- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Volt egy teremnépszerűsítési fotózás nálunk. Én dél körül lehátaztam már aznap,aztan full hullán még visszamentem 1-2 gyakorlat erejéig. Eddig azthittem szar vagyok,de mostmár tudom.
-
Dani82
senior tag
válasz
sutyesz96 #83484 üzenetére
bazdmeg ez de jól néz ki.
Radnix, rohadjmeg hoooogy?? IIFYM-val? kinderbuenot zabálsz és 7kgt fogytál?
Hányok a ketogéngecitől, utálom a zsírt, mindenem zsírszagú, hányok a szalonnától, majonéztől
Szar kedvem van és ma szerintem az évben elősször kihagytam az edzést mert se energiám se kedvem -
kolosanyi
veterán
-
sutyesz96
őstag
Megcsináltam ezt. Valami isteni lett!
-
Radnix
senior tag
Helyzetjelentés: több mint -7 kg-nál tartok: 78.3 kg. Már megkérdezték: "mit szeccc papi", bezzeg amikor bekoxoltam ténylegesen pár éve, senki nem kérdezte, lehet, hogy akkor túl egyértelmű volt.
Esküszöm gyorsul az anyagcserém ahogy egyre kisebb a testzsírom, mostanában 2200-2300 kcal-ra jött ki naponta és fogyok
Nagyon remélem, hogy idén sikerül 10% alá kicsit becsúszni -
aelod
veterán
Nálam is előfordul. Van, hogy megy a 100 kilóba a 20 ismétléses guggolás de van, hogy csak 12 és meghalok. Lábtolón ugyan ez. 360ig mentem tegnap 10 ismétléssel. Van olyan, hogy 380ba megy a 6.
Sok mindentől függ. Aznapi étkezés, alvás mennyiség. De fejben is rá kell készülni. -
mayday00
őstag
Ne igyatok tejsavó fehérjét.
Munkatársam szerint ez csak egy,,szar műanyag, és ráadásul tele van szteroiddal"
-
Ijk
nagyúr
Nem értem hogy ingadozik néha nagy mértékben az erőnlétem. Lábtolón 300kg-ot örülök hogy ha 10x kirúgok, tegnap meg 10-nél még azt éreztem megy tovább és 16-ig jutottam. De amikor a tárcsákat is pakolom néha a 10 kilós tűnik 25-nek, tegnap meg lazán pakolgattam a 25-ösöket.
-
Cassidey
senior tag
En ugy gondolom az Animal Cuts egeszen jol mukodik, legalabbis nekem. Mas zsiregetoknek nem tapasztaltam semmilyen hatasat.
-
Woodslave
félisten
40 perc incline treadmill atta még 15 perc után is izzadtam mint a ló
-
-Mike-
addikt
Azé'me'.
Próbáltam már mindent, egyik sem csodaszer. Phenbuteroltól[link] kezdve átment rajtam már minden szirszar, de ha olyanod van zabálsz mellette ugyanúgy. Adipokill (revex) az az első időkben hatásos de hozzá szoktam ahhoz is gyorsan.
Az az igazság hogy meg kell állni, hogy ne nyitogasd a hűtőt vagy mindig inni kell ha kimész kajálni valamit. -
Tyer
őstag
Csajok, erről vélemény?
Alternativa? -
Dicker
őstag
válasz
Woodslave #83460 üzenetére
Edzés előtt én sem eszem. 2.5-3 óra szünet van, akkor megy az éhgyomros állapot nagyjából, több vér, több koncentráció. Utána megy le a turmix, és az utolsó szénhidrátos kaja, aztán már csak fehérje, meg zöld. De ehhez nem kell étrend váltás, meg hírlevél.
Most diétában reggel megy le a zabbal szénhidrát, aztán egy mentes kaja, utána két rizs, és a többi edzés után. 250 gramm körül megáll egy nap, kész koplalás, de pörög az anyagcserém.
-
Woodslave
félisten
válasz
Dicker #83459 üzenetére
túl sok hírlevélre vagyok feliratkozva
ja valahogy mindig visszahúz ez a carb loading történet. Valszeg azért mert este nem nagyon tudom kontrollálni magam, de így legalább némi kalóriát megspórolok. Edzés sokkal jobb ha nincs ch előtte. Igaz azt is meg tudtam szokni ha ettem előtte. Igaz lehet ezért is némileg erősebb izomlázam van most. Bár nem edzek annyit mint 1 hónapja mert rottyra vágtam magam
-
Dicker
őstag
válasz
Dorian #83411 üzenetére
Legalább megmented a tested a tökmagos akármitől. Most majd jöhet megint a rendes kaja, és így leszel görög isten. Vagy nem.
Ez a 70 gramm meg nem tudom miért problémás. Egy rendesebb szelet csoki ekkora(főleg, ha én csinálom). Vagy azt se tudod megenni? Talán megfőzöd a zabot? Ha összeragasztanánk cukorral, mint a müzlit, akkor biztos lemenne.. Bele kell önteni egy tányérbe, és megenni, mint egy levest, hátha csak az agyad nem engedi.
Bár nem értem, az még oké, ha a kákabélűek nem tudnak megenni tömegelésnél 100 gramm rizst főzve kb. 3-400 lehet/kaja, de 70 gramm?Ebédre mit eszel? 10 gramm rizst, 20 gramm hússal?
-
Casanova*
veterán
-
Cassidey
senior tag
-
Cassidey
senior tag
-
Woodslave
félisten
akit érdekel egy nem konvencionális ajánlás kreatin témában
-
aleister
veterán
válasz
Dorian #83429 üzenetére
No para! Én is úgy vagyok, mint Te. Eddig le sem mertem írni, hogy street workout-ot tolok, mert szerintem itt konditerem bérlet nélkül megvonják a hozzászólási jogot.
(#83426) Woodslave:
Reggel van még.(#83433) sutyesz96:
Nekem még mindig a tömegnövelés a célom. Lemegy majd az a víz, ha eljön az ideje. -
Dorian
félisten
válasz
Alpachino #83431 üzenetére
Csak félve merem itt leírni, de ha már beszélünk róla:
Számomra az esztétikus test nem a kigyúrt testet jelenti, az kifejezetten nemtetszik. Elegendő, ha nincs hasam és nem pálcika a karom, meg látszik némi izom. Ha célom lenne, akkor a tornász testet céloznám meg, de számomra a legesztétikusabb a sziklamászó-test. Lehet majd egyszer nekiállok sziklát mászni -
Alpachino
veterán
-
Dorian
félisten
Semmi megbántottság nincs bennem, nehezen sértődöm
Látom itt a célok nem ugyanazok, azért nehéz a közös nevező. Ti a maximális kinézetre mentek, minél izmosabbak, szálkásabbak akartok lenni. Ez a cél a testépítésben. Én nem testépítek, számomra ezek inkább járulékos dolgok, a kinézet javulását a járulékos-mivolta és korlátai mellett igyekszem csak maximalizálni.
Számomra a cél, hogy jól érezzem magam. Most éppen kettlebell edzéssel, volt, hogy éppen ütirugi-ra jártam, vagy bicajoztam. -
_NCT
addikt
válasz
Woodslave #83426 üzenetére
Néztem én is miafasz
Már megint túl van misztifikálva az egész....
aelod: "Véleményem szerint ha valamit el akarsz érni az életben akkor adj bele mindent. A nem akarom túl komolyan venni ezt az egészet dologgal nem fogsz elérni sok mindent az edzésben"
De azért a napi 20g creatine szedése már nehézkes? Interesting....
-
aelod
veterán
válasz
aleister #83424 üzenetére
Igen. Pont emiatt kerültem egy ideig a szedését. Brutal mennyi vizet összeszed. De hát ez a dolga, hogy bemenjen a sejt membránba. Velejárója, hogy visz be vizet is.
(#83421) Dorian
Véleményem szerint ha valamit el akarsz érni az életben akkor adj bele mindent. A nem akarom túl komolyan venni ezt az egészet dologgal nem fogsz elérni sok mindent az edzésben. De ez csak az én véleményem. Nem bántásból írtam mielőtt félreértenél.
-
aleister
veterán
Az ajánlás szerint a feltöltés alatt a testsúlyod harmadát kell naponta beszedni grammban. Ez az esetedben kb 25g. Ha folyamatosan szeded, nem feltöltve, akkor a fele elég napi szinten.
5-10 grammos adagokban kell bevenni a nagyobb CH tartalmú kajálás előtt. Lehetőség szerint kerüld a krea szedés környékén a nagyobb cukorbevitelt, mert erősen vizesedni fogsz!
szerk: Én jövő héten kezdem el. A tömegnövelőmben is van egy kevés belőle.
-
Dorian
félisten
válasz
Alpachino #83417 üzenetére
Én nem akarom olyan komolyan venni ezt az egészet. Elsődleges számomra az élet élvezete. Edzést is a mozgás öröméért csinálom, másodsorban a jobb erőnlétért, a külsőségek csak utoljára jönnek. Szóval lelkiismeret furdalás nélkül eszem amit megkívánok, vagy éppen egy "olyan" bulis hétvégén 2 napig nem eszem. Egyedül az esti édességzabálást igyekszem kordában tartani, mert érzem, hogy nem tesz jót.
-
_NCT
addikt
Előbb írtam, creacore, vagy külföldről rendelsz. Creacore-t itt találsz.
Azért annyira ne görcsölj rá a hcl-re, kereshetsz pure monohidrátot is, sokkal jobban oldódik mint a sima creatine.
-
aelod
veterán
válasz
Apollyon #83416 üzenetére
Nem kell baszkodni a monohidrát kimérésével. Egy kólás kupak elvileg 5gramm és kész. A kapszulás véleményem szerint nem éri meg. Kevés a dózis és kicsik a kiszerelések.
Valaki hcl-t tud ajánlani?
Azt olvastam, hogy 2013-ban betiltották az EU-ban és csak butított formában van jelen a piacon. -
_NCT
addikt
Napi 20 g-ot ossz el 5g-os adagokba, ha nem vagy fosós akár 2x10 is mehet. Edzés után szoktam fehérjével, illetve reggel kaja előtt. Kaja után morog tőle a gyomrom.
Ezt így nyomod egy hétig utána már elég napi 5 g is. De mondom a creatine-hcl elvileg jobb, gyorsabban felszívódik és nem kell tölteni vele. De amúgy meg nem fogsz 10kg-val többet nyomni ha töltesz vagy sem, szal igazából kurvára mind1.
-
Dorian
félisten
Háát, srácok, ma reggel betoltam a turmixba a 30gramm fehérje mellé a szokásos 35g helyett 70g zabot. Azt hittem szétpukkadok. Nem értem ezeket az említett 200g-okat. De azt ugye említettem, hogy csak 75kg vagyok?
Igen, vízzel keverem. Ilyenkor fél 9-kor a melóhelyen szoktam még enni egy kaukázusi kefirt 3 tökmagos pogácsával, de most rá se' tudok nézni
Creatint nem feltöltős használattal testsúly/6 g/nap menyiséget kell fogyasztani ha jól olvastam, feltöltéskor dupláját.
-
-
Zola007
veterán
válasz
HussarF #83281 üzenetére
HussarF: Zöldségnek van glikémiás indexe? Igen
Ez azt jelenti, hogy képes emelni rövid távon a vércukor szintet, tehát van emészthető és hasznosuló szénhidrát tartalma.
Ebből kiindulva érdemes számolni.
Brokkoli, káposzta, karfiol, paprika esetén elhanyagolható, de sárgarépa, pritaminpaprika, csemegekukorica, bab, sütőtök és társainál már azért erősen ajánlott. -
Woodslave
félisten
múltkor írtam Rippel Ferenc fitness kirándulását. Itt a kép, keményen beszálkásodott
-
_NCT
addikt
Ha "gyorsabb" eredményét akarod a kreatinnak -mondjuk én úgy 1.5 hét után éreztem- akkor töltsed, ha 2-3 hét után akarod hogy "beüssön" amit nem biztos hogy úgy megérzel, akkor napi 5 g és csá.
A crea-core pl napi 5 g, nem kell tölteni, mert az kreatin-hcl. Viszont lime-osat ne vegyél, iszonyat fos íze van, nekem 1 éve lassan a szekrénybe pihen és nem tudom rávenni magam hogy megigyam, pedig sok szart kipróbáltam már.
Én folyamatosan tolom a napi 5g kreatin monot és csá. Valamit segít, lehet csak placebo.
-
aelod
veterán
(#83401) Gsx-rr
Mi baj azzal?
Nagyon gyors az anyagcserém. Muszáj betöltenem napközben edzésre.
(#83402) Ijk
Én még a "töltős" 'kreát' ettem anno. Ezekkel most mi a helyzet? Kell tölteni ugyanúgy a monohidrátot? Vagy mit érdemes inkább szedni: foszfát, tetraát?
A képpel nincs baj. Ekkora a feje a mesternek. Amúgy nemrég az Ajándék beszólt neki. Mivel Arnold bírálta a mostani beles trendet és, hogy szerinte az esztétikusabb fizikumot kéne preferálni a profi férfi testépítésben. Erre Phil benyögte, hogy Arnold versenyein csak meghívásos alapon lehet részt venni hívjon az általa favorizált versenyzőket. És különben is neki kicsi volt a lába. Mármint Arnoldnak. Eddig sem kamáztam Philt de eztán sem fogom. Arnold a 6. O címét szerezte amikor a kis feka még meg sem született. És ha maradunk Phil megközelítésénél akkor ha megnézzük neki kicsi a melle és hozzá brutális karjai/vállai vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest