Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Sziasztok. gymbeam-hoz van használható működő kuponkód?
Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. bohos5 kód nálatok működik? Nálam nem. Vagy megint új kód van? Köszönöm.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. gymbeam van most érvényes kedvezményes kód?
Köszi előre is.
-
mayday00
őstag
válasz gyuri860213 #166188 üzenetére
Annyira egészségesen él, hogy túl van már szívműtéten, gerincműtéten, meg a tököm tudja még milyen műtéteken.. Konkréten rokkant a csávó. 50 éves sincs, de 70 nek néz ki..Ennyit róla. Norbi.
-
mayday00
őstag
válasz tibcsi0407 #165817 üzenetére
A tej pedig totál felesleges és üres kalória, van helyette sok más alternatíva, mondok egy példát: VÍZ.
Akkor ha már itt tartunk megkérdezem..A rizsben milyen tápanyag van? Ha fél órát főzöl valamit lobogó vízben..Abban szerinted milyen tápanyag marad meg? Mi él túl egy fél órás lobogó vízben való főzést..? Semmi..a földön biztos nem..
Másik..A bolti gennyes csirkemellben milyen tápanyag van? Ami konkrétan víz..Mellesleg csirkemellet a nők esznek... Az a nők kajája.
,,dobd ki a tojás sárgáját" pont, hogy a sárgája tartalmaz a c-vitaminon kívül, szinte minden vitaminból egy kevéskét. Ugye a hülye meg kidobja, mert kapja a jó tanácsokat...
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Angel2014 #165670 üzenetére
Egy srác van aki rohadt erős. Ráadásul nem végez súlyzós edzést. ,,bunyózik". Ha bontás, bezsákolás, sitthordás van ő mindig jön. De nagyon kemény. Régi bérházba 4 színt annyi mint a panelba 8 ahogy mondod. Majdnem minden szint a duplája. Ráadásul nem is reggelizünk, bemegyünk megnyomjuk és hamar húzunk haza. Teli hassal max aludni lehet egy jót más nem.
-
mayday00
őstag
válasz aelod #165668 üzenetére
Gipszkartont vittél már fel régi bérházba pl a 4.-re? 12,5 mm-es normál gipszkartont. Mondjuk 30 táblát. 25 éve vagyok az építőiparba. Jó pár gyúrós, erőemelő melózott nálam. Rövidebb, hosszabb ideig. Inkább ,,beugrósok" voltak. Kellett nekik kis lóvé. Éppen volt meló jöttek. Legtöbbje elég hamar kidőlt..Napi 5000 kalória mellett. ( Én fel tudom vinni, és nem dőlök el mint a gereblye) Szóval nekem ne beszélj az edzésről, erőről.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Angel2014 #165664 üzenetére
Napi majdnem 500gramm ch? Én 1 hét alatt eszek meg ennyit. Ráadásul fizikai munkát végzek. Bontás, sitthordás, kézi anyagmozgatás, fuvarozás stb..És elég jó erőben vagyok. Lásd múltkori videómat. Ami bizonyítja, hogy pl az ízületem is tökéletes. Nagyon lassan fáradok stb. Heti ennyi ch mellett. Kerek 80kg vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Lauda #165509 üzenetére
Én ilyen gyakorlatot is szoktam derékra törzsre csinálni. Ez amúgy az egyik kedvencem. Mélyebbre is le tudok menni de nem akartam most. Ebből sokat megcsinálok. Vannak sokkal nehezebb gyakorlatok is. Azokról most nem beszélek. 5 perc környékén már nyomta eléggé a vas a lábamat. Erősen koncentrálok elmúlik a fájdalom, csináltam tovább. Idő után olyan lesz a derekad, hogy fát tudnak vágni rajta. Hetente többször csinálok hasonló, illetve sokkal nehezebb gyakorlatokat is és mindenem tökéletes. 100%-os. [link]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Aki Gymbeam-nál személyes átvételt választja a boltba, rendelés számot vigye magával. Írja le otthon. Anélkül elvileg nem tudják a csomagot kiadni. Egy gép adja ki a kód alapján.
-
mayday00
őstag
válasz benfolds #164892 üzenetére
Ne is mond. Van olyan túró pl, ami lassan 500ft/ 250gramm. De egy sima egyszerű tőkehalmáj konzerv is kurva drága lett. Még szerencsére anno mikor ,,olcsó" volt vettem belőle akcióba sokat.
-
mayday00
őstag
Új videó. Ez a bunny egyre szarabbul néz ki.. Ezek nem tudom mit csinálnak magukkal, hogy évente 5 évet öregednek. De kíváncsi lennék rá.
-
mayday00
őstag
válasz Corsair90 #164639 üzenetére
Ha macskanyúzásból meg tudod csinálni a back levert és rövidebb hosszabb ideig úgy tudsz maradni egyenes törzzsel, ekkor elmondhatod, hogy bika erős a vállad, törzsed. Speckó gyakorlat kell hogy erős legyen a vállad, ne fájjon. Rugalmas legyen, hajlékony. Súlyzós gyakorlattal nem igen tudsz ilyen vállat csinálni.
-
mayday00
őstag
válasz aelod #164566 üzenetére
Nézd meg Dudás Ádám videóját. Bokoredzés Dudás Ádámmal
3perc saját testsúlyos edzést csinál, végén keményen elfárad. Szerinted mekkora erő lehet ebben a csávóban? Kemény 3 perc után elfárad. nagy izomtömeg, mellé 0 erő társul. Sajnos ez van."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szájtek Jumbo protein szelet gyártása megszűnt? Jó ideje nem kapni. Ízre, állagra szar volt. de legalább nagy volt :-D
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Bubee82 #164371 üzenetére
Ez nem az a verzió, amit a paddal lehet csinálni, ez egy teljesen másik.
Ezt szeretném csinálni. [link] Gondolom ehhez mindenképpen kell pad. Vagy házilag valamit kellene mókolni, csak nem tudom mit.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot, kellemes ünnepeket. Kérdésem lenne, hátha tudtok segíteni.
Sissy guggolást házilag valahogy meg lehetne oldani? Tudom kell hozzá egy speckó pad..Kimondott van Sissy pad. De ha nincs. Valahogy megoldható, valami házi barkács akármivel? Biztos valahogy megoldható házilag a hozzávaló pad nélkül.
Köszönöm.
-
mayday00
őstag
Valami új kód van? gymbeam.. paldi5 nem jó ahogy nézem. (most elfogadta) előbb nem.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz gyuri860213 #164195 üzenetére
A glutén nehezen emészthető ..A glutén konkrétan sehogy sem emészthető..Latinul a glutén = ragasztó.. Régen lisztből csinálták a ragasztót. Főleg tapétát ragasztottak vele. Liszt+víz = csiriz = elég erős tapétaragasztó. Bele ragad a belekbe, beteg lesz tőle az ember.. A gabona lassan ölő méreg. A glutén miatt is. Meg azért, mert feje tetejére állítja az ember normális inzulin működését.
Minden ember akinek magas a vérnyomása, cukra, stb...szorulása van, nem tud trágyázni, és még lehetne sorolni, mind kivétel nélkül eszik gabonát.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz tibcsi0407 #163583 üzenetére
Egy gond van ezzel a tojásfehérjelével. Tele van tartósítószerrel. Mikor iszod eléggé lehet érezni rajta..Kipróbáltam én is. Ízre közel sem olyan mint az eredeti tojásfehérje. Capriovus is egy ihatatlan fos. csak a tartósítót lehet rajta érezni szinte.
Több kárt csinálsz magadban mint hasznot ha ilyet iszol.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz benfolds #162894 üzenetére
Tojáshéjat lefertőtleníted majd porrá leőrlöd..Ennél jobb, olcsóbb kalcium forrás nincs a világon. Minden nap egy kicsit betolsz belőle. De tanácsolom, hogy nézz utána, hogy pontosan mit tartalmaz még a héj....Belül mi az a hártya...stb... Mielőtt kidobnád.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz Angel2014 #162482 üzenetére
Jó magas 😣😮 230 kritikus..Szerintem sürgősen menj orvoshoz.😣 Ez nem játék...Nekem szerencsém van ilyen téren. Napi 2-3 kávé mellett is 120/80. Nem cigizek, pia nagyon ritkán van. 75kg vagyok. Lehet pont ideális a súlyom.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz marked one94 #161638 üzenetére
Meg kell nézni, hogyan néz ki az írója...Kb 130 kiló, ebből 100 kiló a zsír. Kb annyit ér az a könyv.
-
mayday00
őstag
válasz marked one94 #161613 üzenetére
Sugárba fosna mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Szar dolog ha nincs energia..
Edzés előtt 1 órával egyen meg 1 kanál vajat, meg mellé kis kókuszsírt. 2-3 teáskanállal.
Legjobb ha mindkettő jó minőségű. Ha kis lökést akar még, edzés előtt 20 perccel egy erős lefőzött feketekávé. Igya meg.
Menjen így edzeni. 3 óra múlva se lesz fáradt, edzés után nem lesz éhes. Fog menni az edés.
Miért? A zsír energiával lát el hosszútávon. Ezek az edés előtti szarok, a müzliszelet, zabszelet, stb..semmilyen energiát sem foga adni. Semmit sem ér. Ha a napi rengeteg szénhidrátnak csak a felét lecserélné zsírra, egyből megjönne az energia.
-
mayday00
őstag
válasz whitezo88 #161516 üzenetére
Vagy szimplán öngyilkos lesz. Sajnos ez is előfordult már..Hazánkban is..
Meg szerintem ezek a különböző edzés előtti pörgetők is károsak..Némelyik elég durva.
Sajnos a mai ,,testépítők" ilyen edés előtt szarok nélkül 1db fekvőtámaszt sem tudnak megcsinálni. Nincs bennük erő a különböző szerek nélkül. Sajnos ez az igazság.
-
mayday00
őstag
válasz Angel2014 #160078 üzenetére
Héjastól eszi a tojást a turmixba Arnold?
Ahogy olvasom nagy tojásevő vagy... Kérdésem...Tojás héjával mit csinálsz? Gondolom kidobod mint az emberek 99.99%-a.
Ha kidobod nagy hülyeséget csinálsz... Én 20 éve eszek rendszeresen nyers tojást, sőt a tojás héját is megeszem. Fertőtlenítem, kávédarálóba ledarálom. Az így keletkezett ,,port" szépen megeszem. Egyik legjobb ásványi anyag forrás, kalcium, stb...Olvass utána, mit tartalmazz a héj...Soha semmi bajom nem volt sem a nyers tojással, sem a héjevéssel. Csak megfelelően fertőtleníteni kell a héjt kívülről ennyi a titok. Nincs ízületi problémám, sehol a fájdalomnak még a legkisebb jele sincs. Fizika munkát végzek. Lehet a egész tojásevéstől van, nem tudom..
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz kk831228 #160075 üzenetére
Ja imádnak.. Amúgy 2 hetente megeszek egy üveg mézet. Napi kalóriába beleszámolva természetesen. Közvetlen a termelőtől veszem, igazi házi méz. Nagyon pozitív hatásai vannak..Nem részletezem..Másnak is ajánlom a 2 heti/ üveg mézet..Előre szólok dekát nem fog senki zsírba hízni, stb. De jó minőségű legyen. Brutál feltölt energiával stb. illetve rendszeresen eszek házi mindenmentes szilvalekvárt. Ezt is ,,háztól" veszem közvetlen. Amúgy 76kg vagyok szálkás. 43 éves. Szalonnával kezdem a napot.. Fizikai munkát végzek. Imádom a saját testsúlyos gyakorlatokat.
-
mayday00
őstag
válasz Weareus #160071 üzenetére
Kb 20 éve eszek nyers tojást. Napi átlag 2db-ot. Minden nap. Soha semmi bajom sem volt. 20 éve orvosnál sem jártam. Náthás sem voltam, stb.. legjobb nyersen. Zöldséget sem párolom. Mindent nyersen eszek. Húst is csak gőzben pár percig párolom és kész.
-
mayday00
őstag
Vida istállójából elég érdekes fejű emberek kerülnek ki.. Van hermafrodita minden vegyesen... Pont most dobott fel a Face egy újabb..... Némelyikről alig lehet eldönteni, hogy micsoda...
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz marked one94 #159965 üzenetére
Gratula.
Teljes guggolás mennyivel megy? Koppra le?
Gondolom csak fél guggolást csinálsz.
-
mayday00
őstag
válasz benfolds #159824 üzenetére
Amúgy még mindig legjobb ,,ízületre", derékra, stb..Ha a reggeli zabot stb, lecseréled szalonnára, tepertőre, mangalicazsírra stb.. Nem kell semmi tabletta. Én már kb 1 éve ezt tettem. Minden ízületi nyavalyám elmúlt. Teljesen olajozottan működök mindenhol, hála a jó zsírnak.
Sajnos aki zsírmentes életet él, rengeteg keményítőt eszik, sok rizst pl, az ne csodálkozzon, hogy idővel mindene ,,fájni fog". gyulladást okoz a szervezetben mindenhol a sok keményítő, Ch. De aki nem hiszi próbálja ki. Reggelire nem 100 gramm zab kell, hanem 100 gramm szalonna. Kenyér nélkül természetesen. Max kis paprikával, paradicsommal. De ..liszt" ne legyen a zsír mellett. Fél, egy év és csodálkozni fog az ember hogy milyen jól rendbe jött a fránya derék, stb...
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Elhunyt Franco Columbu. Szerintem nem kacsa a hír. Face oldalán is sorba ermlékeznek meg róla.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Lehet kapni oxigénnel dúsított forrásvizet. Edzés közben senki se igyon ilyet.. Olyan mintha a legerősebb edés előttit innád, + kávé + kreatin..
Kipróbáltam..Nálam igencsak ütött. Holnap veszek is belőle vagy 2 kartont.
Jó lenne tudni, hogy házilag hogyan lehet a vízbe + oxigént juttatni.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz vendingo #159303 üzenetére
Akkor neked nem ajánlom a dragon flag gyakorlatot. [link](sárkány zászló) Bruce Lee kedvenc gyakorlata volt. Nagyon gyilkos, egyik legnehezebb gyakorlat. Csak haladóknak. Nagyon nehéz, de cserébe idővel nagyon megerősödik a gerinced,hátad, törzsed. Golyóálló lesz a hasad.
De ha van kedved próbáld ki. Először szigorúan behúzott térdekkel. Be fogsz szarni olyan nehéz, de ne add fel.
Először behúzott térdekkel, próbálj meg lent lengeni mint a zászló.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz tibcsi0407 #158678 üzenetére
Csórikám.. Egyszer a súlyok alatt fogja végleg beadni a kulcsot.
-
mayday00
őstag
válasz Speeedfire #158519 üzenetére
Saját testsúlyos edzés? Nincs a közeletekben kültéri kondipark? Kezd el csinálni, be fogsz szarni olyan nehéz némelyik gyakorlat..Nagyon jól lehet tőle fejlődni, erősödni, stb..Nem kerül pénzbe, ingyen van. Kint vagy a szabadba a friss levegőn. Nincs is annál jobb. Rengeteg értelmes embert tudsz megismerni. Ha meleg van vagy korán mész ki, vagy kicsit később este felé..Tudom ez egy gyúrós topic. Mindjárt írják, hogy semmire sem jó a saját testsúlyos edzés. Pedig hidd el nagyon jó, nagyon nehéz, sokkal nehezebb mint a súlyzózás. Olvasgasd a fegyencedzés könyvet nagyon jó...idővel olyan dolgokat is meg tudsz csinálni, amikről álmodni sem mertél...
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Hasazással kapcsolatban lenne kérdésem.
+ súllyal érdemes hasazni? Néha szabad beiktatni + súlyt? Ha az a cél, hogy a derék, törzs "vékony" maradjon. A nagy hordó bél, törzs maradjon meg a koxosoknak.
Ha szabad beiktatni, kb milyen időközönként?
Pl térdfelhúzásnál, nyújtott lábemelés fekvésben, teljes felülés. (igen teljes felülés, nem hasprés)
Függeszkedett lábemeléshez, térdemeléshez, stb. egyenlőre nem kell semmi.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
gymbeam. Elég jó kis áremelés volt. Ahogy nézem az új árakat lassan nem éri meg innen rendelni semmit. Marad a jó megszokott myprotein.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Le@om, hogy a who-ba, meg a többi hasonló helyen a sok dagadt disznó mint mond, mint mond bunny, aki 1 fekvőt nem tud megcsinálni, ha megis csinálja, hulla fáradt. A körzeti orvos mondja meg, hogy mi a helyes? Aki egy full nyomorék ember? Olyan emberek osztják az észt a világon, az országba, akik a feneküket nem tudják önnállóan kitörölni..nem is folytatom...A dagadt dietetikus mondja h mi a helyes..? Elegem van. Nem belőletek amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz j0k3r! #154256 üzenetére
Kb 1 éve. 40 voltam, hasonló mint a drogos nyúl. Erőtlen, gyenge, szar voltam. Mintha s@arból gyúrtak volna. Kellett változtatnom. Elkezdem kutakodni. Rengeteg információt gyűjtöttem...Kb fél éve elkezdem inni a hidegen sajtolt olajokat. Sok fajta van belőle itthon. Rengeteg pozitív változás történt bennem. 41 leszek de úgy érzem mást is kellene csinálnom. Nyáron elkezdem a Street Workout. Rengeteg minden megy, már. Álmomban sem gondoltam volna, hogy én valaha pörögni, forogni fogok a gyűrűn mint egy majom. Teljesen szűk fekvők, életemben nem tudtam csinálni. Még 20 évesen sem. Most + súllyal is megy, teljesen szabályosan. Egykezest gyakorlom de az nagyon nehéz megtanulni.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz patex1983 #154254 üzenetére
Pontosan nem tudom, de 30grammnál nem több. Minden nap eszek egy kis zöldséget, ami abba van. A többi kalóriát zsírból fedezem meg mellé fehérje.
Sok fajta hidegen sajtolt olaj, házi vaj, kókuszzsír, kacsazsír, liba, mangalica, sorolhatnám. Húsból minden. lazac, tonhal, sertés, marha. A sót is külön mérem. Ezt külön veszem be. Himalája só. Berakom a számba és elszopogatom. Finom, van íze. Gondolom a magas ásványanyag tartalma miatt. Mindent beviszek ami kell. A hidegen sajtolt olajba meg rengeteg vitamin van. Nem véletlen kerül annyiba. Magnéziumot eszek, citrátot. Avokádó, zsír, kálium miatt. És sorolhatnám.. De ez a 30 gramm ch pont elég. nem hogy gyengülnék, levert, gyenge lennék...Ellenkezőleg... És azt hozzáteszem, h soha nem vagyok éhes, gyenge, fáradt.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz flash- #154251 üzenetére
Nálam is ugyan ez volt. Mikor több ch-t ettem, nem volt semmi erőm. Levert voltam, fáradt, álmos, depressziós, semmihez sem volt kedvem. Nem tudtam fekvőtámaszt csinálni semmit. Most a csökkentett ch-val, rengeteg erőm lett, depresszió, levertség, tipikus "kómás" állapot minden elmúlt. Sőt a összes Ízületi nyavajám elmúlt. A sok ch gyulladást okoz a szervezetben. Ráadásul tök nyugodt vagyok. Nem tudnak felidegesíteni, mindenkin csak röhögök ha úgy hozza a helyzet. Valahogy megnyugodott a testem, a lelkem is. Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott állapotba kerültem.
-
mayday00
őstag
válasz mayday00 #154241 üzenetére
A rák nem más mint c vitaminhiány. Másik szerint b vitamin hiány. 3. kutató szerint kevés sót eszünk ezért alakul ki a rák. Norbi szerint más miatt. Lenkei szerint mindenki faszságot mond, mega dózisú vitamin kell. így nem leszel rákos. Tihanyi szerint, vénásan kell a c vitamin ez megöli a rákot. Meg vasalódeszka kell hozzá, és meggyógyulsz. Dagadt amerikaiak szerint mindenki baromságot mond, cukrozott mogyoróvaj kell, lekvárral, fehér kenyérre, rá chips. De ne egyél kókuszsírt, mert meghalsz tőle. Magyarok szerint ne egyél tojássárgát, mert halálos méreg, de krumplit, kenyeret...(Kenyér nem más mind ragasztó. Liszt+víz˛=csiriz. Nagyon erős tapétaragasztó) Régen evvel ragasztottak. Azt lehet enni.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz mike1334 #154240 üzenetére
Én múltkor azt olvastam, hogy megtalálták Atlantiszt Meg hogy a föld lapos és erre is van bizonyíték. Be tudják bizonyítani. És még sokminden mást is olvastam.. Michael Jackson nem halt meg, csak megjátszotta a halálát. Látták tupacot is, felismerték.
[ Szerkesztve ]
-
-
mayday00
őstag
Sziasztok. 16/8 kaja, alacsony ch kaja, magasabb zsír,. ,,ketogénszerű" étrend. Miért van az, hogy rengeteget áll a szerszám, szétdurranok néha, de kurva jó érzés, erőszintem az egekbe. Nem szedek semmi tablettát, tápkiegészítőt. Ha alacsony a ch megnő valami hormonszínt az emberbe? 40 múltam de kurva jó érzés, 20 évesen nem voltam ilyen aktív. Biztos kapok valami energiát valahonnan. de fasza nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek.
Egy kérdésem lenne. Egy átlagos méretű avokádóban, kb mennyi ch-van?
Függ, hogy mennyire érett? Gyümölcsnél is úgy van, hogy először savanyú, majd beérik és édes. Nő vele a cukortartalom is. Avokádónál is így van?
Nézegetem a neten, de mindenhol mást írnak.
Van valami pontos érték?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz aelod #154153 üzenetére
Hát igen egy finom liba, kacsazsírnál nincs is finomabb 😋 főleg rántottába szoktam rakni, nagyon jó ízt ad neki. Nyugodtan rakjatok bele egy fakanállal. Ártani nem árt, kifejezetten egészséges 🙂
-
mayday00
őstag
válasz aelod #154149 üzenetére
Hidegen sajtolt repceolajat kóstoltad már? Nagyon finom, jóízű. Illata is nagyon kellemes. Vagy esetleg mogyoróolajjal is kipróbálhatod, kellemes az íze. De a dióolaj sem rossz. De abból is csak a hidegen sajtolt. Elég ,,olajos" vagyok. Imádom a hidegen sajtolt olajokat. Csomó fajta olajom van itthon. Tökmag, mák, dió, repce, máriatövismag, lenmag, napraforgó. stb. Utóbbi összesem hasonlítható a bolti finomított ,,méreggel".
Egy kistermelőtől veszem az olajakat. Mindent frissen csinál, egész teljes magból. A tökmagolaja pl nem pirított, esetleg sózott magból készül mint a bolti. Ízre..Elég ha megkóstolod..Elájulsz
Van tökmag lisztje is, elképesztő finom. Tele vitaminnal, fehérjével. Elég alacsony benne már a zsír. sajtolásnál kijön. Kevés benne a ch- de nagyon magas a fehérje benne. Máklisztje is nagyon finom.
-
mayday00
őstag
válasz Apollyon #154040 üzenetére
Ha annyira káros lenne a só, akkor a vadállatoknak, haszonállatoknak miért raknak ki mindig Nyalósót? Előszeretettel nyalogatják az állatok. Egészségesek, jól érzik magukat a bőrükben. Nem erőltetik rájuk a sónyalást, maguk mennek oda önszántukból, és boldogan nyalogatják.
-
mayday00
őstag
válasz kicsiogre #153965 üzenetére
+1. Elég sok olyan videót szoktam látni, ahol kerekesszékes emberek edzenek, vagy egyiknek nincs meg a egyik keze, másiknak egyik, vagy mindkét lába. Bunny teljesen egészséges, mindene megvan. Csak lusta Csak ezt a időd, inkább a zabálásra fordítja. Edzés idejét. Kényelmesebb. Nem kell edzeni, csak feküdni, vagy ülni, és tömni a búrát. Meg nem megerőltető.
-
mayday00
őstag
válasz Apollyon #153954 üzenetére
Teljesen egyetértek veled mindenben.
Legújabb cikküket olvastad?Tojásnak a sárgáját ne együk meg, mert elhízunk tőle, és tönkremegy a szívünk..
Ez a drogos nyúl is Valószínűleg a tojás sárgájától lett 120kg zsír...Nem a töménytelen szénhidráttól.
Nyugati étkezési szokás. Tömi mindenki magába a ch-t, minden mellé a rengeteg köret, tészta, kenyér,stb..Zsírbevitel szinte nulla mert az káros..Hogy lehet ilyet állítani, hogy a tojás sárgája káros? C vitaminon kívül szinte minden vitaminból van benne egy kevés. Legegészségesebb dolog egyike a tojás sárgája. Eszem ágában nem lenne kidobni.
De a töménytelen ch az egészséges. Tényleg. Minden ember szép szálkás, erős, egészséges...Sajnos körülöttem is ezt tapasztalom. 40 feletti korosztály egy roncs..
Ez miért van? Ki találta ki ezt az étkezési szokást? Hogy mindenki tömi magába a ch-t, és elhitetik az emberekkel, hogy a zsír káros.?
Ez a gyártók érdeke, hogy egyre több a elhízott beteg ember? Vagy ez emberek annyira primitívek, hogy fogalmuk sincs, hogyan működik az emberi szervezet? Mi az a inzulin stb..?
Én inkább az utóbbira tippelek. Sötét a lakosság 90%-a.
Sárga kapszulára visszatérve..Egy dologra jó. Ha elolvasod idővel úgy fogsz kinézni mint bunny.
Totál feleslege ennyit enni, semmi értelme. Ott a élő példa bunny.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Jó reggelt.
Bunny tolódzkodó videóját láttátok már? 120kg-os zsírdisznó egyet is alig tud belenyomni, majd utána hulla fáradt. Totál kifárad.. És Ő mondja meg, hogy mi a helyes edzés, mi a helyes táplálkozás..Aki nem tud egy fekvőt lenyomni, egyet toloncozni. Én a 72kilómmal 20at lazán belenyomok, úgy hogy koppanásig le. meg fel megyek, jó előre bedőlve. És a 20.nál se fáradtam el, csak nem volt kedvem tovább csinálni. A nagy benga állatok meg egyet sem, és izzadnak mint a ló ráadásul.
Ja nekem könnyű mert könnyebb vagyok..De kisebb súly, kisebb izomtömeg. Nagyobb súly nem nagyobb izomtömeg? nem? Hol a fa@omba van a nagy állatokban az erő?
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép estét, kellemes ünnepeket mindenkinek.
Segítséget szeretnék kérni.
Régebben láttam a terembe, hogy egy srác nem használt kesztyűt, hanem 1-1 darab szivacs volt a kezébe, és ezekkel fogta a súlyzót, így húzódzkodott stb..
Elkértem tőle, tényleg kényelmes volt. Puha volt, de nem csúszkált a rúdon a kezem, stb.
Kényelmes volt tényleg, jobban tudtam vele húzódzkodni stb..
Ilyen szivacsokat hol tudnék venni?
Tudnátok ajánlani?
Már nem látom a srácot, és fogalmam sincs, hogy honnan szerezzek.
Nem holmi mosogatószivacs volt..
Köszönöm.
Vida fitness videókban is lehet látni.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot mindenkinek.
Ha választanotok kellene, innen melyik Húzódzkodót választanátok otthoni használatra?
Most nem az ár a fontos.. [link] Melyik lenne a legjobb választás?
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Lehet ostoba a kérdés... Ha egy tápkiegészítőre rá van írva, hogy lejár 2018/12.
Ez december hó végéig jó? December 31?
Köszönöm.
-
mayday00
őstag
-
mayday00
őstag
válasz Walter_White #151918 üzenetére
Szép teljesítmény 🙂 Én gratulálok. + pont, hogy vállaltad az arcodat nem satiroztad ki😂
-
mayday00
őstag
válasz kicsiogre #151090 üzenetére
1kg nyers csirkemellet ha megpárolsz, vagy megsütsz, tudod mennyi marad utána belőle? 600gramm. Többször lemértem. Legalábbis a boltinál ennyi a veszteség. Jobb a túró. Aldiban 400ft a fél kilós zsírszegény. 1kg túró 800ft. 165gramm fehérje. Nincs veszteség semmi. Nem kell sütni, párolni stb..Finomabb is. Eheted sósan, édesen ahogy akarod. Igaz jár mellé némi zsír, Ch..
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz mike1334 #150873 üzenetére
Totu krém nagyon finom. Szinte függőséget okoz. Extra krémesebb, a sima keményebb. A túró az száraz..Mégis milyen legyen egy tojásfehérje túró? felesbe érdemes keverni sima túróval, vagy tenni bele pl egy kis repceolajat. Kellemes íze, illata lesz.
Vigyázni kell vele. Rohadt nagyot lehet tőle durrantani.. A tojásfehérje márcsak ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz tibcsi0407 #150671 üzenetére
Igazad van, ők szart esznek, moslékot ezt tapasztalom én is. Tipikus magyar étkezés..
-
mayday00
őstag
válasz tibcsi0407 #150666 üzenetére
Szerencsére nem minden ember egyforma.. Sok melós ismerősöm van, festők, kartonos, kőművesek, stb..Mind kövér, mind 2000 kalóriánál többet eszik, ez miért van? 3000 kalóriánál egy melós aki egész nap mozog, annak nem full szálkásnak kellene lennie? Miért van mindenkin, 20-30 kiló felesleg, ha nem elég a 2000? Nem lehet, hogy jóval kevesebbel is beéri az ember? Hiába melózik mindenki, szakad róla a víz, mégis évről évre híznak...Mi ebből a tanulság..?
,,sokat kell enni egy melósnak, mert nem fog menni a meló, elájul, kidől.." Közben a 20-30 kiló feleslegtől 0 ereje van, nem tud lépcsőzni, stb...Nem lenne elég a 1000-1500 max?
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz tibcsi0407 #150664 üzenetére
Miből gondoljátok azt, hogy minden áldott nap, hatalmas mennyiségű kajára van szükség ahhoz, hogy normálisan működjön az emberi szervezet.. Nem értem..Szerencsére csak Bruce Lee kinézetű emberek jönnek az utcán velem szembe..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok