- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #82198 üzenetére
(#82197) KoVee84
8 nálam nem ismétlés
(#82198) Woodslave
Maximum 45mp-es pihenőkkel csinálom és úgy hogy a negatív szakasz legalább 3mp hosszú legyen.(mélységre figyelve persze). Van hogy nem megy a 100ba a 20 ismétlés olyankor csak 10et csinálok és felteszem 110re és abba is 10.
Ezután jön a lábtoló, aztán combfeszítő/combhajlító, merev lábas felhúzás és a vádli.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kolosanyi
veterán
válasz Woodslave #82192 üzenetére
Jogos, ki van fizetve, tehát használni kell.
Egyébként ott tényleg van izomérzet végig, főleg egy vetkőző sorozatos stílusnál. Most például megnéztem mennyi megy egykezes fekvőből - valljuk be, izgalmasabb a jogi tételeimnél - és hiába jutottam már el magasabb ismétlésszámokig, nem érzem azt a fajta durranást, égést, amit a gyúrós gyakorlatoknál kellene. Ez totál alkalmatlan ilyen célra, viszont egy nagyon jó egész testes nyomó gyakorlat. Nem csoda, hogy a Kavadlo testvérek csak alulról fotózva tűnnek izmosnak, ahogy te mondtad a múltkor.
-
-
Szmoki
senior tag
válasz Woodslave #82169 üzenetére
Heti 6x szoktam edzeni, mert 40-50 percnél többet nem tudok koncentrálni, erővel végig csinálni. Hétfő mell, kedd bicepsz vádli , szerda hát, csütörtök tricepsz has, péntek láb, szombat váll csuklya. Ha ivászat van minden borul és ahogy jól esik, de ez a megszokott. Anyu főztje csak egészséges lehet
sutyesz96 hát sose gondoltam, hogy ilyen puffasztott sz*rokat kell enni, de megpróbálom. Zöldséget meg igyekszek, csak utálom, de hát nem az ízért eszünk.
Kösz srácok"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
-
kolosanyi
veterán
190+ centi és épp beszéd közben készült a kép. Ettől még tolhatott akármit, de nem ez a kép fogja bizonyítani. Én mindettől függetlenül bírom a fazont. Segíteni akar az embereken, nem akarja eladni a szaros termékeit és nem hiteget senkit ostoba 90 napos edzéstervekkel meg hasonló marhaságokkal (mint például az Athlean-X-es csóka).
(#82185) Woodslave
Próbáld ki legközelebb egy nyomó edzésen az ő fekvő variációját, "hip pushup"-nak hívja (valójában egy nem szabályos mélytámaszos fekvőtámasz). A súlypontáthelyezés miatt a mell meg a vállak jóval nagyobb terhelést kapnak és még súlytárcsákkal is nehezíti. Ezt szokta kombinálni vetkőző sorozatokkal, egy időben én is csináltam. Nagyon faszán szét lehet így égetni a csöcst.Még mielött elkezdődne a veszekedés: most nem a torna cuccról van szó. Ez sokkal inkább egy testépítő jellegű átültetése a fekvőtámaszban karhajlítás-nyújtásnak.
-
sutyesz96
őstag
válasz Szmoki #82168 üzenetére
A kenyeret/zsemlét, hasonló feldolgozott szutykokat teljesen ki kéne iktatnod. Törekedj a minél feldogozatlanabb élelmiszerekre. Pl szendvics helyett vigyél magaddal csirkemellet és mellé valamilyen puffasztottat CH-nak. Egy alma, banán délelőtt még simán belefér. És toljad a zöldségeket ezerrel!
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Zola007
veterán
válasz Cheesy #82183 üzenetére
Én is remélem!
Az ugyanis nem lenne poén, hátha inkább kifelé a recepciónál a pultos csajok előttMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cheesy
őstag
Napi 3x TEA-X (étkezések előtt)
Napi 2x CARNI-X (reggel és este)
Ezekből 2 tabi edzés előttA hatása elvileg az anyagcsere fokozása.
1,5 hete kezdtem, kb. tegnapra-mára vált rendszeressé a... hatása: napi 4x cifrafosás
Csak remélni merem, hogy nem guggolás közben ér majd utól egyszer...www.vakbelmutet.hu
-
Zola007
veterán
Úgy látom itt az ideje összevonni a topikot a Nők Lapja Café - Gasztro rovatával.
pacsit mindenkinek - Háj Fájv
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
csababarca
őstag
BP-n jártok,próbáljátok ki a Black Cab burgerezőt,vagy a Zinget mndkettő nagyon jó, van nagy duplahúsos, 30dkg hús, az már csinos darab. Íze meg verhetetlen,sztem.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Woodslave
félisten
főzelék egészséges mert zöldség van benne én se szoktam enni, ha havonta egyszer vacsorára csinál az asszony akkor nem lövöm főbe magam amiatt az 1 kanál liszt meg cukor miatt (pláne ha ettem a héten 20 palacsintát )
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
aelod
veterán
(#82173) Woodslave
Hát igen főleg ha habarással csinálják. MOndjuk én kiskölyök korom úta utálok minden főzeléket. 0 tápérték, nem laktak viszonylag olcsó. Há' de minek enni akkor!?(#82174) MMA87
Gyúrós topikban fast foodról ezaz Igen sokkal jobb. A hamburger lényege a húspogácsa. A trofeásé valami mennyei. Eddig elég sokat próbáltam de ez viszi a prímet. Ha teheted próbáld ki mindenképp.(#82175) dunc
Azt érezni. Én a sparba szoktam venni fél kilós szeleteltet. Nem puha nem színezett. Rendes tömör keserű ízű.
Mondjuk este 11körül nem kéne rátenni a nutellát[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Woodslave
félisten
Azt mondtam, hogy ha "xarul" van felmerül a lehetőség hogy a kaja miatt és megteheti hogy kipróbálja esetleg valamire érzékenyebb (nem mondom hogy gluténallergia, de van akinek anélkül is problémát okoz) akkor tegye meg. MOndjuk mama főztjén ez neház mert biztos befigyel néha lisztes rántásos főzelék akkor meg már tök mindegy.
rozs is gabona azt mondja a gugli
[ Szerkesztve ]
-
Sholom
tag
Valaki rendel myprotein-rol? 1db 500-as Tropical Glutamin kene, de szall. koltseg, stb. miatt "ekkora mennyiseget" nem rendelnek egyedul.
-
Woodslave
félisten
válasz Szmoki #82072 üzenetére
edzésed hogy néz ki? Mennyit edzel egy héten?
A kajád nem tűnik annyira rossznak, kísérletezgetni kell, mondjuk nem eszel kenyeres szendvicset, hanem puffasztott rizzsel eszed meg azt a felvágottat...
lehet nem bírod annyira a meleget.
-
Woodslave
félisten
nekem semmi ilyesmi bajom nincs. Egyszerűen csak azért érdekel, hogy segít-e valamit a tápanyagok jobb felszívódásában pl. Ennyi. Nincs hasmenésem, nincs székrekedésem, annyit zabálok amennyit akarok és nem leszek rosszul. Csak az optimalizáció miatt
-
madle
őstag
Milyen tápos itt mindenki, nálunk vidéken ezt pálinkával oldjuk meg aztán csókolom!
-
_NCT
addikt
válasz Woodslave #82150 üzenetére
Nálam mindig van otthon egy 30-as normaflore. Ha hétvégente sokat zabálok és már a gyomrom kikészül, akkor szoktam 1-2 napig tolni napi 1-2 ampullát, utána tutira helyre tesz.
Asszony elkapott fosós-hányós vírust, akkor is toltam, nem kaptam el, bár akkor Protexin Balance-ot toltam, az hatásosabb valamivel.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #82158 üzenetére
"lehet valami nem ment át"
mi is erre gyanakodtunk
ezért ajánlotta KoVee84 a hashajtó kajátMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz KoVee84 #82157 üzenetére
lehet valami nem ment át, de (ugyan ezt nem írtam meg a probiotikum se arra kell) napi egyszer mindig normális székletem van. (van hogy kétszer is) - és már többet mondtam mint amit néhányan tudni akartak
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kolosanyi #82120 üzenetére
1500 körüli kalóriát eszek már április óta. Már nagyon várom, hogy elérjem a kitűzött "tömeget". Egyre közelebb van. (106kg>>>90kg)De, hogy utána mi lesz/mi legyen azt még mindig nem tudom...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Woodslave
félisten
válasz gianni85 #82151 üzenetére
csak agyalok. 5 héten keresztül qrvára ment az edzés. Erősödtem, durrantam, már a teremben többen mondták miafaxt csinálok. Tesztószint méréssel igazolva magasan (bár sztem nincs jelentősége)
Kellett antibiotikumot szedni és mellette toltam a probiotikumot. Semmi kieg nem ment.
Persze a válasz valszeg hogy túledzettem magam, de egy hete kb, "halálomon" vagyok. Nem érzem edzés előtt azt az eufóriát, durranás se nagy durranás puhulok, stb.. Már csak 4-5x megyek és simán kihagyok egy edzést.. Ráadásul zabálhatnékom is van. Ma reggel is vettem egy csokis rudat a lidl-ben, meg as zabpehelyhez se kefírt hanem cukros gyümölcsjoghurtot kevertem...
Mindegy ma valahogy le kell lábaznom.
-
Gsx-rr
veterán
En nem birom ezeket a nagy hamburgereket. Inkabb eszek 2-3 kicsit amit normalisan tudsz fogni es harapni belole.
-
törölt tag
válasz Dicker #82143 üzenetére
Ha fehérváron jársz akkor itt találsz kis adagot hambiból: [link]
GODZILLA Burger! 1000g retro buci, 6 db argentin marhahús 780g! 200g jégsaláta, 100g lilahagyma, 200g paradicsom, 200g csemege uborka, 150g titkos szósz! 2630g összesen! Amennyiben egyedül megeszed visszakapod az árát, plusz 5.000.- forinttal is gazdagabb leszel! Előrendeléssel tudod kérni, 4.990.- Forint a szörny ára!/I]
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Sosem értettem ez a meki őrületet. Én rühellem, viszont a Wendy's-t imádtam.
-
madle
őstag
válasz Dicker #82139 üzenetére
Ha hambi akkor Kapca Szeged!
-
-
Dicker
őstag
válasz Radnix #82140 üzenetére
Ezt venni lehet több feltéttel. Ping-win szeráj étterem. Én Győrben ettem eddig, de Pesten, és más városban is láttam már ez éttermet. A kép amúgy régi, azóta helyben sütik a zsemlét, úgy még jobb.
Én nagyobbat csinálok. Másfél kilós volt a rekordom, de azt saját két kezemmel sütöttem. Ez meg talán egy kiló. -
Zola007
veterán
válasz Radnix #82140 üzenetére
parasztburger
nagy emberbe nagy kajaén meg ma is "alul ettem"
el vagyok maradva 40g fehérjével a tervtől
meleg volt, nincs étvágyam[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kk831228
addikt
Ennyi... Át kell állni nyári viseletre... Inkább legyek buzis mint MDE(Medvedisznóember...) Csak általába aki homároz, azon gyárilag sincs szőr, vagy olyan vékony és szőke mint egy 10 évesen...
Dexxar007: Hát igen azért részegen a mekis bohóc "szoptatás" a haverokkal nekem is hiányzik... Öregszünk sajnos...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
Dicker
őstag
válasz Dani82 #82115 üzenetére
Jó helyen vásárolsz, ha az a feltétele. Azért olvasd át a garancia feltételeit, aztán ha legközelebb hívnak elküldheted őket valahova.
Nekem pár éve szereltek egy dupla hitachi-t a házba, de idén még nem volt bekapcsolva, vagyis de, mert márciusban fűtöttünk vele.
Szóval jó dolog az a hungarocell, és csak 300 ft. -
kolosanyi
veterán
válasz Radnix #82122 üzenetére
Én meg azt utálom ha gyengülök. Köszi, megvolt. Ezt csak neked:
(#82126) deniro2
Ja, írták is ezt többen. Meg érdekes mód mindent lefikáztak a biciklizéstől kezdve az úszáson át a futásig, de bekezdésenként ott volt egy kép a shop.builderes logóval valamelyik kardio gépükről.[ Szerkesztve ]
-
-
Radnix
senior tag
válasz szőröscica #82124 üzenetére
fúj.
-
szőröscica
addikt
Aerob volt.
-
-
Radnix
senior tag
válasz kolosanyi #82120 üzenetére
Egyszerűen csak így tudok a tükörbe nézni jóérzéssel, csak ennyi
Viccen kívül, amikor nem edzek, eszek rendesen, nem nagyon nézek tükörbe, mert eszembe juttatja, hogy lusta pöcs vagyok
Egyébként nem olyan szar ez a 2000 kalória, csak durván hangzik, de amíg az ember nem fogyaszt alkoholt, vagy mást, viszonylag könnyű tartani
Átlagos felnőtt napi bevitel férfiaknak azt hiszem pont 2000 kalória, jó nyilván nem ránk vonatkozik ez, de átlagemberhez képest ez nem kevés.
Nekem pl önsanyargatóbb egy 3000 kalóriás clean eating étrend, mert kevés szemét kaja nekem minden nap kell, mert megbolondulok, ha egy nap nem ehetek akár egy falat fogamra valótJa egyébként jó mekizést, előző héten én is nyomtam egyet
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Radnix #82116 üzenetére
Az jó, én most megyek mekibe.
Amúgy nem a technikai része érdekelne, a makrószámlálás nekem is bejön, meg ezernyi módszer létezik rá, elég csak a klasszikus csirkerizsnél maradni. Inkább a mentális oldala, hogy a francba bírod ki a 2000 kilokalóriás étrendet huzamosabb ideig? Én gyenge vagyok és kevés a motivációm ehhez. Igazából szarul nem nézek ki, fotózásra nem készülök, szóval pont nem izgat, hogy most épp egy kicsit zsírosabb vagyok vagy nem. Nyilván normális keretek között, tehát a saját 13-15 közötti testzsírszázalékomra mondom ezt, nem a Fekete Laci szintre. Ha ezt a kinézetet tartani tudom, az bőven jó nekem, csak erősödjek, jussak el arra az erőszintre, hogy menjenek a kiszemelt erőelemek. Tényleg érdekelne, hogy aki így be tud fogyni, az hogy motiválja magát, miképp bírja ki az önsanyargató étrendet (mert ez az).
(#82119) Zola007
Ezen felröhögtem.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #82111 üzenetére
Akkor ajánlom neked sok szeretettel fórumtársunk találmányát, a Zyzzasztósátort :
Bifóráftör:
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz GoTReX #82070 üzenetére
Én annyit csinálok, hogy bal szélső oszlop a gyakorlatok az adott napra szépen egymás alatt sorban, és tőle jobbra minden oszlop 1-1 hétnek felel meg. a cellákba pedig, hogy milyen súllyal mennyit... Nyilván egy kicsit érdemes formázni, hogy átláthatóbb legyen, de nekem ez bevált. 12 hétig kb vezetek egy ilyet, aztán újat kezdek. Csak arra jó, hogy tudjak mindig kicsit emelni, lássam, hogy mióta stagnálok bizonyos gyakorlatoknál, vagy ha nem emlékszem hogy épp a 3. sorozatban mennyi ment előző héten akkor megnézem. Visszanézni soha nem szoktam ezeket
-
Dani82
senior tag
válasz Zola007 #82100 üzenetére
ma itt Debrecenben 32,5 fok volt baszki én meg kimentem a DEAC pályára futni még a hát/bicepsz után.
Mekkora feelinges hely ez a sporttelep nagyon tetszett, csak baszott unalmas körözni egy idő után :Amúgy én is panel Bp-en és a klíma az egyik legjobb beruházás bár utána évente 2x hivogatnak akik telepitették és allandoan karban akarjak tartani 10.000Ft-ért és ha nem csinalhatjak meg akkor bukom a garit... mondjuk ez full lehuzas
-
-
kolosanyi
veterán
válasz deniro2 #82110 üzenetére
Nekem bejött, hogy ezzel nyugtatom magam, gondoltam megosztom veletek hátha.
Viszont legalább ilyen melegben jobban ég a zsír, ugyanis a múltkori "az úszás nem jó kardió" cikkben leírták, hogy a hideg víz visszahűt, nem izzadsz annyit, így nem indul meg a zsírégetés. Ergo így nem hűt vissza semmi, tehát ebben a melegben biztos mindenki úgy lediétázza magát, mint Radnix. Mondjak még ilyen jókat?
-
deniro2
senior tag
válasz kolosanyi #82107 üzenetére
Vazzeg, ha éjjel 2-kor arra ébredsz, hogy egy merő izzadság az ágynemű és nem tudsz visszaaludni, mert kellemetlen az egész és ráadásul még a fejed is ég, mint a szar, akkor elég kevés vigaszt nyújt, hogy mások meg elájulnak a tornasorban, mert nem izzadnak eleget...
-
Zola007
veterán
válasz Dexar007 #82104 üzenetére
én hiába vagyok hardkór 28 fokban, ha tesóm 140 km-re fázik
nekem elég hardkórnak lenni, mikor megyek hozzájuk felvágni 5m3 bükköt(#82105) deniro2 : megtennéd, hogy ezt elmagyarázod a tulajnak is 1 vezetéket akartam tavaly húzni, hogy legyen a fürdő külön kismegszakítón a mosógép miatt + Fi-relé, 1 hónapig ment a vita rajta
[ Szerkesztve ]
-
-
kolosanyi
veterán
Én megtanultam értékelni az izzadást régen. Ha izzadsz, hűti magát a tested, nem kapsz hőgutát, nem leszel rosszul. A nyári alakizásokkor állandóan rosszul lesznek a nem izzadósak, szerencsétlenek esténként hánynak meg minden bajuk van. Én igaz, hogy egy nap két garnitúra ruhát elhasználok így, de sose leszek rosszul.
-
deniro2
senior tag
válasz Zola007 #82103 üzenetére
Egy lyukat fúrnak a falba a telepítéskor, kb. fél óra alatt kijavítható költözéskor, ha viszed magaddal a klímát... De lehet, hogy pár ezresért megcsinálja, aki áttelepíti a cuccot.
Deszar: a hideg ellen könnyebb tenni, mint a meleg ellen... Ezért utálom én is a nyarat, mert, ha már egyszál faszban is szakad rólad a víz, akkor nem sok lehetőséged maradt...
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz deniro2 #82102 üzenetére
Nézegettem ezt is
A 2nd level problémánk a tulaj. Apró módosításokon is állandóan vitázni kell vele, jövő héten jön legközelebb, a kérdés egyáltalán engedi-e hogy klímát telepítsek.
Mondjuk ha nem, akkor magával cseszett ki, mert nem írom alá júliustól az új szerződést és elköltözök a fenébe.A kinti száraz meleget jól bírom, de most épp ülök a gép előtt 1 szál gatyában és folyik a hátamon a víz. Éjszaka is arra keltem hajnalban, hogy vizes a pólóm és a párna, így nem lehet normálisan pihenni, egész nap tiszta ideges vagyok, mert nem alszom jól.
Lehet, hogy öregszem és egyre kényelmesebb vagyok, de felértékelődött az utóbbi pár évben az alvásminőség, mint tényező
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest