Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
Boxer001
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Te se vágod miről szövegelnek? Az jó, mert én is visszanéztem, de nem értettem

Sotho
Kösz. -
Sotho
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
Boxer001
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Akkor nem is gyúrsz, nem is vagy pék...nincs más választásom:
viszlát.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Boxer001
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Pék vagy?
-
Boxer001
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Te gyúrsz?
-
siti
őstag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
vagy úgy jársz mint haverom, gyerek ment oviba, hazahozott valami bacit, egy hét kiütve meg hasmenés, -5Kg...
-
nepszter1
addikt
a power protien-t től lehet pattanásos leszek ? bár örülök hogy végre kezd el múlni 20éves koromra esse tudom hogy miért.
-
Yeffy
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
kb erre (is) akartam reflektálni korábban...
-
deniro2
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére

Nem megyek le sehova, minimálisan alálövök a szükséges ch-nak, nem eszek szemetet s tolok annyi fehérjét, amennyit csak tudok, fél év alatt így lesz talán 5 kiló mínusz és nagyon remélem, hogy némi izom is jön fel. A 3 kiló mozgástér meg kell, mert nem zárom ki, hogy egy végigedzett év után valami izom is marad rajtam...
Ha 3-4 évente csinálnom kell egy brutális 4 kilós diétát emiatt, akkor remélem, hogy az összes izmom nem esik le tőle...Amúgy meg, nekem azért van még fejlődési lehetőségem, mert a 3 év kihagyással nagyjából minden leesett rólam, amit elötte összeszedtem, azóta meg csak félgőzzel csinálom, szal a genetikai korlátaim még arrébb vannak a mostani szintemtől...
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
deniro2
üzenetére
magyarul lemész asuspc szintjére és ott is maradsz

az a baj hogy amit írt ijk hogy 100%kaja és edzés meg odafigyelés kell az évi 3 kilóhoz az se nagyon jön össze általában 1 évig sem, nem hogy évekig
ha meg évi 3 kilót magadra engedsz akkor abból az lesz hogy 3 év múlva ugyanúgy nézel ki mint most csak sokat szenvedtél érte
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Csitt má

-
Yeffy
veterán
válasz
wertigo1984
üzenetére
idióóta...

-
spammer
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
"addig kamuember vagy mint Spammer, vagy Coco-T"
Öhöm, én sosem mondtam, hogy izmos vagyok, meg hogy 40-80 kilós egykezessel nyomok, vagy éppen 120-at nyomok fekve.

Más: amúgy "sok" kokszos a csillagokat is képes lehazudni az égről, ha arról van szó, hogy kokszolt-e... Mint a drogosok meg az éppen leszokóban levő bagósok ("tiszta vagyok / nem gyújtottam rá")
És hasonlók. Tisztelet a kivételnek, meg persze annak, aki nem tudja letagadni, mert egyértelmű ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
válasz
deniro2
üzenetére
Ha nem tömegelsz, egy szint után nem jön izom. Ha diétázol, akkor meg leesik.
Naturálban 4-5 év alatt elérsz egy plató közeli állapotot, 10 év alatt meg eléred a platót. Ezt úgy hogy folyamatosan 100% fölött teszel bele mind edzést, mind kaját.
Hobbi szinten ráadásul sokkal hamarabb megunod, visszaveszel mivel nincs elég motiváció hogy hosszútávon annyit beletegyél. Meg ugye nem csak a gyúrásról szól az élet. -
deniro2
senior tag
Egyébként én pont emiatt soha többet nem fogok tömegelni... Átlagos genetikával, 2-3 év edzés után évi kb. 2-3 kg izömnövekedés a reális elvárás. Ha ezt az említett havi 1 kilós módszerrel szedi fel valaki, akkor durván 9 kilót kell lediétáznia, ami visz is magával 1-2 kg izmot, úgyhogy kb. 14-15 hónap munkája végül jó esetben 1-2 kg izmot eredményez, rossz esetben nullszaldó, vagy mínusz...
-
darkarthur
senior tag
Na igen, de aki hosszú távon gondolkozik, nem célja mondjuk komoly versenyzés, csak mégis szeretne folyamatosan fejlődni, és nem libikókázni, meg nem nyárra gyúr, annak járhatóbb út. Azt se feledjük, hogy aki natural síkon gondolkozik kizárólag, annak valószínűleg az egészsége is fontos, és ez ehhez is nagyban hozzájárul.
-
darkarthur
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nálunk is van olyan aki 40 éves, edz 20 éve, pörköltöt eszik sörrel, meg parizeres zsömlét és rom száraz, egy deka zsír nincs rajta még a bőre is vékony. Mindig van egy-két ilyen csodabogár, de erre nem lehet alapozni.

-
Ijk
nagyúr
válasz
darkarthur
üzenetére
De ettől még tömegelés. Én is most kb havi 1 kilóra rendezkedtem be, augusztus óta feljött 8 kiló miközben elég definiált maradtam.
Van egy srác nálunk, iszonyat sokat nőtt rövid idő alatt, viszont be is van zsírosodva rendesen. Majd megdolgozik a diétával és aerobbal. Ráadásul azután derül ki hogy nem csak az izom miatt volt valakinek 45-ös karja.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én azért is vagyok óvatos, mert kurvára utálok aerobozni. Meg már nyilván nem fog feljönni 10 kiló izom naturálban.
-
brekes
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Genetika nagyon sokat számít. Én ejelinte nagyon gyorsan fejlődtem, utánna egyre kevésbé... Most meg megálltam, bár szerintem ez sok embernél van így..
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
darkarthur
üzenetére
mondjuk én láttam már pár példát rá hogy a kajára való odafigyelés az edzés utáni turmix max, aztán a fizikum meg elég komoly
persze nem olyan szar genetikával mint nekem.. -
brekes
tag
Igen tudom... Már én sem fogok fejlődni 180 centi vagyok 85kg 6-7 éve edzek rendszeresen, rendes kajálással naturálba. Már most megáltam a fejlődésbe. De nekem ez az izomtömeg ami rajtam van tökéletes, még most szálkásítom magam, és kész is van. Én nem akarok versenyezni, se nagyobb lenni, akkor meg minek kokszoljak? felesleges..
-
darkarthur
senior tag
válasz
Dexar007
üzenetére
Több gurutól olvashatsz erről, pl. Charles Glass és egyebek, de egy példa, eMag cikkből:
"A tömegelés során nagy hiba, ha hagyod, hogy túl gyorsan és ezért sok zsírral együtt növekedjék az izomtömeged. Én nem javasolnám senkinek, hogy 12% fölé engedje ilyenkor a testzsírját! Érthető elővigyázatosság ez, mert amikor a sok zsírt le kell diétázni, akkor nem állnak rendelkezésre a kokszok, hogy legalább az izomtömeg veszteséget minimalizálják. Tehát a tömegnövelésnél nem szabad feladni a viszonylag jó testzsírszázalékot. Természetesen nem szabad illúziókat kergetni, a pozitív kalória egyensúlyt megkövetelő tömegnövelés során szinte mindig fog zsír is lerakódni, csak az a nem mindegy, hogy milyen arányú lesz az izom-zsír növekedés, és ezt abszolút mértékben meddig engeded felmenni. Teoretikusan szerintem nem lehet a súlyod növekedésének tempója havi 1-2 kilónál nagyobb. "
-
Sziasztok.
Kox vagy naturál,nem mindegy? Mindenkinek van egy célja. Ha hülyén csinálja nem neked árt, ha okosan, fejlődik.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
nekem elmondta hogy mit tolt, azt hittem már te is be vagy avatva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
darkarthur
üzenetére
akkor elég ha diétakor kokszolsz nem?
-
Dexar007
veterán
válasz
darkarthur
üzenetére
Ezt szerintem fejtsd ki bővebben..
-
philoxenia
MODERÁTOR
Basszus, beszéltetek itt genetikáról, mindig, csontszerkezetre, izomra, ilyesmire gondoltam, oszt kiderült csak máj kérdése a dolog....

-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Gondoltam, hogy szívatsz.

-
Yeffy
veterán
válasz
deniro2
üzenetére
különösebben én sem tudom, mivel ti vagytok a régi motorosok, nem én, meg nem is ismerem ezt a csávót, ti ismeritek.
meg lehet, h csöppet túloztam, de szerintem azért az elég nyilvánvaló, h volt ott ez-az, nem kéne itt álszenteskedni...
amivel amúgy nincs abszolút semmi gond, mert ha lenne rá pénzem, lehetőségem, meg valami genetikaszerűségem, én is simán csinálnám, sőt, kb lesz-pnám magam egy olyan fazonért, ami neki van.
szóval félreértés ne essék, nem fikázom, meg arcozok, mert nincs mire, még csak véletlenül sem, de azért full natúrnak nem kéne beállítani.
jó, gondolom, h nem 5 kiló növit nyomott magába, de szerintem volt ott egy s más...mindegy, ez csak saját vélemény, meg mondom, az ő dolga. egyáltalán nem szokásom leszólni senkit, inkább tisztelni tudom, ha valaki elér ilyen kiemelkedő eredményeket.
akár ő, akár erőemelők, vagy más sportolók...remélem, érthető volt, hogy mi "szúrt szemet"...
-
Boxer001
veterán
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ha ez most komoly, akkor nem, nem tudtam.

Ijk
Nem hazudok.

-
Ijk
nagyúr
Az a baj hogy naturálban még egy hobbi kokszost sem tudsz megközelíteni, persze ha mindketten rendesen kajáltok és edzetek. Még ezen a szinten is megvan 1-2 év alatt az a plusz izomtömeg, amiért naturálban dolgozol 10 évet és még akkor sem biztos.
Szóval naturálban vagy zsírosan vagy nagydarab, vagy szálkás vagy de vékony.Boxer001: Hazudsz, pont te aki mindenkit kémiával gyanúsít ha már kinéz valahogy.
-
brekes
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Sok szuris kutya, naturálba többet érek el mint ők szurisan..
-
-
Manitou
veterán
Tegnap még akkor asszonypajtással, jöttünk le a moziból, erre nézem a Leroyt...
magasabb f@szi melózik.. mondom ANYÁD ez AsusPC...
én f@szláma összekevertem Boxerrel, de azért odamentem hozzá köszönni, hirtelen nézett, hogy ki ez a hülye gyerek, de aztán rájött, hogy ebből a topikból vagyok...
Szóval, Boxer-nek ezúton is üzenem, hogy ügyesen az újévi fogadalmakkal!

(Pateszoknak megsúgom, hogy újra edz
, pólóban volt és már eres az a kar és legalább 35-36-os...a magassága ellenére...
) -
Jojo5
őstag
Tegnap még akkor asszonypajtással, jöttünk le a moziból, erre nézem a Leroyt...
alacsonyabb f@szi melózik.. mondom ANYÁD ez Markgx10...
én f@szláma összekevertem Janesszal, de azért odamentem hozzá köszönni, hirtelen nézett, hogy ki ez a hülye gyerek, de aztán rájött, hogy ebből a topikból vagyok...

Szóval, Janesz-nak ezúton is üzenem, hogy ügyesen az újévi fogadalmakkal!

(Pateszoknak megsúgom, hogy nem edz, pólóban volt és még mindig eres az a kar és legalább 45-6 os...az alacsony magasság ellenére...
) -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
philoxenia
üzenetére
néhány menzán ennél szerintem szarabbat adnak el például rizseshús néven péntekenként.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ilyen kajával lehet tömegelni?

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bazzeg szerintem hamis kreatint vettem 

Ha 3-4 évente csinálnom kell egy brutális 4 kilós diétát emiatt, akkor remélem, hogy az összes izmom nem esik le tőle...
idióóta...