- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
-
Dicker
őstag
-
-
Shingen
addikt
Ma megvolt mell- Bic edzés.
Szuperszettről visszatértem egy izomcsoportra végzett 3-4 gyakorlatra meg 2 max-ra a végén.
Hát atta. El is szoktam tőle egymás után ugyanaz az izom kapja az ívet.
Elfáradtam a végére rendesen, rámentem a minél nagyobb súlyokra is. -
válasz
footy #104085 üzenetére
Ne hisztizzél. Amikor összejöttél vele, akkor tudtad, hogy nem edz, akkor most meg miért panaszkodol? Azt kaptad, amire befizettél.
Egyik volt komolyabb kapcsolatomban (hú de rég volt) sem edzett a lány, de nem is is tettem soha szóvá, mert tisztában voltam vele az elején is, hogy nem sportolós alkat. Ha mégis összejöttem vele, akkor utána már ne panaszkodjak. Érdekes módon amúgy 2 év után ő fordult hozzám azzal, hogy most már ő is edzeni akar, mert feszélyezi, hogy pl. a strandon én kurva jól nézek ki (
) ő meg azért... mondjuk úgy, hogy átlag. Elmondtam neki, hogy mivel jár a dolog, aztán lenyomtunk 3-4 hónapot és a skinnyfat testalkat egyből átalakult úgy, hogy már látszottak a tónusok a hasán.
De ha soha nem mondta volna, hogy ő is el akar kezdeni edzeni, valószínűleg akkor sem panaszkodtam volna, mert már az elején tudtam, hogy ő nem edz.
Mostani barátnőm is egész csinos az én ízlésemmel mérve, van rajta egy picike nőies felesleg, de ő sem edzős. Egyébként látom benne a potenciált, hogy ha elkezdené, akkor egész jó formát el tudna érni, de nem fogom ezzel cseszegetni a fentebb leírt okokból. Meg mondjuk azért sem mert még 2 hete vagyunk együtt (rossz nyelvek szerint kb ennyi az is, ami még hátravan, de ez persze csak rosszindulat) és ennyi idő után még nem lenne szép dolog.
-
footy
addikt
válasz
ooooobi #104083 üzenetére
Egy sanszot meg adok a tortenetnek. Ha mas nem a kovetkezo nostenynek jo lesz
En otthon edzek vagy 3 honapja (mondjuk elotte is de akkor ritkabban) es meg megvan a lelkesedes.
(#104084) Woodslave
Minel regebb ota edzek annal kevesbe tudom leszarni. En ezt amugy nem is ertem a noknel hogy nekik az az igenyesseg hogy rendbe legyen a haj(festett meg tupirozottmeg tuggya f*szom) ,korom(lehetoleg mu es hosszu) meg ruha (fenek-mell-emelos, tevepata takaros).
Viszont az hogy mi van a ruha alatt majdnem mind1 -
footy
addikt
válasz
Apollyon #104077 üzenetére
Azt olvastam az szart nem er...
(#104079) negyedes
jon a jo ido, szerezz be bringat es nyomas a szabadba, mig hideg van nagy setak.
Ja, mar vettem neki bringat. Raadasul Ausztriaban lakunk, nem valami takony putriban romaiak kozott kell karikazni, hanem olyan tajon ami kepeslapon szokott lenni. En gyakran jarok, mar csak azert hogy a tajat is nezzem, de neki tul megerolteto a hegyre felfele.szerintem a az otthoni edzes csak puhit ilyen teren, tudod h barmikor megcsinalhatod, nem vagy semmihez kotve.
Szerintem nem. Ha valaki akar edzeni az edz. En hajnalban szoktam fel6-6 kozott kezdeni. Amugy neki volt eves berlete pont azert hogy marcsak a beletolt love miatt eljarjon, de kb 10x volt az elso 3 honapban, aztan semmi...(#104080) Woodslave
Kettonk neven van a keco, de ha igy folytatodik akkor tenyleg koltozes lesz... -
GoTReX
őstag
Sajnos ez nem az enyém,énis éppen csirkeriszt tolok. Kedvcsinálónak tettem be .
-
footy
addikt
válasz
footy #104031 üzenetére
Valaki erre?
Az asszonynak keresek valami gepet amivel tud egy kicsit edzeni. A sulyzos edzesre, calisthenicre nem tudom rabeszelni, sem a kettlebellre. Szoval amiben benne lenne az a szobabicikli vagy a lepcsozogep. A ketto kozul melyiket erdemesebb venni? Vagy van meg valami alternativa?
-
negyedes
addikt
MHN proteinrol mi a velemeny? nagyon nyomjak az akciot most itt Romaniaban a 100% whey pro-ra
-
GoTReX
őstag
Füstölt Protín'
-
GoTReX
őstag
Na lábnap letudva,nem volt még a maxos de nagyon intenzív. Enyhe hányinger bejátszik...K*rva combfeszítő géppel is sikerült összevesznem,néha úgy elmennék egy nívósabb terembe hogy az milyen....
-
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #104062 üzenetére
engem most azért mardos a lelkiismeretfurdalás (persze amúgy nem) hogy egy alkalmat se hagytam ki.
/ha enni kellett
Amúgy is csak egyszer edzettem volna kedden, azt nagyjából megcsináltam hétfőn. Ez mondjuk annyiban borította a menetrendet, hogy ma pull, csütörök láb, péntek meg felsőtest. Ami amúgy ma kar lenne.
-
-
Woodslave
félisten
válasz
negyedes #104058 üzenetére
a tegnapi napom annyira már nem volt katasztrófa, de mondhatjuk hogy ezen a héten nem fogok előrelépni. Ma is mosott xarként kóválygok. Mondjuk most régebbi elvemet feladva "reggelizek" pontosabban letolok egy fehérjeturmixot felkelés után, hát ezzel azt értem el, hogy másfél óra múlva olyan éhes vagyok mint az állat. Ma már benyomtam egy fél csomag étcsokis mártott pufirizst (12.1 gramm zsír, 28,7 gramm ch és 3.2 gr. fehérje) meg két tejcsokis mártott oreo (ennek makróit hagyjuk
)..
Pedig mára faxán megfőztem. Mindjárt jött volna a rántotta bacon sajt, zöldségek.(illetve jönni is fog
)
-
negyedes
addikt
jovok megint sirni: 2 napig megint abba maradt a normalis kajalasom.
de egyre kisebb a haj a hasamon,combom nem valtozott nagyon.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
FIREBLADE78 #104055 üzenetére
Na hogy is néznek ki a vállaid?
Videót!
-
FIREBLADE78
addikt
Pár vidit megnéztem. Szokásos dolgokat mondott. Volt egy válledzés vidi,na ott az oldalemelést mutatta. Elég érdekes. Meg is jegyezték kommentben,hogy szar,szerinte jó. Igaz a vállai azt mutatják,hogy jó lehet.
-
celf
őstag
válasz
BÁ Nutrition #104044 üzenetére
latszik h tele van, innetol kezdve magyarazhat, h hany % szenhidrat meg feherje, kicsit hiteltelen szamora.
de attol meg lehet jofej meg mondhat jo dolgokat. -
Woodslave
félisten
válasz
ki ez és miért kéne hinni neki?
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
BÁ Nutrition #104049 üzenetére
üdv
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FIREBLADE78 #104048 üzenetére
viszlat
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
BÁ Nutrition #104046 üzenetére
Ha neked ezek új dolgok,akkor gratulálok
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
FIREBLADE78 #104045 üzenetére
nemet az anyanyelve, de nem ez a lenyeg hanem amit mond, bar neked kb mindegy persze
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
gugli transzlétet is kéne mellé linkelni
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
ezt a csavot koveti valamelyikotok?
nem beszel hulyesegeket osszevissza, es eleg pozitiv beallitottsagu, szal szerintem erdemes lehet -
szőröscica
addikt
Váll-has volt, elég jó volt.
-
Woodslave
félisten
-
mayday00
őstag
Manohar Aich indiai testépítő, 1914 márciusában 17.-én született. Lassan betölti a 102.-életévét. 12 éves kora óta foglalkozik a testépítés és erőemelés világával. 1952-ben megnyerte a Mr Universum versenyt! Beteljesületlen vágyai között említi, hogy sohasem volt módja találkozni híres izomkollégájával, Schwarzeneggerrel. Hatalmas tisztelet neki és Isten éltesse még sokáig !
-
Shingen
addikt
Ti is biztos megkaptátok:
[link] -
Woodslave
félisten
Hát ez az itthonlét faxán diétagyilkos
-
footy
addikt
Az asszonynak keresek valami gepet amivel tud egy kicsit edzeni. A sulyzos edzesre, calisthenicre nem tudom rabeszelni, sem a kettlebellre. Szoval amiben benne lenne az a szobabicikli vagy a lepcsozogep. A ketto kozul melyiket erdemesebb venni? Vagy van meg valami alternativa?
-
Ijk
nagyúr
Járt erre mostanában értelmes ember, vagy biztos hogy felesleges visszaolvasni?
-
Woodslave
félisten
Vótam. Eléggé atta bár másik teremben voltam sokan voltak ezért sima push Day volt. Militaryt a Földről kellett felvenni mert a rúd nem passzolt az állványhoz.
Vettem akcióban biotech izolátumot sütikrém bejön.
Ráadásul két nap teljesen off kaja után úgy is nézek ki -
celf
őstag
válasz
norbi2010 #103976 üzenetére
en nem vagyok profi, de sztem nagyjabol ez a jo aerob:
pulzus max 130 ha steady state vagy ha intervallum, akkor ugye valtakozo de akkor is 124-5 - 160 koze lonem be
ha nem lenne pulzusmero a kozelben, illetve attol fuggetlenul par tipp, ami nekem bejott: ha izomlazad van aerob utan, vagy kozben durran valamelyik mozgast vezdo izmod, akkor tul magas az intenzitas
ami jo sztem: bringa vagy seta. esetleg rovid sprintek-setaval intervallumban
ido: ehgyomorra 35 perc ha ettel elotte 1-1.5 oraval: 45 perc. ha intervallum akkor 20 perc kb.
legjobb reggel felkeles utan ehgyomorrasztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest