Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz roberto211 #50097 üzenetére
kigyúrt polip feletted/alattad elmondta a tutit.
neked kell tudnod, hogy mennyire vagy képes betartani egy rendszert, vagy hogy a te életstílusodhoz mi igazodik. Ezen a szinten lehet rugalmasnak lenni, extrém hozzáállás extrém eredményekhez kell
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
jookomak
őstag
válasz roberto211 #50097 üzenetére
Olvasd el a könyvet, és ne ragaszkodj görcsösen se edzéstervhez, se étrendhez.
Nagy vonalakban hagyd el a cukrot, és a lisztet, nyomj reggelente éhgyomorra egy óra tempós sétát, napi fél kg csirkemell, 300g rizs, sok zöldség. A lényeg, hogy csináld. Ha nem indul lefelé a súlyod, akkor kevesebb ch, a többi maradjon. -
roberto211
őstag
válasz Woodslave #50096 üzenetére
Ja értem.
"N arra gondolt, hogy 30-35 kilót erről a testsúlyról ledobni (pláne ha víz is van benne, mondjuk nem tudom milyen gyógyszer és erre milyen hatása van) nem igényel olyan jelentős életmódváltozást. Azaz a lényeg nem kell annyit zabálni." Régen voltak ezek a vízmegkötő hatású gyógyszereim, mostmár modernebbek valamennyivel így valszeg nem köti meg a vizet. De a régebbről felhalmozódott "cucc" még mindig rajtam van .. Az,hogy nem kell annyit zabálni oké de gondolom itt is van olyasmi,hogy miből mennyit szabad nekem bevinni,stb,stb. De ez gondolom a könyvben majd benne lesz.
Ezek az edzéstervek közül melyiket ajánlod pld nekem?
Illetve ezek az étrendek közül?
Kardiót meg azért gondoltam mert ott érhető el huzamosabb ideig magas pulzusszám ezért hittem azt,hogy jobb zsírégetésre de akkor ezek szerint jobb a súlyzósedzés erre a célra amire nekem kell?
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Woodslave
félisten
válasz roberto211 #50093 üzenetére
látom nem ment át a "tök mindegy mekkora vagy" poén
N arra gondolt, hogy 30-35 kilót erről a testsúlyról ledobni (pláne ha víz is van benne, mondjuk nem tudom milyen gyógyszer és erre milyen hatása van) nem igényel olyan jelentős életmódváltozást. Azaz a lényeg nem kell annyit zabálni.
Az edzéstervben meg nincs olyan hogy tömegelsz vagy "fogyasztasz" (vannak olyan paraméterek, amik bizonyos céloknak jobban kedveznek mondjuk de ez más kérdés) Sztem ha követsz egy pár hónapos alapozás heti 2-3 teljes test edzés főbb gyakikkal, majd valami értelmes felosztást heti 3-4x 8-12 ismétléssel, testrészenként 3-4 (esetleg hátnál 5-6) gyakorlattal akkor annyira nem lősz mellé (legalábbis nem ezen fog múlni a fogyás-izmosodás)
harci edzésed nem tudom milyen terhelés, de ha emellé még kívánod a kardiót akkor sétálj
[ Szerkesztve ]
-
KoVee84
senior tag
válasz megamurashy #50094 üzenetére
jó az 20% 80%-nak is...
-
megamurashy
csendes tag
válasz roberto211 #50093 üzenetére
edzés 40% kaja 60%
uh kezd el ezt is nézegetni: itt itt ide kattints -
roberto211
őstag
válasz Woodslave #50090 üzenetére
Akkor kiolvasom ezt a drugs bunny könyvet , meg átolvasok minden cikket.
És edzéstervet meg ilyeneket hol találok mert amit néztem body builderen nem találtam magamhoz illőt. Tömegnővelők vannak amik nyilván nekem még nem kell, meg ilyesmik. Vagy az lenne a legegyszerűbb szerinted,hogy ha elkezdem felfogadok pár alkalomra személyi edzőt és ő csinál nekem egy étrendet meg edzéstervet?
"tök mindegy mekkora vagy "Ez így van. Mondjuk mindennek megvan előnye hátránya .. Kissebb az gyorsabb, és olyan technikákat végre bír hajtani amit a jóval nagyobb darab nem biztos, de a nagyobb viszont valószínúleg erősebb , és amihez több erő kell itt valószínúleg a nagyobb az ügyesebb.. Mondjuk az edzőm 160 centi, 85kg ő se full izom hanem van egy testfelépítése de teljesen átlagos.. És általában a 3-4 fejjel magasabb és 20-40kg al nehezebb ellen is ő jön ki jól. De mondjuk az ő háta mögött van rendesen tapasztalat, utcai is, meg mindenféle..
(#50092) N.Ferry: Kardiót azt gondoltam,hogy kell persze csak ,hogy ez mellett mik kellenek meg edzésterv ha lenne ilyen "minta" ami hozzámvaló illetve étrend.. A durva étrend alatt mit értesz?Pld?
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
válasz roberto211 #50089 üzenetére
30-35 kg leadásához szerintem nincs olyan étrend ami "nem túl durva" ,de nem is semmisülsz meg tőle,kár hogy a termogén zsírégetőket eleve ki is kell zárni.
Fitneszelés alatt nem tudom mit értesz,de kondi+kardio kell neked,de a profik majd megmondják itten.[ Szerkesztve ]
Walking Dead
-
brownus
veterán
-
Woodslave
félisten
ugyanazt tudjuk mondani amit az első hsz.
személyesen kérdeznéd biztos elmondanám, dehát ez az internet tök mindegy mekkora vagy
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz N.Ferry #50088 üzenetére
Közelharc. (állóhárc+földharc+fegyver elleni,lightos sparring,stb)...
De azért akarom elkezdeni mellette a fitnesst mert oké közelharc ad egy felfogást,mentalitást,meg sose árt a mai világban, de ez mellett szeretném formálni, átalakítani a testem.. Ezért is írtam,hogy nem ua a kettő..
De lényegtelen ez most.[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
-
roberto211
őstag
Sziasztok! Segítségetek ileltve tanácsotok szeretném kérni.
Elszeretnék kezdeni fitness terembe járni mert úgymond rámfér(nagyon)..
Járok edzésre csak nem fitnessterembe hanem más sportágba(harci) csak az ugye másra van,de most döntöttem úgy,hogy kőkeményen elszeretném kezdeni ezt is..
Amit kell tudni rólam.
20éves leszek.
Hát nem vagyok egy full izom, se nem full zsír kb fele-fele. kb 2méter vagyok +/- 1-2 cm és 130+kg. Ebből leszeretnék adni olyan 30-35kg-ot. Tehát olyan 98-100kg ra leszeretnék menni és ezután (vagy ahogy tanácsoljátok) izmokat növelni.Hogy lehet ezt elérni,illetve,hogy lehet azt elérni,hogy fogyás mellett ne veszítsek erőmből(edzésen a többiek a testfelépítésem ellenére erősnek gondolnak ,mert megtapasztalták különböző szituációkban meg szerintem is van benne valami de ugye testépítés meg a harci dolgok teljesen más.) nagyon, illetve ,hogy a jelenlegi izmok(amik nem is látszanak nagyon de van ) ne "pusztuljon" el fogyás közben mert ezt nem nagyon szeretném?
Ami van rajtam nem csak zsír hanem víz is együttesen, régen szedett gyógyszerek mellékhatása végett vizes is lettem mert megkötötte, de "természetesen zsír is van rajtam"..
A kérdésem a következők lennének:
Hogy lehet eredményesen, és viszonylag gyorsan leadni ezt a víz+zsír kombót,hogy ne veszítsek sokat erőmből, és az izomból se?
Milyen étrendet ajánlotok ami nem túl durva de be is bírom tartani?
És,hogy milyen kiegészítőket javasoltok,hogy edzés mellé szedjek? Én elsősorban zsírégetőre gondolnam,nem termogén mert termogén az valőszínúleg káros lenne nekem mivel rendszeresen szedek gyógyszert. És fehérjére. Szerintetek ez a páros jó lenne?
Milyen edzéstervet javasoltok nekem?
És az edzésről meg annyit,hogy időm bőven van tehát egy héten akár 5x is letudok menni több órákra. Én 4-5órára gondoltam 4-5x de ezt majd ahogy ti javasoljátok úgy csinálom.
Remélem tudtok segíteni.
-
Silverr
aktív tag
Te jó ég, hogy beszoptam ezt új builderes cikket, most jöttem rá, hogy elseje van.
-
Zomb€€
őstag
Hát ezeknek a marketing szupermátrix összetevőknek beszarok...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #50076 üzenetére
pedig olyan jó hinni! tudom, hinni a templomban, kell, de oda meg nem járok
ezt sasoljátok, tegnap sörözni voltam egy haverommal, de a röhögéstől alig bírtam pisálni:d /mert szardaráló van benne milyen emberek járnak ide, mit esznek, hogy a szart le kell darálni, hogy aztán a főváros csatorna rendszerébe kerüljön!?!? mert a konyhamalac oké, de ez.... /
[ Szerkesztve ]
-
-
brownus
veterán
válasz shteer #50062 üzenetére
most komolyan, akkor még is miből? mert elég jó áron adják, ~ 7k/kg, ennyiért el is várnám, hogy legalább egy kis hús is legyen benne, ne úgy mint a mekdonaldos hamburgerben... amibe minden szart beledarálnak!?! de lehet én vagyok kis naiv. btw, pénzem sincs ilyen drága cuccokra:d így maradok a bevált myprotkonál
ráguzgliztam, hogy mégis milyen arányban tartalmaz ez a carnivor marhahúsból származó proteint, de eddig nem jártam sikerrel.
ui. 7k-ért inkább beülök a pampasba és zabálok egy nagyot /320g/
[ Szerkesztve ]
-
deniro2
senior tag
válasz Sholom #50072 üzenetére
Van most egy új fehérje fajta, a panda protein.
Április 1-én akciós... -
Sholom
tag
Igen rendelgetes miatt. Jobban szeretek beugrani a boltba megvenni. Nem tudok csomagra varni mert sokat vagyok uton.
kolosanyi: tojas es szoja nem jott be meg nem is olyan jo a biologiai ertekuk. Borsot nem probalt meg. Az ar nem jatszik szerepet. Iso es a Carnivor eddig jo volt (enyemet fogyasztotta) csak fogalmam sincs hogy hosszutavra melyikkel jarna jobban
shadowbull: jo de becsapas a neve. amugy fennt irtam a laktozt.
rendes etrenden van, edzes utanra kene neki a turmix[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz Sholom #50059 üzenetére
miert mit gondoltal, marhahatszinbol keszul?
Persze hogy abbol ami megmarad a marhabol es nem tudnak vele mit kezdeni, inak, mocsingos reszek, stb. Mondjuk a pata meg a korom speciel nincs benne SZVSZ.
Gondolom laktozerzekeny. akkor szoja, vagy tojasfeherje. Vagy egyen hust, tojast, abbol eleg feherje jon plane egy lanynak.
Egyebkent meg talan tejsavo izolatum is johet, abban keves a laktoz. myproteines eleg olcso.
[ Szerkesztve ]
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
nepszter1
addikt
a jumbo profhoz vannak hasonló termékek ? a volumass 35 tudom
-
_NCT
addikt
Csak azért írtam, mert egy normális vállazás után örülök ha mozgatni tudom a karomat, nem hogy mellezzek. De ha valaki mell-hát kombótól lesz izmos, akkor hajrá.
-
Sholom
tag
Lánynak jó lehet a Carnivor? A kreatin tartalma miatt kételkedem, amúgy nem kezdő. Hallottam olyat is hogy átverès és zselatinból készül (köröm stb mint a kocsonya) és inkább kollagén proteinnek kéne hívni. A biologiai értéke meg kb. 0 egy jobb tejsavóhoz képest. Igaz lehet ez?
Mert akkor jobban megérné egy izolátum.Szerk: pattanások és laktózérzékenység miatt más nem nagyon jöhet szóba, csak ilyesmi.
Szerk2: Myprotein kizárva!
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz N.Ferry #50042 üzenetére
Nem játszótéren edzek, az a gyerekeké. Szobában, illetve a sulinál levő akadálypályán szoktam (a rendőr vb-s akadálypálya másolata, elég komoly). Bérletet nem fizetek, de vettem pár cuccot. Kézisúlyzók, húzódzkodó, gumikötelek, gimnasztikai labda, illetve most fabrikáltam ezt a GFlex utánzatot, de van még egy-két apróság. Nem egy nagy cucc, de mindent meg tudok oldani így, ergo nem járok terembe.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Ez spéci edzésterv, csak neki.
-
bandus
veterán
válasz szőröscica #50043 üzenetére
Holnap mell-vall, adni fogja
sokkal jobban megy az edzes most, hogy ket terembe jarok, jot tesz a valtozatossag.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
megamurashy
csendes tag
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, adta.
-
kolosanyi
veterán
válasz Miamiquake #50038 üzenetére
Szerintem nehéz nyomások nélkül kevésbé fejlődik a váll, szóval fej fölé nyomás minden variációja. Aztán remek gyakorlat még a kézállásból nyomás (ma is csináltam, rendesen szétkúrta a vállam), illetve a LaLanne fekvő, vagy ennek az izometrikus tartása is jópofa levezetője lehet egy váll programnak (ez elég komoly törzs gyakorlat is).
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
-
Miamiquake
aktív tag
Külső deltára van valami jó gyakorlatotok?
Kézisúly segítségével szoktam edzeni + váll gép, de valamiért nem akar fejlődni...
Lehet sok az ismétlésszám és emelni kellene a súlyokon?☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
rwin5
őstag
válasz 96hunter96 #50003 üzenetére
96hunter96 - 1 nap kitiltás - Figyelmeztetve és kitiltva is lettél már ma, a trollkodásból elég volt!
ez csak egy kisfiú, maximum 33-as karral
-
Dexar007
veterán
Ja,50 ezernel uj topik kell? En akarok lenne az elso!!4
Give me your cum,bull!
-
Zomb€€
őstag
Szerintem ne nyissunk új topikot, viszlát öreg Pateszok!
freaghill: mindegy, akkor zárjuk ezt...
[ Szerkesztve ]
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
N.Ferry
senior tag
-
kolosanyi
veterán
válasz IreN!CuS #50017 üzenetére
Természetesen lehet tovább szálkásodni, csak jobban oda kell figyelni a beviteli értékekre. Ha a saját testsúlyos edzés érdekel, akkor gyere át a topikjába. És van gépes gyakorlat is ezekre, de a legtöbbek megvan a saját súlyos változata is, rajtad múlik y hogy melyiket részesíted előnyben.
(#50019) Tonus
GI az szénhidrátoknál van. A tejtermékeken, hüvelyeseken kívül nem nagyon tudok mást mondani akkor. A tofu is szója tudtommal.
[ Szerkesztve ]
-
IreN!CuS
őstag
Üdvözlet,
Szeretnék két dologra választ találni hátha itt sikerül :
Szóval adott 180 cm magasság amire anno jutott ~95kg aktív focizás mellett , akkor jó formában voltam lefutottam a nyikhajokat is , aztán ez abbamaradt és szép gyorsan jöttek a kilók végül is 128 körül álltam meg .Tudom ez baromi soknak tűnik és sok is viszont ha lehet azt mondani mindig is erős csontozatú voltam így amikor feljött ez a téma mindenki 105-110 kg köré lőtt be. Na most ebből elegem lett így szépen elhagytam az energia italt , kávét ,figyeltem mit mikor eszek stb stb. Szépen elkezdett lemenni viszont nagyon megálltam 105-107 között jó pár hónapja ,mozgás nem csökkent kaja bevitel nem nőt ,de nem megy egyelőre le több.Vajon itt állt be a szervezetem itt "érzi jól magát" vagy minél "kevesebb" felesleg van rajtam annál jobban lelassul a fogyás , vagy csak türelmetlen vagyok?
Húst hússal eszek főleg csirke de a sertést/marhát sem vetem meg , Biotech One a day vitamint szedek egyedül mást nem.
Másik , természetesen edzeni is eljártam 3 műszak miatt persze nem volt rendszeres heti 1-4 alkalom között mozgott beosztástól függően . És valamilyen hirtelen felindulásból arra kezdtem el koncentrálni ,hogy jussak el odáig ,hogy önsúllyal tudjak edzeni ( tolockodás (simán megy 4*10-12 vagy 6*8 filóztam a plusz súlyon is) , húzódzkodás több fajtája , fekvő (főleg percben mérve rekord 53 azon még van mit javítani bőven , k@a cigi miatt elfogy a szufla )
Odáig eljutottam ,hogy (nem tudom pontosan melyiknek mi a pontos neve remélem jól írom ) Közepes alsó fogásból , Semleges fogás szűken és szélesen is 1-2 megy szabályosan után szenvedős de még az is több mint a semmi viszont a mellhez húzás illetve a "hát mögötti" egyáltalán nem megy , megtudom tartani magam pár másodpercig 5-10 de felfelé nem mozdulok el aztán annyi
Kérdésem , van olyan súlyzós gyakorlat erre amivel tudok ezen segíteni ,hogy ezek is idővel menjenek ?Köszi.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
kolosanyi
veterán
Hüvelykesek, hal, tengeri vackok, tejtermékek...
---------------------------------------------------
Marha jó volt az edzés ma. Egész délelőtt zabáltam, ünnepségen voltam ahol pincérek végig hordták a kaját, betegre kajáltam magam szendviccsel, pogácsával, sütivel. Ezek után kifejezetten jó erőben voltam, jobban mentek a dolgok, mint máskor.
-
freaghill
őstag
Gyerekek, így kell lefogyni.
-
megamurashy
csendes tag
válasz 96hunter96 #49999 üzenetére
".......és tik ????"
Nekem az túl rágós, maradok a fiatal csirkénél....
-
Tonus
csendes tag
Sziasztok ! Tudnátok mondani nem szokványos fehérje forrásokat ? (ne ilyen :csirke mell , magvak, tojás stb...) Mert már kezd nagyon elegem lenni ezekből Köszi !
-
deniro2
senior tag
Hány centi a csuklód, te adonisz? És a testzsírod?
-
mayday00
őstag
válasz 96hunter96 #50003 üzenetére
3 év kell durván 8cm növekedéshez. Jó tudni Akkor van még időm, nem kell kapkodnom.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Mikor elkezdted mennyi volt?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest