- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cyberkind #85998 üzenetére
Sokból könnyű sokat fogyni. Arra a 15 re elég volt az a módszer is. Mindig az utolsó 5-10 kiló a legnehezebb, és oda kell a rendes kaja, rendes mozgás.
Ha sokszor eszel egy nap, nem azt jelenti hogy sokszor jól is laksz, sőt, diétában kb sosem laksz jól .
Megeszel mondjuk 2-3 kanál zöldséget 2-3 falat hússal, 3 óránként. -
-Mike-
addikt
válasz
cyberkind #85995 üzenetére
Nem kell Dzsémiolivernek lenni hozzá. Minden este megcsinálod másnapra kontaktgrillen/serpenyőben/sütőben a ~0,5kg csirkemellet mellé párolsz brokkolit/kelbimbót/vmi fagyasztott zöldséget. Kész van, megvárod hogy kihűljön, elrakod 2-3 dobozba és kész.
40kilót magadra kapni sem kis teljesítmény, van abban munka bőven de ledobni ugyanezt kétszer olyan nehéz.
-
xxSanchez
őstag
válasz
cyberkind #85992 üzenetére
A kaja legyen mindenképpen majd rendben, mert szinte azon múlik az egész. Ne csalj csokikkal meg kekszekkel, 1-2 hónap után meg már nem lesz annyira nagy a vágyódás szerintem, legalábbis nálam így volt. Ez első hónapot szinte teljesen bírtam brokkoli meg csirkével, csak utána váltottam salátára meg nyers zöldségekre, szintén csirkével.
-
cyberkind
félisten
válasz
-Mike- #85994 üzenetére
A kajában mi az ajánlott?
Egyébként nem nagyon tudom megoldani a kaja kérdést, így is hulla vagyok minden reggel, nemhogy ha még felkelnék csinálni egy kis csirkemellet meg társait, de nem is tudok enni.
De egyébként ha eszek nem tudok bent úgy teljesíteni, és ez mellett még szarul is vagyok. -
törölt tag
válasz
xxSanchez #85991 üzenetére
Én az elmúlt 2 hétben 3-4 kilót szedtem fel, és nem tudom mitől.
A kaján a diétán és kb semmin nem változtattam az elmúlt 2 hónapban, sőt, többet bringázom mint előtte.
És jó része izom, mert a forma folyamatosan javul, szóval nem értem hogy most hogy jött pont a legnagyobb melegben.
Nem hiszem hogy a napi 150-200 gramm CH elég lenne tömegeléshez. -
cyberkind
félisten
-
xxSanchez
őstag
válasz
cyberkind #85971 üzenetére
Eddig teljes mértékben read-only módban voltam, de most gondoltam hozzászólok, hátha tudok adni egy kis motivációt. Régen egészen fitt voltam, minden nap bicikliztem és néha edzegettem is. Az utóbbi években viszont munkám miatt egész nap ültem, így sajnos nem kevés felesleg szaladt fel rám. 192cm vagyok, szóval nem éppen egy alacsony ember, így a 140kg sem volt annyira vészes, mint egy 170cm-es emberen, de egézségesnek egyáltalán nem neveztem volna. Áprilisban elkezdtem diétázni, majd egy hónapra rá kondiba járni. Azóta minden egyes nap a kondiban vagyok és zöldségeken, csirkén meg halon kívül semmit nem ettem az utóbbi hónapokban, na meg persze multivitaminokat. Azóta 30kg-ot fogytam és szinte minden nap várom már, hogy mehessek a kondiba, mert már nem bírnám nélküle. Kardiózni nem nagyon szoktam, lábazás után egy 10-15 percet lenyomok ellipszis gépen, de egy 60 perces edzés után már nem bírok többet. Szóval ne add fel, izmot meg semmiképpen ne akarj veszíteni, hidd el, hogy sokkal jobban fogsz kinézni izommal.
-
válasz
shteer #85903 üzenetére
Dehogynem, neked úgyis mindegy
(#85920) pocokxx
Akkor, ha te csinálod és számolod, hogy mennyi makró van azokban, amiket pluszban hozzáteszel, akkor lehet ezeket is. Megvan, hogy ráraktál a 2 kiló csirkére még 50 g-nyi ch-t, meg 20 g zsírt (mondjuk az elég baj, ha már ezekben a plusz dolgokban zsír is van, amit hozzáraksz, én max olyat, amiben CH), akkor mikor elkészült, leméred az egésznek a tömegét. Kajálásnál pedig fogod és rárakod a húst a mérlegre, és ha 2 kiló volt készen, a hozzáadott cuccal együtt és te kivettél belőle 30 dekát, akkor 0,15-tel beszorzod az 50 g ch-t meg a 20 g zsít és pontosan tudod, hogy mennyi makrót viszel be. Ezt jól csinálni csak így lehet. Én így szoktam. -
Ijk
nagyúr
válasz
cyberkind #85968 üzenetére
Kardió, rendes kaja. Ennyi a nagy titok, attól hogy beöltözve gutaütést kapsz nem fogysz jobban. Azért öltöznek be futáshoz hogy az ízületeket melegen tartsák.
Általában vannak akik simán elkezdik csinálni, hétről-hétre és nem adják fel hónapok után sem, eljutnak egy pontra amikor hiányzik a mozgás ha nem csinálják de az legalább 1 év. Meg vannak akik tervezik, kérdezgetnek, megvesznek minden szart hogy majd elkezdik egyszer de nem fogják vagy pár hét alatt feladják.
Döntsd el te melyik csoportba akarsz tartozni. -
cyberkind
félisten
válasz
szőröscica #85984 üzenetére
Nem a mérleg a bajom, hanem az hogy alig találok magamra valamit, + elég nehéz még széket is vennem ami sokáig kitartana, leszarom a mérleget, nem vagyok nő.
-
-
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Ha csak fogyni szeretnék, akkor mi az ajánlott?
Régen írtak edzéstervet, azzal túl lassan fogytam, és erősödtem, na most én már csak fogyni szeretnék, mi az ajánlott, sok futógép, meg a biciklizés beöltözve hogy izzadjak? -
Alpachino
veterán
Igen csak ezzel a mazochista mutatvánnyal amit egy szerencsétlen és közönséges bablevessel művelnél teljesen elveszti az értelmét, legfőképpen anyagi vonatkozását tekintve....
Ráadásul, még ekkor is igen nehézkes volna kiszámolni ( és teljesen felesleges is lenne) a CH, protein, zsiradék arányát.....
-
syl5
őstag
válasz
Alpachino #85954 üzenetére
Azt ne mond úgy se fér bele...
Bab kiváló, húsból nem csak a full zsír sertés létezik, zsiradéknak kókuszzsír, zabliszt, vagy zab darálva. Tészta nem kell bele, se kenyér mellé, csak sok zöldség.
Talán a répa cukortartalmába lehet belekötni..Gyak minden értelmes kaját meg lehet gyúrós kajának csinálni.
-
marked one94
őstag
Most ez a jumbo nagyon felkapott lett. Barátom is odáig van érte pedig neki még az edzés sincs rendbe nem hogy a kaja. Na meg most láttam hogy facebookon is nagyon reklámozzak. Én meg mondhatom hogy jobban meg olcsóbban kijönnek ha edzés után csak egy fehére+zab+creatint turmixot innának mint ezt.
-
szőröscica
addikt
Most bajban vagyok, mert mára teljesen 0CH-t terveztem, de megittam egy 0.33-as sört. Késő délután lesz egy mell-tricepsz edzésem, de nem tudom, hogy nem kellene-e esetleg tolnom egy aerobot is a biztonság kedvéért. Ez a sör mindent tönkre tehet.
-
Alpachino
veterán
válasz
kolosanyi #85955 üzenetére
Rántásnak is hívják, nagyon sokan így készítik.
( de ha elolvasol egy pár receptet, pl. a neten látni fogod)...de szerintem ezt a bableves témát hagyjuk, kár egy gyúrós topicban szóba is hozni.......
-
Alpachino
veterán
válasz
kolosanyi #85923 üzenetére
Nagyon tévúton vagy a babgulyást illetően, ugyan is zsíros fórró víz ( amit a közhiedelem levesnek hisz
) +ha rántással készíted, akkor még liszt is
........tehát a bab fehérje forrása, párosul egy nagy csomó zsírral és lisztes forró löttyel.
Nem azt mondom, hogy tömegnövelő időszakban egy csaló nap alkalmával nem fér bele, de "testépítő kajának" még viccből sem nevezném
-
kona005
senior tag
Dszámbó Hárdkóóórt próbálta már valaki? Tudom ez tömegnövelő de ahogy az összetételét nézem elég jól néz ki 40% fehérje ami 5 féle cuccból van, van benne 70g CH amiből csak 13g cukor... Szerintem jó lehet. Ja és 150g egy adag
Most Volumass 35-öt ettem egy hónapig valamit csak hozott mondjuk én már arról letettem hogy hány kiló vagyok csak a tükörnek élek...
-
tutis
őstag
válasz
sutyesz96 #85946 üzenetére
próbáltam, nekem ízlik
Főleg azért mert nem szeretem a kávét, a hatása miatt iszom, így egy kicsit jobb ízű..Igaz nem főzött a kávé hanem a por 100%-os kávé.
Edzés előtt pörgetőnek 3 adag kávé, fél adag fehérjével összekeverve betolom (fehérje az íze végett - csokis szigorúan) -
sutyesz96
őstag
Valaki próbált már fehérjét rakni a kávéjába?
-
nepszter1
addikt
Ha fáj a talpam milyen orvoshoz kell mennem ? ortopédus ?
-
Radnix
senior tag
válasz
Dani82 #85939 üzenetére
Nem leszek álszent, szóval nem írok mindent, de legtöbbször igyekszem megsaccolni azért a mennyiségeket makrókat kalóriákat, ha ilyen helyen kajálok, vagy mondjuk teszem azt, tudom hogy megvan a fehérje mára és még maradt 500 kalória is, és akkor puff benyomok valamit ami nagyjából annyi
-
Dani82
senior tag
-
Radnix
senior tag
Tegnap megtörtem a 129 napos streakemet myfitnesspalen
-
kolosanyi
veterán
Edzés utáni ch a mai napra: 5 l popcorn és 1 l Sprite. Adja...
-
Rica
senior tag
válasz
Dicker #85929 üzenetére
A derekam faj labazas utan, de nem veszes, csak mar igy is el kellett hagynom jo par kedvenc gyakorlatot, ahogy esek szetfele.
Rendesen guggolni meg 60 kiloval sem tudok, ovben sem. Attol is faj. Szoval kiprobalom az elol guggolast, ha attol is faj, akkor a kezi sulyzot.
Igen, a Wood nevu unokam az egyik kedvencem. -
Dicker
őstag
Wood apukája?
A lábtoló egyébként csípőt kíméli kevésbé. A kitörés is előrehúzza a derekat, de ha nincs panasz, akkor nem jelenthet gondot később sem.
A padra fellépés kézi súlyzóval is egy jó gyakorlat. De a guggolásnál a rúd is helyettesíthető kézi súlyzókkal, és mindjárt nincs nagy terhelés a derékon. -
kolosanyi
veterán
-
kolosanyi
veterán
Guggolás helyett csinálj elöl guggolást, ott eleve védettebb helyzetben van a gerinc. A sétálós kitörés nagyon frankó, illetve tudom még ajánlani a bolgár guggolást. Ott elég nagy terhelés lehet a combizmokon anélkül, hogy a térd vagy a gerinc különösebb veszélyben lenne.
-
Rica
senior tag
Sziasztok!
50-es natur tata 174/76 szeretne kerdezni, hogy labazasnal mi kurja szet jobban a mumiam derekat, kis sullyal guggolas (4*15 40 kiloval) vagy az ulo kitolas (4*12/100kg)? Ha valamelyiket cserelni kell, setalos kitoresek jok helyette?
Nem vagyok nagy szelfi gyaros, most ezt a ket belyeget sikerult lonom. -
-
Dani82
senior tag
válasz
kovsol #85914 üzenetére
Heti 12 edzes és 1800-al fogyok. Hidd el én is értetlenül állok és ennél többet nem tudok hozzáfűzni, mert ezek a tények. De ha van ötleted baromi szivesen meghallgatom, miben lehetne változtatni.
Amúgy szerintem kevesebb edzéssel is fogynék 1800 kcal mellett viszont imadok edzeni, az egesz ritualet, amikor beveszem az osszes szart elkezdek rahangolodni stb. Szova azert ez a 12 edzes inkabb csak mentalis problem -
szőröscica
addikt
válasz
mayday00 #85919 üzenetére
Ide is megérkezett, kicsit meg is ijedtem, olyan széllökések voltak, és elfelejtettem elállni a fa alól az autóval, de szerencsére nem lett baja. Az aerobot pedig hősiesen megcsináltam.
pocokxx: pontosan csak akkor tudod, ha te készítetted, és az alapanyagokon fel van tüntetve a tápanyagtartalmuk. Egyébként csak becsléseket tudsz végezni, és biztos lehetsz benne, hogy több és "rosszabb" a tápanyagtartalma az adott ételnek, mint amit gondolsz.
-
mayday00
őstag
válasz
szőröscica #85917 üzenetére
szentendre. nagyon fasza az idő. hűlt vagy 10 fokot, de lehet többet. borús, szeles, esős az idő.
-
shteer
titán
válasz
szőröscica #85915 üzenetére
A római parton már 2x esett. Jég is volt a sörbe
Kellemes most.
-
szőröscica
addikt
Még nem tudom kezdeni a második aerobot, teljes kínszenvedés van. Fáj a fejem, már a második algopyrint veszem be, és döglök meg. A vihar sehol, csak beborult, a levegő beállt, abszolút semmi légmozgás nincs, és idebent is 28 fok van. Ennyire nem szenvedtem a 38-39 fokokban sem, mint most. Megváltóként várom, hogy leszakadjon az ég, de lehet, hogy elmarad.
Ettől függetlenül lenyomom majd az aerobot, ha elmúlik végre a fejfájás.
-
Dicker
őstag
válasz
shteer #85907 üzenetére
Akkor menj oda, és nyomj bele egy egész tubus csípős gulyáskrémet. Legalább finom lesz, a lányokat meg elkergeti.
Én mondjuk nem értek hozzá, egyszer főztem gulyást, de pörkölt lett belőle. De mindenkinek ízlett.Morris:
Nem tudok róla, de nálunk így néz ki a gulyás:
Azt ne mond, hogy ez a kép nálad fent vörös, vagy sötétbarna.Ennek inkább bableves formája van. Ilyen.
-
shteer
titán
válasz
szőröscica #85904 üzenetére
En nem
De Büdöspesten ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest