- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Állítólag
Mondjuk te naturál vagy a naturál fajtából.
Mondjuk engem múlt héten mamám megdícsért, milyen jól nézek most ki, meg vagyok izmosodva
Rögtön borítottam is 5-6 lángost ennek örömére, elvégre diéta van. Ha már a 60+-osok szemében jó faszi vagyok, akkor azt hiszem elértem a Mr. Rik formát, lassan felérek a csúcsra.
Viccet félretéve 1 héten max 2 csalónap még segít is az anyagcserében meg fejlődésben. Másnap akkorát kuláztam h le is ment vagy 2 kg.
Hátam ma erős javulást mutat tegnaphoz képest, Nicoflex valóban jó dolog, edzés előtt sem ártana használnom.
-
Xantor
tag
-
Woodslave
félisten
-
Xantor
tag
válasz
gghrtz #64045 üzenetére
Kipróbáltam a receptet ma reggel: 7 tojás, 210g darált zabpehely (én daráltam), 2 adag fehérje (banános Bunnygoksz), 4,5 dl tej + 1 evőkanál olaj az egészbe. Én viszonylag vastagra csináltam, hogy belül maradjon némi nedvesség, mert egyébként ha kihűl, akkor nagyon száraz lenne. Lehet az olaj tette a dolgát, de 'hál isten fel sem kellett szedni a serpenyőből az alját, mert mindig elvált tőle és simán meg lehetett fordítani.
Jót reggeliztem, köszönöm!
-
ludsimon
veterán
Szar genetikával ez kb mennyi idő?
[link]
cucc nélkül. -
-
Dani82
senior tag
Ma megyunk haza olaszbol kis nyaralasrol.
Mivem vegig fos ido volt kerestem egy termet es lejartam.
Nagyon durvat edzettem del korul, miutan a reggeli altalaban olyan 20000 kaloria lehetett. Beacon rantotta csokisfank mezescroissant csokiscrosissant muffin es mindezekre 2 hektoliter nutellaezekre raaludtam reggel 10tol delig delben edzes.
Meg a hatamban is izomlaz volt pedig soha nem volt eddig. -
_NCT
addikt
válasz
BÁ Nutrition #64084 üzenetére
Mit melozol?
-
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #64082 üzenetére
akkor lehet, hogy itt lenne az ideje beiktatni egy 1 hónapos pihit úgy hogy súlyhoz nem nyúlsz.
Évente egyébként sem árt, amatőr szinten annyira meg nem lényeg mindig toppon lenni -
Zola007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #64078 üzenetére
Ó, a meló nagyon le tudja szívni az embert, főleg az éjszakázás.
Én is nyomtam ma egész nap, 9-kormár bealudtam , most ébredtem fel, mint aki világát nem tudja, de megyek vissza aludni. Pedig 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor aludtam el éjfél - 1 óra előtt az elmúlt 15 évben!
Azért is ingadozik ennyire, mert az idegrendszered fáradt, nem kéne most fölöslegesen pofozni, inkább vegyél vissza az edzésből. Ezt kajával és vitaminnal nem lehet egy szint felett kompenzálni, ehetsz napi 5-6 ezer kcalt is, a kimerültség úgy is győz.
Inkább vegyél vissza az edzésből, csak nehogy benézzen valami komolyabb sérülés. Ilyen súlyok azért már erősen veszélyes üzem, nem ugyanaz mint mikor valakin a 60 kiló marad rajta.
Mikor volt utoljára legalább 3-4 hetes pihenőd? -
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition #64078 üzenetére
Lecserélték a kamu súlyokat valódiakra.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Zola007 #64051 üzenetére
eszegetek. most pl mar direkt felrezabalok neha hogy ne fogyjak
ennyire nem szoktam elfogyni betegseg meg dieta alatt se eroben. nem tudom mi volt. igaz hogy ejjeles voltam es csak 5-6 orat aludtam, de ennel tobbet vartam azert. majd hetvegen kivancsi leszek mi van, 1,5 hete meg 6 ment ugyanennyibe most meg rajtam maradt.
de volt olyan is hogy 62,5es egykezessel egyik heten 8 ismetles, utanna 55be ment 4, mult heten 62,5be 4ism
ugral osszevissza.
mondjuk nagyon sokat dolgozok mult honapban 292 oram volt
lehet ez is kozrejatszik. meglassuk hetvegen.nemtomki: nem kiabalom el h bejott-e az elet, inkabb azt mondom eddig terv felett. ha igy folytatodik minden akkor bejott. de meg csak 3 honapja vagyok kint
-
rwin5
őstag
válasz
Radnix #64073 üzenetére
Van aki olyan hitelesen tudja előadni magát, hogy el lehet neki hinni, persze hallottam már annyi ilyen sztorit
cucc ide vagy oda, azért 15 évesen 140-el nyomni szerintem elég durva. Én akkor szerintem a rudat nyomtam volna ki max, koxxal meg kb 45kg-t
Nem is a súlyok miatt hiszem, hogy koxol hanem inkább amiatt, hogy milyen látványosat fejlődött rövid idő alatt. Túl van tárgyalva
-
Ijk
nagyúr
Ma belekínlódtam 120 kilós guggolásba 6-ot, de szerintem a szabályos guggoláshoz nem sok köze volt.
-
Radnix
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #64049 üzenetére
Vigyázz mert utolérünk
Megvolt nekem a 132,5 már
MÁS TÉMA:
Ki rendel myprotkót és mikor? beszállnék a rendelésbe 2 ötkilóssal -
Mikuland
tag
Leállt a faszbuk!4444 Mindmeghalunk azonnal!44
-
rwin5
őstag
válasz
egy 15 éves srác ma pont 140-be nyomott kettőt, azt mondta proteinen kívül sosem tolt semmit, nem tudom, hogy szuper genetika-e elég naív fajta vagyok
nagyon zurán néz ki, de kétlem hogy tiszta mert kb fél éve kezdett el megint edzeni aztán elég bruta lett
-
-Mike-
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
Woodslave #64052 üzenetére
Barátnőm nem ehet fehér lisztes kaját, ezért teljes kiörlésű dolgokat veszünk. Mondjuk nekem se hiányzik, többet nem kéne már hízni...
Mind1 nem tudom hogy csináljátok a palacsintátokat, lehet kísérletezni kell, de nekünk a múltkor rohadtul nem akart összeállni... Mondjuk most elektromos tűzhelyünk van, azon is újra kell tanulni sütni mindent...
-
Bugika
csendes tag
3 kanal vmilyen izesitett MP Whey + 1 egesz banan + mandula tej ------- >> turmixold boxmixerrel franko suru kremes allagura , ha ez megvan be a fagyasztoba .... iztol fuggoen qquuuurva jooo
-
nuke7
veterán
sziasztok, egy gyors kérdés, az összefoglalóban lévő linken ez van írva:
"A zsír elégése az energia mérlegből adódhat csak, vagyis mindenképpen több kalóriának kell felhasználódnia, mint ami bekerül a szervezetbe. Semmilyen praktika, ami ezt a törvényt nem elégíti ki, nem vezethet tényleges fogyáshoz."
Ez azt feltételezi, hogy a különböző kalóriák egyenértékűek a szervezet számára.
Szerintetek is? -
ludsimon
veterán
válasz
Pedig nekem kreatintöltés után 5-10-el több kg megy.
tényleg, bejött kint az élet?
-
Unsign
tag
válasz
Biztos tuledzes
-
Cassidey
senior tag
Fenébe, lemaradt a kép.
[link] -
Cassidey
senior tag
válasz
Woodslave #64052 üzenetére
De ez nem rossz, ha rossz lenne nem csinálnék.
Picit vastagabb mint a hagyományos, ennyi. Egyébként ha annyi ch-ból gazdálkodnék mint te én is ennék, és még tennék bele egy rakás baracklekvárt is.
Ja, és én minden nap legalább egyszer eszek palacsintát-gofrit, jobban kijövök vele, mint bármi mással, csak mandula, kókuszliszt, zabliszt játszanak búzaliszt helyett.
Egyébként IIFYM módra kell diétázni, és akkor ilyenek is beleférnek esti filmnézéshez.
Nachos ráolvasztott sajttal, sült csirkével, házi guacamole.
-
Zola007
veterán
válasz
eszel te rendesen?
komolyan
Múltkor írtad hogy fogytál vagy 10-et mióta kint vagy, kaját sikerül normális mennyiségen tartani? -
BÁ Nutrition
addikt
ma rajtam maradt a140 fekvenyomásban
nem tudom mi vót ez. hétvégén megnézem megint. ennyire rossyzul betegen se szokott menni.
ráadásul több mint 1 hete megy a kreatin is. vagy 2.
nem is erőltettem továbbmeg mostonában amit észrevettem hogy eleg nagy kilengések vannak a teljesítményemben. ilyen 20 kilók simán.
otthon elég stabilan szoktam hozni qmit tudok. egy ismétlésnyi különbségek se nagyon voltak -
Zola007
veterán
Én 1:2 arányban keverem a fehér és rozslisztet.
Úgy még elmegy, de ha kevesebb a sima liszt, akkor nem sül át rendesen. Kívül megég, belül meg olyan vénasszonyos
Fogatlanoknak ideális
Teljes kiőrlésű rozsliszt meg magában nem bír felvenni vizet, ettől lesz olyan híg f0s állaga -
gghrtz
őstag
Semmi extrát nem csináltam.
3 tojás, darált zabpehely (én daráltam)(~90 gramm), 1 adag fehérje 2 dl tejjel (), aztán belenyomattam a serpenyőbe, jól "szétfolyattam", ehhez kicsit agresszívebbnek kellett lenni, mint a hagyományos palacsintánál, mivel ez egy sűrübb massza. Aztán kisütöttem az egyik oldalát, amíg a teteje kemény nem lett, majd !óvatosan! megfordítottam.
-
gghrtz
őstag
Zabpelyhes fehérjés palacsinta, natúr joghurtos-túrós töltelékkel:
De a héten csináltam már, aszaltszilvával és pannónia sajttal töltött grillezett csirkemellet is.
-
Radnix
senior tag
Layne Nortonhoz még annyit, hogy ő ilyen volument nyom egy héten kb, hogy: 50,000 lbs for squats 40,000 lbs for deadlifts 30,000 lbs for bench, és ezekben nagyon sok 1-2-3 ismétléses sorozat van, amiből azért nehezebb összehozni a nagy volument.
-
Radnix
senior tag
Stop associating being shredded with being healthy. If you have an eating disorder, moody, terrible performance in the gym, abnormal hormone profile, and bad relationships with your family... But you have shredded abs, do you REALLY think you are healthy? If you have a bit of stomach pudge but your heart rate, blood pressure, hormones are normal and you are crushing it in the gym and don't get fatigued... Do you really think you are unhealthy? Get real. Just because you don't have a six pack doesn't mean you are out of shape.
Layne Norton írta facebookon.
(#64018) Zola007: Na akkor neked van "személyes" tapasztalatod ezen a téren, nekem egyelőre nincs, azt meg nem nevezném túledzésnek, amikor kiégek és már a könyökömön jön ki az edzés és semmi kedvem lemenni, mert besokalltam (ilyen már volt a 5-6 év alatt párszor), mert elvileg az csak egyik tünete lehet a túledzésnek.
-
gghrtz
őstag
válasz
#48584626 #64035 üzenetére
Nálam ez a taktika felhúzásra:
alsóhátra: Nagy terpesz, szűk fogás, a hát emelkedésekor a fenék fixen marad, nem mozdul el, csak a hát emelkedik (azért nagy terpeszben csinálom, mert kis terpeszben nem kényelmes nekem)combhajlítóra: kis terpesz,közepes fogás, a lábak kevésbe vannak behajlítva, mint az alsóhátnál, mélyebbre engedem a súlyt, és arra koncentrálok, hogy a fenekemet nyomjam előre. Ha megpróbálom távolabb helyezni a súlyt a combomtól, még jobban érzem a húzódást.
Remélem jól csinálom. Nekem eddig bejött.
-
-
N.Ferry
senior tag
válasz
Woodslave #64029 üzenetére
a baj csak annyi volt, hogy nem vittem övet és egy régi övet használtam, ami a teremben volt, és már pont a gyakorlat felénél tartottam amikor elszakadt az öv a csatjánál és megrántott picit bal oldalra..
Ami nagyon idegesítő hogy mindig is figyeltem a helyes és szabályos végrehajtásra, pont a sérülések elkerülése végett, erre egy ilyen kötsög dolog miatt most szenvedek
-
-
_NCT
addikt
Na ma idáig bennem van 4 fájdalomcsillapító, így most elviselhető az élet. Reggel kiegyenesedni alig tudtam, hurray...
-
Zola007
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #64018 üzenetére
persze, az se mindegy milyen erős vagy, milyen intenzitással edzel stb. Az hogy főképp izoláló jellegű testépítő edzéseket végzel, annak az idegrendszerre gyakorolt hatása lófax. Még akkor is ha figyelembe vesszük a testrészenkénti áthallást (mell-tric stb.)
Persze a gyúrásban a végső érv hogy mutass képet (és én is előszeretettel ítélek meg ez alapján
), de ennyi erővel ugyanannyira lennék jó példa bármilyen edzésformára
(mert azért próbáltam párat) Magamon láttam, hogy mennyit számít ha többet edzek...
és igen, biztos pinalegyezek, de a szombat-vasárnapi edzéseket már csak a vádlimban érzem. Semmi akadályát nem látom, hogy ma szombat után megint hátazzak egyet
-
Zola007
veterán
válasz
Radnix #64013 üzenetére
Én ismerek egy srácot, nem egy nagy alkat, olyan 70 kiló, de szálkás mint egy fenyődeszka
Ő tavaly télen elég rottyra tette magát. Pedig edz már egy pár éve, bár inkább erőre mint méretre.
Azt hiszem heti 5 edzése volt, de a végén már inkább fogyott, fájt mindene és összeszedett minden sz.r betegséget.
1 hónapon belül 3 vírusos fertőzéssel kezelték, súlyokban felére esett vissza a teljesítménye, szóval immun- és idegrendszere legatyásodott rendesen. Rossz volt ránézni.
Azt hiszem ilyen szinten beszélhetünk már túledzésről.Egyik barátom meg Crossfitezik, gimiben Superbody junior 3. volt, szóval ő se most kezdte, de vagy 2 éve szaladt bele ő is enyhébb túledzésbe a crossfit révén.
-
Woodslave
félisten
válasz
CriticalHit #64016 üzenetére
hát én nem venném egyiket se.
Myomax biztos fasza, 21 napig ihatod. A Mutantból meg a fehérje jó ízű volt azt ittam, gondolom ízre ez se rossz, de 260 grammos adag?
És abban van 52 gramm fehérje?
Mondjuk napi +1000 kalória biztos megdobna
-
Woodslave
félisten
válasz
Coccolino_O #64014 üzenetére
akkor miért is gondolod, hogy 1 hetet várnod kéne?
inkább rakjon be vki valami hülye videót
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Woodslave #64002 üzenetére
Nem, nem érzem, de furcsa is lenne egy kis izomban ilyen szintű fáradságot előidézni.
"De csináld csak heti egyszer annál kevesebb izmos emberre kell irigykednem."
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én önmagamért csinálom. Gondolom, te is. Innentől kezdve, meg kit érdekel, hogy ki mennyire izmos, meg hogyan néz ki.
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #64010 üzenetére
az ultimate érv
hagyjuk. Eddzél heti egyszer
-
rwin5
őstag
Vettem fokhagyma tablettát a bótban, már első nap hatott, igaz 2 kapszulát vettem be a napi 1 helyett, de gondolom úgysem halok meg fokhagyma túladagolásban.
1 hete szedem azt a sciteces wod crusher-t vagy valami hasonló nevű tojáshéj ízület javító kapszulát + mellé mega glükozamint de eddig semmi javulást nem tapasztaltam, továbbra is fáj a derekam meg kattog a vállam
Ajánlották még független a scitectől valami multi pakk vitamint 7k körül van, olyat is rendeltem nyomatom most ezeket 1 hónapig aztán kíváncsi vagyok bejön-e valamilyen változás közérzet, plusz ízületek terén. Októbertől meg végre termet váltok mert ezer éves cimbimmel költözünk.
Szóval akinek magas a vérnyomása annak én nagyon ajánlom a fokhagyma tabit, az omega nekem a téren nem sokat segített, de köszönöm a fokhagymás ötletet
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #64007 üzenetére
feleslegesen
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #64005 üzenetére
nincs túledzés csak kevés
koxpihenés -
Dicker
őstag
válasz
Coccolino_O #64000 üzenetére
Rá lehet edzeni arra is, ami fáj, csak a boozyk híresztelik, hogy nem. Az első szett után már nem is érezni.
Egyszer edzettem nem rég fájó mellel, és nagyobb súlyok mentek, mint "kipihenve". De lehet csak véletlen. -
Woodslave
félisten
válasz
Coccolino_O #64000 üzenetére
és ezt érzed minden testrészedben? Azért van mert heti egyszer edzed...
De csináld csak heti egyszer annál kevesebb izmos emberre kell irigykednem
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #63997 üzenetére
az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest