- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #83899 üzenetére
sima ügy, napi 4x lencse
ui: úszni jársz?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
válasz userxy #83898 üzenetére
Akkor gyakorlatilag a raw till 4-t csinálja, picit más makrókkal. De ezzel összejön neki a 2g/tskg fehérje? Tömegeléskor is így nyomja? Mert nekem ez a parám, szeretnék még izmosodni de kerülném a szójás cuccokat. Namármost ha kivesszük a tejtermékeket, tofut is a húsok halak mellé, akkor tényleg nem sok dolog marad amiből összejön 100-110g protein nem?
-
userxy
őstag
Haver féle vegan kajálás:
70-80% ch, 10-20% fehérje
5% zsir
délutánig csak nyers
este meg párolt főtt cuccok
0 cukros cucc
0 hozzáadott zsíros cucc
és persze no állati cuccFehérjebevitel :
myprotkó vegan fehérje, meg hüvelyesek meg rizs meg zab, tofu, ezeket össze kombózva a teljes amino profil elérhető a szervezet számára
Zsírok magokból.Haver most úgy csinálja hogy 2-3 nap este visszaszámolta, hogy mennyit evett aztán kijött, hogy a 3000 -5000 kalória között eszik egy nap. Aztán azóta nem is számolja csak eszik egész nap
Na ez alapján sok sikert minden kedves gyúrósnak aki belevág
-
Woodslave
félisten
válasz pana0017 #83892 üzenetére
Sehogy. Sajnos ezt nagyjából igy kell csinálni. Lehet egyszerűsíteni hogy nem eszel madáradagot 6x hanem mondjuk 4x nagyobbat meg az edzés utáni turmix. Lehet egyéni preferenciák szerint variálni de sajnos ez egy szopás és vagy megy vagy nem. Kezdd el igy szokj rá. Ezt a legegyszerűbb amugy is megfőzni mással pl .marha sertés még bonyolultabb..
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz pana0017 #83892 üzenetére
lencsefőzeléket napi 4x
egyúttal az edzőterem zsúfoltságát is megoldjaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pana0017
senior tag
válasz aleister #83888 üzenetére
Kb. kijavítottam amit mondtatok, kérdés meddig bírom majd
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Nem maradtál le.
Ugyanez csak hegesztőszemüvegben : [link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aleister
veterán
válasz pana0017 #83875 üzenetére
Szerintem tegyél bele tojást is. A sárgájában szinte csak zsír van. Elvileg tömegnövelésnél hasznos, ha az étrend 20-25% zsír. A CH-t látom javítottad. Egy kis zsír még pluszban, és akkor meglesz a hiányzó kalória is.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
goodboy007
senior tag
Keress rá YouTube-on Bunny-s videókra, ő is hátfájós és elég sajátos módon edz.
(#83767) tfalcon96:
"15 hát torna (két kéz hátam mögé egy székre felkapaszkodva, lábam székkel szemben kinyújtva, 40-50 cm magasságban kinyomom magam)"Ha jól értem, ez a börtöntricepsz akar lenni. Én ebből több sorozatot szoktam csinálni, nem csak kettőt, hogy igazán szétgyilkolja a tricepszet.
"...illetve nem enni nehéz ételt 6 óra után."
Mit értesz "nem nehéz étel" alatt? Zsír helyett olajban sütöd a szalonnát? Ez a "6 óra után ne együnk" téma max akkor állja meg a helyét, ha este 8-kor fekszel. Pláne, ha este csinálod az otthoni edzést, utána kéne enni, ha már kifárasztottad magad."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
sutyesz96
őstag
válasz pana0017 #83878 üzenetére
Reggeli zabhoz mehet még egy adag tejsavófehérje.
Lenmagolaj/tökmagolaj, vagy hasonló simán mehet bármelyik étkezéshez, az meg tudja dobni a kalóriákat. Grammja ~9-cet tartalmaz.
Csirkemellből is fél kiló lazán mehet. Rizst is tornázd fel 300-350 grammra.Persze mindez függ az egyéni adottságaidtól, genetikától, anyagcserédtől. Magadnak kell kitapaszalni, mi ami neked jó hosszútávon.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Szeretnék elkezdni, edzeni, tömegnövelni. Jelenleg 77 kg vagyok. Ezt az étrendet állítottam össze, étkezésekhez lenne valamilyen zöldség mindig, ezeket nem írtam bele. Miben kellene rajta változtatni hogy jó legyen?
Érdemes valamilyen tömegnövelőt használni? (pl. Jumbo)[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
Ja edzés után még úsztam 600m-t. Cél 1 hónap alatt eljutni kemény 1000 méterig. Lehetőleg pihenő nélkül. Utálok úszni
-
Zola007
veterán
válasz Dicker #83860 üzenetére
Há' hogy fogod azt a fűnyírót
Jó nagy vagy ombre, téged is inkább ruháználak, mint etetnélek
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz aleister #83861 üzenetére
nem kell bef0sni, én kövéren is be mertem tenni a lábam
-
Dicker
őstag
válasz Woodslave #83856 üzenetére
Csak neked szerkesztettem egy edzésvideót. (Meg Radnix kért valami brutált, de én már egy képre nem férek rá.) Bár nem értek hozzá, de még így is fasza lett. (még jó, mert bármi, amihez közöm van az rossz nem lehet)
Most már minden reggel meg tudod nézni, hogy motiváljon az napra, csak a zsepit elő ne vedd. -
kolosanyi
veterán
válasz aleister #83850 üzenetére
Igen. Ennek ellenére olyat edzettem most a kondiparkban, hogy beszarás, hetek óta nem volt alkalmam ilyen normális edzésre. De önmagában az erőgimnasztikától izmos senki nem lesz, a tornászok is rengeteg mindent csinálnak mellé.
Winyó, spiró és így tovább..._____________________________
Nap poénja: odajöttek hozzám a kondiparkban, hogy mit sportolok, hogy ilyen testem van. Pedig most kitokásodtam, seggesedtem rendesen, mert össze-vissza zabáltam a csokit meg minden ilyesmit. Lehet úgy értették, hogy milyen sporttól nézek ki ilyen szarul, mert akkor ők azt nem fogják csinálni.
-
madle
őstag
válasz Dicker #83854 üzenetére
ha tudnád eddig mennyi zsírt ettem....
Egyébként haverom írta nekem ezt, de persze jó lesz az csirkemellel is nem csak pulyka. Vedd úgy, hogy ez egy erős keret, mert a húson szerintem lesz mindig változtatás, épp hal, épp más. Marha stb... Azért grammra nem kell nekem sem minden mivel nem versenyre készülök, csak szeretném ha lenne egy kerete az egésznek.Köszi ezeket majd összerakom
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, kegyetlenül szétcsaptam magam.
-
Dicker
őstag
Ez mennyi zsír? Legalább 80-90 gramm így ránézésre, és az csak állati eredetű. Hosszú távon nem lesz túl egészséges. Legalább felesbe kellene.
Túró soványra cserélhető, az már 10-15 gramm mínusz. Meg miért csak pulykát eszel? Farmod van, aztán ingyen adják? Hol a hal?
Tojás helyett egyél inkább magokat, abban is van fehérje.Zöldségnek meg a zöldbab tényleg jó. Hiába vén róka nem téved. De a paradicsom, és az uborka sem degradáló ám. Nem kell mindig valami Himaláján megtalálható csodazöldséget enni.
Meg ott a lencse. Az is ehető, a te esetedben feldobható mustárral, mert nem diétázol.
De a cukkini, padlizsán, és a tök is percek alatt süthető. -
Cassidey
senior tag
Szárazon leméred a mérlegen, elkészíted. Ha két napra főzöl, megfelezed szemre, és szétosztod a műanyag dobozkáidba. Nyilván ha grammra pontos akarsz lenni, akar méregetheted utólag is, de halál felesleges szerintem, mivel ugye főzés előtt mértél, többet nem fogsz enni mint kellene.
-
madle
őstag
válasz Cassidey #83847 üzenetére
Persze jogos!
Konyhai tippeket is kérnék, arra, hogy mikor kész egy nagy adag kaja, mi a legjobb módja szétosztani az adagokat, gondolom nem főtt/ kész állapotban méritek még ki, hogy miből mennyi, mert szárazon mások az adatok. Köszi!!!
Kis digit mérlegem még nincs azt is be kell szerezni! -
Szmoki
senior tag
Nekem a por fajta van, kupak rá mérlegre lenullázom és addig sz*rakodom, amíg 5g-t nem mutat szemmértékre kezdem tudni belőni, így 2 hét után.
Egyébként, itt javasolták a puffasztott rizst kifli helyet, lement 3kg 2 hét alatt, habár sokkal fontosabb, hogy jobban érzem magam"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Cassidey
senior tag
-
madle
őstag
Lehet így már engedély nélkül meg lehet nézni az étrendet. ITT
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
Ebből a stillmass-os BCAA-bol hogy lehet a 2 grammot kinyerni???Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
madle
őstag
Haló,
Kicsit megszakadt most a sport körülöttem, munka meg a suli romba döntött mindent! De legalább a kocsi kész van!!
Beláttam, mivel ez a hobbim, hogy próbálok figyelni a kajámra, meg sportolgatok, olyan takarék lángon. Ezért szeretnék az első részére mégjobban odafigyelni, ha lehet, csinálnám rendesen.
A kaják és az időpontok már megszülettek, egyedül a vitamin és rost bevitelemen kellene finomítani. Milyen zöldségek passzolnak egy tök egyszerű étrendhez? Gyorsan be lehet vágni, nem macerás (mivel a nap 12 órájában nem vagyok otthon, ezért kell valami mobil dolog, meg ami ehetős is.
-
Woodslave
félisten
Mell váll atta. Erősödtem minimálisan. 0 ch-n
-
-
mayday00
őstag
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #83828 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy így van.
Ezért is írtam, hogy tömeget növelni nem fasza, viszont minden ismerősömön azt látom, hogy relatív erőben nagyon fejődtek, illetve a meglévő izomzat optikailag átalakult, tényleg tömörebb, keményebb lett. Ezt én a nagy izomfeszülés számlájára írom. Ezzel persze ne akarjon tömeget növelni az ember, mert nem fog menni, ezért is látni ennyi erős, de vékony streetest meg tornászt.
Illetve annyi előnye tényleg van még ezeknek a gyakorlatoknak, hogy derékbajos emberek is csinálhatják, meg a törzset szépen feledzik.
(#83829) kabalthenbk
Ha a könyv alatt a fegyencet érted, akkor azt most elmondom, hogy ne is fáradj vele, mert nagyon kommersz egy iromány. Sajnos ebben a témában jó magyar nyelvű könyv még nem jelent meg, angolul viszont vannak azért. Például Christopher Sommer Building the Gymnastic Bodyja vagy a Complete Calisthenics The Ultimate Guide to Bodyweight Training. Ezt épp most olvasom, azt adja, amit a címe is ígér, nagyon összeszedett, igényes könyv. Rengeteg gyakorlatot kitárgyal, de tele van nyújtásokkal, mobilizációs technikákkal, illetve hangsúlyozza a saját súlyos edzés hátrányát is. Ő főleg a láb edzés nehézségeit emeli ki, de ott van még az ízületek megfelelő felkészítés hiányában történő kopása, károsodása is, valamint a technikai tudás.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz mayday00 #83830 üzenetére
ez most komoly? már a múltkori posztnál is meg akartam kérdezni. Rákerestem ebben a toicba írtál 2014. februárjában.. MI a lófaxt csinálsz azóta? Otthon fekvőzöl?
meg azóta nem sikerül elolvasni legalább a sárga kapszulát?
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Dicker #83787 üzenetére
Nekem szerencsére nem kell diétáznom hasam alsó részén van egy kis zsír, de avval nem foglalkozom.
Derekam jó, teljesen rendeben van, de nem is akarom kinyírni. mennyire nyírja ki a felhúzás?
Ma mellezni fogok. Gondolom itt különböző nyomó gyakorlatokat kell csinálni. fekvenyomás, különböző szögben.
Rúddal, egykezes súlyzókkal..Lehet ezeket variálni? Vízszintes padon, máskor ferdén, rúddal, kézi súlyzóval?
Minden héten máshogy, más szögben..Gondolom ez helyes elképzelés?
Mellé még tárogatás, áthúzás..vagy mást is csinálhatok?
Ez egy olcsó terem, itt nincsenek szuper gépek, max csiga, keret, semmi több.
kezdő korodban mit csináltál mellre?
mennyi gyakorlatot érdemes csinálni egy edzés alatt egy kezdőnek?
3-4 gyakorlat?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
-
Woodslave
félisten
válasz kolosanyi #83827 üzenetére
ajánlgatod az erőgimnasztikát, saját súlyos gyakikat stb. Nem lehet hogy neked ezek azért hatásosak, mert 110+ kiló vagy ezért jelentős tömeget kell mozgatni, tartani stb.? Szerintem közel se ér el ilyen fejlődét egy 70 kilós ember ezzel...
-
kolosanyi
veterán
Szia!
Nálam dettó ugyanez volt, a nagy súlyos guggolások, felhúzások, meg a bell jó kis porckorongsérvet okozott. Megoldás? Először is ajánlom a porckorong.hu-t, nekem az ő könyvünk tette helyre a derekam.
Edzés tekintetében annyit tudok mondani, hogy ahol lehet minimalizálni kell a gerinc kompresszióját. Súlyzós guggolás helyett egylábas guggolás, military press helyett kézállásban karhajlítás és így tovább. Hosszú távon neked kell kitapasztalni, hogy mit bír a derekad, de általánosságban elmondható, hogy a nagy súlyos gyakorlatokat nem jó erőltetni. Mindenre megvan a helyettesítő gyakorlat, szóval saját súllyal is szép eredményeket lehet elérni, de testépítő fizikumot nem.
Én teljesen átálltam az erőgimnasztikára két éve, azóta az erőszintem minden tekintetben megduplázódott és azért kinézetben is fejlődtem. Tömegnöveléshez nem hatékony ez a módszer, inkább tömöríti a már meglévő izomtömeget, meg relatív erőt fejleszt, de azt nagyon.
A másik megközelítés az lenne, hogy teremben ahol lehet, kisebb súlyokat, gépeket használsz és végig koncentráltan, lassan csinálsz mindent, sok ismétléssel. Ez kiválóan durrant, tök jól lehet vele izmosodni, de erőben nem igazán fejleszt.
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz Zola007 #83823 üzenetére
Nem csal, vagyis diétáztam fél éve, aztán hagytam a francba és most megint. Egyébként ha végig rendesen nyomtam volna abszolút igazad lenne persze. Szerintem kb. olyasmi volt, mint amit Wood szokott csinálni ha péksüti várja otthon.
Wood hát ja, sok ilyen van ám! Norton papa is mutatott példákat. Én nem tudtam soha reverse-elni mert meguntam és elvesztettem a türelmem pár hét után, de szerintem meglepően magas számokra fel tudnék menni, mert nem vagyok túl hízékony. De franc se fogja a bikiszezonban próbálgatni, majd.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #83822 üzenetére
Ha emlékezetem nem csal Te már vagy fél éve a diétád javában vagy
Biztos, hogy nem lenne itt az ideje "nagy változásokat eszközölni"?
jó szándékból írom, mert úgy tűnik mintha nem jutottál volna 1-ről a 2-reMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
válasz Zola007 #83820 üzenetére
Tudom, azért nem mondtam, hogy az vagyok tadaa.
Egyelőre olvasgatok a témában, meg gondolkodom, hogy kipróbáljam e, csak a diétám javában vagyok, és nem akarok nagy változásokat eszközölni közben. Legalábbis addig nem, amíg el nem akadok. Főleg, hogy ahogy elnéztem a többség ijesztő mennyiségű ch-t eszik.
Már egy ideje nagyon nem kívánom a húst, szóval halat vettem legutóbb pár kilót, lassan ugyan, de haladok vele. Nem terveztem egyik napról a másikra megugrani, megiszom a wheyt, megeszem a halacskákat, okosodom, aztán ha elfogy meglátjuk veszek e megint.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #83818 üzenetére
Tudom, hogy a télapó és a húsvéti nyuszi után lelombozó tud lenni, de elárulom, hogy a hal is hús.
-
_NCT
addikt
válasz Woodslave #83817 üzenetére
Általában így nyomtam, heti 2x, de kevésnek érzem, ezért gondoltam váltani. Mikor 4x mentem egy héten, nyilván osztottban gondolkodtam, törekedtem szabályosan végrehajtani a gyakorlatokat, nem a súlyra mentem.
Mostanában nem adja ki, illetve heti 2 nap tekerést is beiktattam, tehát 2/3 nap súlyzós edzés, 2 nap tekerés lett most az "edzésterv". Thai box is ilyen tingli tangli módon ment, most akarom visszahozni, ha egy kicsit több bevétel áll a házhoz, akkor a kerékpározást lecserélem (kerékpározást nem ilyen tingli tangli nézelődök jobbra balra módon kell elképzelni, ahol lehet próbálom tartani a 20-25-ös átlagot.)
Más: lassan fél év után sikerült megfejteni mi a toszért fújódik focilabda nagyságúvá a hasam, mikor reggel általában laposabb hassal ébredek, viszont a reggeli után elkezdett feszülni a gyomrom, az ebéd után szét akartam durranni. Vettem Protexin Balance kapszulát és már tegnap óta javult a dolog, az emésztésem jobb lett. Több rostos kaját iktattam be. Valószínű a bélflóra offos, rosszabb esetben más is lehet a dologban.... Eléggé ilyesztő volt mikor alig ettem valamit mégis feszült meg fájt a belem....
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz userxy #83816 üzenetére
Én egyébként komolyan fontolgatom mostanában, afelé vettem az irányt. Hús már nem megy, helyette egyelőre hal. Tejtermék nem, de fehérjepor igen.
A haverod vegán? Se proteinpor, se tejtermék, semmi? Nagyon jól tudom, hogy hüvelyesek, zöldségek, magok blabla.. de érdekelne azért, hogy ő hogy csinálja. Vagy csak diéta alatt vegán?
-
Woodslave
félisten
egyébként tökéletesen lehet edzeni heti kétszer.
A: Guggolás 5*5
Fekvenyomás variáció / döntött evezés szuperszett 4*8-10
Valami tárogatás 2*15-20 / gépes evezés
Kar szintén szuperszett 3*12-15B: felhúzás 3*5
Military / húzódzkodás- lehúzás variáció 4*8*10
Oldalemelés
Kar vagy ami még tetszik.Szerintem 1óra max 70 perc alatt simán le lehet döngetni (jó nem fél órás bemelegítéssel és mobilitás programmal) Én simán edzenék így ha nem utálnék otthon lenni
User: nem mert nem írtál még étrendet
-
-
Morris
veterán
Igazából a szuperszettes teljes testedzés sztem a diétában a legjobb. Ezzel eléggé meg lehet dogzoztatni a testet, de az erőnövekedéshez hamar kevés lesz. Ez amolyan formában tartó, kalóriaégető mód. Ezt leöblíteni egy teljes kardióval és meg is lesz az eredménye.
Anno, amikor nem diétáztam, akkor én mindig nagy súylokkal toltam, minden izomcsoportot külön-külön napokon. De úgy, hogy maxra csak 4-et 5-öt tudjak bele nyomni. Ez nálam hozta az erőt és a tömeget is.Ez saját tapasztalat, mielőtt wood betámad!
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Köszi, beújítok ezzel. Általában mindig van egy kis növekedés mikor felborítom a rendszert és olyat csinálok amit eddig nem. Félek a túledzéstől, ezért kezdetben szigorúan 2 gyakorlatot fogok csinálni. Nem tudom van-e értelme félbevágni az alsó/felső részt, külön napon edzeni a lábat és felsőtestet, ez majd kiderül.
Pihenőidőkre kell még figyelnem, mivel általában fél perceket pihenek sorozatok között.
Woodslave: nagyjából amit kolléga írt....
-
aelod
veterán
-
_NCT
addikt
Mostanában inkább heti 2 alkalom a stabil a "gyúrdában", de próbálok 3-ra törekedni, ez mondjuk 2 hetente összejön, ezért váltottam teljes test edzésekre, nincs értelme szétszednem.
Ezzel kapcsolatban van valakinek pozitív tapasztalata? mármint a teljes test edzésekkel kapcsolatban hosszú távon. Sok helyen azt olvastam hogy a kezdőknek javasolt. Hosszú távon nem lesz fejlődés, vagy mi a tosz?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Két évig kettlebelleztem és sajnos amilyen jó volt az elején, végül sikerült elbánni a derekammal. Pár heves TGU és dupla snatch nagyobb súlyokkal és kész is volt a baj. 2 hétig feküdtem otthon míg rendbe jöttem, de mai napig nem 100%-osan. Hajolgatások nehezen mennek, néha belenyilall a derekam, már megvan az időpont a kivizsgálásra, de több mint valószínű, valamilyen kialakuló/enyhe porckorongsérv lesz a diagnózis vége, majd közlik velem, hogy kíméljem magam.
Elkezdtem gerincjógára járni, azonban ennél több mozgásigényem van, ezért pár naponta futok (jó időben)/elliptikusozok, de hiányoztak a súlyok. Egy ideig vártam, hogy a kíméléstől, jógától jobb lesz, de igazából nem változott semmi. Voltak tünetmentes napok, de mindig visszatért valami kisebb fájdalom deréktájon, akár erőltettem, akár nem. Nyilván az ülőmunka sem tesz jót, de pont ezért is van minden nap mozgásigényem. Egy hónapja elkezdtem szedni ízületvédőt, persze tudom, hogy már jóval korábban kellett volna. Az utóbbi időben elkezdtem újra terembe járni, persze reális elképzelésekkel. Nem vagyok egy nagydarab testalkatú, ezen nem is szeretnék- és figyelembe véve a panaszaimat szerintem nem is lenne célszerű változtatni. Próbálom eltalálni a még kivitelezhető súlyokkal való edzést, ügyelve, hogy a lehető legtöbb mozdulatnál ne terheljem függőlegesen a gerincemet.Van valaki hasonló helyzetben, aki tud tippeket adni? Ha szerintetek teljesen hülyeség ilyen állapotban bármilyen súlyzós edzést végezni, azt is elfogadom.
Xbox GT: nozsolt
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #83799 üzenetére
Reggel nem megy, fél nyolcra kell menni, szóval akkor marad a délután. Csak ne rángassanak be meg tartsanak ott minden hülyeség miatt.
(#83800) jookomak
Hivatali munkarend és mellette 0-24-ben riasztható vagyok káreseményekhez. Sikerült olyan beosztást kapnom, ami szabadidő szempontjából a legnagyobb szopás, viszont rengeteget lehet tanulni és a fizetés se rossz. -
Zola007
veterán
válasz Cassidey #83802 üzenetére
Ejj de ráér valaki
Bezzeg "back shot" (‿ˠ‿) fotót még mindig nem küldtél[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
Volt az Aldiban fagyigép akció, vettem, és csináltam proteinporból fagyit. Eddig ez a legjobb fogyasztási formája.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest