- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Üdv emberek!
Most topikkiller leszek és tolok be pár képet magamról, hogy legyen mivel rosszat álmodni.
Ez egy februári kép, akkor voltam a 177centimhez 83 kiló, derékban látszik is rendesen, akkoriban megvolt 94 centi is...: [link]
Ez pedig két mostani, 77kg-on állok, derék 80-82cm: [link] [link]
Ami még különbség a derékon és tömegen kívül, az az, hogy már nincs meg 40+ a kar, csak 39, viszont mellkas 104 helyett 106, comb maradt 59, de sokkal szebb a forma. -
Woodslave
félisten
Matt Ogus. 8év edzés semmi sztero, prohormon. És guggol
ja és természetesen IIFYM
-
Rivaul
addikt
Köszi szépen mindenkinek. Tisztába vagyok a dolgokkal. Össze ne vesszetek miattam
Csak egy általános kérdés volt. Tudom hogy nem ideális a helyzetem de az izmok emlékeznek és csak segíteni akarok nekik egy részét visszahozni annak ami volt. Nem felépítenem kell hanem vissza és ez nem mind1. A stilmasst ki is próbálom thx
-
Silverr
aktív tag
válasz
SchumiBácsi #68087 üzenetére
Minek negativ fok?
-
Na egy jó szakmai kérdés:
Tervezek egy univerzális padot, legyártásra
Ma a meglévővel kísérleteztem és arra jutottam fekve-nyomásnál hogy a -20fok eléggé para de mínusz 10-15fok között buli lehet. Mellékes de technikailag elég nehéz is volna -15foknál nagyobb tartományt megoldani. Pozitívban 15-30-45 fok jött számításba, illetve a 80fok "speckó" gyakorlatokhoz. Ez így buli vagy mit módosítsak rajta?
-
syl5
őstag
válasz
gghrtz #68082 üzenetére
Szmájlit én is ide tudok neked rakni ezret, értelmeset tőled még nem olvastam...
Az hogy ezt is kiröhögöd az is a te értelmi szintedet képviseli...Szénhidrát az izmok energiaforrása, ahhoz hogy működésbe tudjon lépni raktározza az izom glikogén formájában.
Azonban az izmok jórészt fehérjékből épülnek fel, azt építed be az izmokba, capisce? Fehérje nélkül mégis hogyan lehet izmot építeni okoska? Miért kell megenni napi 2-3 g/tskg fehérjét ha nem arra való?A tejsavó fehérje koncentrátumot pontosan arra találták ki, hogy edzés után gyorsan felszívódva szinte azonnal eljusson az izmokba, táplálva azokat, a növekedéshez alapanyagot biztosítva.
(#68083) N.Ferry
Hát úgy látom én is nagy hülyeséget csináltam, amikor elkezdtem megint követni a topikot.
Kiragadtok egy szót, és azt a végletekig kiforgatjátok.
Nem azt mondtam hogy egyáltalán ne egyen fehérjét, azt mondtam, hogy ha sok a kiadás, mert családapa, akkor ne vegyen/egyen kiegészítő fehérje port, mert felesleges.
Megfelelő pihenés nélkül, éjszakai munka mellett nappal sem igazán aludva, fáradtan pedig a lehető legrosszabb választás a súlyzós edzés, és borítékolható a nem fejlődés. Kivételek persze vannak. -
N.Ferry
senior tag
fa**án megmondjátok szegénynek hogy ha már éjszaka dolgozik fehérjét se egyék úgyse lesz izmos
asszem itt az ideje visszamenni read only-ba, megint sokat tanultam -
syl5
őstag
válasz
Rivaul #68080 üzenetére
Tényleg full pénzkidobás neked a fehérje.
A fehérje izomnövelésre való, a fehérjétől nem lesz több energiád, nem leszel pörgősebb!
Éjjeli meló mellett sokat úgy se fogsz tudni változtatni a testalkatodon, se izomnövelés, se zsírégetés szempontjából.
Egyél több szénhidrátot, nem kell beszarni tőle. Kísérletezd ki, hogy mennyitől nem vagy már hulla. Egyél zsírt is, jó zsírokat. Ne csak csirkeriszt, mert teljesen le fogsz merülni. Mehet csirkecomb, marha, egész tojás, durum tészta, fehér rizs, krumpli, kevert lisztből készült kenyér, félzsíros sajtok, stb.
Ha nagyon akarsz valamit, akkor inkább valami MRP-t vegyél. -
Rivaul
addikt
válasz
deniro2 #68079 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Ezt is néztem csak nem tudtam mennyire átverés az oldal. Anno a tejpor.hu-ról meg hallottam és elvileg bevizsgált cuccok minden sallang nélkül. Ha viszont tapasztalatból linkelted akkor érdekel.
SilverrÉjjel dolgozom és elég pörgősen is. Nappal meg gyerekek, család, házat is újítom így amit kajálok azt el is viszi a mindennapi teendő és a kevés pihenés. Ezért szeretnék fehérjével kiegészíteni mert nehezen bírom. Közel sem optimális a helyzetem az edzéshez de még így is jobb mint ha nem csinálnék semmit
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Érdekelne hogy mi most a legolcsóbb de használható fehérje? Tejpor.hu-n jó árak vannak de nem tudom mennyire megfelelőek.
Pár év kihagyás után elkezdtem edzeni. 2 gyerekem van és 2 hét múlva jön a harmadik, így minden fillér számít. Nem általános spóroljunk a fehérjén de nőjünk mint a barom hozzáállás miatt érdekel az ár érték arány, csak van most ami fontosabb... -
Ijk
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #68067 üzenetére
Nem mindegy neked? Egyik formát sem fogod hozni.
-
Zola007
veterán
válasz
deniro2 #68072 üzenetére
fszvan?
befejezem már ha elkezdted.
Begyövős: Allison Stokke
#68073) gghrtz: hát hogyne
és ha eleget tolsz, nő még egy farkad
oldalemelés - vállból nyomás szuperszett
bicepszre meg strict curl falnál (nem tudom hogy van magyarul)
ha ettől se érzed, akkor célba értél és mindenki jobban jár, ha abbahagyod -
gghrtz
őstag
Tegnap voltam bic-vállazni, de egyszerűen nem éreztem izomégést, meg izomfájdalmat, pedig veszettül jól éreztem magam. A sok (értsd napi 4-5x2-3e mg) C-vitamin okozhat ilyet? (Még ilyen hülye kérdést.
)
-
deniro2
senior tag
Namia?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
a vvattila
-
Silverr
aktív tag
válasz
Elülső
-
Silverr
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #68065 üzenetére
Keresni is lehet magadtól de tessék
[link]
-
N.Ferry
senior tag
ne baxatok már fel gyerekek
Hogy tudjátok a guggolást felváltani a felhúzással meg lábtolóval
Lábtoló közben ne mond már hogy érzed dolgozni az elülső combizmaidat...
A felhúzás meg hogy kerül ide azt nem is értem, jó ott is dolgozik kicsit indításnál max. a hátsó comb meg segg kicsit, de nem combfejlesztésre "kitalált" gyakorlat az biztos...Persze fene tudja van aki bicepszedzés közben is vádlizik meg sorolhatnám szóval sose lehet tudni
-
gghrtz
őstag
Mindjart megyek vall-bicepszezni, salalalaaaa.
-
userxy
őstag
Előlguggolni én sokkal szabályosabban és szebben tudok.
Haver le is baszott hogy elfelejtettem normálisan guggolni
Úgyhogy nálam most a séma az , hogy elől guggolok nagy súllyal.
Aztán lábtoló myo reps módszerrel
Ezután jön a guggolás Kaatsu módszerrel (kb csak rúddal guggoltam)
Ugyanigy combnyujtó
Aztán merevlábas felhúzás és jóreggelt gyak, myo reps módszerrel
Egy laza kitörés myo reps módszerrel
Aztán pinatárogató befele kifele myo reps módszerrel -
-
Ijk
nagyúr
válasz
Woodslave #68051 üzenetére
Egyébként már ki akartam próbálni a féllábas gyakorlatokat, de nekem teljesen abnormális az egész. A térdem recseg ropog és fáj ahogy elkezdek elindulni lefelé.
Lábtolón még soha nem éreztem hogy nyírná a derekam. Az elölguggolást nem tartom hülyeségnek a hagyományos helyett. -
Woodslave
félisten
hagyományos deadliftet csinálom, abszolút nem érzem lábgyakinak. (kb 3 -5 cm-t mozog a combom) De mint mondtam vagy guggolok, vagy nem lábazok. (a lábtolótól jobban félek komolyan mondom, pedig ott se használok nagy súlyokat
) Kitörést meg nem szeretem.
de lehet akkor lesz egyik edzésen elölguggolás, másikon meg lábtoló
elölguggolástól nem halok meg?
vagy bulgarian split squat. az is elég buzisnak tűnik, biztos egészséges
-
Woodslave
félisten
kár. pedig komolyan mondom. A doki még hagyján, de Baye... Hagyjuk már. Az hogy 18 évesen izmos volt egy versenyre (vagy inkább szálkás).
Rövid távon nem hiszem hogy az általad írtak (vagy általuk) nagyobb sérülési aránnyal járnának mint egy xarul csináld leg press. Az hogy x idő távlatából a gerincedre milyen hatással van a nagy súlyos back squat az már más kérdés. Na mindegy ilyen vitába se megyek bele, mert nem tudjuk. Hosszú távon minden gyaki tuti káros valamelyik izületedre, izmodra, csontodra mittomén
-
Sanyi.il
aktív tag
használt már itt valaki pvl mutant whey-t, vanília ízesítésben? van egy bizonyos utóíze, amúgy iható, csak nem tudom, hogy ez a jellegzetes íze a terméknek, vagy beleszart egy egér a gyárba...
-
brownus
veterán
válasz
Woodslave #68042 üzenetére
én szálkásítva tömegelek vagy tömegelve szálkásítok, már nem is tudom...
(#68043) Nightmare, mire mi nyuggerek leszünk már mindenki számára elérhető virtuális valóságok lesznek! olyan nagyokat fogunk kefélni 100 évesen is, hogy csak ihaj!!! vagy ha ez nem lesz szimpi mert retrok leszünk akkor ott lesznek a drogok...
-
syl5
őstag
válasz
deniro2 #68002 üzenetére
Bolond vagy teljesen rendben vagy.
Egyébként semmit, csak kíváncsi voltam mi az elkeresedettség oka, mert most én is hasonló cipőben járok. Próbálgattam én is már sok mindent, most ott tartok, hogy le kell nyugodni a faszba, nem kell állandóan ugrálni, lépcsőzni, mindenféle kiegészítő sportot nyomni, mert sose fogok tudni izmot építeni. Most fel is ugrott 3 kg másfél hónap alatt. Na de megint mi van? Bélre, combra, seggre jött szépen, és csak maximum a legszarabb vállamat látom nagyobbnak. Most még dec max jan végéig vad tömegelés lesz, pizzát egyéb szemetet is fogok enni, mert csirkerisztől egyszerűen nem növök. jött 2,5 kg tömegnövelő is. 80 kg a cél már most 78 vagyok, a súly tuti meg lesz. Aztán szálkásítás. Nagyon kíváncsi leszek mi lesz május júniusra. Ha ugyanolyan izomtalan leszek, mint amikor elkezdtem 1,5 éve ezt a ciklust, akkor abba hagyom a faszba az egészet, mert értelme így nincs. -
gghrtz
őstag
Nincs kedvem főzni....
-
Woodslave
félisten
olvastam már őket
aztán ki nem xarja le, hogy Mcdoff meg Baye mi a faxt gondol? Ugyanolyan vélemény mint a trainwithbraines akárkié...
Baye elmegy a qrva anyjába aúgy is mert 3 évet vártam a könyvére amit meg se írt (egyetlen e-book volt amiért fizettem (volna) amíg rá nem jöttem hogy a HIT egy fasság (ha már tudományosan közelítjük meg a dolgot
)
-
nuke7
veterán
válasz
Woodslave #67992 üzenetére
Congruent exercise.
Keress rá 21 convention.Hirtelen nem jut eszembe a csávó neve, de ugyanezt mondja McGuff es Drew Baye is...
Nem az alsó hat, vagy a térd miatt, hanem a fenti csigolyák es izmok a kis súly megtartására vannak "tervezve", meg hogy mozgékonyak legyenek. Ha arra rarakod a testsúlyod - vagy esetleg meg tobbet is -
az annyira szerintem nem nyerő hosszu tavon, mar csak ha logikusan nezzuk a dolgokat.Természetesen felhuzas, evezés - akar meg az elől guggolas is jobb alternatíva.
De a lábtolo ha jol csinalod teljesen jo gyak. -
Nightmare
senior tag
válasz
corres78 #68024 üzenetére
Köszönöm. Szerettem volna 7-et, de már nem éri meg.
Egy rekomp-al indítok most, aztán meglátjuk. Szeretném tartani a tzs-t és úgy kúszni felfelé a súlyokkal.
Drizzt: asszem 3 éve. De volt kihagyás, betegség, 82 kg-os testsúly lediétázása 68-ra.
Tehát minden.
Most diszkrét tömegnövelés jön, remélem.Bár karácsonyra + 6 kiló izmot akarok.
-
barisj
aktív tag
Myprotein rendelésre készülünk máma,vkinek kő valami?
-
-
Nightmare
senior tag
válasz
Drizzt #68015 üzenetére
Az erő az elején januártól nőtt, zsír csökkent. Aztán ez lassult, majd stagnált, az utóbbi időben meg esett. Érdekes, hogy a fekvenyomásban gyengültem a legtöbbet. 5x5 edzésben ez azt jelenti, hogy 95-be ment az 5 március körül. Mostanra ez 88 kg.
Felhúzásban erősödött a derekam, 140-ről 154 kg...de az sem ment a múlt héten. Mostanra minden gyengült, hála a rossz alvásnak és a sok visszavett kalóriának.
-
Woodslave
félisten
én tudok guggolni
-
d3tox1c
senior tag
En sem tudok gugolni, egyszeruen szetbaxxa a terdem,+semmi egyensuly erzekem nincs.
Smith keretes gugolas szinten;terd
Tolopad;a mi termunkben egy rakas xar,nem a sulyt, hanem magadat tolod....nem tudom elmagyarazni milyen, de nagyon nem ok.
En smith keretben labazok, padon fekve, es a sulyt tolva,a keretbe kapaszkodva
Erdekesen szoktak ram nezni, de legalabb a terdem nem faj,es durranok is tole mint az allat.
Mondjuk kicsit baleset veszelyes, de hat na
(vasarnap lesz 4 hete hogy nem edzettem, ilyen-olyan okok miatt,hetfotol viszont vegre kezdodik megint)
-
Zola007
veterán
én nem tudok guggolni
pontosabban úgy recseg a térdem guggoláskor mintha hóban sétálnékEz a fajta gép viszont nekem bevált: [link]
Van egy ilyesmi, de Men'S fitness gyártmányú lábtoló a teremben, aminek a tolólapja meg van törve a közepén egy szögben. Na az szerintem úgy sz.r ahogy van, nem lehet igazán jó pozícióban rárakni a talpad sehova se. Erről mi a véleményed?
CH-hoz annyit, hogy 400-500g fölött meg azért jár ki az ember fia, mert a szénhidrátos kaják marha sok vizet megkötnek a bélrendszerben, egyrészt általában rostosak is, másrészt ha mégis lazább formát fogyasztunk (gyümölcs, mikrózott zab, péksütemény), akkor az ozmotikus egyensúly miatt ~8%-os-ra kell híguljon a CH mire a vékonybélbe ér az ideális felszívódáshoz.
Töményebb oldatból rosszul vagy éppen a szervezetből vízelvonással kísérve szívódik fel
Tehát egy 100g CH-s kajához illik durván egy liter folyadékot meginni vele együtt és a következő 1-2 órában
Aki sokat eszik az legalább 2,5-3 kilóval nehezebb este mint reggel. -
-
Tulku
veterán
Fogyás este: igen este fogyunk...ennyi. Az éjszakáim rettenetesek voltak cutting up-kor...csak forgolódtam, hugyoztam, dobáltam magam, dobogott a szívem..éreztem hogy ekkor megy le.
Guggolás, lábtoló: valamelyik kell lábhoz elvtársak. Vagy-vagy de kell. Ha nem tudsz guggolni (mint pl én a térdem miatt) akkor kellő bemelegítéssel a lábtoló hozza a comb felső tömegét, ettől nyit a comb nem lesz kétdimenziós, lapos. Ezt hack géppel, lábnyujtással, kitöréssel nem lehet elérni (viszont amit ezekkel teszünk azt nem pótolja a guggolás-lábtoló, tehát fordítva is igaz) ezért mindenképp kell a fent említett gyakorlat.
Nem megkerülhető...
Esti csövelés: normális többlet folyadék bevitelkor...én napi 6-900 gr ch-t tolok mégis 2x kimegyek...mert iszok 7-10 liter folyadékot. Ha kevés a ch akkor főleg jár az emberfia...azt jelenti hogy egészséges a vese, és dolgozik...
-
Nightmare
senior tag
válasz
N.Ferry #68012 üzenetére
A párom mondta nyáron, hogy hiába gyúrok, nem látszik.
Ennyi. Úgy döntöttem, ha nagydarab egyelőre nem lehetek (hozzáteszem nem is akarok...najó ez így hülyeség
, inkább úgyfogalmazok, hogy egy bizonyos szint felett már nem éri meg), akkor legalább legyek szikár, szálkás.
-
Nightmare
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged