokszos testépítőknél a szálkásítás azt jelenti, hogy belőnek egy olyan étrendet, amivel masszívan kalóriadefeicitben vannak, szóval ha azt tartanák, akkor attól tényleg elfogynának. Vagyis, egészségügyi problémáik lennének. A tömegelés náluk azt jelenti, hogy akkor is szálkásabbak maradnak, mint az egyszeri gyúrós, mikor le van szálkásítva. Naturál szinten baromság az egész.
Nálam a tömegelés max annyit jelent, hogy elegem van az étrend tartásából és szarok bele, zabálok mindent. Igazából nem csak nálam, hanem másoknál is, csak ők költenek köré egy álomvilágot, hogy ők most izomtömeget növelnek, mert jobban hangzik, mint azt mondani, hogy felhízlalják magukat, mint egy disznót.
-
Zola007
veterán
válasz
Mukucs #152033 üzenetére
Ez egy ilyen topik. Ha valaki nem bírja, akkor tudjuk ajánlani a másik topikot: [link]
Egy jó fizikum összehozásához való ismeretek már legalább 50 éve rendelkezésre állnak
Csak az embereknek büdös a munka és nem szeretnek olvasni, mert az agymunkát igényel
Sokkal egyszerűbbnek tűnik fórumozni, YT, FB, instagram, tápkiegezni.
Fogd meg az Arnold / Rippetoe / Delavier könyvét és minden héten olvass el belőle 20 oldalt, majd jegyzeteld ki és próbáld betartani. -
Mukucs
senior tag
válasz
kicsiogre #152037 üzenetére
Miből gondolod, hogy nem fogadtam meg, amiket itt írtak?
Mai edzésen pl megint visszatértem a teljes testes dologhoz, mert itt mondták, hogy folytassam azt.
Tökmindegy, további kellemes 7végét!
patex:
És egy formát hogy lehet megtartani?
Gondolom mindig nem lehet az ember kalóriaminuszban, mert akkor eltűnne. -
Mukucs
senior tag
válasz
kicsiogre #152034 üzenetére
A neten az egyik cikkben ezt olvasod a másikban azt. De ez most mindegy is.
A fórum azt hittem arról szól, hogy beszélgetünk egy adott témáról. Az eszedbe se jutott gondolom, hogy kíváncsi vagyok a véleményeitekre, tapasztalataitokra azért teszek fel ide kérdéseket? Szörnyű ez a lenéző stílus haver -"Full semmi fogalmad az egészről"-.
Pont azért kérdezek, hogy legyen némi fingom.
Látom, hű vagy a nevedhez, nincs ezzel semmi gond.
-
Mukucs
senior tag
Srácok!
Mikor kell elkezdni leszálkásítani? Még nagyon nem tervezem, mert csont és bőr vagyok, csak kíváncsi vagyok, hogy mi ennek a menete. Pl egy leszálkásított formát mennyire nehéz fenntartani? Genetika függvénye is? Vagy ha folyamatosan tartja az ember a szálkásító makrókat, akkor folyamatosan szálkás lesz!? Teljesen egészséges az is? Hogy néz ez ki a gyakorlatban?
Miért áll neki valaki újra tömegelni, miután ledobta a zsírt magáról? Hogy nagyobb legyen annál is, ami egyébként bitang esztétikus!?
Köszi!
Más: 6 kiló pluszban járok, mióta elkezdtem. (2és fél hó) Juhé!
-
kicsiogre
tag
válasz
marked one94 #152029 üzenetére
Én tisztelem benne hogy ennyi idősen lejár edzeni, csakhát ha nekem lenne gyerekkori barátom a Vida mar rég kértem volna töle étrendet edzéstervet aztán jönne is az eredmény. Angel vagy troll vagy szeret nagyokat mondani.
-
Angel2014
addikt
Erre akkor semmi? [link]
Mikor kell elgondolkodnia valakinek vegyen vissza az edzésből intenzitásból és a sulyokból ? Hiszen én sem vagyok már mai gyerek sajnos...nehogy esetleg valami nagy gigszert csináljak...Arnold is edz de nagyon pici súlyokkal.
A héten két barátom is meghalt 50 évesek sem voltak f2000 ben edzettek rendszeresen.
-
-
medica
senior tag
...a sok földéhes...
-
AsakuraDave
őstag
Lehet Coleman soha többé nemfog a saját lábain járni
-
aelod
veterán
válasz
HussarF #152009 üzenetére
Lehet valami traktor után kötött bálázó vagy ekevas kerék lehet nem tudom
Itt világcsúcsot akart húzni de nem sikerült neki sajnos. A lépcsőn súly cipelésben meg megcsinálta ha jól emlékszem (de nem biztos mert nem ma volt) a 350kg-ot. Aztán elvették tőle a nem megfelelő cipőtalp méret miatt. Meg volt némi arcoskodás a Fekete Lacival is. Inkább a fiával. Ugyanis ők nem voltak hivatalosak a versenyre mégis odajöttek és kikérték maguknak. Laci fia hívta aput is erősítésnek aztán Mészi nagy kiabálások közepette kitessékelte őket az arénából.
-
válasz
aelod #152005 üzenetére
Azon gondolkoztam, hogy miylen mezőgazdasági gépnek van ekkora kereke, mert kialakításában sok munkagépnek van hasonló.. De ekkora? Ez lehet, hogy vmi nagy utasszállító repülőgép futómű?
Bár franc tudja, amekkora tárcsákat raknak a 4-500 lóerős traktorok mögé, lehet csak egy olyannak a kereke.
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #152007 üzenetére
Ez nem szépségverseny, ezért nem is értettem minek hoztad fel a színpadot. Mi köze az erőemelésnek a színpadi megjelenéshez?
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #152004 üzenetére
Szerintem te Mészáros Lacira gondolsz
-
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #152004 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest