Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz Zoo123 #62095 üzenetére
Az orra mindig ilyen volt, nem a legszebb arcú lány ez tény. A hangja régen is rekedt néha beszéd közben, az hogy elmélyült nem feltétlen szteroid mellékhatás, lehet anélkül is ez lett volna, de az is lehet, hogy rásegített. Csak kívülállóként könnyebb ráfogni.
Nézz meg más nőket, vagy férfinők között se mély a hangja a legtöbbnek. Pedig azok aztán kinéznek valahogy. De van a másik véglet sok mély hangú átlag nő is van, vagy női énekes.Ennek is rendes hangszíne van:
[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
Részemről az izmossággal nincs baj, viszont az arc a jájj. Nem egy Nagy Betti na...
-
Zoo123
senior tag
válasz Dicker #62093 üzenetére
Hát igen, kissé nagy az orra, túl mély a hangja, legalábbis szerintem, de sokaknak tetszik.
Tényleg izlés dolga, ezen kár vitatkozni, de szerintem a férfiak jelentős részének nem jön be ha egy nő ENNYIRE izmos, nekem se, a baráti körömbe senkinek. Ez nem reprezentatív felmérés![ Szerkesztve ]
''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #62089 üzenetére
én szoktam, elég gyakran, de ne zavarjon
N.Ferry: nem konkrétan neked szólt a hsz, általánosságban írtam. de bizonyos szinten meg tudom érteni - kapok néha én is "érdekes pillantásokat", no nem mintha engem érdekelne más ilyen jellegű megnyilvánulása - , bár nem helyeslem.
szerintem teljesen felesleges ilyenekről vérre menő vitát nyitni. de olvasgatni jó[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gyick
őstag
hi!
Nem tudom mi van velem de nagyon nincs kedvem edzeni meg még megmozdulni se a fülledt meleg miatt lehet? más is tapasztal ilyet nyáron?
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
én nem vitázom csak vicces hogy van aki úgy áll hozzá szegény Zsuzsihoz mintha egy utolsó csoffadt, narancsbőrös kapafogú bajuszos okádmány lenne, akihez semmi pénzért nem nyúlna hozzá...
Holott még ha valaki nem is szereti ha egy nő izmos, vagy szép vékony, vagy szőke vagy hogy 5 ujja van egy kezén, így lehordani ez már beteges...Walking Dead
-
Yeffy
veterán
válasz God Vazzeg #62085 üzenetére
no, végre egyszer válaszoltál egy hsz-emre...
kész csoda...nekem annyira nem, vagyis inkább kívülállóként érdekes nézni, de hajrá, készítem a popcornt
-
hunoxo
csendes tag
válasz Shadowbull #62081 üzenetére
Pont annyira ferfias az arca,mint amennyire te a BMW-nel dolgozol.
-
Gergosz2
veterán
válasz bigmasterg #62072 üzenetére
ez érdekesen néz ki! Egyre lehet benevezek mert nem is drága.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
Shadowbull
addikt
-
N.Ferry
senior tag
válasz God Vazzeg #62078 üzenetére
nem tudom miért divat oltani szegény Zsuzsit, egyáltalán nem túl izmos, nem férfias az arca, ennyi puhap*csűt el sem hiszem
Walking Dead
-
xcds
őstag
Na, má megint itt tartunk.
-
N.Ferry
senior tag
-
nagyúr
válasz God Vazzeg #62071 üzenetére
Jó közérzet is megvan, a regenerálódást még nemtom megítélni. Tegnap mondjuk későn feküdtem le, mert megnéztem az EB-döntőt, szal 2300-kor feküdtem le, és ugye 5-kor keltem, mert 6-ra járok edzeni, és mégis kipihenten ébredtem, alig 6 óra alvás után (9-et szoktam ).
Kesztyűsök: miért jó a kesztyű? Nekem kesztyűben is tele volt bőrkeményedéssel a tenyerem, ráadásul néha full sz*r helyen nyomta el a tenyeremben az idegeket mondjuk húzódzkodásnál, aztán elhagytam bő 10 éve, és sokkal jobb lett magnéziával. Meg persze férfiasabb is.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
mayday00
őstag
Itt még milyen jól nézett ki
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bigmasterg
addikt
válasz Tenken #62068 üzenetére
Gripad-et használok, de most rendeltem egy ilyet, kíváncsi vagyok milyen lesz.
Az első linken látható amúgy jobban bejött, mint a kesztyű. Először kicsit furcsa volt, de ezzel egyáltalán nem töri a kezemet. Keményedés sem igazán van rajta, nem úgy, mint előtte kesztyűvel.
Viszont egy kesztyű valszeg' jobban bírja, mint egy ilyen zselés/szivacsos cucc. -
nagyúr
Vettem egy doboz ilyen Secretagogue-izét kipróbálni, hát, marhajól alszom tőle. Mint a bunda, meg a tej, édesen, álomfüggöny mögött. Marhajó. A többi hatásáról még nem tudok beszámolni 3 nap után, t*kömtudja mi lesz, lehet szálkás leszek egyik reggelre.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Gergosz2
veterán
válasz Tenken #62068 üzenetére
Nekem egy ilyen van. Mát jópár éve vettem van vagy van vagy 6 éve de még bírja. Igaz van pár lyuk rajta meg meg kicsit megkopott de még mindig bírja. Kesztyűt régebben használtam többször manapság már csak húzódzkodáshoz szoktam néha. Jobb puszta kézzel. Persze csuklószorítót szoktam használni.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Tenken
őstag
Kesztyűt tud valaki valami jót ajánlani? Múltkor vettem biotech-es horgoltat, de az egy szar. 2 hónapon belül már foszlik. Most cserélik, de tartok tőle, hogy megint nem lesz hosszú életű. Mindenféle tipp jöhet. Lényeg, hogy tartós meg legyen.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Zola007
veterán
Talán az avatar teszi
Mondjuk régebben öregebbnek tűntem a koromnál.Most meg átestem a ló túloldalára és mióta lefogytam, rendre 20-23-nak néznek.
Az elmúlt pár hónapban rájöttem, hogy ez álláskeresésnél nem éppen előny[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
válasz corres78 #62061 üzenetére
3 hónap alatt 30 kiló mínusz izomtömeg-csökkenés nélkül az azért meredek. Lehet, Zeataxot nyomott.
Zola: 28? Bő 20-
assal többnek tippeltelek volna. Túl komolyan postolsz.Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Zola007
veterán
Most már nem fáj a kezem, csak kattog
Úgy hogy ma elkezdek megint edzeni
Egyelőre otthon, mert nem akarom a pofámra ejteni a súlyt. Itt meg eldobni is szabad az udvaron, szóval max füves vagy kutyasz.ros lesz.Szurkoljatok, hogy ne jöjjön megint elő semmi, mert már qrvára unom ezt a betegeskedést 28 évesen . Főleg így nyár közepén
u.i: corres78, mennyi fólia is kell ahhoz a sátorhoz?
viccvótMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zomb€€
őstag
Na ez wat.
Vajon ki tudja megmondani melyik hónapban indult a gyószer?"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #62053 üzenetére
Most ettem egy túrórudit és csak annyit mondok: ez még nektek is ízlene
lehet kövezni[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mayday00
őstag
Innen valaki vizsgáltatott már be fehérjét laboratóriumban, hogy tényleg az van e benne ami a dobozra fel van tüntetve?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Tenken
őstag
EZT, tudja valaki értelmezni? Nekem nem világos a leírás. Naponta 1 bogyót ajánl, de 3-nak adja meg az 1 adag-os mennyiséget. Leírásnál meg 1 capsule serving-et ír. Most az 1 db-ra vagy 1 adag-ra vonatkozik?
Gondolom valahol elírás lesz, csak hol?[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Dani82
senior tag
válasz FollowTheORI #62053 üzenetére
en tegnap mekibe ettem egy nagy menut, aztan atballagtunk a szemkozti burger kingbe, ahol angus XT menu XXL krumplival. Reggel masnaposan hideg pizza, fuu de szep nap volt.
ma meg kurva jot edzettem betoltve, olyan eres voltam mint egy ló. -
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
Erről mi a vélemény? Egész jó árban van és a leírás szerint csak tejsavó fehérje van benne.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Hawk1979
őstag
[ Szerkesztve ]
-
barisj
aktív tag
Sziasztok!
Myprotein rendelésre készülök holnap,azaz Hétfőn! Akinek kell valami,írjon privit. Továbbra is -15% van minden termékre Hétfőn lesz leadva a rendelés,aki nem utal/fizet be a számlámra időben,az sajna kimarad a rendelésből. És ha szerencsénk van,péntekre meg is érkezik a cucc
[ Szerkesztve ]
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Dicker
őstag
válasz God Vazzeg #62039 üzenetére
Az enyém csak 32.
-
corres78
tag
válasz God Vazzeg #62039 üzenetére
A Tiéden látszik is a 49 cm.
Alakul a formád és komoly izomtömeged van!(#61923) Woodslave: Nagyon jó forma, már amennyire ez a kis kép alapján megítélhető. Hány éves vagy?
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
válasz God Vazzeg #62036 üzenetére
jaja, plusz a mellette lévő nénié se hiszem, hogy egy szkanderező kéz illetve amelyik keze nincs azon is látszik mennyire csoffadt. Na nem is ez a lényeg mert mind tudjuk, hogy nem annyi, csak minek akar valaki bizonygatni de eskü ezt mondta, a 45-ösön mégjobban kiakadtam
-
Yeffy
veterán
-
nagyúr
válasz God Vazzeg #62016 üzenetére
Jó ez, ombre, jó bizony!
-
rwin5
őstag
ez a srác a termünkbe jár edzeni, kérdeztem tőle hanyas a bicepsz (eléggé elszállt) elkezdi 40-es mert most diétázik, télen 44-45 körül van - full komolyan állította, itt a kép
(#62029) FIREBLADE78: szerintem[ Szerkesztve ]
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok!
Errol hallottatok mar,vagy esetleg hasznalja is valaki?
(vagy csakakoksz? )http://shop.builder.hu/designer-kreatinok/mhp-dark-matter-1-2-kg-p5713#details
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
-
Yeffy
veterán
laza. alakulsz, úgy látom
mit szúrsz?[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
segíts akkor a mai fiatalokon [ ]
-
FIREBLADE78
addikt
hú vazzeg,rád sem főznék
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Woodslave
félisten
izmosabb vagy a topic 92%-nál
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
deniro2
senior tag
kopasz
-
_NCT
addikt
Szép a hajad Más változást nem látok, viszlát
Viccet félretéve ezen a képen úgy nézel ki, mint aki elég keményen lefogyott a korábbi állapothoz képest. Így még a karod is nagyobbnak tűnik. De csak tűnik....
[ Szerkesztve ]
-
Zoo123
senior tag
Vámpír vagy hogy félsz a napfénytől?
Szép nagy vagy, de kicsit sötét a kép.''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''
-
Zola007
veterán
válasz nepszter1 #62010 üzenetére
Peak Vitamins A-Z vagy Bigyótek One-A-Day
Ezeket szinte mindenhol kapni és ár-érték arányban erősekMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nepszter1
addikt
Legolcsóbb vitamint merre találok ? Nem kell nekem olyan nagy dózis
-
Dicker
őstag
válasz shteer #62006 üzenetére
Ne is mond... A múlt hétvégén voltam ebben a Renaissance-ben, vagy hogy írják helyesen nem magyarul. Ott azt az igazi jó ropogós tökéletesre sütött cipót adták a őzragu leves mellé. Kértem is még egyet elraktam a zsebembe.
Mellé még ettem egy jó kis tálat, mert ezen volt a legtöbb fehérje... Libamáj volt rajta azt hiszem, meg libacomb, füstölt csülök, almakarikás pulykamell, egy kis sajt sütve, asszony szerint gomolya, nekem egyre megy. Köretnek meg házi tócsni, vörösboros káposzta, mustármártás, szilvamártás.
A mártásokat ne egyetek össze, utána két napig belőlem is mártás jött ki.
Ja, és böskeutalványt elfogadják. Az fontos.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ti most orálisan kényeztettéktek egymást?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
shteer
titán
Ja de ugy gondoltam am, hogy nem ilyen par napos szikkadt tesco-s kenyer..
Friss, ropogos, igazi kovaszos parasztkenyer amibol csak torsz egy darabot es mikor beleharapsz ugy erzed meg soha ilyen jot nem ettel eletedben.Kiveve talan a marhasteaket a mult heten
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest