- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d3tox1c
senior tag
-
törölt tag
majd figyeld meg hogyan mennek az edzeseid nulla vercukorszinttel. Nekem miutan adaptalodott a szervezetem, jobban mentek mint elotte ch-val.
Ma meg mar total belassit es elgyengit ha veletlenul megy ch edzes elott.
Ma en is megyek balettre, kicsit tartok tole mert penteken is voltam es meg nem regeneralodtam teljesen. Sajna ez valoszinuleg mar a korral jar
Raadasul penteken egy olyan ellenfelem volt aki akkora volt mint en es kurva jol mozgott, akkorakat ramrugott hogy csak pislogtam. Megsicsak jobban szeretek kislanyokat verni
-
venge
aktív tag
Mekkora getzik járnak ide!
Ezért szeretem ezt a topikot olvasgatni!(#54096) MMA87: akkor aszongyátok, ugorjak neki újra? Ezen morfondírozom már egy ideje, de így, hogy egyre több pozitív visszajelzéssel éltek, lehet, hogy nem adom tovább!
-
_NCT
addikt
válasz
#48584626 #54089 üzenetére
Én is beszállok a CBL-t dicsérők táborába, úgy néz ki k*rvára bevállt. A fogyasztós CBL-t nyomom, és basszus múltkor 3 hét diéta után sem lett kisebb a hasam, zöld tea kivonattal és karnitinnel megspékelve balett előtt, most meg szinte 4 nap alatt látható a különbség.
Mondjuk biztos víz ment le, mert izomból nem volt lehetősége a szervezetemnek fogyni, de akkor is faszántos. Az meg hogy edzés után lehet visszatölteni amivel akarok, priceless.
-
Woodslave
félisten
válasz
PowerBuldog #54087 üzenetére
semmi csak köcsögöltem, nem kell komolyan venni.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Most egyáltalán nem szemétkedésből ... de az eredményeket nézve úgy értékeled, hogy "megtérül a befektetés"?
Mióta csinálod? -
kolosanyi
veterán
válasz
Miamiquake #54078 üzenetére
Nemtom mennyit szánsz rá, de egy 35-40 literes táska pont ideális méret szerintem. Az enyém legalább 5 éve megvan, bár most, hogy 1 éve otthon edzek keveset használom, Decathlonban vettem valami 6 ezerért. Egyébként vannak jók: például ez.
De egyébként a közepes túrahátik is jópofák, egy ideig olyat hurcoltam.
-
venge
aktív tag
válasz
Hallod!
Azt nem mondták, hogy az edzőterembe nem neked kell vinni a súlyokat?(#54088) Woodslave:
-
törölt tag
válasz
hat ja, ebbol lett nekem elegem
Raadasul most jobban fejlodok, ill. biztosan nem rosszabbul mint amikor rizscsirkeztem.
-
Woodslave
félisten
válasz
aztán tessék...
-
PowerBuldog
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
#48584626 #54079 üzenetére
mondjuk az nálam is úgy van, hogy ha eszek este sok ch-t (akármilyen forrásból) akkor úgy alszom mint egy csecsemő. A ch-nak amúgy is ez a jó tulajdonsága, hogy bekómázol tőle, akkor miért ne este történjen ez nem?
Napközben meg jobban elvagyok ha nincs ch.
bár nem lefekvés előtt közvetlenül zabálok be, hanem kb 6 óra magasságában és 9-10 körül lefekszem jobb esetben. Ha meg valami miatt (játék, film stb) elhúzódik és éjfél után megyek ágyba, akkor alig tudok elaludni
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Én már feladtam. Viszem a sima hátizsákomban.
Ami jó lenne edző táska az k*rva drága. -
törölt tag
válasz
margithid #54075 üzenetére
pont ez a lenyege a CBL-nek, hogy ettol nem hizol. Ahogy a fentebb leirt szamok is mutatjak, tenyleg nem. Egyebkent nem vagyok olyan alkat.
Jorus alvassal soha nem volt gondom eddig, nekem tokmindegy hogy tele hassal fekszem le vagy nem. Persze ez nagyon egyenfuggo.En egyebkent is olyan vagyok hogy szinte barhol es barmikor el tudok aludni, amikor a lanyom ujszulott volt, akkor en hurcoltam at a szobajabol az asszonynak szoptani amikor kellett, mert en kipattantam az agybol a sirasra, athoztam a gyereket, lefekudtem es 2 perc mulva elaludtam, majd fel ura mulva mikor a gyerek tele ette magat az asszony felebresztett, akkor visszavittem a gyereket az agyaba es utana ket perc mulva megint aludtam
-
Miamiquake
aktív tag
Nem találok sehol jó méretű táskát edzőcucnak.
Viszonylag sokmindent viszek ezért nagyobb kell, de ami most van abba 2 100 kg-os hulla is belefér + fél ló.
-
törölt tag
válasz
Woodslave #54072 üzenetére
Nem mertem semmit. Egyedul a magokat szoktam megmerni, de azt is csak azert mert abbol konnyu 2x annyit kionteni
Az esti toltes mar-mar ellenszenves zabalas volt, az asszony mindig mondogatta hogy ez kizart hogy mukodjon. Most hogy o is latja a sajat szemevel az eredmenyt, mar kezdi elhinni a dolgot.
Esti tipikus kaja: ha maradt korabbrol valami fott kaja akkor az ha nem akkor 150g-os csirkemell sonka 3 feher zsemlevel, nehany szelet sajt, neha melle 3-4 fott tojas, utana mazsolas kalacs vajjal lekvarral, aztan ha meg fert akkor csoki, fagyi....de nyomtam csokis kekszet is, neha elore gyartott lasagne-t a sarki olcso boltbol, fagyasztott pizzat, ilyesmit.
Mindent ami a tipikus "szemet" kategoriaba tartozik. A napkozbeni ch mentes idoszak is konnyebben elviselheto pszichesen ha tudod hogy este ugy is torkig eszed magad.
-
deniro2
senior tag
válasz
prot-ko #54067 üzenetére
Na, azért túlzásba ne essünk... A "tejes zsák" ugyanaz a zsák, mint egyébként, csak nincs rajta kék csík és ez se sűrűn fordult elő.
Leírás meg a gyogyósoknak való, ott van minden a weboldalon, ahonnan rendelted...
Egyébként nálam a kb. 10 rendelésből 10 rendben volt, nem potyogott, folyt, lopták el, egyetlen csíktalan zsák volt az összes anomália eddig. -
rwin5
őstag
TAPOUT - jók ezek a cuccok, Venum fighter cuccok nem kondiba valók de nekem azok jönnek be a legjobban
Miegymás, nekem nem jön be a 2 monohidrát kúra pihi nélkül, ma már olyan szar volt a gyomrom, hogy sírtam. Tehát pihentetem 2 hóig, de akkor hova lesz rólam az az 5 liter víz ami kínkeservesen feljött
JA, és a héten ne felejtsetek el lábazni, ha mégis kimaradna vegyétek fel a trikó&mackónadrág kombót 40 fokba, vagy csak vállaljátok fel mert a k*paszok (mint én is ) gccci kemények. NA JÓ EDZÉST CSÁUi: A képen nem én vagyok. [pikkcs]
-
válasz
FIREBLADE78 #54035 üzenetére
Igen, igen, ezeket én is olvastam, de szerencsére ízületekkel jól állok. Közel 16 éve nyomok nyak mögül rendszeresen, de a vállam még sosem fájt és nem is sérült meg. Ja, és fiatal sem vagyok már.
Persze, lehet, hogy majd 15 év múlva előjön valami, de ki tudja, mit okoznak majd 15 év múlva a most magunkba lapátolt tápkiegek vagy húsok. Egyébként is óvatosan nyomok nyak mögül, akár kereten, akár szabadsúllyal végzem a gyaksit. Eleve csak addig engedem le, míg a felkarom lemegy negatív tartományba (ez nagyjából a fülem középvonala), mert olyankor még nincs kitekeredve a váll, plusz a vállam vonalában, tehát előre hajtott fejjel nyomok. Három hetente szoktam váltani a nyak mögül nyomás, gépen nyomás, DB nyomás között, és persze gépen és DB-vel már szépen le lehet engedni mélyen a vasakat, mert nincs kitekeredve a váll és a mozdulatsor nem nyírja a rotátorköpenyeket.
Ahogy a homlokra engedés (skull crasher) is legendásan ízület-gyilkos gyakorlat, sokan nem is szeretik épp ezért, de azzal sincs gondom, szépen megy 70 környékén vele a széria, és sosem éreztem a könyökömet, hogy bármi gondja lenne. Haver elkezdett edzeni tavaly, és már az EZ bar-tól is fájt a könyöke homlokra engedésnél, ezért más gyaksi után nézett.
Egyébként fitnesz volt, faján belement a 110-be a 3*6. Aztán nyomtam még egy vetkőző szériát 100-90-80-ba, majd drop set-es DB oldalemelés, előreemelés, döntött törzsű DB oldalemelés, has. És most egy dupla banános izósék, mert megérdemlem.
Nesztek, pólós dundi gyúrós kép.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
d3tox1c #53898 üzenetére
Myproteinről vélemény?
Jó,
csak a csomagküldése angliából egy katasztrófa. A dobozok zárása olyan trehány, hogy sok esetben az nem vesz ki valamit az úton belőle, aki nem akar. Volt már olyan hogy a a futár megfogta a dobozt megemelte, és alulról meg kipotyogott a benne lévő. Sok esetben elfogy a zacskó, zsák és valami totál fehér tejes zsákba pakolnak. A termékek összetétele sehol nem olvasható. Pedig azért fontos lenne olyan alapadat, hogy fehérje esetén tápérték, szénhidrát/zsír %-os aránya, vagy egy aminoprofil. Két sorban leírják ez van. Sajnos volt már amikor a termék szállítás közben kiszakadt. Volt már amikor a termék zacskójának zárása elengedett és volt már olyan is amikor pl. HMB apró luk volt a zacskón és amikor megfogtam, jött a cuccos belőle. És bizony előfordult, hogy hiányzott belőle árú. No akkor jön a formanyomtatvány töltögetés. Alapból kártalanítanak, de hogy az 1 hét vagy 3 hét az függ az angol tudásodtól és a kontakt személyedtől.
-
prot-ko
csendes tag
válasz
RockHaRD #54039 üzenetére
Pedig a kérdés, jó és aktuális, mivel a fehérjékhez viszonyítottan is van már igen sok BCAA-nak írt nem csak BCAA ;-)
Alapból a por verzió a legolcsóbb, és alapból 2:1:1 arányos a standard. Azonban létezik instant, és nem instant. Ez utóbbi nehezebben oldódó, és alapanyag szinten olcsóbban lehet megvásárolni. De vajon a dobozban amit veszel instan vagy nem instant. Első buktató. Utánna jön a meglepetés. Mivel a doboz elején BCAA van, és azt gondolod 100%-ban BCAA ;-) Aztán ott a meglepetés, hogy bizony van amelyikbe glutamint, tettek, ami ugye olcsóbb anyag, hiszen 5.990Ft/kg-ért is megveheted, aztán taurint tettek, ami még olcsóbb talán 1.000Ft/kg, és szénhidrátot, ami meg filléres. És végül ha a vásárló veszi a fáradságot és időt ad magának, hogy átszámolgatja, kiderül lehet, hogy 100g-ban esetleg 50g a BCAA a többi töltelékárú, amit magas BCAA árban megvett.
A 100%-ban instant BCAA-t alapanyag szintén, ami valóban 100%-ban csak BCAA akár 9.890Ft-ért is meg lehet venni. 2:1:1-es arányon változtatni szeretnél, teszel hozzá L-leucint. Ízesítve szeretnéd, veszel flav-ot.
Ha pedig finnyás vagy, akkor veszed a dizájnereket, amik kg-os értéke, akár elérheti a 25.000Ft-os árat is.
-
venge
aktív tag
Olyan izomláz van a hátamban, hogy levegőt is alig tudok venni! Tegnapi hátedzés odab@szott rendesen!
-
törölt tag
válasz
kolosanyi #54060 üzenetére
nem hiszem. erezhetoen sokkal tobb ch-t nyomok be mint amennyit normals esetben elviselne a szervezetem hizas nelkul.
Blackhole13
nekem nincs vele gondom, de ez nyilvan egyenfuggo. Nem biztos hogy mindenkinek minden ugyanugy mukodik, ki kell probalni
Dexar007 gyors ch a lenyeg. igazabol Kiefer azt mondja hogy szemet kajakat ne egyel, (tehat mondjuk inkabb hazi pizza mint gyari fagyasztott) de en nem szoritottam magam ilyen keretek koze
-
törölt tag
válasz
szőröscica #54055 üzenetére
pontosan. reggel 6kor egy izolatum meg egy kave, 9kor 100g olajos mag, altalaban napraforgomag + paradio, fel egykor ebed, valami hus meg salata, vagy parolt brokkoli, aztan 6kor edzes utan izolatum+10g kreatin+szolocukor, utana meg a betoltes amig fenn voltam es birtam enni.
De szerintem a szolocukor az edzes utani turmixba is tok felesleges.
Ch mentes napon meg este vacsorara egy tojasrantotta sajttal, zoltseggel, esetleg fott tojas, ilyesmi.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #54053 üzenetére
Ami a kezembe akadt. Nagymama lekvarjatol kezdve a pizzan at a feherkenyerig, barmi jo.
Feherjebevitel is moderalt volt, szerintem ha elertem az 1g/tsg-ot, akkor az jo nap volt.
-
törölt tag
válasz
szőröscica #54050 üzenetére
A CBLben a tomegeles annyit jelent, hogy minden nap van betoltes. A szalkasitas meg ugy megy hogy csak edzesnapokon van betoltes, normal napokon nulla ch. Ill. Kiefer azt mondja hogy edzes elotti napon is be kell tolteni, szerintem nem feltetlenul, mert ha Hetfo-Szerda-Pentek az edzes, akkor gyakorlatilag csak szombaton van ch mentes nap, az meg keves a szalkasitashoz szerintem. Persze kiserletezni kell.
En most lecsokkentem az esti betoltes merteket, pentek-szombaton pedig nulla ch-n leszek, es emelem az aerobot, meglatjuk mi tortenik.
Zoo123
nem hiszem hogy csak viz lenne, erosebb is vagyok.
-
Zoo123
senior tag
válasz
#48584626 #54038 üzenetére
"3 pontos borredo meres, meg a netes szamitoprogramok azt mondjak hogy 14-15%-os testzsirom van a 101,3 kilomhoz, ez ma reggeli meres.
Ha eloszedem az excel-tablamat, akkor kiderul, hogy tavaly oktoberben pontosan ugyanilyen nehez voltam, viszont az akkori testzsirom 18%-nak adodott.
Tehat a szamok alapjan durvan 7 honap alatt a CBL tomegelos valtozataval leadtam ~3-4 kilo zsirt es felszedtem ~3-4 kilo izmot."
Nem,
, nem úgy van az:
Leadtál 2 Kg zsírt, és felszedtlél 4Kg vizet!Szerkesztve: Tudom, csak kötözködök!
-
RockHaRD
addikt
Más kérdés, lehet, hogy hülyeség, előre is bocs érte:
Az első kb 10 hónapban úgy edzettem, hogy minden izomcsoportra 4-4 gyakorlatot csináltam, minden gyakorlatból 4x8ismétlést a számomra lehető legnagyobb súlyokkal, minden sorozatnál egyre többel.
Szép volt jó volt. Viszont kb 2 hónapja arra álltam át, hogy inkább lejjebb vettem a súlyokból, és 4x15-öt csinálok mindenből a 8 helyett, ezáltal egy sorozat jóval tovább tart, és a végére már hiába kicsi a súly, kőkeményen fáj (ami jó). Az erő értelem szerűen kevesebb lett, viszont sokkal jobban érzem utána 1-2 napig az adott izmot, és valahogy az egész edzés a könnyebb súlyok ellenére sokkal keményebbnek hat.
Az a kérdésem, hogy szerintetek folytassam így, vagy inkább a másik változat ér többet?Nyilván nem arra célzok, hogy akkor most kis súlyokkal sokat, és akkor az szálkásít, mert azt tudom, h egy f.szság, csak szimplán próbálom azt az elvet követni, hogy szedhetek akármennyi szart, hogyha nem edzek normálisan, ezért szeretném, hogy maga az edzés minél többet érjen.
-
Dicker
őstag
válasz
Gergosz2 #54045 üzenetére
"Elege van a káros fehérjékből, amik tönkreteszik Ön, és családja veséjét? Íme itt az új proteinmentes fehérje! Ultratiszta, a svájci részecskegyorsítóban tisztított koncentrátum, az Alpok teheneinek adománya. Most tizenötezer forintért az öné lehet! IGEN! Tizenötezer! Tárcsázzon azonnal!
Tudják mit? Ha most hívnak, akkor 5 darab Proteinlight fehérje az öné, egy áráért! Nem hagyhatja ki ezt az akciót!! Sőt, ha öt percen belül telefonál, az öné lehet egy speciális, katonai laborban kifejlesztett, komfortos fehérje adagolókanál szett, három különböző méretben. Adagoljon Ön is azzal, amivel az amerikai kommandósok!" - a berki reklám cég. -
-
RockHaRD
addikt
válasz
Dicker #54040 üzenetére
Egyébként igazából az érdekelne, hogy van-e egyáltalán szükségem a BCAA-ra? 100% whey prof megy egy adag reggelire + edzések után is egy. Ezek mellé kell szerintetek BCAA?
(#54042) Gergosz2
Nem sokat olvastam vissza, de abból azt vettem ki, hogyha megvan a megfelelő fehérje bevitel, akkor nincs rá szükség. Csak nem tudom, hogy a fentiek elégnek számítanak-e. A reggeli fehérje mellé 2xcsirke-rizs, meg 2xcsirke-párolt zöldség a napi menü.
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Annyi kérdésem lenne, hogy szerintetek BCAA-ból melyik éri meg most a legjobban ár-érték arányt nézve?
-
törölt tag
Ma meregetos napom volt, gondoltam megnezem a dieta elott hogy allok, hogy lassam merre megy a szeker.
3 pontos borredo meres, meg a netes szamitoprogramok azt mondjak hogy 14-15%-os testzsirom van a 101,3 kilomhoz, ez ma reggeli meres.
Ha eloszedem az excel-tablamat, akkor kiderul, hogy tavaly oktoberben pontosan ugyanilyen nehez voltam, viszont az akkori testzsirom 18%-nak adodott.
Tehat a szamok alapjan durvan 7 honap alatt a CBL tomegelos valtozataval leadtam ~3-4 kilo zsirt es felszedtem ~3-4 kilo izmot.
Ha ennek csak a fele igaz, akkor is jo eredmeny.
-
kolosanyi
veterán
válasz
FIREBLADE78 #54035 üzenetére
Van akinek bírja a válla. Én mondjuk nem csinálok nyak mögötti mozdulatokat, nem akarom megnézni, hogy bírja-e a vállam vagy nem.
-
Késő van, megyek vízszintesbe növekedni. Hajnalban váll, jó lesz. Rápróbálok a mázsatízre nyak mögül kereten, aztán meglátjuk.
-
kolosanyi
veterán
válasz
FIREBLADE78 #54029 üzenetére
Okés, köszi.
-
kolosanyi
veterán
Szerintetek félbetegen gáz ha folytatom a diétát, nem gyengíti le nagyon az immunrendszert? Kapar a torkom, meg kicsit köhögök, de semmi komoly.
-
kolosanyi
veterán
válasz
margithid #54026 üzenetére
Persze, gyakorlatilag nincs izomcsoport, amit ne tudnál így leedzeni. Persze nem profi, meg valószínűleg hegyomlás se lesz így az ember, de jó eredményeket lehet elérni így is. Sőt, múltkor írta valaki, hogy önmagában csak húzódzkodással, tolódzkodással is lehet fejlődni, ha valakinek nagyon nincs ideje meg felszerelése, osztom a nézetet.
-
margithid
veterán
válasz
Gergosz2 #54024 üzenetére
Nagyon jó, nekem a felülés, lábemelés meg se közeliti ezt.
Próbáltam ezt az odlalsó lábemelést is, az se jött be, de ez durva.
Elég kis kezdőcske vagyok ,hogy még erről se hallottamkolosanyi
Egyébként tök igazad volt, otthon ilyen amatör edzéshez egész jól el lehet lenni saját testtel, meg max egykezes súlyokkal.
-
kolosanyi
veterán
válasz
margithid #54021 üzenetére
Elülső hídtartás, kedvenc törzs gyakorlatom.
Próbáld ki az oldalsó hídtartást is, ugyanez, csak oldalra fordulsz és egy kézen támaszkodsz, kicsinálja az oldalad. Illetve elülső hídtartásból próbálj ellentétes kar-láb nyújtást végezni, na az igencsak finom.
(#54022) BÁ Nutrition
Jó is az. -
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #54022 üzenetére
Közbe vegyél be egy 200 mg koffeint.
-
margithid
veterán
Hasedzésre valaki próbálta már, hogy a földön fekszik mintha fekvőtámaszt nyomna, csak a könyökén támaszkodik.
Elég brutál szeritnem, jól megdolgoztatja. -
barisj
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #54002 üzenetére
Mi bajod a myproteines fehérjével?
-
rwin5
őstag
válasz
FollowTheORI #54017 üzenetére
csajoknál nem baj az ..
Kb akkor volt ilyen combom mikor 5-5 kilómétert bicajoztam a suliba, azzal a rozsdás szarral és kb 20-nak tűntAki a képen van azon én is csodálkoznék ha koxolna, de ezek a rövidgatyósok is tolják magukba mert ismerek ilyen srácot, és annyi kúra benne van már..
-
-
kolosanyi
veterán
válasz
FIREBLADE78 #54013 üzenetére
Az 5-6 centis comb nem túl vékony?
(#54014) rwin5
De legalább naturál. -
rwin5
őstag
'azé ez komoly kategória lehet [link]
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #54010 üzenetére
Mondtam már, hogy turbó diéta.
Nekem vége az első hétnek a diétából, 4 kiló ment le. Magyarul ledobtam a vizet, ami feljött a kreatinnal, most ugyanaz a forma, mint előtte. Kezd definiáltabb lenni kicsit a vállam, illetve a hasamon is látszik kicsit, most nem vagyok úgy felpuffadva. -
válasz
BÁ Nutrition #54010 üzenetére
Megoldható... a mentő elviszi.
Ez van, van aki 30 kilót leadni akar... van aki meg felszedni... legalábbis álmodik róla.
-
kolosanyi
veterán
válasz
deniro2 #54005 üzenetére
A hátam nem rossz, a mellem kicsi. Arra meg nyomom neki, fejlődik is, de hát evvan. Majd diéta után megmérem megint. Egyébként lábra nem is a tipikus volumenedzést szoktam csinálni, erőre meg állóképességre megyek rá, viszont kb a futástól is nő a lábam. Nekem meg ezt dobta a gép.
(#54006) FIREBLADE78
Nyújtás, gimnasztika nélkül neki nem állok semminek, megszokás röplabdás koromból. -
Ijk
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #54000 üzenetére
Nekem 2. sorozat guggolás után már teljesen bedurran a combom. Lábtoló után meg már alig bírok menni. Aztán minden lábazás után 4 nap izomláz, de néha egy hétig is kitart.
Ha sikerül szétszedni egy izmot rendesen, és napokig érzed utána az izomlázat, onnantól kezdve a kaján és pihenésen múlik minden. Nyilván a genetika, hormonrendszer meghatározza milyen tömeget tudsz magadra pakolni, de az arányok azért adottak. Láb soha nem lehet rosszabb mint a felsőtest arányaiban, és aki képes 45-ös kart építeni, az képes 45-50-es vádlit is.
Ha full ektomorf alkat vagy, és még szálkás is, akkor bele kell törődni hogy soha nem lesz 70-es combod. -
kolosanyi
veterán
(#53998) Ijk
Hogy a fenében tudtok ti 45 percek alatt letudni egy edzést, pláne egy láb edzést?Nekem a legutóbbi másfél óra volt, ezt csináltam: bemelegítésnek 2 km kocogás (10 perc), nyújtás, gimnasztika (10-15 perc), guggolás 5*5 (5 perc, kevés pihenővel csináltam), utána volt 5 perc pihenő, hogy észhez térjek, aztán 4*10 hip thrust, (2 perces pihenők, 1 perces szettek kb), 4*20 kitörés (10-10 mindkét lábra, 2 perces pihenők, 1,5 perces sorozatok kb) és a végén egy nyújtás-hajlítás szuperszett (4-5 perc volt max). A végén nyújtással zártam, ha vádliztam volna, az még több idő, de az most kimaradt, nem volt rá időm (mindig edzek rá, de tesi alatt edzettem és vége volt az órának).
-
barisj
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #53992 üzenetére
Ízesítetlen myprotein impact whey
Létezik egyáltalán,olyan ember,aki képes megenni egy nap 1kiló rizst?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Borderlands 4
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged