Hirdetés
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisn
addikt
válasz
sherlock82 #196044 üzenetére
Kicsit elfedi a zsir, de annyi baj legyen
-
sherlock82
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #196045 üzenetére
Ez igaz.
De nem lenne baj kicsit oda figyelne mikor mit eszik.
Mondtam neki h húzódzkodjon többet akkor is fogja érezni a hasizma felső felét , abban biztos vagyok.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
sherlock82 #196044 üzenetére
Hát attól biztos hogy nem lesz neki kockás, mert te csinálod a felüléseket
De egyébként az lesz neki, mert az izom nő, ha stimulálja.... Más kérdés mennyire fog látszani.
(amúgy nemrég jelent meg a tanulmány - linkeltem is korábban - aminél az jött ki, hogy lehet fókuszálni a zsírégetést) -
tisn
addikt
válasz
Peaceliker #196042 üzenetére
Mar tudom kit hívok segiteni ha epitkezek
-
Peaceliker
addikt
Ma tartottam egy nemtervezett alkar edzést.
30m 25 ös kpe csövet tekertem össze fele akkora körbe, mint gyárilag áll, hogy begérjen a csomagtartóba 😅 -
perempe
veterán
válasz
CriticalHit #195947 üzenetére
Revelia nagyon a gyaloglást propagálja, a HIT után szerinte éhes lesz az ember, nem tudja magát visszafogni. Nem nézek videókat mostanában, de ha néznék valakit, akkor őt inkább mint az RP videókat a szteroidos törpével.
scdlsc:
Szerdán segítettem barátomnak Keszthelyről pár kerékpárt hazahozni. Keveset sétálok nagyon, nyáron úszni szoktam, a kerékpár egészen más, egy kilométer után kikészültem.Itthon 5-6 ismétléseket szoktam csinálni, ha már van húzódzkodó rudam. Úgy látszik, hogy működik a GTG edzés, mert tegnap teszteltem magamat a buszon, az 10. chin up nem volt tökéletes.
-
Dorian
félisten
Hogy veszíts ügyfelet:
Felesegem edz egy nőt, lányom (5) elmegy mellette: -Hű de nagy segged van!A kis köcsög...
-
Dorian
félisten
Ma mértem az időt (hát+váll edzés) 1óra + bemelegítés 10 perc, nyújtas 10 perc
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196026 üzenetére
nekem a multkor volt a csigas vallgyakorlat, amire azt mondtatok nem hasznos. en szeretem, csinalom tovabbra is
(de biztos kell, mert 7kg-rol felmentem 24-ig ket honap alatt, tehat biztos nem volt eleg eros a vallam
)
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
CriticalHit #196024 üzenetére
Én általában azokat a gyakorlatokat szeretem, amik legjobbak az adott izomcsoportra.
Mondjuk hirtelen csak a tricepsz lórúgás jut eszembe, azok közül, amit nem szeretek és emiatt nem is csinálom, de az legjobb tudomásom szerint nem is igazán jó tricepsz gyakorlat -
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #196024 üzenetére
ezzel sincs gond, mivel nincs kulonosebb celom a sulyemelgetessel sem. nem leszek sem versenyzo, sem pro, sem influenszer, a magam oromeert csinalom. es ugy sem fogok kinezni soha, mint innen tobbek, de az sem baj
de pl. mindenfele hasizom gyakorlatot vilageletemben ruheltem, egy ideje elertem odaig fejben (biztos az oregedes), hogy akkor is csinalom, ha nem szeretem.
-
tisn
addikt
válasz
CriticalHit #196016 üzenetére
Szerintem jobban jársz az izomtömegnövelő súlyzós edzéssel + reggel éhgyomorra gyors gyaloglással szabadlevegőn miután megittál 3dl tiszta, csillapított vizet 1 evőkanál almaecettel, mint a futással.
futni jobb szeretek mint setalni, ennyi a titok. sulyzos edzes marad, csak nyilvan nem heti 5-6x, hanem valoszinuleg 4 alkalom, ha tudnek vegre rendesen kocogni.
de ha futni tudok, akkor altalaban havi 100km korulit futok csak, es mellette van 50km gyaloglas.
-
Dorian
félisten
"bemelegito sulyoknal minel ennyit pihenni?"
Nem kell ennyit, elég lenne kevesebb is, de igazából nem sietek annyira."egy random vall vagy kar gyakorlatnal 3 percet pihensz?"
Nem, a munkasorozatoknál 2,5-et, összetett gyakorlatoknál legalább hármat."tobbet kellene
kardiozni, intervalozni. nem a hipertrofia, hanem altalanos egezseg miatt"
Igen, valóban kellene hetente egy HIIT. Állóképesség és VO2 max miatt, be fogom vezetni ha hétvégente sort tudok rá keríteni. De azt egyedül nem tudom, ott kell hajcsár, h rendesen csináljam.
Kardió szvsz hülyeség. Szív- és érrendszert pont ugyanúgy fejleszti a súlyzós edzés is. -
Elektrosokk
veterán
válasz
Tyler Durden #196018 üzenetére
Szuper.
Régóta használom, és volt alkalmam összevetni különféle mérlegekkel, szerintem ár-érték bajnok.
-
válasz
Elektrosokk #195935 üzenetére
Ezúton is köszi az ajánlást, tegnap rendeltem 1-t, ma megjött, reggeli mérlegelés már ezen ment
-
Lajmund
őstag
válasz
CriticalHit #196005 üzenetére
Intervall edzésnél ahol fullra van járatva a rendszer pl futás ott nem csak az elégetett kaloriák dobnak sokat a latba fogyás szempontból hanem hogy nagyon megpörgeti az anyagcserét akàr fél napra is. Szóval igazából nem is a rövid futás miatt fogysz mert akkor kb csak a szénhidrátot égeted el hanem utána a zsírból történő visszatöltés fogyaszt. Vagy valami ilyesmi rémlik. Meg javul az inzulin érzékenység is a szívet is jól erősiti arról nem is beszélve hogy 20-30 perc alatt le lehet zavarni az egészet. Nagyon jó én nemrég kezdtem futni így. Mindenkinek ajánlom. Annyira kell odafigyelni hogy aki eddig nem futott adjon legalább fél évet az izületeknek és inaknak hogy megtudjanak erősödni. Ez nagyon fontos akkor is ha izmosak és erösek vagytok. Én is mindig ugy hagyom abba hogy bírnám még minden téren de nem akarom leherélni a térdem ahillesz inam stb. Igy 2-3 km után hazamegyek. Másnap harmadnap még ezt is érzem.
-
CriticalHit
addikt
Pedig jobb lenne, ha 85kg maradnál de izomból, ezért aztán nem a mérleg a mérvadó, az félrevezető. Szerintem jobban jársz az izomtömegnövelő súlyzós edzéssel + reggel éhgyomorra gyors gyaloglással szabadlevegőn miután megittál 3dl tiszta, csillapított vizet 1 evőkanál almaecettel, mint a futással.
aelod
Ebben egyetértünk, számukra tökéletes a gyaloglás de nem a futás. -
aelod
veterán
válasz
Ez ok.
Azt is hozzá kell tenni, hogy egy túlsúlyos emberrel nem végeztetünk HIIT jellegű edzést mert ott fog szívrohamban meghalni. -
m3ss
veterán
válasz
Peaceliker #195983 üzenetére
#195983 Peaceliker fugg a gyakorlatok sorrendjetol is. en pl mindig hatazok bicepsz elott, igy egy bemelegito gyakorlat sem kell. vall elott mellezek, szinten nem kell. tricepsz elott nyomok, ott sem kell.
teremben teljes testnel en pl elso gyakorlatnal tarogatok, ott van 2-3 bemelegito sorozat. utana pullover gepnel szinten volt meg 1 bemelegites, utana egesz edzesen zero bemelegites kell mar nekem. vagyis majdnem, mert guggolas elott szinten csinalok harmat.itthon labedzesnel elso rdl elott 2-3 bemelegito sorozat, bolgarnal szinten ketto, utana goblet, nordic elott semmi. vadli elott egy bemelegites.
-
tisn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #196007 üzenetére
nalunk ahogy nezem abszolut nem a klasszik gyuras van eloterben az edzoknel, hanem altalanos erosites, sok core gyakorlattal. altalanos fizikumjavitas a cel, meg tartas-derek-egyeb problemak javitasa, nem hipertrofia.
-
m3ss
veterán
válasz
Dorian #195980 üzenetére
ez rengeteg. bemelegito sulyoknal minel ennyit pihenni?
egy random vall vagy kar gyakorlatnal 3 percet pihensz? meg interval futasnal is visszall a pulzusom 2 perc alatt. bolgar utan en is tobbet pihenek amugy. de ha ennyire sokat kell pihenni, sztem az egy indikatora annak, hogy tobbet kellene kardiozni, intervalozni. nem a hipertrofia, hanem altalanos egezseg miatt. amugy hipertrofia miatt nyilvan pihenj annyit amennyit akarsz, inkabb tobbet, mint kevesebbet...de na#195967 Dorian jobban kontrollalhato a pulzus, terheles azert teremben, persze egyetertek veled, en is sokkal inkabb termeszetben szeretem csinalni tobb okbol is.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
Elektrosokk #196003 üzenetére
hát franc se tudja... én nálunk az összes edzőtől azt látom, hogy túltolják... baromi nagy rep-es sorozatok (10+2+2+2+2+2 stb 1 szettben), ráadásul sok esetben úgy, h rásegítenek (vállból nyomásnál emelik a könyököt, lábtolónál tolják egy kézzel, lábnyújtónál is forgatják a tárcsát, csigás cuccoknál fogják a kötelet és besegítenek stb vagy épp folyamatosan csökkentik a súlyt lepakolva a tárcsákat)
persze lehet, hogy ez amúgy qrvajó dolog, csak én nem értek hozzá...
én amúgy mostanság érzésre pihenek (van, amikor elég a séta a másik géphez, de van, amikor még várok fél-1percet a másik szett előtt) max ha valami durva szettet toltam épp, akkor pulzusra csekkolok, h menjen vissza 110-120 közé... majd ha úgy érzem, hogy nem feljődöm megfelelően, akkor változtatok
-
tisn
addikt
válasz
a fo celom lemenni 85kg-ra, masodlagos cel, hogy kisse izmosabb legyek.
mivel serules miatt futni most epp nem nagyon birok, igy a teremre helyezodott at a nagyobb hangsuly. -
CriticalHit
addikt
Izmosat pedig még kevesebbet. Futás=Izomvesztés. Tényleg izommentes soványság a célod?
aelod
Lehet, hogy számodra igen, mégis:
HIIT for maximum fat burning Dr. Eric Berg: [link]
Vagy:
"A magas intenzitású intervall edzés (HIIT) hatékonyabb lehet zsírégetés céljából, mint a hosszabb, kevésbé intenzív edzések. Egy tanulmányban résztvevők 28,5%-al nagyobb súlycsökkenésről számoltak be – ugyanakkor ez az edzésforma egyértelműen nem ideális mindenki számára.
Rövid, magas intenzitású aktív szakaszokat követnek még rövidebb pihenők – ezáltal sokkal magasabb lesz az energiafelhasználás, így az elégetett kalóriák száma is."
"Zsírégető edzésmódszerek: Melyik a leghatékonyabb?" [link] [link] -
Dorian
félisten
válasz
Elektrosokk #196003 üzenetére
Én stoppert használok erre
Most olvastam, hogy ha a tesztoszteron a normál tartományban van, akkor izomnövekedés szempontjából mindegy, hogy azon belül hol. A normál tartományon kívül romlik/javul brutális mértékben
-
aelod
veterán
válasz
Peaceliker #196001 üzenetére
Mindenképp pihennék a fő munkasorozat előtt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest